418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    A héten kéne neki, de még nem biztos. Csütörtökön maximum, szerintem.

Az Is-4-est kezdem rendesen megutálni (Tier 9-esként pont jó volt), szerintem veszek az árából T-62A-t. Azt az SPG se fogja annyira szeretni.
  • TDantes
    Szerintem nem is fogom kifejleszteni az IS4-et. Eléggé értelmetlen. Kínlódás lenne csak, ST-I vel szarakodni. Az arty úgy is ellövőssel kiszedi a legénységet, vagy 2-3 modult...vagy egy lövéssel sebez 1400-1500-at...és ha ezt még túl élem lerohannak az új medek...és ha valami csoda folytán ezt is, jönnek a tier X-es TD-k...
  • Master91
    A héten jön a 7.5? oO
  • Master91
    Nem hiszem hogy sokból tartana olyat kitalálni a WG-nek ,hogy 1 arty lövés max 1-1 modul és legénységet üt ki....
  • I.C.ram
    Én még sose voltam kláncsatában, de még platoonban sem. Szerintem randomban egy IS-7/4 sokkal erősebb.
  • Eagle16
    Mindjárt jön valami értelmes komment hogy örülj neki hogy csak ennyi HP-t vett le. Ha már nem szed ki egy lövésből akkor örömujjongásban kéne kitörnöd, nem tudtad? :)

A csúcs az lesz ha majd jönnek az új Tier 10-esek a héten. A T9/10-es heavy-k úgy hullanak majd mint a legyek.

Tegnap játszottam vagy 2 csatát BatChat-el, tele volt minden Tier 9-es közepesekkel, meg elég sok TD is volt.
  • TDantes
    Minden artysta nyugodtan bassza szájba magát. Egy lövés volt..egy.

Jók az artyk...jaj de jók...
  • Desmodromic
    Ok, ezentúl replay, köszi!
  • TiborTamas

Kár,hogy holnap vége a dupla kredites eventnek :(
  • lammaer
    Hát, meccsk alatt szokták hallani tőlem platoonban TSen, hogy amikor egy artista kilő/kiszedi a fél legénységet akkor szoktam rimánkodni hogy a WG miért nem tesz be egy olyan gombot/featuret, hogyha lerammolom az artit és megnyomok egy gombot, akkor az arty legénységét kitépjük a tankból, földhöz csapkodjuk és utána átgázolunk rajtuk a tankkal 2x-3x.
    Vagy felfeszítjük őket az ágyúcsőre és még lőhetünk egyet vele.
  • lammaer
    Nem Xakta.
    Ez az info nem szerepel az MWreplays honlapon sehol sem, ergó nem tudjuk begyűjteni onnan.

Azt kell látni hogy a 3 féle felviteli mód egyben 3 féle részletességet is jelent:

a text alapú az a legminimálabb, hiszen ott XP/credit/szorzó meg a tank neve azt kész

az MWreplayban már több van (lásd az oldalon szerepel pl a sebzés, spottolás)

A legtöbbet viszont akkor tudjuk összeszedni, ha a replay fájlt kapjuk meg (ilyenkor tudjuk pl a javítási költséget, a potenciális sebzés mértékét) stb.

Mivel az e-peen lógatás elsősorban XP-ről szól, ezért ez a különbség nem jelentős, és ha megvan ez az extra infó akkor hasznos. Ha nincs akkor meg nincs :)
  • Trabant93
    Hogy lehet skint készíteni a tankra?
  • hellokitty92
    Jáj így elb@szni az a sok jó kis free xp-t. Pár napod még biztos lett volna a grindre...
  • hellokitty92
    Kifejlesztve:
    A következő modul kifejlesztve: Löveg '107 mm ZiS-6S'. Elköltött XP: 14 400. Elköltött szabad XP: 0.

