418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Ó, szegény heavyk, de sajnálom őket, ezentúl nem ők lesznek a főszereplők. Az is sajnálatos hogy ezentúl a random és CW csaták változatosabbak lesznek. A szemét fejlesztők.....
  • mausbattle
    Ez miért jó neked ? Az adminok miért csinálták ezt a húzást, mert rövid távon sok pénz fog bejönni, de hosszú távon lapátra teszik a játékot.
  • Szakesz
    Teljesen jól látod. Ennek így kell lennie.
  • mausbattle
    Most bevezetésre kerül az új patch és ezzel leáldozik a játék fénye, mely végül a megszünéséhez fog vezetni.

A meavyk ezzel az újítással eltűnnek a játék sűlyesztőjében és a klánok életéből, amikben ezután páncélvadászok és tizes medek mint felderítől lesznek, majd az artyk leszedik a páncélvadászokat, mert a heavyk már nem. Azonban ezzel közönséget is veszít a játék és sokan elhagyják, csak azok a noobokfognak megmaradni akik eddig campeltek mert a TD-kel már csak azt lehet és kell csinálni. Végül csak noobok maradnak arany lőszerrel. Rengetegen elhagyják ezt a játékot.
  • Master91
    Ha valaki úgy gondolja, hogy szeretne szakaszozni, szívesen beszállok néha néha.

Mármint azt szeretném, hogy ha lenne valaki a mentorom, még komolyabban meg ismerni a trükköket, taktikákat, stb (nem fényezem magam, de jó játékosnak tartom magam)

Tehát aki úgy érzi hogy befogadna úgy mond 1 padawant, az néha meg kereshet, és mehetünk!
    (Amivel gyúrok: T7 med, T8td-heavy, t6-arty )

Persze századra is vevő vagyok!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az Elitek közé akarok tartozni :D :D nyílván effy alapján meg ilyesmi alapján majdnem 3-4 év kell, de már ideje még komolyabban tanulnom
  • R3nton
    lol az a szöveg by mátyás xd direkt kis fpsel tolja:P :D
  • Solten
    ehhehhehe :D
  • R3nton
    beteg:D bár sztem nincs csaja csak nagy volt a szája:D Röhögnék ha aztán a kutyán próbálná:D
  • Solten

Odatettek a vasat mint Matyi...
  • csoszi87
    így már nem. féláron volt 2 hete, akkor megérte.
  • atee73
    nezd meg ;-) csak az elso 2 perc erdekes....
  • Armisael
    AMX-75-nek0.7.5-től mennyi lesz az új ára, megéri visszavenni?
  • Sippie
    hát ez érdekes. Én ha light tankkal állok oda, és tüzelek egyből spottolnak. Sem a 360-ra lévő ferdi lövés után, sem a 380-ra lévő T34 nem látta amikor félig kilógott a bokor mögül és tüzelt is. Aztán a batchat 270-ről nem vette észre ahogy szintén lőtt rá. Azért ez mégis, wtf?!
  • R3nton
    mi volt nem akarom benyomni a replayt, de viszont érdekel:P
  • Szpecnyaz
    Megnéztem, jót röhögtem rajta :D. Azért ahhoz kell valami lelki defektus hogy valaki ilyeneket kérdezgessen randomban :D (vagy csak nincsenek barátai IRL).
  • Me Ga
    Még kicsi vagyok ezért kérdezek... A világító lámpácska a Szakesz visszajátszásában valami mod? Vagy egy perk adja mejd? Vagy mi? Nézzétek el ha hülyeséget kérdezek, egyelőre még csak kicsi tankjaim vannak...
  • atee73
    Nahat .....reg rohogtem ilyen jot

itt a replay , a csata szar volt ,agyonvertek minket :-) ( latszik milyen bena vagyok artyval )

a csata elso perceiben a chatet nezzetek megeri ,szvsz etalon...
    sok-sok ev online game utan is tudnak szint hozni az ember eletebe

• csoszi87
    Mármint a 1390el.
  • csoszi87
    Uccsó csatáim 1ike. Pofátlan ez a védekező mód.
  • kHares
    Minden patchben változtatják ami nagyon komolytalan. Nekem a shermantól kezd használhatóvá válni (a troll ágyúja) viszont kis kaliberben nem tudom mit gondoltak. M5 Stuartomon van howitzer ágyú, na az nem akar teljesíteni. Amx 12t szembejön, 5x meglőttem és semmi, fölvillan, 3 hp stb. Bezzeg az arty loriból kiszedte mindhárom emberemet aztán csata vége, lori ott áll 500 hp-n.
  • rudii
    Nah meglestem, szep teljesitmeny. De sajnos sajat tapasztalataimon nem valtoztat. Batmobilbol atulve ezt erzem, de a parduc2hoz kepest is nagyon rossz. A vidivel me'g kapcsolatba, hogy Kempinovkan a 2csodabokorbol az eggyik be allt az ilyen nem tukrozi annyira camojat E50nek.

