418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
klezzz #155807 örülök hogy valakinek tetszik, egy baj van vele kevés kreditet ér :D -
hNeo #155806 na haza értem BASSZUS.
olyat hallottam, hogy az MM winrate függő lesz?
erről tud valaki valami biztosat?
mert akkor az azt jelentené, hogy minden player 50% felé fog konvergálni...nehogymár!
aki meg jó játékos annak a winrate MM azt jelenti, hogy erősebb játékosok jönnek, mint eddig, tehát kevesebb XP-t és creditet kap majd!
remélem rám cáfoltok, hogy ilyen nincs és nem is lesz. csak valamit félre olvastam? -
Madi92 #155805 Skacok!
Új német TD ág melyik patch-el várható? -
Első csatám ezel a tankkal!
Asszem szeretem! :)
Győzelem!
Csata: Ruinberg 2012. augusztus 1. 17:33:40
Jármű: T1 heavy
Szerzett tapasztalat: 2 588 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 33 548
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály" -
Hassel74 #155803 Illetve: "A lokalizációs csomag frissítése:a torrent folyamat indítása.." És ebben maradtunk egy órája... -
Desmodromic #155802 Mindenki szidja az E-50M-et,vagyis inkább a többit jobbnak tartja.
Azon morfondírozok, hogy kipróbálom a stab helyett a kukkert rá és megpróbálom kihasználni az űber ágyút messzebbről. Pláne a minap újra végignézett Szakesz replay után. :)
Tesztelőktől kérdezem, milyen az ágyú stab nélkül? -
Hassel74 #155801 Lefrissítettem manuálisan. Miért van az, hogy ha átállítom angolról magyarra, újból frissíteni akar? :( -
Ry0K3N #155800 hogy virítanak most a feljebbi tierben az AMX 13 75 és 90? -
Ry0K3N #155799 Láttam, most végeztem a 4 oldal visszaolvasásával.
-
TDantes #155798 Lehet akkor csak a randomistenség szórakozik velem. Tegnap nem áldoztam kecskét. -
Desmodromic #155797 Megvettem a T-62-t, gyönyörűen működött a túlképzés vagy mi a szösz /nem választottam új képességet/, mindegyik muki 100%-os lett creditért. -
Nálam is rendben van a KV-5. Legalábbis eddig.
Győzelem!
Csata: Live Oaks 2012. augusztus 1. 17:06:13
Jármű: KV-5
Szerzett tapasztalat: 1 182
Szerzett kredit: 69 090
Csatában elért Achievement: Mesterlövész -
TDantes #155795 Attól hogy nem forog a tornyuk, még pont olyanok mint a ide-oda döngő muslincák a kocsmában. Zavarnak hogy a piám felett döngenek, nehéz őket lecsapni mert elrepülnek, de amúgy nem jelentenek veszélyt. -
lammaer #155794 Nem is a patch az igazi ok a sok hszre... van egy új fórumtagunk aki kommentjeivel igen sok reakciót vált ki :) -
lammaer #155793 "ide-oda döngenek."
Ja, csak a tornya nem forog. Mekkora szívás.
Nekem pontosan +1 garázshelyet fog jelenteni meg némi creditet amikor eladom :D -
Hát mondom kipróbálom ...
Kör elkezdődik, nézek balra, nézek jobbra .. ŐŐŐŐŐ hééé a torony ? Nem forog ? UPSZ
Elindulok .. húú b+ ez gyors .. HÚÚÚÚ b+ ez QVA gyors .. UPSZ 2 ..., akkor scoutoljunk ... ŐŐŐ még mindig nem töltött be ??? .. ŐŐŐ 12 sec ? UPSZ 3
Előttem megjelenik valami tier 4-es, belelövök, oneshot ... 300-ról .. ŐŐŐ UPSZ 4 ...
A végén beírtam, hogy kérek scoutot, és megkaptam, pedig 4 scout medál nem sok, annyit szereztem összesen 6000 csata alatt :D -
Ry0K3N #155791 390 új üzenet. Látom kijött a patch.
-
TDantes #155790 Remélem...mert fogy a türelmem Samu 40 miatt. Hertzer az játszhatóbb. -
TDantes #155789 Elek AMX? Nincs olyan, de nem is kéne, amit látok belőlük ,mitn egy idegesító kis muslica...ide-oda döngenek. És egy oldalon van 4-5...na, 2 percen belül kilövik egymást, az esetleges túlélő mint egy mérgezett egér szaladgál. Prokhorovkán, védő oldalon rohadt hasznos volt a sok-sok elek AMX...
-
Me Ga #155788 Hát ez igaz... de már csak 2k XP kell a következőjöz és by by samu... :D -
Aha.. szoknom kell a stilusat... :) -
Oddball29 #155786 M4A3E2-cikk -
Jobb, a Somua TD a legfosabb tank az egesz jatekban.
