418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ytar
    ja, előjöttek a 90es években születettek .. többségük a végén .. az előbb is egy xxxxyyy94 nevű valaki megmagyarázta nekem hogy én vagyok a hülye, mert egyedül próbálon abbey-n tartani a csatornát, amíg azok középen kempelnek .. omg.
  • TDantes
    Áh...nem vagyok ideges

Áll a kezdő ponton és forgatja a tornyát. 265 eff...ne már
  • Plata
    Ez nem szimplán anyázott,hanem olyan alpári szöveget nyomott hogy majdnem meg kérdeztem tőle hogy cigány-e.
  • aside
    No, 7.5 tapasztalatok röviden:

Löwe: mintha valamivel lassabb lenne mint volt, én legalábbis nehézkesebbnek érzem
    E-100: régen porosodik a garázsban, most elővettem és jobbnak érződik
    Maus: u.a.
    Jagdpanzer E-100 : 6 csata, 6 vereség 4 kill, 86% találati arány, átlag 3000 hp sebzés/meccs, eddig csalódás, a Jagdtigerrel voltam eddig a legeredményesebb, jó érzés szemből 1100 hp leszedni egy T95-ről, de a mozgékonysága nekem kevés.
    Matchmaker: határozottan jobb lett, tier 10-ben szinte a cw-n érzem magam, alacsonyabb tierben érezhető a javulás.
  • Ry0K3N
    És imádkozol hogy az alatt a 10 másodperc alatt míg becélzod az ellenfelet ne lőjenek ki :D
  • Ry0K3N
    Artykat anyázni szabad
  • Metalmilitiakid
    Egy nagyon gyorsan helyezkedő tankvadász. Lényege igazából az, hogy megjelensz valahol lősz egyet majd újra eltűnsz mint a kánfor. Ha betöltöttél kezded elölről.
  • lexlutor
    plane torony nelkul.. mint egy TD.. bar akkor minek megy 65el?
  • TDantes
    Nem hiszem hogy befejezem a TD ágat. Már elegem van. Azért nem kezdtem el eddig, mert az MM sokkal nagyobbak közé dobált volna be.
    Na most, max 2 tier-el feljebb tesz be. Milyen jó gondoltam, ez nem olyan vészes.

Aha. Tízből kilencszer tier 6-ba rak be, legalulra. Hát én nem erre számítottam.
    Tiszta frusztráció az egész. Meglátnak, és egy lövéssel kiszednek. Remek móka
  • lammaer
    Hát ehhez csak gratulálni tudok a WGnek....

Meg kell próbálni hogy a 7.5-öst megeszi e a result tracker a jelenlegi formában. Ha szerencsénk van akkor az adatrészhez nem nyúltak...
  • lammaer
    Nofene, azt észre se vettem....
    Bár a 12 seces reloaddal... érdekes termék. :)
  • nemtudommivan
    Na pont most akartam megkérdezni hogy mire fel kapott egy ötös szintű vakarcs ekkora fegyvert? Az utána következő AMX12 kemény visszalépés ehhez képest. Ennek mi értelme?
    Biztos jól tud rejtőzködni a kis laposféreg.
  • lexlutor
    ..azert van rajtuk egy 170/240es agyu.. nem biztos h lebecsulendo..
  • TDantes
    Győzelem!
    Csata: Karelia 2012. augusztus 1. 19:08:27
    Jármű: ST-I
    Szerzett tapasztalat: 1 155
    Szerzett kredit: 42 155
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

Komolyan, valamit javítottak az ST-I-n
  • lexlutor
    Lammer, most h a 7.5ben megint nem mennek a 7.4 replayok, az eddig gyujtogetettek, mehetnek a kukaba, vagy esetleg tervezitek h az eredmenylistahoz majd ha elindul elesben, fel lehessen meg oket tolteni, mar ha persze megoldhato?
  • Plata
    Erről jut eszembe,múltkor T54-el mentem egy kört,prokhorovkát kaptam.Perzsa csapattársról kiderült hogy magyar,mert magyarul hirdette a klánját közös cseten,elindult a csata gyerek meg elindult scoutolni,kis idő múlva meg is találta az ellenség három artyját,de Gw tiger oneshotolta,ezután közös cseten az artyk anyukájának kívánt pár szépet.
  • nemethpityu
    A vk 3601 h még mindig jól lehet keresni vele?
  • TDantes
    Ja...MM berakott Samu 40-el Prokhorovkára, támadónak , a lista legaljára.
    Most komolyan. Ez valami vicc?
  • TDantes
    Igen

Hű de nagy cucc volt. kapott egyet az oldalába nehezen megfordult, kapott a hasába is.

