418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hassel74 #155886 Ok! Nem ebben a játékban, egyszer, réges-régen...:) -
Ytar #155885 bétáztál is? nahát .. képzeld, nekem is vitte a T10et a hard wipe .. mekkora királyok vagyunk, mi? 
jó tudni, hogy ha összekerülünk, és te kapod a lemming csapatot, akkor téged valamelyik hátsó bokorban kell keresni .. nem voltak egészen véletlenül francia felmenőid?
jajjezderosszvolt'
-
Kubukli #155884 Nem!
Ha jó játékos volt akkor talán... :) -
lammaer #155883 Jobb lesz nekem a második aranytól? :) -
TDantes #155882 Azért gyerekek , az elég fura hogy akkor se akadtok le a WoT-ról miközben MEG VAN A MÁSODIK ARANY!!!!!!!!
Komolyan, ez kicsit nagyobb dolog mint ez a hülye játék. -
Hassel74 #155881 Off
Te nem futottál véletlenül "Kubóka" nicken? :) -
lammaer #155880 Nyugi, még a végén téged is kioktatásnak vesz annyi lejátszott meccs után. Az alapok az más kérdés :) -
lammaer #155879 Szorozd meg kb 2vel a meccseim számát (béta). Sztem ne is menjünk tovább a személyeskedésben és abban hogy kinek nagyobb.
(CWt kár bekavarni a témába, az TELJESEN más tészta, randomról beszélünk. És CWn nem is mész egyedül védeni )
"tudod, én a győzelemért játszom"
Igen, és győzöl a heroikus "egyedül tartom az oldalt" hozzá állásoddal? Mit is írtál az előbb? 15-2re buktatok?
Elértél valamit vele? Egy nagy büdös semmit.
Ha neked ez jó, ám legyen. Különbözőek vagyunk.
"hasztalanul meghalni a lemmingcsordával, és 100al több xp-t, illetve 2k-val több kreditet szerezni"
Hehe, 100al több XP ha mondjuk 2 lövés helyett leadsz 10et? Költői túlzásokból látom nincs hiány :) -
ladista #155878 Legjobb tudomásom szerint a kreditet nem szorozza fel a győzelem, azt a tényleges teljesítményedtől függ.
Ezért nem túl jó ötlet heroskodni :) -
Még a végén örülni fognak az anti artisták hogy van arty a játékba :D :D -
nemtudommivan #155876 Na hát tényleg nagyon sok krempelő TD van (mit is csinálhatnának), de nem látok hű de nagy eredményeket tőlük. Ha van arty semmi gond. Szaladni úgysem fognak max lassan tolatnak. Ha nem is sikerül kilőni az artynak akkor is leláncolja és mehet a kivégzés.
JagdPz-E100 tulajoknak javaslom ,hogy ha Prokhorovkan védenek akkor sürgősen jöjjenek le a dombról és álljanak a vasúti töltés mellé, mert úgy világítanak mint a százas égő.
Ami elég veszélyesnek tűnik az az E50Ausf.M
-
lammaer #155875 "Bár nem vitás, hogy ez mögött is az üzlet állt"
Soha sem titkolták hogy a high tier szándékosan drága fenntartású. Nem kellett a sorok közt olvasni, egyértelműen megmondták hogy ilyen.
De még így sincs senki rákényszerítve a prémre, mert farmtankok vannak (bár azokat is mindig abajgatják).
Az ingyen T34 az jó példa, aki kicsit is vette a fáradtságot, az ingyen kapott egy nemtom hány ezer forintos prémtankot. Prémes vagy nem prémes, akkor is. -
Heh, még mindig a BatChat a legélvezetesebb...kár hogy szépen termeli a mínuszt prémium nélkül. -
Ytar #155873 köszönöm mester ..
tudod, én a győzelemért játszom, nem az xp/credit-ért, azt ezekben az alacsonyabb ~T6 tierekben nagyjából leszarom. majd csak T9-10en fognak bosszantani az ilyen idióták miatti vesztes csatákból eredő kredit bukták.
ahogy elnézem, összesen legalább annyi, de inkább valamivel több played game van a hátam mögött mint neked, uhogy nem kell ez a kioktató stílus ... nem ez az első accom, SPG-ken kívül minden elérhető ki volt már húzva (kivéve a T9 medeket, azokkal csak T8-ig jutottam). ha jól emlékszem, cw-n is picsáztunk már el titeket. mind1.
hasztalanul meghalni a lemmingcsordával, és 100al több xp-t, illetve 2k-val több kreditet szerezni egy biztosan bukta meccsen, neked lehet hogy megéri, de én akkor is megpróbálom fogni az ellent. ha a random mellém áll, még lehet is belőle valami, főleg, ha xxxyyy94 nevűek jönnek szembe is. -
lammaer #155872 Sokat csikicsukizól és fontos az egy lövedék/sebzés? Akkor tedd fel a 10.5-est
Számít az hogy mennyibe kerül a lőszer (mert mondjuk nem vagy prémes)? Akkor maradj a 88-nál. -
hellokitty92 #155871 Azért nyilvánvaló, hogy a wg célja a profit szerzés, mint minden vállalatnak. Az új tankok "OPasitásával" érik el, hogy a fogyasztók rávessék magukat az új cuccokra, ebben sincs semmi újdonság.