ELC-rol velemeny emberek? Tier 5 scout MM kozbe egy gyors TD. Meg fixalni is lehet a tankot mint egy TD-t :D Elegge fos koreim vannak a kis sz@rral. -
Attiska #155784 Vajon miért nem lep meg ez a vélemény? -
Attiska #155783 Ilen nincs, 11 meccsből képtelen vagyok leduplázni a Pz38H-t. Most már egy MS-1 is átlövi. -
Pont ilyesmi összegzést akartam olvasni. Köszi szépen! -
Ytar #155781 A hiba a te készülékedben lehet, nekem továbbra is vitte a Löwét, IS-3mat, KT-t (igaz, azt csak kivégeztem a parancsnoki kupolán), egy rikosé' volt, az is egy P2 frontjáról ..
Victory!
Battle: Widepark 2012. augusztus 1. 16:43:58
Vehicle: KV-5
Experience received: 3 192 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 82 504
Battle Achievements: Knispel's Medal II Class -
TDantes #155780 A következő jobb valamivel? Érdemes kínlódni vele? -
Szpecnyaz #155779 Nyugi, mindenki szerint egy okádék :). -
Szakesz #155778 Randomban szerintem el lehet bohóckodni az E-50M tier X német közepes tankkal, de a másik három még mindig hatásosabbnak és ütőképesebbnek tűnik hozzá képest. Tier IX-ben azért volt jó az E-50, mert a lehető legpontosabb ágyúval rendelkezett, de mivel most már mindegyik nagyon pontos lett, ezért ez az előnye is elveszett. Mivel felderítésre alapból nem alkalmas, a páncélzata pedig már nem elég a többi tier X tank ellen, ráadásul a tűzereje is a legalacsonyabb, ezért csak a legelvetemültebbek fognak vele játszani hosszútávon. -
TDantes #155777 Samu 40 francia tier 4-es TD más szerint egy rakás ócskavas, vagy csak engem nem szeret ez izé?
Nagyon vacaknak tűnik -
Kifejlesztve:
A következő modul kifejlesztve: Löveg '12.8 cm PaK 44 L/55'. Elköltött XP: 30 467. Elköltött szabad XP: 32 533.
Ferdi legjobb ágyúja! VÉGRE! -
Na, valami német med szakértőt akkor várok, hogy valami véleményt mondjon a többi tier X medhez képest milyen az Ausf. m.
Aki felül kezd, és van 1 olyan TD-je ami ellát akár a holdra is, bemegy E8-ba, ott van 1 szikla, szépen párhuzamosan mellé ál, és szerintem végig tudja lőni 2-3-4-5-6-7 vonalat. Arty oda soha nem tud belőni, szemből lőhetik, de ő is tud lőni. Durva lesz. -
rudii #155774 Nem rossz azert Batmobil uj javitasi ara 27000 ezer kredit 16helyett. :ASD Loszer ezresrol 1200 az nem olyan veszes ilyen loveg adatok mellet. -
nemtudommivan #155773 Ez nem lesz egy sikeres térkép. Túl sok helyet elvesz a tök felesleges víz. Alig haladsz máris látnak. Mehet ez is Province mellé alacsony szintre. -
brasco84 #155772 egy csata, ahol mindent nekem kellett csinálni...
-
rudii #155771 Elso csatam az eggyik uj mapon.
Megyek 500metert jon ket 2batmobil, beallok egy roncs moge mondom amig lovom ne lojjon mar oldalba arty. (alap ugye h fedezekbol szeretnej loni)
Indulnek tovabb erre hirtelen rakerul a roncsra...es ott is maradtam mig kinem lottek.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
Orpheuslow #155770 amim még van az a francia 10es td,arról tudok még nyilatkozni,hogy az ágyúja gyakran idegbetegséghez segít hozzá,még akkor is bénán céloz hogy rárakod a célzásgyorsítót és a szellőzést,baszik eltalálni bármit,néha ugyérzem mozgó célpontot és távoli célpontot nemis érdemes lőnöm,de máskor meg azért beadja,is7 2 lövés és maradt 136 hpja,természetesen full hpról,de nagyon rabszódikus az ágyú teljesítménye,valamint kevés a hpje a többi tdhez képest,és papír is,persze pattannak néha a frontjáról de általában hamar elfogy ha felspottolják,még sokat kell vele gyakorolnom hogy jobb legyek vele. -
Hát ez a tank valami kegyetlen jó :DDD
Victory!
Battle: El Halluf 2012. augusztus 1. 15:47:28
Vehicle: ELC AMX
Experience received: 2 204 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 30 504
Battle Achievements: Scout, Master Gunner, Mastery Badge: "2nd Class" -
Dunna #155768 Akkor egy ideig nem fogok wotozni
.