Az oldalába 700+ sebeztem. Jó nem 100%-ról szedtem le, de akkor is.
  • Nickel77
    Alig használt KV5 eladó.

Vereség
    Csata: Siegfried Line 2012. augusztus 1. 18:46:54
    Jármű: KV-5
    Szerzett tapasztalat: 78
    Szerzett kredit: 9 150
  • Szpecnyaz
    Pedig leírta Mausbattle hogy az átlőhetetlen! Talán cheater vagy?
  • TDantes
    Vereség
    Csata: Ruinberg 2012. augusztus 1. 18:49:34
    Jármű: ST-I
    Szerzett tapasztalat: 472
    Szerzett kredit: 30 054
    Csatában elért Achievement: Szakértő: Németország

De hiába lőttem ki, csak vesztettünk. Azért poén az MM. E100TD+egyik USA tier X TD+ 2 darab T95...
    Vajon miért is vesztettünk?
  • TDantes
    Na kilőtem egy E100TD-t ST-I vel...Na erről is ennyit!
  • Gunslinger
    Szerencsére a tesztszerver második fázisa óta nem igen változtattak a dolgokon, a T-62A szvsz a tökéletes tank lenne, ha nem 50 lenne a végsebessége. Imádom. Az mondjuk nem tetszik, hogy 12 csata óta egyszer sem rakott be az új pályákra, pedig nagyon jók.
  • mordawn
    Eddig 2 csatát mentem vele, így még nincs nagy tapasztalat. Az biztos, hogy akinek az Object 704 bejött, annak ez is tetszeni fog.
    Az ágyú pontos (obi grind után pláne), de lefele nemigazán lehet hajtani.
    A frontjáról eddig még egy lövedék sem pattant le :)
  • TDantes
    Hogy tud 46%-osan lőni?
  • Szpecnyaz
    Egy újabb jó képességű játékos, 563-as eff. Ráadásul magyar a drága, ami egészen addig nem is tűnt fel, amíg a kilövése után nem kezdett heves anyázásba.

• Sippie
    hol? mi?
  • hNeo
    Tulajdonképpen igen.
  • Doc Hooliday
    Francba, hogy ez miért nem lep meg?? Még annyit hogy a németeket megint szarrá nerfelték sunyiban?? Mert akkor eladom a tigrist a picsába nem megyek tovább a német ágon, mert mire elérném az E-100-at addig még kijön vagy 2 peccs, és olyan szarok lesznek a német tankok hogy még egy loltraktor is kilövi majd!
  • Szakesz
    Tulajdonképpen igen.
  • Koridor
    Mit kaptam az amx-artyval:
    Győzelem!
    Csata: Ensk 2012. augusztus 1. 18:08:14
    Jármű: AMX 105AM
    Szerzett tapasztalat: 628 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 9 734
    Csatában elért Achievement: Kamikaze
  • Doc Hooliday
    Na milyen az új pöcs? gondolom ugyanolyan optimalizálatlan bugos szar maradt, csak beraktak jó pár tankot hogy vegyék a prémet!?
  • Ry0K3N
    Mióta kapott a 12t speed nerfet? mert előző patchben is ugyanilyen lomha volt.
  • TVelvet
    Hallom már megint balhé van?!
  • dante3
    Nem jól oltottad el, biztosan még parázslott! :D
  • agrarmacso
    Na első meccs az E75-tel, kigyulladok, eloltom eltelik 3 sec kapok egyet, kigyulladok megint...niceeee :D
  • Attiska
    Azért sem hiszem, mert a smart MM-et is kivették (amikor az első 10 meccs az új hk-val mindig top közeli volt), mert nagyon leterhelte a szervereket. A wr figyelése is akkor leterhelné.
  • SuspiciousC
    Érdekes, bazi sok német tier X TD-t látni, jópár amcsit, franciát érthetően keveset, de oroszt én ma még egyáltalán nem láttam. Van valakinek vele tapasztalata?
  • TDantes
    Ez már ezer éves összeesküvés elmélet.