418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Desmodromic #155926 Bakker ez a T-62 úgy pörög, hogy a srácokra G ruhát kell adni! :D -
nagypite #155925 t-34/85 szerintem jó farm tank olcsó hozzá a lőszer 150/db és 180-at sebez. A 88-as német rövid 250/db és csak 40-el többet (220-at) sebez Persze az 1vs1-et lehetőleg kerüld vele mert kevesebb a hp-ja bár most kapott egy kis buffot 30hp-t? -
Gunslinger #155924 T10 TD-k átlövék, bár nem túl sűrűn, mert izgek-mozgok vele, elég masszív. -
virkir #155923 A fene tudja a teszten gurultam vele párat és nekem tetszett a pontossága, jó a rof-ja. Szerintem lehet vele most is aprítani csak óvatosabban kell mozogni vele mert nem lesz már oneshot ha jön szembe egy PzIV. -
agrarmacso #155922 Nekem pedig sokkal jobban bejön az új 85-sel...nem tudom lehet mert 600+ farmkört mentem anno a StugIII-val és hozzászoktam az álcázott pontos löveges sunyizáshoz
-
nemtudommivan #155921 T-62-A-t próbálta már valaki? Egy meteoriton kívül átüti más a 240-es gömbölyű tornyát ? :) -
virkir #155920 Nem feltétlenül lövik ki mindig ha meg igen akkor inkább ne ezzel játszon.
A három tárból azért illik sebezni legalább az említett 2k-t de inkább többet.
A képleted meg pöppet hibás mert így is csak 45k a költség amiből a bevételt elfelejtetted levonni. -
agrarmacso #155919 Ha ellő 3 dobot, az 15 lőszer, abból illik 12-13nak sebzést is bevinni ha épp nincs ellened a random isten az 12*390 az sacperkábé 4800 sebzés, arra pedig prém nélkül is hozzádvág 45k-t, amivel bőven kihozod nullára, sőt... -
rahotep #155918 Próbáltam és sajna csak árnyéka a régi su-85-nek.Páncélja eddig sem volt de legalább a tier5-ös haevyket vitte szemből,de most...ha át is üti véletlenül,akkor is csak valami nevetséges sebzést visz be...
Tessellia: Köszi! Az ami medeken én is gondolkozom a T49-et már nem veszem meg ismét,mert anno sem tetszett annyira,de a francia TD jó ötlet lehet mert már nem először hallom... -
Greenscape #155917 De fasza lett az AMX 13 90. Harom egymast koveto csataban lottek ki 1 lovesbol ugy, hogy vizes loszertarto van rajta. Egyszer egy GW Typ E az ok, de egy E-50 meg egy IS-4 ne nyirjon mar ki 1100 hp-rol. Faszomelverem.... -
Gunslinger #155916 Miért az összeset mellé lövi vagy lepattan? Nem csak a számlát kell nézni, hogy mennyi a költség, kap pénzt is a sebzésért. -
Skyline0021 #155915 ez is prém nélkül van és 20k nyereség kb -
Nekem jó csatákban 5-10k mínuszra jön ki a BatChat prém. nélkül. -
bgabor #155913 Haveromból indultam ki, az ő Tier10es Batchatjét 27 ezerért javítják, a lőszer meg 1200/darab. A dobtárból lazán ellő három tárat egy meccsen.
Az simán 50 ezer körüli mínusz. Nem egyszerű ellensúlyozni, még prémmel sem. -
Skyline0021 #155912 életem első csatája ezzel a masinával 8killes lett, 7.4-ben ki volt már fejlesztve, de nem mentem vele egyszer sem, most rászántam magam, hogy kipróbálom ...imádom:)))
Győzelem!
Csata: Karelia 2012. augusztus 1. 21:45:04
Jármű: Bat Chatillon 25 t
Szerzett tapasztalat: 2 666 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 56 223 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 1 350; kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 635)
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Elit lövész, Kiváló Lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
replay -
Szpecnyaz #155911 S-35CA? -
bgabor #155910 Nem értünk egyet. Nem mindenki van oda az olimpiáért.
