418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
virkir #155249 Hát ja belenyúl ez a mocsok ha van prémium ha nincs.
Június eleje óta prémium nélkül nyomom. -
foxbat88fx #155248 hát én nem sok jót hallottam róla xD -
kruger445 #155247 Esett szó korábban itt a fórumon arról, hogy készült rajongói magyar szinkron a játékhoz. Honnan tudom leszedni, illetve ajánljátok-e? -
foxbat88fx #155246 fú nekem hányszor írták ezt, hogy feljelentenek, bannoltatnak inzultálás miatt mert elküldtem őket a jó édes anyjukba :D:D
de kb. les@rom :) -
nono55 #155245 ??? -
lammaer #155244 planetwot.com, regisztrálni kell.
Amúgy rendszeresen feljön ez az összeesküvés elmélet, nagyon horrorisztikus görbéket tud rajzolni a planetwot, aztán ilyenkor írják az emberek hogy hú, hétvégén mennyi a hülye mert írdatlan esett a winratem meg hasonlók :D -
ilsalon #155243 Ha nyomtál egy saját csapattársat is, akkor elég.
-
Ytar #155242 mióta elég 5 kill egy top gun-hoz? -
link -
nono55 #155240 Lorrinál ha ki vannak fejlesztve azok a modulok, amit a 7.5-ben kiszednek (90mm ágyú, 2 motor) akkor a fejlesztési költségeket (xp, credit) bukom vagy visszakapom? -
LOL
5k csatánál 1% az 50, 0.1%-nál 5 csata, ez aztán óriási változás. -
Linket tudtok dobni hol lehet megnézni? Csak összehasonlítás képpen én soha nem fizettem érte. -
setchoo #155237 5k csatához viszonyítva, már nyomatékos a lejtmenet.
Igazából csak érekesség, mintsem bizonyító tény. Ha a tiéddel összevetem, már nem is jelent semmit. Máris megnyugtattál.
Nincs itt semmiféle összeesküvés.
Csupán a randomban való hit! -
lammaer #155236 Amúgy itt az enyém. Nem színezgetek rajta de 07.21-től van prémem. (lol, mintha te is akkor kapcsoltad volna be :) )
-
haflac #155235 Győzelem!
Csata: Live Oaks 2012. július 31. 7:12:08
Jármű: AMX 13 90
Szerzett tapasztalat: 1 855
Szerzett kredit: 37 123
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
-
lammaer #155234 EZ a grafikon óriási mértékű változásokat mutat a winratedben....
Próbáltad már értelmezni az Y tengelyen lévő számokat? -
setchoo #155233 Egy kis összeesküvés elmélet.
Vajon a prémium vásárlása ösztönzi-e a nagy Random Istent, hogy áldásával győzelemre tud vezetni a páncélosod, a rettenetes Kánoobok seregével szemben???
A pirossal jelzett vonaltól kezdve prémiummal tologatom.
A grafikon kb erre vonatkozik:
E-50 80%
Panther II 18%
Egyébb 2%
És Randomban 90%-ban mentem.
Vajon mi történhetett a piros vonaltól kezdve?
Bár az is lehet, hogy sikerült túltennem magam az artyk irtózatos modul és legénység sérülésén, emiatt sokkal megfontoltabban tolom? Fogalmam sincs.
De az is lehet, hogy most végre nem szopat a játék.
Lennének ilyen szopacs kapcsolók???
-
és még a KV-3 nem OP:X
-
de ezeknek mind az az alapja h alibiznek a buffokkal/nerfekkel és nagyon látható...
-
ja. -
Erre tudja valaki a választ? Fontos lenne. Köszi. -
lammaer #155228 "ez a kis mértékű pontosság növekedés/csökkentés működik mondjuk 36-38-as tartományba. de nem 40-42-ben"
Sztem ez a kettő halál azonos mértékű buff - és mindkettő tökéletesen lényegtelen csak a playerek zaklatására szolgál (ahogy írtad is eredetileg).
Még ha százalékosan nézzük, akkor is icipici a különbség 5% illetve 5.5% pontosságjavulás.
Erre most azt mondod, hogy ekkora szórás és véletlenszerűség esetén a 0.5% az olyan nagy különbség a két buff közt?
Nem kerek ez nekem.
