418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A héten kéne neki, de még nem biztos. Csütörtökön maximum, szerintem.
Az Is-4-est kezdem rendesen megutálni (Tier 9-esként pont jó volt), szerintem veszek az árából T-62A-t. Azt az SPG se fogja annyira szeretni. -
TDantes #155087 Szerintem nem is fogom kifejleszteni az IS4-et. Eléggé értelmetlen. Kínlódás lenne csak, ST-I vel szarakodni. Az arty úgy is ellövőssel kiszedi a legénységet, vagy 2-3 modult...vagy egy lövéssel sebez 1400-1500-at...és ha ezt még túl élem lerohannak az új medek...és ha valami csoda folytán ezt is, jönnek a tier X-es TD-k... -
A héten jön a 7.5? oO -
Nem hiszem hogy sokból tartana olyat kitalálni a WG-nek ,hogy 1 arty lövés max 1-1 modul és legénységet üt ki.... -
Én még sose voltam kláncsatában, de még platoonban sem. Szerintem randomban egy IS-7/4 sokkal erősebb. -
Mindjárt jön valami értelmes komment hogy örülj neki hogy csak ennyi HP-t vett le. Ha már nem szed ki egy lövésből akkor örömujjongásban kéne kitörnöd, nem tudtad? :)
A csúcs az lesz ha majd jönnek az új Tier 10-esek a héten. A T9/10-es heavy-k úgy hullanak majd mint a legyek.
Tegnap játszottam vagy 2 csatát BatChat-el, tele volt minden Tier 9-es közepesekkel, meg elég sok TD is volt. -
TDantes #155082 Minden artysta nyugodtan bassza szájba magát. Egy lövés volt..egy.
Jók az artyk...jaj de jók... -
Desmodromic #155081 Ok, ezentúl replay, köszi! -
TiborTamas #155080
Kár,hogy holnap vége a dupla kredites eventnek :( -
lammaer #155079 Hát, meccsk alatt szokták hallani tőlem platoonban TSen, hogy amikor egy artista kilő/kiszedi a fél legénységet akkor szoktam rimánkodni hogy a WG miért nem tesz be egy olyan gombot/featuret, hogyha lerammolom az artit és megnyomok egy gombot, akkor az arty legénységét kitépjük a tankból, földhöz csapkodjuk és utána átgázolunk rajtuk a tankkal 2x-3x.
Vagy felfeszítjük őket az ágyúcsőre és még lőhetünk egyet vele. -
lammaer #155078 Nem Xakta.
Ez az info nem szerepel az MWreplays honlapon sehol sem, ergó nem tudjuk begyűjteni onnan.
Azt kell látni hogy a 3 féle felviteli mód egyben 3 féle részletességet is jelent:
a text alapú az a legminimálabb, hiszen ott XP/credit/szorzó meg a tank neve azt kész
az MWreplayban már több van (lásd az oldalon szerepel pl a sebzés, spottolás)
A legtöbbet viszont akkor tudjuk összeszedni, ha a replay fájlt kapjuk meg (ilyenkor tudjuk pl a javítási költséget, a potenciális sebzés mértékét) stb.
Mivel az e-peen lógatás elsősorban XP-ről szól, ezért ez a különbség nem jelentős, és ha megvan ez az extra infó akkor hasznos. Ha nincs akkor meg nincs :) -
Hogy lehet skint készíteni a tankra? -
hellokitty92 #155076 Jáj így elb@szni az a sok jó kis free xp-t. Pár napod még biztos lett volna a grindre... -
hellokitty92 #155075 Kifejlesztve:
A következő modul kifejlesztve: Löveg '107 mm ZiS-6S'. Elköltött XP: 14 400. Elköltött szabad XP: 0.
Ez is megvan hál' Istennek. -
setchoo #155074 Köszi, köszi! Akkor még simán megszerzem a maradék (4M) ezüstöt az E-50 Ausf M-re.
Derég vártam már így tankot, mint most. :) -
thunderb81 #155073 lamma!
