418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    hát ja meg a francnak van kedve ezzel a döggel szembe állni:D Neked meg van amúgy rendes szerón? Szereted?
  • rahotep
    Én már ezt az előző peccsnél is így éreztem,de lesz...Akkor sem lesz 2-nél több artym,legfeljebb amikor nagyobbal szeretnék játszani előtte 1 nap arty...
  • Oddball29
    T34 so-so. Ha közelről lefelé lősz rá, már baj van, ha beforgatja, felejtős. Lehet próbálkozni a lenti sarkokkal, de legalább akkora esélyed van luftot lőni a test és a lánctalp között. Szerintem legalább 260-as kell hozzá.
  • rahotep
    Csak az a baj,hogy a stughoz képest ez a td lassabban fordul,lassabban megy lassabban tölt,lassabban céloz és nagyon ritkán pattan a frontjáról lövedék....ezeken az elhanyagolható dolgokon kívül tényleg minden olyan...A su-85 egyetlen erőssége a 107-es löveg volt,dehát ez "túlkompenzálta" az összes gyengeségét a tisztelt fejlesztők szerint...
  • R3nton
    amúgy érthető a kép csak nem olvastam el az alatta lévő magyarázatot csak néztem a képet :D
  • R3nton
    értem tehát akkor a a t34nek mondjuk már vinni kéne az alját ezek szerint. Mondjuk beforgatva elég durva lehet ez a cucc, hogy rohadna meg:P Lehet még a nagy penes ágyúk is pattognak róla 20-30%os beforgatással. Kösz az Infót!
  • Oddball29
    De. Az a 160 pont azt jelenti, hogy egy 160-as átütésű ágyú fele-fele arányban viszi át közelről, extra szög nélkül, nominális döntéssel megegyező becsapódás mellett.

Néha meg szoktam adni, de inkább ilyen "garanciális" védelmi értékeket szoktam. Úgy kell értelmezni, hogy azzal az értékkel inkább ne lőjél rá.
  • R3nton
    az effektív páncélzat vastagság nem azt jelenti, hogy mondjuk egy páncél 100mm vastag de a döntöttsége miatt mondjuk 160nak felel meg?
  • R3nton
    ja most látom, hogy az az e4/e3 adatok nem pedig tényleges/effektív páncélzat. Akkor most ami a képen van az a valós adat, vagy az effektív?
  • Oddball29
    Az nem effektív páncélzat, hanem hétlövéses immunitás érték. Az effektív az az, amikor egy ugyanakkora átlagos átütésű ágyúval 50% esélyed van átlőni. Ezt hívom WoT-equivalent-nek, ami 10-15%-al szokott több lenni annál, amit megadok.

Nyugodtan rá lehet tenni két számmal nagyobb ágyút, hogy biztos legyen.
  • MitsuMishi
    Bocsi nem erre akartam válaszolni Oo, a brit személyzetesre irtam Oo
  • R3nton
    köszi! Akkor ha jól értelmezem akkor ott alul az effektív páncélzat 200-220 körül van, tehát azt azért át lehet ütni. Csak mert most T34el találkoztam vele, és ott akartam meglőni, csak a kis mocsok kilőtte a toronyforgató mechanikát, és mire becéloztam volna ott alul eltűnt, nem láttam hogy átvitte-e vagy egyáltalán el találtam-e. Viszont nem volt egy kellemes élmény "heavy" tankban ülve találkozni vele az biztos.
  • Oddball29
    Nem egyezik.
  • MitsuMishi
    Ez nagyon kemény :DD
  • Oddball29

Tier X-es gold ammo 350 pentől át tudja vinni a pajzs mellett a felépítményt, de kb. ennyit tudsz vele csinálni.
  • R3nton
    az oké, de a hullt milyen ágyúk viszik át? Vagy az teljesen megegyezik a t110e5 hulljával?
  • Oddball29
    Ha hull-downban vagy, egyetlen gyenge pontja van, a felépítmény bal felső sarka, ahol a sofőr periszkópjai vannak. Noha az se biztos, hogy úgy el lehet találni.
  • R3nton
    srácok t110e3 hulldownja mennyire érzékeny, próbáltátok már gyakorlóba? Mik viszik át 220 penes ágyúk, vagy inkább 260tól inkább? Gondolom a felépítmény átlövése esélytelen még a t10 td-kel is
  • I.C.ram
    ja és adja hozzá az emailt is.
  • toma77
    orosz csodánál sem nagyon tetszett a következő mondat:

...the repairs bill can cost you more than you earn - sometimes, even if your team wins.
  • I.C.ram
    Haverom újra árulja az accját:

4,2 milló kredit, 144 arany, 18k free xp összesen 15 garázshely, csomó crew a barrackban, stb.
    Garázsban Löwe, T34, T110E5, JT, E50, Pershing (mindegyik fullos)