Ez is megvan hál' Istennek.
  • setchoo
    Köszi, köszi! Akkor még simán megszerzem a maradék (4M) ezüstöt az E-50 Ausf M-re.
    Derég vártam már így tankot, mint most. :)
  • thunderb81
    lamma!
    Szeretnél ilyen feature-t a 7.5-be mi? :)
    Kiszállni, azt jól megnevelni a neveletlen tankokat.....
    http://www.youtube.com/watch?v=poLf9Qamnpk
  • Desmodromic
    Úgy rémlik, hogy reggel még nem volt frissítve.
  • lexlutor
    ..amikor kijon az oroszoknak, mindig bekerul..
  • Desmodromic
    Mindenesetre a pite már melegszik, mert az online tech-tree-ben bent vannak az új T10-ek.
  • lexlutor
    igen, nem, talan!
  • Desmodromic
    Szerintem inkább csütörtök, majd kiderül egy nappal előtte.
  • setchoo
    Üdv Urak! A héten várható a 7.5, péntek?
  • Desmodromic
    Nekem nincs per érték a sebzésnél, pedig mw-s replay-t töltöttem fel. Mehet az X-aktába? :)
  • lammaer
    Aha... akkor tévedtem :)

20 lövést adtál le, a foch-nak az ÁTLAGsebzse 400, tehát akkor ez nem a max sebzés lenne.

20*400 = 8000
  • csoszi87
    Lehet, hogy valós, mert 8 kill, és volt közte olyan is, ami 80-120 hpról lőttem ki.
  • csoszi87
    Foshal.
    1319 a valós xp.
  • lammaer
    Csak kiváncsiságból... melyik eredmény az? Reális ez a 8000 max sebzés a leadott lövések tükrében?

(amúgy ez direktbe jön a replayból, nem mi számoljuk csak kiváncsi vagyok)
  • Adjunktus
    ok köszi!
  • FosTalicskaa
    A második világháborúban Magyarország hadat üzent az USA-nak. Magyarország nagykövete bement a washingtoni külügyminisztériumba, majd átadta a hadüzenetet. Ezután a következő beszélgetés zajlott le:
    USA Külügyminiszter: - Mi az Önök államformája?
    Magyar nagykövet: - Királyság.
    - És ki a királyuk?
    - Nincs királyunk, hanem kormányzónk van.
    - Ki a kormányzó?
    - Vitéz Horthy Miklós tengernagy.
    - És van Önöknek tengerük?
    - Az nincs.
    - Értem. Van az USA-val szemben területi követelésük?
    - Nincs.
    - Van valamilyen országgal szemben területi követelésük?
    - Igen. Ausztriával, Csehszlovákiával, Romániával...
    - Értem. És azokkal szemben is hadat viselnek?
    - Nem, ők a szövetségeseink.
  • stoppos
    Látszik, hogy rég próbáltam, de legalább segítőkész voltam. :)

A régi vicc jutott az eszembe, mikor a motorola és az intel proci beszélgetnek:
    Motorola: 2+2?
    Intel: 5.
    Motorola: Nem. az 4.
    Intel: De gyors voltam, nem?
    :)
  • csoszi87
    Ok. köszi a választ.
  • lammaer
    "Az adat feltöltésnél a részleteknél hogy kell értelmezni a sebzést?
    5275/8000 "

aktuális / potenciális sebzés.

Azaz a 8000 elméletileg az a sebzés lett volna, ha minden lövésed sebez és a gép mindíg a maximumot adja be.

Lehet majd versenyezni "biggest loser" versenyt, ahol megnézük kit szívat legjobban a random :D
  • foxbat88fx
    tegnap egy gw t 1lövésezte a kv-4esemet!
    qvaaaaaa gw t :(:(:(
  • lammaer
    Nem kell kivenni a spácsékat a számokból, már mennie kell azzal is.

A kolléga sztem azután érdeklődik, hogyha bekopiz 5 sort (amiben a credit meg az XP szereple mint numerikus adat) akkor a rendszer miért nem tölti ki hogy mennyi a sebzés, damage, javítási költség egyebek...
  • lexlutor
    csataszam, es eff rate.. a sorrend nem biztos, mert szerkesztheto. de ez a harom van rajta alapvetoen.
  • lexlutor
    ..nah vegre valami kis artysiras.. mar hianyzott..
  • Adjunktus
    Az XVM-es betöltő képernyőn mik a számok? A %-os érték nyilván a win rate.És a többi?
  • csoszi87
    Én próbáltam, de rosszul esett neki.
  • Gottfried
    á,csupa jóindulatból tettem.Hátha nem figyelmeztette még senki hogy az erő sötét oldalán áll.
  • csoszi87
    Én amúgy sajnálom az artistákat, mert nekik olyan nehéz...
    Jön 1 csúnya felderítő, és a végén még nem sikerül nekik tönkrecseszni mások játékát.