Sajnos szamokat E50 camojarol nem talaltam csak a parduc2rol. 0.05/0.07 Invisibility factor [moving/still]. Feltetelezem az E50 mivel nagyobb jobban lathato. Ezzel szembe vetve egy t54. 0.2/0.4 Invisibility factor [moving/still].

Persze E50 baszott nagy 65tonna mit is varok. Csak megis meglepett, hogy egy mednek a jatekban szereplo tobbi medhez kepest mennyivel rossz camoval rendelkezik. :/
  • bgabor
    Hát igen, az egy nagyon emlékezetes meccs volt, emlékszem a replayre, szépen megmutatta, mekkora különbséget okozhat a camo és annak hiánya két tökugyanolyan tanknál. Szakesz a malinovkás varázsbokorból csinált több killt úgy hogy végig sértetlen maradt, nagy volt.
  • lammaer
    Szakeszét nyald, én csak átkozódtam mögötte hogy milyen egy rohadt máker-csiter :D
  • lammaer
    A HEt elkúrták, be kéne látniuk hogy vissza kéne állítani olyanra mint volt. Cizella mizellálhatják hogy ilyen mechanizmus meg olyan algoritmus, használhatatlanabbnál használhatatlanabb lesz a végeredmény.

Pont most volt egy élményem, 400HPs IS4ből E50-el 10 lövésből sebeztem vagy 100-120-at. Rakás lepattanó, villanó nulla sebzés.
  • Hassel74
    Kemény! (no seggnyalás)
  • rudii
    Mindjart meglesem. :)
  • Madi92
    Győzelem!
    Csata: Live Oaks 2012. július 31. 21:57:00
    Jármű: AMX 12t
    Szerzett tapasztalat: 1 141
    Szerzett kredit: 25 968
    Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

Nagyon adja a kis szutyok! :D Most vettem amúgy, de nagyon fun. Kicsit hülyék voltak az tény... de akkor is! :D

Replay
  • Sunsetjoy
    ...mert kéri az ostort az élettől, azért.
    Vegye mindenki arra válasznak, amire akarja xD
  • Toweliee
    Ez nem volt gyenge. 5 kill + Szárnysegéd medál.
  • virkir
    Az nem a camouflage hanem a karma.
    Ha platoon-ba megyünk mindig rám recskáz az összes arty hiába áll egymás mellet a két tök egyforma tank. Mindig csak engem lőnek.
    Már lassan akár szállóigévé is válhat a "nembaj a sok arty úgy is téged lőnek". :)
  • kHares
    "Reworked mechanism of knocking out crew members with HE shells"

"Now a hit to an internal module will still deal damage even if the armour wasn’t penetrated."

"Reworked Match-Making for the majority of vehicles. Now players won't normally see vehicles of more than two tiers difference to the tier of their own vehicle"

No hiszem ha látom
  • Wasp91
    Nem nagyon van más ehhez hasonló tankos játék. Bár az igaz, hogy ne itt a fórumon eressze ki a dühét, inkább a noob játékosokon.
  • Gunslinger
    Köszi.
  • crossy104
    ts. diplomácia is jó. pls.
  • nobodyattis
    marad befagyva
  • Solten
    "6. érzék, camouflage és repair megy a tankokra. Mindenre :)"

Van benne valami. Amugy miota a Type loaderjenek van safe stowage-ja, nem ammorackelnek 2 meccsenkent. Csak kb. 100-bol 1x :)
  • Gunslinger
    Szigorúan elméleti kérdés, mert nem éri meg kipróbálni, de hátha valaki tudja: Ha egy tank be van fagyva, eladom és újra megveszem akkor vajon ezzel ki lehet játszani a fagyást vagy van olyan intelligens a progi, hogy továbbra is befagyva adja vissza?
  • crossy104
    privi ment SOS!!!!!!
  • lammaer
    Amúgy a tanulsága az egésznek számomra az volt, hogy hagyom a francba a sok csilivili 1-2-3%ot adó marhaság skillt meg perket, és helyette:

6. érzék, camouflage és repair megy a tankokra. Mindenre :)

Nekem nem volt camom, neki volt, ő marháskodhatott 100-200 méterre előttem, én meg csak kaptam a füleseket. Mindketen E50ben :)
  • TDantes
    Aha...ST-I aktív az a képesség hogy világít a kis lámpa ha felderítettek. Folyton világít. Na erről ennyit.