418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nobodyattis
    Kifejlesztve:
    A következő tank kifejlesztve: E-50 Ausf.M. Elköltött XP: 183 010. Elköltött szabad XP: 0.
  • virkir
    Nagyjából mennek.
    Ha a garázsod módosítva volt az okozhat gondot mert azt megváltoztatták és a célkeresztek kicsit bugzanak de nem használhatatlanok legalábbis nálam.
  • Eagle16
    Mindjárt jönnek a kommentek hogy titokban mit nerfeltek, és hogy x tankot minden átlövi, pedig patch előtt erősebb volt :)
  • Gottfried
    Nekem a jgpzE100-hoz van meg minden és amint megvettem,ki is próbálom.
  • nobodyattis
    Kifejlesztve:
    A következő tank kifejlesztve: JagdPz E-100. Elköltött XP: 210 000. Elköltött szabad XP: 0.
  • TheKINGTIGER
    Sajnos mivel a felhasználónevem nem tudom megváltoztatni ezért el kell viselnetek, hogy ilyen névvel vagyok itt.
    De asszem megint eltelik 1-2 hónap, mire itt beírok.
  • Gottfried
    Hát lehet hogy van akit nem tanítottak meg de attól még lehet hogy neki van igaza mert pl. ismeri a WG-t és tudja hogy előbb szoktak végezni.
    És láss csodát,még 11 sincs és töltjük a pecst. :)
  • R3nton
    első mert sztem csomó mindenkinek van batchat:P nekem is:P de t-62 is azonnal a garázsban fog állni:P
  • Metalmilitiakid
    azonnal.
  • akdestroyer
    Oyeoye.
    Napi kérdés: Szerverindulás után hány perccel jelenik meg csatamezőn az első tier X med/td? :D
  • Metalmilitiakid
    Ugye nem kellesz megint minden modot újra megvárni amíg lesz működő, remélem most kompatibilis maradt.
  • Orpheuslow
    a szerver él.mehettek tankozni
  • nobodyattis
    vagy nem
  • Toweliee
    Működik.
  • agrarmacso
    Nem úgynézki...tényleg megy a szerver! :D
  • Eagle16
    Megy a szerver is. 45 ember van fent :)
  • nobodyattis
    nekem lesz elsőnek jp e 100
  • kHares
    Megpróbáltam lejátszani egy 0.7.4-es replayt de nem bírja. Komolyan nem értem miért nem lehet megoldani hogy visszafele kompatibilis legyen
  • nobodyattis
    2 perc és lenn van
  • agrarmacso
    jaja, emberek úgynézki van szerver :D
  • barkov6
    és tényleg! :)
  • nobodyattis
    tölt valami 400mb dolgot
  • kisTekila
    launcher frissít :)
  • nobodyattis
    még 69 perc és ding dong
  • Orpheuslow
    hamarabb kész lesznek mint dél,nemkell türelmetlenkedni
  • barkov6
    Szerintem itt a vak mondta meg milyen a szivárvány, és nem hajlandó ezt átgondolni...
  • nemtudommivan
    Mikor lesz már dél?
  • Nikosi
    "Az IS 7-essel kiválóan lehet sniperkedni. legfeljebb te nem tudtál vele, ez egyéni hiba."

Na figyelj kérlek ad már meg a wot-os nicked. Szeretném látni a statod is-7-el. Mert az is-7-et sniper tanknak használni nettó baromság. Megnézem mikor lösz vele ki 300-500 m-ről egy is4/t110 párosból bárkit is. Ergo ha te sniper tanknak használod az is-7-et akkor nem tudsz vele játszani ennyi.

Nem vagyok egy über májer, egy sima átlagos effi-jü játékos vagyok de az is-7-el bőven 1800 felett van az effi értékem és soha nem sniperkedek vele, mert értelmetlen. Arra ott a t110 vagy az is-4 pontosabb és gyorsabb ágyúval szerelt tankok.

Másrészt nem értem a sírásodat, nem fog semmi drasztikusan megváltozni. Maximum most lesz végre korrigálva az, hogy cw-n csak és kizárólag a heavy tankoknak jutott szerep. Ráadásul randomban is túlságosan domináns szerepben voltak, leszámítva a nagyon is OP arty-at.