Szeretnél ilyen feature-t a 7.5-be mi? :)
Kiszállni, azt jól megnevelni a neveletlen tankokat.....
http://www.youtube.com/watch?v=poLf9Qamnpk -
Desmodromic #155072 Úgy rémlik, hogy reggel még nem volt frissítve. -
lexlutor #155071 ..amikor kijon az oroszoknak, mindig bekerul.. -
Desmodromic #155070 Mindenesetre a pite már melegszik, mert az online tech-tree-ben bent vannak az új T10-ek. -
lexlutor #155069 igen, nem, talan! -
Desmodromic #155068 Szerintem inkább csütörtök, majd kiderül egy nappal előtte. -
setchoo #155067 Üdv Urak! A héten várható a 7.5, péntek? -
Desmodromic #155066 Nekem nincs per érték a sebzésnél, pedig mw-s replay-t töltöttem fel. Mehet az X-aktába? :) -
lammaer #155065 Aha... akkor tévedtem :)
20 lövést adtál le, a foch-nak az ÁTLAGsebzse 400, tehát akkor ez nem a max sebzés lenne.
20*400 = 8000 -
csoszi87 #155064 Lehet, hogy valós, mert 8 kill, és volt közte olyan is, ami 80-120 hpról lőttem ki. -
csoszi87 #155063 Foshal.
1319 a valós xp. -
lammaer #155062 Csak kiváncsiságból... melyik eredmény az? Reális ez a 8000 max sebzés a leadott lövések tükrében?
(amúgy ez direktbe jön a replayból, nem mi számoljuk csak kiváncsi vagyok) -
Adjunktus #155061 ok köszi! -
FosTalicskaa #155060 A második világháborúban Magyarország hadat üzent az USA-nak. Magyarország nagykövete bement a washingtoni külügyminisztériumba, majd átadta a hadüzenetet. Ezután a következő beszélgetés zajlott le:
USA Külügyminiszter: - Mi az Önök államformája?
Magyar nagykövet: - Királyság.
- És ki a királyuk?
- Nincs királyunk, hanem kormányzónk van.
- Ki a kormányzó?
- Vitéz Horthy Miklós tengernagy.
- És van Önöknek tengerük?
- Az nincs.
- Értem. Van az USA-val szemben területi követelésük?
- Nincs.
- Van valamilyen országgal szemben területi követelésük?
- Igen. Ausztriával, Csehszlovákiával, Romániával...
- Értem. És azokkal szemben is hadat viselnek?
- Nem, ők a szövetségeseink. -
stoppos #155059 Látszik, hogy rég próbáltam, de legalább segítőkész voltam. :)
A régi vicc jutott az eszembe, mikor a motorola és az intel proci beszélgetnek:
Motorola: 2+2?
Intel: 5.
Motorola: Nem. az 4.
Intel: De gyors voltam, nem?
:) -
csoszi87 #155058 Ok. köszi a választ. -
lammaer #155057 "Az adat feltöltésnél a részleteknél hogy kell értelmezni a sebzést?
5275/8000 "
aktuális / potenciális sebzés.
Azaz a 8000 elméletileg az a sebzés lett volna, ha minden lövésed sebez és a gép mindíg a maximumot adja be.
Lehet majd versenyezni "biggest loser" versenyt, ahol megnézük kit szívat legjobban a random :D -
foxbat88fx #155056 tegnap egy gw t 1lövésezte a kv-4esemet!
qvaaaaaa gw t :(:(:( -
lammaer #155055 Nem kell kivenni a spácsékat a számokból, már mennie kell azzal is.
A kolléga sztem azután érdeklődik, hogyha bekopiz 5 sort (amiben a credit meg az XP szereple mint numerikus adat) akkor a rendszer miért nem tölti ki hogy mennyi a sebzés, damage, javítási költség egyebek... -
lexlutor #155054 csataszam, es eff rate.. a sorrend nem biztos, mert szerkesztheto. de ez a harom van rajta alapvetoen. -
lexlutor #155053 ..nah vegre valami kis artysiras.. mar hianyzott.. -
Adjunktus #155052 Az XVM-es betöltő képernyőn mik a számok? A %-os érték nyilván a win rate.És a többi? -
csoszi87 #155051 #155031
Én próbáltam, de rosszul esett neki. -
á,csupa jóindulatból tettem.Hátha nem figyelmeztette még senki hogy az erő sötét oldalán áll. -
csoszi87 #155049 Én amúgy sajnálom az artistákat, mert nekik olyan nehéz...
Jön 1 csúnya felderítő, és a végén még nem sikerül nekik tönkrecseszni mások játékát.