Sztem mivel ekkora értékkel való nerfelés vagy buffolás tökéletesen lényegtelen, ezért se a felháborodás se az örömködés nem reális dolog. Úgy érzem elején ezt írtad te is. -
Ha belehuzol, talan meg a Lori is meglesz. Eddig a peccsrol semmi hir. A tesztszerot se lottek le. -
leírom hogy működik.
a verzió:
0.42 az pontatlan,a 0.40 az kevésbé pontatlan...
esetünkbe mind1 h melyik eggyik esetbe se lesz jobb.
mind2 teljesen alkalmatlan a alacsony penetration kompenzálására.
a buff lényege h javítson vmit, de pl ez a 4.2-ről 4.0-ra csökkentés nem ezt szolgállja.
jogos a felháborodás és fordítva is hisz úgy meg amúgyis szar volt akkor miért nerfelik címszó alatt szintén jogos.
ez a kis mértékű pontosság növekedés/csökkentés működik mondjuk 36-38-as tartományba. de nem 40-42-ben -
lammaer #155225 Írtad volna neki hogy nemcsak idióta hanem hülye is, mert nyugodtan jelentgethet, semmi nem fog történni :) -
Addig nem. Csak legkozelebb az en oldalamon lesz... :) Az ilyenek ellen meg kell kezdeni a pszichologiai hadviselest, minel elobb. :D
Btw, meg hozzatettem neki hogy sebaj, te csapatod... -
akko biztos figyelembe veszi az efficiencyt... NOT! :D -
lammaer #155222 Értem. És kinek hiszel, Overlordnak vagy annak amit látsz? :)
Ügyesen volt kompenzálva a loltraki egy T50-2-vel a ti oldalatokon.
Ha feljebb mész, látod hogy további büntetésként a egy T-54 volt egy Lőwével szembe állítva. -
rudii #155221 Besirtam áaáaáaá! Nagy volt! :D :DD -
Egyszer rákérdeztem Overlordnál hogy ezt mikor akarják büntetni? Azt mondta hogy az MM során a másik csapat is annak megfelelően kap gyengítést. Lehet egy egyel kevesebb maxtier, esetleg kisebb artyk stb. Szóval az a saját csapattal is kibaszás, mert nekik van 14 normál játékosuk, a mi csapatunkban viszont többen is gyengébbek mint a szemben álló :P -
lammaer #155219 Amíg a túloldalon van, miért fáj az neked? :) -
Akkor végül 181k XP az E50M és 210k XP JPZ E100, ugye? -
Az ilyeneket nem akarják valahogy meg büntetni??? Röhej! -
lammaer #155216 Viszont visszafelé is működik... tehát ha .4-es pontosságból 0.42-est csinálnak, akkor már mindenki hörög hogy úúúúriiiisteeeeen, mekkora nerf :D -
Greenscape #155215 De en a fullos 13 75-tel mentem csak miutan elit lett nem tettem at a legenyseget egybol a 13 90-be mert ki akartam huzni a parancsnok hatodik erzeket. Ha kipipalom ,hogy minden experience a legenyseg kepzesere forditodjon hamarabb meglesz. Ezutan volt a szopas.
De ma atpakoltam okt a 13 90-be ami fullosra huztam free exp-bol. 6 csata, 6 vereseg de legalabb 9 killel indult. Ezutan tudtam csak behuzni a 3-szoros szorzot egy lofaszt nem ero csataval. De ez igy szokott lenni. -
Megkerdeztem az IS7-es jatekost hogy a noob platoon meg mindig viccesnek szamit?
Asszondja ki a noob te? Irom nem, a platoonodban levo idiotak. Kozolte, inzultaltam, bannoltatni fog. :)) -
számítani semmit, csak sok embernek ezekkel a nem számító "buff","nerf"-ekkel ki lehet szúrni a szemét.
pl Mocskosország top tier ágyújának a nerfelése h 270-ről leszedték 268-ra.
vagy most h az e-100 kap 100hp vagy 0.42 helyett 0.40-es pontosságot.
ezek pont olyan dolgok amik nem számítanak semmit, csak a játékosok zöme nincs ezzel tisztába és nekik ki lehet szúrni ezzel a szemét.
-
R3nton #155212 bár a ruszki szerós adatok alapján garantálható a nerf arra is... -
R3nton #155211 fasza, pont most lesz meg a patton...mind1 kell az m48 is a többi med mellé:D -
lammaer #155210 Patton jobb buffot kapott :)