Ki van fejlesztve: GW Panther, E100, E50M, JPZ E-100, IS-7, IS-4, Object 704, T110E5, Slugger, AMX 13 75 + egy rakás kisebb tank (KV1-2 T34/85, ilyesmik)

Effje az accountnak 1400 körüli

20ezer forintot kér érte.
  • nemtudommivan
    Mintha ezzel is az artyzást támogatnák. Azzal még mindig lehet keresni.
  • agrarmacso
    Ismerősek :D:D:D

• nemtudommivan
    A VK2801 javítása 9000 körül van. Ezzel ki is lőtte magát mint farmgép
  • Oddball29
    Akinek elit T-34/85-je volt, az ne felejtse el megvenni az új motort hozzá, mert alapból nem rakják fel.
  • lammaer
    Nemcsak a shopban de már a garázsban is megjelent a brit zászló.
  • lammaer
    Legénységre skilleket meg perkeket :)
  • csoszi87
    Off:
    Mit mond a frissen végzett pályakezdő a még főiskolás bölcsésznek?
    -kér esetleg nagy adag sült krumplit?

Régebben hallottam ezt:
    Miért jó, hogy bölcsészeket képzünk?
    A bölcsész befizeti a költségtérítést a fősulinak. A fősuli örül.
    Cserébe kap 1 diplomát. A bölcsész örül.
    Engem lesz aki kiszolgál a Mekiben. Én is örülök. :-D
  • agrarmacso
    Áhh az igazi bölcsészek még egy erős másfél óra múlva kezdik kérdezgetni a részegeket a McDonald's-ban, hogy: "szia, mit adhatok?"
  • Gunslinger
    A Churchill-hez valót lehet csak, valszeg tök ugyanazt fogja használni a brit treeben lévő original brit verzió is. :-)
    Viszont legénységet már lehet venni a brit prémtankhoz. :-)
  • DasIsFuck
    de ez a tigris szidás már lejárt lemez, már mindneki tudja h egy xar így felesleges is szidniXD
  • csoszi87
    LOL!
    Nem is tudtam, hogy itt filozófusok is vannak.
    A bölcsészeknek ilyenkor már aludni kellene.
  • toma77
    VK 2801 és T-50-2 mit farmolnak?
    kedvem támadt összenézni őket az új francia csodával...
  • DasIsFuck
    ezzel nem értek eggyet, nagyon nem..
    más kérdés h így inkább nicns az embernek kedve játszani már t7-en se mert azzal se nagyon lehet már jobb körbe keresni, mint eddig és az is nagyon könnyen mínuszol egy rossz csata után és mivel a játékos bázis tele idiótákkal és a játék kapásból szándékosan manipulálja a játékosok csatáit így lesz bőven ilyen.
    de a t8-t9 kb ugyan az t9-en a nagyobb sebzés miatt az a pár ezer plussz javítási költség nem annyira számít.

t8 prem tank nélkül mondjuk fele anynira se élvezhető a játék...
    én már jóideje csak duplákat megyek de sokszor azt se mert kell 2-3 kör mire beduplázódik egy-egy tank és így mondanom se kell h ez masszív veszteséget termel.

meg ha még lenne is ekdvem 10 köröket játszani egy Tigrissel mondjuk, pár kör után úgyis jön a szopóág és az ahogy van hazavágja a játékkedvet..
    t8-t9 meg alap h csak egy dupla és kész...(eleve ez is beletelik 3-4 körbe egy tanknál...)
  • Szakesz
    Mindenki szidja a tigrist, mert a játékban gyenge tank, és ezzel már mindenkinek tele van a hócipője. Ennyi a történet.
  • DasIsFuck
    tehát ha vmi már nem op az már gyenge.

rossz hozzáálás mikor az embereket csak a saját maguk által játszott frakciók erőssége érdekli egy multi játékba...

kv1 még így is jobb mint a pz4, pz4-től unalmasabb és hálátlanabb tank kevés van a játékba ezen a szinten.
    1500 goldért inkább akkor vedd meg a t25.öt az legalább hoz normálisan.
  • DasIsFuck
    akkor én meg ezt ismétlem meg:
    "a semmibe beleírt irónia eggyáltalán nem érthető."
    (azt tényleg nem lehet megmagyarázni amit megsem próbálsz magyarázni..)
  • agrarmacso
    azanyámidegesúristenit ez fájt
  • MitsuMishi
    Azt láttátok, hogy a shopba, ha lenyitod a népeket, akkor ott vannak már a britek is, csak nincs hozzájuk tank? Viszont a lőszereknél vehetsz hozzájuk lőszert :DD
  • Toweliee
    Word of Tanks - Kína