418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• darki81
    ha a garázsban nem mutatja az órát csak csíkokat, ezt szedd le link
    ebben van egy betütipus telepítő kis cucc, meg 2 fajta óra is ha akarsz választani
  • kHares
    Komolyan, sírni tudnék. Megint mindenki elmegy 1 irányba, védem a másikat hátha föltartom őket és nyerünk aztán 0 lövéssel meghalok és duplázunk
  • pointer4
    Strand ? :)
  • Oddball29
    katt

Mi van a képen?
  • usabi
    felraktam a modokat,de inditásnál kék halál van.
    valaki help
  • Maala
    Nekem fordítva van, sorra megyek 3500as duplázókat első nekifutásra... (prémmel)
  • aside
    nekem eddig 11 csata 11 vereség vele...
  • kHares
    Mindegy, ma erősen komolytalan a játék pedig lett volna időm. Még régen megvettem a gwpanthert, mentem pár duplázót mostanában megveszem a nagy ágyút 12 lövés - 0 találat. Lorival megállok hátul még az elején tölteni lerohannak fele tár "penetration" semmi nem történik. Amx 50 100 kéne védeni a bázist, kibukkanok Superpershing nem megy át és nem és nem aztán meghaltam. Stock t54 meg magáért beszél, nem tudtam tiger2-t flankelni, szemből lövöm a kis nyílásokat 5x mondta hogy penetration és semmi.

Valaki tesztelje le mert szemből sem alul sem upper plate sem torony mantle mellett nem tudtam átlőni 230 átlag pennel.
  • Sunsetjoy
    Most nézem, hogy Dél-Afrikai a honlap. Most azok melyik szerveren játszanak bakker (mármint ha a klánuk onnan van)?
  • barkov6
    Ez az! köszi!
    Akkor várok türelemmel...
  • Sunsetjoy
    "Please note new version of WOT Stats compatible with WoT v7.5 will be released soon, hopefully on Friday (2012-08-03)."

A hivatalos oldaláról idézve. http://www.saais.co.za/
  • barkov6
    Lehet hogy a szerver nem válaszol... És akkor mindkettőnknek igaza van... ;))
  • barkov6
    Volt egy ilyen programom 7.4-hez, hogy WOT Statistics 2.0.1.0.
    Na az most nem működik helyesen a 7.5 miatt.

Használja vki ezt a programot és talált belőle új verziót?
    (az update notification be van pipálva a programban, de az nem jelez semmit)
  • agrarmacso
    Köszi!

Rá is próbálok, eddig úgyse nagyon használtam modokat :D
  • kHares
    Szóval 8000 csata alatt soha, patch után meg igen. Inkább hiszem hogy megint elbasztak valamit
  • Oddball29
    Tegnapi cikk. Rekord-letöltés volt tegnap, előző hónaphoz képest 25 százalékot javítottunk. Félmilliónál jubileumi poszt lesz.
  • TDantes
    Kettes-hármas gépek? Olyanokkal nem rak össze. KV-1-el , T1-el, PZIV-PZIII-al szokott össze rakni.

• darki81
    összeraktam egy modpackot 7.5-re!
    Tesztelve! Minden tökéletes, és nincs extra csicsa csak a lényeg :)

Az alsó kisebb downloadra katt

Garázsóra
    nem prém garázs hasonlít a prémgarázsra :P
    A legújabb xvm mod
    árkád - arty - sniper célkereszt! (tökéletes)
    damage panel (alap kinézet, találatok feljegyezve)
    kamera zoom (artyra is)
    minimap (jobban látszik hol vagy, és merre áll az ágyú és a tank test, továbbá szebb zászló ikonok!)
  • ilsalon
    Kettes-hármas gépekre megy vele a oneshot. Amúgy kétesélyes fegyver, mint, ahogy már kifejtettem.
  • TDantes
    Sebezni az nagyot sebez, de pontatlan , és nem üt át semmit.
  • barkov6
    Nem hiszem, hogy a patch az oka.
    Hálózati hibánál megy a tank magától, vagy áll meg egy helyben aztán csak börrög...
  • Gunslinger
    A csutka 105-ösre gondol, hasonló kategória, mint a Hetzeré.
  • kHares
    Lagom már volt, disconnect már volt de ez? Meglátjuk az új patch hozadéka vagy sem
  • TDantes
    Mégis miféle nagyot lövő ágyúja van a Samu 40-nek? A 75-ös? Hú,sebez akár 50-et is egy KV-1-be már ha átüti,de inkább mégse üti át.
  • ilsalon
    Ja, félreértettem. Én a négyes Sunáról beszéltem. Neki is nagyot lövő az ágyúja.