A legtöbb sportág (különösen súlyemelés, úszás) esetén arról megy a verseny, hogy kinek volt pénze jobb szteroidra/ruhára stb. Olyan ez mint a Forma 1, ott pusztán arról szól a verseny, hogy idén kinek volt több pénze autót fejleszteni. Na meg hogy minél több körön keresztül bámulja a reklámokat a kedves birka néző.
Marhára nem hat meg, parasztvakításnak tartom.
-
virkir #155909 Azért ez megint csacsiság legalábbis ahogy levezetted.
1. A győzelem vagy vereség nincs igazán befolyással a credithozamra, többször kibeszéltük.
2. Vigyél be minimum 2k sebzést és mindjárt nem lesz mínuszos egy T9-es heavy kör.
-
Tessellia #155908 Az egész csak játékstílus függő, aki ügyes az nincs mínuszba aki nem ügyes az meg mínuszba van, ennyi. -
Gunslinger #155907 Komolyan? Akkor valami nagyon más verzióval játszok, 7.1 óta nincs prémiumom és nem veszteségesek a t9 tankjaim. Ha nagyon megfeszülnék és erősen ráfeküdnék arra, hogy akár 10 lövést is direkt mellélőjek t10 tankkal és még ki is lőnének akkor sem hiszem, hogy tudnék 50k-s mínuszt produkálni. -
Gunslinger #155906 AMX-13-90:
Az a 200hp még mindig csak 100, 7.1-hez képest meg mindössze 50hp-val több, viszont elvileg buffolták a mozgékonyságát. Bár a randomban érvényes korábbi magas battle tier besorolása nem változott, mégis összességében elég nagy tápot kapott, hiszen t8 companyra alkalmasabb mint volt.
Többi kis francia viszont komoly nerfként éli meg a tier emelést. -
bgabor #155905 Nincsen, prém nélküliek számára Tier7-8 fölött játszhatatlanná tették a játékot. T9 tankok 20k veszteséget termelnek minden egyes vesztes csata után(márpedig az lesz bőven, erről a buherált játék gondolskodik), T10 tankok akár 50k-t is. A nem prémium farm tankokat teljesen felszámolták. -
virkir #155904 SU-85-öt próbáltad vagy csak az adatlapot olvastad?
-
Oddball29 #155903 Első győzelem T110E4-el, sima acc.
Victory!
Battle: Cliff 2012. augusztus 1. 21:59:38
Vehicle: T110E4
Experience received: 2 462 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 42 000
Battle Achievements: Top Gun, Invader, Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Nem OP, ugyan... -
Tessellia #155902 M4 Sherman, T49, az su85-öt itt dicsérte valaki szóval ne temessed szerintem.. aztán s-35ca. Bőven meg lehet lenni prémium nélkül is szvsz. -
rahotep #155901 Csodálatos lett a 7.5-ös pöcs!Gratulálni tudok csak a pénzéhes ruszki bagázsnak!Su-85 gyakorlatilag mint creditfarm megszűnt,T34-85 megszűnt,T-43-al sosem lesz meg a t-44 ilyen sebzés és kredithozam mellett tehát eladható.Ergo pénzkeresésre vagy artyzol és még talán a PZ4 hoz valamicskét ha normális tankkal is szeretnél menni,de egyébbként prémium nélkül tökéletesen meghaltál mert csak az ideget eheted a sok lemminggel.Esetleg(ami látható is a csatákban ismét megveszem a KV-1-et ha creditet akarok,de már az is csak keveset hoz amióta szétkapták...Röviden ennyi...Bekaphatják! Ha esetleg valakinek van kreditfarm tank ötlete(nem arty és nem prémtank) az ne tartsa magába! :-) -
Tök jó csatákat mentem vele :) Végre az S-51 is eldurran 1 lövéstől, meg a GW Tiger-be is elég 2. Határozottan jó lett. Mintha kicsit gyorsabban is célozva, meg menet közben hajszálnyival pontosabb...de lehet hogy csak képzelem. -
TDantes #155899 Megismétlem: Aki érti, az éri. Aki meg nem éri...annak el se lehet magyarázni. -
Oddball29 #155898 Ebből ma új látogatottsági rekord lesz, 8k felett járunk. -
Hassel74 #155897 Csak nem megy a 7.5 magyarul? :(
-
igen csak a semmibe beleírt irónia eggyáltalán nem érthető.
