418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Ajánlom figyelmedbe ezt a replay-t

Nézd meg Szakesz mit művelt és hol volt azzal a világító neoncsővel....
    Igaz, ha jól tudom a legénysége 3 v 400%os, és van camo skilljük de akkor is....
  • nobodyattis
    ma kezdetem 2 éve játszani :) most nézem
  • nobodyattis
    meg két billentyűzet meg 1 egér bánta meg egy számítógép asztal
  • vhooper
    Igaz :)
  • nobodyattis
    megtanultam velük játszani meg rájöttem egy játék se ér annyit hogy inkfartust kapjak
  • vhooper
    Pedig, te szidtad őket keményen :D

Vereség
    Csata: Fisherman's Bay 2012. július 31. 20:54:53
    Jármű: KV-5
    Szerzett tapasztalat: 1 648
    Szerzett kredit: 142 807
    Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész
  • nobodyattis
    nem tudod használni az egyedüli med amivel félelem nélkül neki lehet menni t 10 heavynek az ágyúja meg iszonyt pontos
  • rudii
    E50 elarulom vilagito neoncso''. Mas med tankal kimegyek, meglatom tankot, ralovokes utana kapok spotot vagy utana se. E50 kimegyek mar kapom hit kb. Radasul magas test miatt lefele alig hajlig csove at kell billeni elore menni egy domb eseten. Valami spottolt teged csak az nem lot rad hanem mogotte a haverjai. 5bol 3on 100% alca 2on 87%os az alca es vilagit mint allat gondolkodok, hogy at allitsam javitasra annyira remenytelen. Kb olyan szar a lathatosaga, hogy heavy elobb eszrevesz.
  • TDantes
    ST-I vs E-75.

E75 szemből jobban páncélozott. Jó, a ,,hasát" átlövik, de az ST-I -nek az egész frontja nem olyan kemény, nem sok lövést állít meg, lehet azt akárhova forgatni. Az E75 pedig nem gyullad ki hogy előre került a motor...
    Az ágyú...hát alapként az E75-nek jobb van. Az ST-I top ágyűja elvileg jobb...de lassabban tölt, pontatlanabb, és sokkal rosszabb a kitéríthetősége.
    Bőven megfelel az E75 top ágyúja is.

Messze nem érzem azt hogy az ST-I jobb lenne, sőt bizonyos helyzetekben határozottabban rosszabb. Van amikor meg jobb persze.
    No csak azért, hogy szegény németek...
  • lammaer
    Ja, megvan a 8 elemi, 6 első + 2 második :D
  • bardocz
    Te jártál iskolába.
  • lammaer
    +1

és: amelyik játékkal nem játszom mert szar, azt kiveszem a favból, nem okádok bele a topikba. Nem bonyolult.
  • ladista
    Nyilván így van (bár belőlem nem hozta még ki), de azt nem értem, hogy ha ennyire utálja, szar bugos mindennek elmondja, akkor mi a francért nem törli le ezt a nyilvánvalóan idegesítő és számára fizikai fájdalmat okozó játékot -pláne úgy, hogy száz másik jobb game van a piacon elmondása szerint-, miért hagyja fent és szenved még vele majd néha-néha?
    Én nemrég besokalltam például, most a két hónapos pihimet töltöm.

A másik: ha negatív véleményed van valamiről, azt normálisan is el lehet mondani. Esetleg az efféle kinyilatkoztatás manapság trendi, ettől lesz menőbb valaki? :)
  • nobodyattis
    tudni kell a németekkel játszani meg ki kell használni a pontos fegyvereket ennyi
  • nobodyattis
    jah én is német fann vagyok mégse szidom nagyon őket :D
  • TDantes
    Én már kicsit rosszul leszek a német nerf sírástól, vagy az orosz/francia/usa OP puffogásról. Nem op egyik ág se, és németekkel sincs semmi baj.
    Én valamivel jobbakat mentem a lenerfelt németekkel mint az OP oroszokkal.
  • Wasp91
    Szerintem a Wot nem csak ő belőle hozza ki az állatot.
  • ladista
    Soha nem fogom megérteni az ilyen embereket...
  • Wasp91
  • lammaer
    Örülök hogy találtál másik játékot, légyszi látogasd azt a fórumot a "konstruktív" és ocsmány hozzászólásaiddal.
  • nobodyattis
    nem :)
    még jó hogy nem reggel 4 kor rakják ki
  • virkir
    És akkor most akinek nem lesz holnap 13 órára legalább 2 T10-es tankja annak törlik az account-ját?
  • TDantes
    Igen...például annyira lenerfelték a német tankokat, hogy az orosz OP tankommal el se tudtam hagyni Malinovkán a kezdőkört, mert két szerencsétlen, szegény lenerfelt német E50 viszont látott, fél pályáról két lövéssel leszedtek 800 hp-t...én persze az OP ruszki tankonban nem láttam őket, de ha láttam volna se találtam volna el őket.