Az ötös Suna meg kétesélyes, mert a nagyágyú pontatlan is és lassan céloz, ráadásul csőmozgatás közben szétugrik a célzókör. Nehezen és sokára tudok vele lőni, a Su85-tel gyorsabban ment. Ráadásul engem valahogy mindig kiszúrnak vele a bozótban, az orosz gép meg egy fűszál mögött is megbújt.
  • Orpheuslow
    tegnap tapasztaltam ilyen irányithatatlanságot és késői reagálást,pillanatnyi szerver oldali lag lehet,azóta nekem nem csinálta
  • Gunslinger
    Lag esetleg?
  • kHares
    Na jó, az egy dolog teljesen stock t54-el kell grindelnem az új csodamedek ellen de ez: Jagdpanther 2-be átülök, nyomnám a duplázót. Menjünk erre, ok, most álljunk meg hát nem ő megy tovább majd az irányíthatatlan szar berohan 5 enemy közé. Leláncolnak, javít ekkor már ismét engedelmeskedik de persze túl késő. Persze ledupláztuk a semmit. Lenyomtam 8k csatát de ezt még nem tapasztaltam. Új feature?
  • Gunslinger
    Tőlem aztán igazán messze áll a németmeleg hozzáállással való azonosulás, de még én is azt mondom, hogy a JPz E-100 egy kalap kaki, 170-es ágyú ide-oda, de nem is hiszem, hogy erősebbnek kéne lennie. Egy speciális célszerszám, ahogy a Maus is. Ha valaki allround t10 TD-t akar húzza ki a T110E4-et, az most a favorit.
  • Gunslinger
    Hogy jön ide a Hetzer? Tudtommal a Somua S-35 CA-ról van szó (meg a SU-85-ről), az már egészen más liga.
  • ilsalon
    A Hetzeren eddig is volt ilyen ágyú és senki sem panaszkodott érte. Nem olyan jó az, csak ha mákod van.
  • Eagle16
    Látom az új német TD sem lett jó. Lehet sebezni szemből és nem lő ki 15 tankot csatánként..

• lexlutor
    ..most ugyanez van a soumaval is. visszanyal a fagyi. elvezd.
  • barkov6
    Úú, eddig nem is olvastam... De jobb is...
  • Rainbow15
    ezen mit kell nézni? : )
  • szabii98
    Nem volt azért olyan op, két lövés közt simán szétkapták ha akarták :D
    ez az ágyú meg még majdnem jobb mint a másik
  • lexlutor
    ..kis tierben a su85 ugyanolyan op volt mi a kv. nagyon jol tettek h eltakaritottak a francba. bar igy sem lett sokkal rosszabb, mert az uj agyuja is jobb mint az atlag tier5. a soumanak sem kene ilyen agyu.
  • pointer4
    Miért nem papírra írod a marhaságaidat, és utána kidobhatnád a kukába, mást nem fárasztva vele ?
  • szabii98
    Nem zavar, sőt kifejezetten nem érdekel. :)
    Pénzkeresési lehetőség volt az a két tank, és ugyanúgy berakta nagy tierbe mint a hasonló társait. A su ugyanúgy meghalt mint a Stug, szóval nem értem hol a probléma.Kis tierben meg jók voltak, ez van.
  • lexlutor
    ..kozbe ez elmult ket evben a su85on es a regi kv-n kivul egyetlen tier5nek sem volt ilyen agyuja, az persze egy pillanatig ne zavarjon :)