A franciákat asszem megjelenésük utáni első patch-ben, már nerfelték is, nem csak a mostaniban és nem is kicsit. Egyébként is csak az szokta beállítani őket olyan hű de op-nak, aki nem játszott velük.:) Megjelenésükkor nyilván azok voltak.
A t9 leárazás jó pár napig tartott, az a 2 óra semmi. Igazából őrülhetünk, hogy volt, mert eddig a t8-as ferdi volt a legnagyobb leárazott tank - pontosabban féláron volt- és azóta sem volt másik t8-as. Bár nem vitás, hogy ez mögött is az üzlet állt, hiszem a t9-ek grindelése elég szívás tud lenni, főleg a medeké, egyik sem egy leányálom. Nameg elég minuszosak tudnak lenni, főleg stocként. Így sokan befizetnek prémre, hogy minél előbb fullos legyen, vagy előbb elérhessék a t10-est, ne adj Isten a leárazott t9-est.
A t34 prémesítése már kb fél évvel előtte tudható volt. Prém nélkül is röhögve el lehetett jutni odáig.
Persze nem vagyok wg bérenc, nem fogom a cég pártját, sőt szívesen felgyújtanám az egész bagázst, mert nem végzik jól a munkájukat. Bár az utóbbi időben mintha használnák kicsit az agyukat...
Végül egy kis napi serb: a kttc videó eleje:D
-
lammaer #155870 Nem nagyon kaptak új ágyúkat, voltak minimális buffok (pl a 13-90 kapott 200HPt meg valamicskét tekergettek a mozgékonyságán - nem érezhetőt természetesen), igazából csak annyi történt hogy nagyobb tierbe dobálja őket az MM.
Engem a 1390 érdekel legjobban, alapvetően az eddig is nagy tierben harcolt, tehát olyan nagyon nem érte kár a szentem mivel továbra is életképes az eddigi játékstílussal (170 pen az elég mindennek a seggében).
A többiek viszont megszívták, mert eddig sem voltak valami jók (Lóri, 1375, 12t), és most feljebb kerültek. Kb ennyi a véleményem.
-
Kubukli #155869 Továbbra is várnám a profik véleményét: érdemes felrakni a KT rövid 10,5 lövegét, amibe 1k kredit a lőszer vagy maradjak az alap hosszú 8,8-nál és várjak a hosszó 10,5 -ig? -
sikora #155868 Akkor mondhatni, hogy az AMX vonal elég erősen gyengítve lett?! Én azt reméltem egy kategóriával feljebb lépés együtt jár az egy kategóriával jobb fegyver megadásával.De így csak tűzharc nélküli felfedező-bújkáló harcmodor maradt számukra?????? -
kHares #155867 Érzem a fájdalmadat, én is most nyomulok vele. Igaz épp ammorack-el szedtem ki egy t-54-et fullról :)
Azért elvesztettük a 92%-os meccset, talán mert 8 arty volt a pályán? -
lammaer #155866 Spottolnak. Egyébként meg tekintsd úgy, az AMX light/med vonalat gyakorlatilag komolyan nerfelték, talán csak a batchat kivételével.
És itt nem az olyan nerfekről beszélünk mint a németek 0.01 nagyságú pontosságcsökkentései :D -
lammaer #155865 Nos, előfordulhat hogy valakinek cirka 1 év nem elég erre ;) -
lammaer #155864 Miben mérhetjük a sikert a játékban?
- Nagyon egyszerű. Abban hogy mennyi XPt és creditet kapsz.
Mitől függ az hogy mennyi XP-t és creditet kapsz?
- ha nem spotter vagy, akkor csak attól hogy mennyit lősz és sebzel.
Mennyit tudsz lőni és sebezni ha egyedül tartasz egy oldalt 3-4-5 ellenséggel szemben miközben pikkpakk ledarálnak.
- minimális mennyiséget
Mennyivel segítesz a csapatnak hogy egyedül meghalsz jelentős sebzés bevitele nélkül
- semmit
A lehülyézés tényleg erős, de alapvetően azt kell felismerned, hogy egyedül az esetek 90-95%ában semmit nem érsz el, még ha te vagy a toptank akkor se. Ilyenkor vagy menni kell a lemmingcsordával.