Szegény lenerfelt, vacak E-50-esek...de szar volt nekik.
  • nobodyattis
    és ma nem tudok játszani áááá baszott munkahely
  • nobodyattis
    áááááá bazd ezek a kurva ruszkik mindig kibasznak velem 2 milla kell méééég áááá
  • Szakesz
    Pedig ez kell a népnek. Új tankok, amiket lehet grindelni.
  • Oddball29
  • Szpecnyaz
    MUHAHAHAHA
    Holnap jön a pöccs :D:D:D.
  • Oddball29
    Grrrr...Rám vertél 30 mp-vel. Pedig ezt csinálom civilben is.
  • Wasp91
    7.5 patch
  • TDantes
    Mégis mit csináltak a német tankokkal? Semmit. Csak persze egy német fanboy képtelen kihúzni a fejét a hátsófeléből.
  • Doc Hooliday
    Szar csalós bughalmaz ez a játék amúgy! Látom itt a fórumon van élet még mindig bőven, de ahogy bele olvasgattam a kommentekbe ugyanolyan sok a panaszkodás a játékra mint ezelőtt! Már csak néha megyek egy-két kört de ennyi elég is mert szánalom ez az egész amit össze dobáltak az alkesz ruszkik! Semmi bug javítás, semmi optimalizáció, csak jönnek orba-szájba az az újabbnál újabb tankok hogy a sok lúzer fizesse a prémet, meg vegyed az aranyat mint állat! Amit a német tankokkal csinálnak az egyszerűen felháborító! Ha ennyire elfogultak akkor mi a fasznak rakták be a németeket??? Mindegy, már nem izgat mert vannak ennél sokkal jobb játékok is, ahol nem nézik teljesen hülyének a fejlesztők a felhasználókat akikből ÉLNEK!!! Annyit tudok mondani hogy letörölni nem fogom a játékot mert nagy ritkán megyek majd vele egy karikát ha rám jön, de az tuti hogy erre a foscsomó retek játékra nem költök egy huncut vasat sem az tuti!!!
  • toma77
    EU-s honlapon érdekes, hogy semmi sem történik a többiekhez képest.
  • TDantes
    Vereség
    Csata: Malinovka 2012. július 31. 18:31:19
    Jármű: ST-I
    Szerzett tapasztalat: 95
    Szerzett kredit: 6 556

Malinovka védekezés. Mi a faszom?????
  • zsupeti
    Kösz

Már látom előre a szomorú sorsom,mert nem a Ferdit veszem meg,és mindenki majd a trófeámra utazik a Tank mester miatt.
    Ilyen ez a popszakma. :)
  • Eagle16
    Lesz, az online tech-tree még kicsit hibás pár helyen.
  • zsupeti
    Lesz Jagdpanther II a 7.5 ben?
    Mert az online tech fán nem látom,viszont a test szerveren meg volt.
  • I.C.ram
    Tök bugos az egész még.
  • MALZrt
    A http://www.wotdb.info/t most frissítették! Azt írja, hogy a BatChat-nak csak a rosszabbik motorja lesz elérhető! Remélem ez csak elírás akar lenni, mert ilyesmiről nem volt szó!
  • nobodyattis
    Nem is baj legalább holnap összetudok farmolni 2 milla kreditet ha ma nem tudok játszani meló miatt. Megint ki kell mozdulni vagy 30 körre lőwével a garázsból. 10 millám van 2 kell a 2 t 10 cucchoz