Amúgy meg rengeteg szobanövényt látok szaladgálni t10-es heavy-kel, sőt akkora campeket szokta nyomni vele mint állat. Az meg, hogy egy TD csak campel nettó baromság. A TD nem elől rohangáló tank alapból, de nem is egy bokor alján egy helybe mozdulatlanul csücsülő roncsdarab. Azok az artyk amikről te beszélsz és nem a TD-k. De úgy alkotsz valamiről véleményt (TD), hogy be sem ültél valószínűleg egyszer sem. Próbáld ki ha annyira OP, használ és meglátod, milyen OP is egy TD...
  • lammaer
    Őszintén szólva sztem nagyon sokan (a döntő többség) viszonylag kultúráltan adta elő magát ebben az esetben.
    De globálisan beírtad hogy ne foglalkozzon velünk....
  • MightyDuck0
    Lehet kulturált formában is elmondani a vakoknak mi az a szivárvány nem kell ehhez felpofozni meg meghurcolni.
  • Kronos79
    Igazad van. Hogy én mekkora állat vagyok. Tehát akkor.

A 7.5-ben végre megadják a TD-knek azt, ami járt a kezdetektől fogva. Végre elvették a gold lőszert használó noob heavy játékosoktól az előnyt, hogy átlőjék TD-met. Mellesleg itt jegyzem meg, hogy a TD-vel való játék igényli a legtöbb tudást. Eddig mindig kilőttek két lövésből a gold noob heavyk, de most végre megkapták. Végre ezek is elhúznak a játékból és játszható lesz a játék, ráadásul csak TD-vel. Végre mindenki oneshot és engem nem lő át senki és nem is láthatnak meg. :irónikus smiley: :)

Valami ilyesmi erősen egoista szövegre gondoltál, ugye?
  • mordawn
    Nem lehet olyan embert komolyan venni, aki többszöri kérés ellenére sem írja le, milyen néven játszik.
    Ide a fórumba felfele kerekítve 3 hónapja regisztrált. Lehet, hogy a játékba is?
  • lammaer
    Én sem szerem a statozást felhozni, de azért ismerd el, nem mindegy hogy olyan ember nyilatkozik bizonyos dolgokról (pl húz le tankokat) aki vagy nem/csak keveset ment velük, vagy kiderül hogy ultrabrutálul rosszul használja őket.

Jelen kollégánál szinte biztos vagyok hogy sem high tier TDje, sem high tier medje nincsen....
  • Eagle16
    12:00. Ha már a hivatalos oldalt nem vagy képes elolvasni akkor olvass vissza itt.
  • nobodyattis
    tényleg nem tudnak emberek olvasni 12.00 ig nincs szerver amikor én jártam iskolába még tanítottak olvasni
  • ladista
    Értelek. Szóval ha ő mondja el a véleményét, az objektív kinyilatkoztatás. Ha mi/más, akkor autizmus :)
  • Adjunktus
    Ez tökéletesen igaz!
    Viszont amikor egy hsz-én belül 19x noob-ozta le a játékos társadalom kb 90%-át,azzal válaszírásra ösztökélt pár embert.:)
  • kerla
    Na, ma nem is lesz szerver akkor? feltettem az újat, de incorrect a dolog aztat írja kifelé...
  • R3nton
    ez a királytigris, königstigrincs, kingtiger, tigrincses és hasonló nevek nem túl szerencsések a fórumon, mert 95%-os valószínűséggel mátyás regisztrált új névvel, de az 5%-os tartományba tartozol. :D:D
  • nemtudommivan
    A TD-kről annyit ,hogy mikor velük mentem akkor hátrányos helyzetűnek éreztem magam. Volt egy kemény lövésem ha szembekerültem valakivel. És utána? Tekereghettem jobbra balra ,mert 1-2 lusta heavy kivételével bárki körbe autózott és kicsinált oldalról, hátulról. Főleg ha lekapta a láncot vagy kilőtte a motort. És olyankor csak állsz és próbálod oldalra forgatni a csövet hátha a töltés után még bele tudsz durrantani egyet míg van rá esélyed, de a 17 másodperces töltésnél erre nem sok esélyed van.
    A T-50-2-ről meg a francia medekről már nem is beszélek. Mikor megláttam egyet hogy közeledik már így voltam.
    Egyébként felülről nézve a játékot elég gyakran látom hogy a megmaradt TD-ket a francia 6-7-es szintű artyk végzik ki. Sokkal gyorsabbak és jobban fordulnak. Egyszerűen mögéjük kerülnek.
    Ha meg krempelnek akkor csak spotolni kell őket és a többit elintézik az artyk.