másik, nem én határozottan hiszem h az vagy pontosan ebből az iOnizált aláírásból. -
lammaer #155895 Dantes belógatta a csalit, te meg ráharaptál :D -
TDantes #155894 Egy: aláírás: aki érti hogy miért van ott, az érti. A többinek meg lusta vagyok megmagyarázni( amúgy IRÓNIA...)
Kettő: Nem. Én a felsőpödröncei Dantes vagyok, az alsófelcsúti ágból. -
rudii #155893 (Y)Like -
Dantes az aláírásdohoz,,(egyébként jól gondolom h te vagy az a bizonyos gyk-s Dantes?
)
kérdés h mit miért nevezünk vacaknak és milyen kontextusba.
vajon tényleg vacak e az a vacak ami sikeresen sőt nyereségesen túllép az adott korban felmerúlő problémákon és túl is szárnyalja...
ha a tankot itéljük meg akkor nem a gazdaságot,gyártástechnológiát vagy a hátország nyersanyagtartalékait kell nézni és még csak nem is a légifölényt, hanem a végeredményt.
ami a komplett tank.
és még ha így is küzd számos problémával és hátulütővel, kétségtelen hogy 1 az egyben nem igen volt az adott időbe egyenrangú ellenfele.
a szövetséges tankok jóformán a túlerejükkel tudták elgyúrni főképp na most olyan tank hogy szövetséges túlerőtank nem létezett.
létezettt t34,sherman de ezek nem gyűjtőfogalmak voltak, h egy sherman az 20 tankot tömörített és mozgott egyszerre és lőtt egyszerre.
de nehezen nevezhető jobbnak egy sherman vagy t34 de még egy IS is jobbnak a tigristől...
a Tigris mint konstrukció nem volt tökéletes, sőt nem is volt jó, de mint harci eszköz bevált.
A wot meg nem egy háborús szimulátor hanem egy arcade tank aréna pvp-re épülő játék enyhe modulszimulációval.
itt aztán marhára nem számít hogy egy tigrisre 15 sherman jutott a valóságba..ezek gazdasági adatok, nem harcértéki adatok.
a tigris erőssége pontosan az h erősebb volt azoktól a tankoktól amikkel szembekerült, pont.
Éppen ezért kellene h itt is azokkal kerüljön szembe.
-
Kubukli #155891 Na most sikerült kilőnöm egy csapattárs PantherII-t.
1 perce püföltem egy IS-7-et a KT-val amikor közénk szaladt nagy bátran... -
TDantes #155890 Ha valami magyar esemény van, akkor lépek is ki. Francot érdekli olyankor a Wot.Bár más döntőket is megnézek, pl most a 100 gyors, igaz magyar nincs benne de mégis csak fontos nézni -
lammaer #155889 Mondhatnám azt is, van akinek kevesebb meccs is elég ahhoz hogy megtanuljon dolgokat, van akinek meg lassabban jön meg az esze hozzá.
Ez jut szembe rólad a témában, találd ki melyik szereplő vagy te :D
Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha les**psz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha les**psz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolva:
- Vadász, vadász te s**pni jársz ide...
Jó kedvem van, szívesen személyeskedek tovább :D
-
Hassel74 #155888 Hülye, de még is játszod. ;) -
Ytar #155887 két csata között, reméltem is hogy nem csak én néztem ..