Igen heroisztikus dolog egyedül kiállni és védeni egy oldalt, csak egyszerűen értelmetlen. El se szabad indulni ha látod hogy nem jön senki.
De nyugalom, el fog jönni az a pont amikor ezt már te is be fogod látni.
Addig is sok sikeres hősi halált :D
-
Szpecnyaz #155863 "Nem vagyok már benne biztos, de a T34-es prémiumm tanká való átcimkézése is pikk pakk történt és nem volt idő kifejleszteni nulláról, bár prémiummal biztos ment volna."
Már bocs, de ezt már tavaly nyár elején tudni lehetett. -
sikora #155862 Ahhoz képest ahova sorsolták(ják) őket azon a szinten bizony ezek a fegyverek gyengék. -
zserrbo #155861 Kezdjük ott, hogy eddig sem volt alsó kategóriás fegyverünk szerintem. -
TDantes #155860 De legalább nem Samu 40...attól már sírok -
zserrbo #155859 Írtam egy blog bejegyzést a "remek" fejlesztői húzásokról, akit érdekel itt elolvashatja:
link -
Ytar #155858 Ilyenkor is időt nyersz a csapatnak, ha már b@sznak arra jönni, legalább többen tolják a másik oldalt, és nem 45 mp múlva kapják a seggükbe a skulókat, hanem csak 90 múlva .. Ráadásul spotolsz néhány tankot, így láthat(nák)ják hogy mik maradtak nekik .. Többet ér mint egynek lenni a lemmingek közül, én azt mondom. -
sikora #155857 Akkor AMX 13-ak egy kategóriával fentebb mint kezdenek alsóbb kategóriás fegyverükkel(???) miközben tegyük hozzá ezen a szinten 13/75 egy találat és halál közeli élmény (ha nem az) -
És akkor itt bemutatnám mekkora egy ótvar hulladék a Bl-10.
link
Első 3 lövés 0%, zéró sebzés.
Ami marhára vicces hogy kétszer egymás után lőtt 0 sebzést az AMX ugyan azon oldalába....azt meg se említem hogy távolra lövésnél mintha eltűnne a lövedék útközben...ekkora szemetet én még nem láttam.
Most vettem vissza de asszem mindjárt adom is el megint.
-
Ja, meg a 13-90 esnek 100-al meglőtték az életerejét is!
Komoly mi?
-
TDantes #155854 Egyedül esélyem se lett volna egy kill-re se. Leadok max egy vagy két lövést és vége. Annak mi értelme volna?
Többször szóltam ,hogy egyedül vagyok, jöjjenek oda. Minek ölessem le magam?
Úgy is azt hiszik ők jól csinálták. Ha kilövetem magam, én leszek a hülye béna noob aki nem tud ötszörös túlerőt legyőzni egyedül. Áh...
Ugyanígy, Himmelsdorfon, ha senki nem megy a hosszú utcát védeni én se fogok.
Minek? Egyedül szarakodjak?Áh. Megyek másfele
-
Szakesz #155853 Szerintem minden jel erre utal. :) -
sikora #155852 VALAKI VILÁGOSÍTSON FEL!!! AMX12 egy tierrel feljebb ugrott és megkapta a 13/75 ágyúját. AMX 13/75 egy tierrel feljebb ugrott és nem kapott jobb ágyút a 13/90 dettó így járt???????? -
Ytar #155851 elgurult a gyógyszered? nem nyomultam, tartani próbáltam .. te is egy vagy közülük?
TDantes, a 2 killből 1 az enyém volt, én is mint top tank, vittem magukkal a top heavyjüket, és úgy 2 percig toporogtak miattam .. megfutamodni/elbújni, na AZ hasznos. hagyni őket feljönni? majd aztán kössek beléjük? várok még ilyen jó ötleteket ..
legalább nyomták volna a másik oldalt, amikor látják hogy az ellen 1/3mada nem arra megy, de neeeem. ezek idióták.
-
TDantes #155850 Ma én is jártam így Abbey-n miután nem jött segíteni senki, megfordultam és átmentem a másik oldalra és elbújtam. Vesztettünk, de nem lőttek szét. -
lammaer #155849 Ebben mondjuk igaza volt... az EGYEDÜL szóra hívnám fel a figyelmed. :) -
TDantes #155848 Fú ez a alacsony tier...nagyon idegőrlő. Fú de...azta...erős nyugtató kell ehhez -
Ytar #155847 és jéé, 15-2re buktuk .. érdekes.