418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
virkir #156085 Mi a lóf...t buffolnak még rajta? Oneshot legyen egy Masu?
Barmok. -
Szerintem kapni fog buffot, OV szerint is gyengébb mint kéne.
Q: Overlord, what is your opinion on current JP E-100 perfomance/stats?
A: Somewhat underperforming. -
Szpecnyaz #156083 Nekem 40 csata után 60% vele a winrate. Egészen más játékstílust igényel mint a többi TD. Én teszt szerón játszottam vele direkt hogy belejöjjek, mert én is hasonlóan indítottam vele. Érdemes keresned valaki platoonba, úgy sokkal jobb. Mi tegnap úgy mentünk hogy én a JPZ-vel meg egy JT és jól működött. -
Gunslinger #156082 Jah, erre a hihetetlen pattogásra a klánban is panaszkodnak, tegnap companyban bevittünk egy-kettőt, egyiküknek egy csatában két különböző Batchat 25t-ről is sikerült lepattannia, még az ellenfél is beírta, hogy ilyen mák nincs. -
Hát gyerekek,az jgpzE100 pont akkora csalódás lett mint amennyire vártam már hogy meglegyen. :(
Ekkora hulladék tankkal még nem játszottam. :(
Lehet hogy CW-n vagy egy jó században használható lesz de randomban mindenre alkalmatlan.
21 csata után 29% winrate és túlélési arány és kb 300K mínusz kredit
A lassúsága miatt igazi arty csemege,a hülye csapatok miatt szinte védtelen a medekkel szemben,a lassú töltés miatt egy lövés után bármi leszopatja.Az ágyú kitérítése olyan szar hogy sniper módban szinte semmit nem lehet követni mert a lassú célzásidő miatt mire beszűkül a célkereszt,már meg is lépett a célpont.
A 300-as átütés ellenére nagyon sokat pattog,a 2200-as lőszer ár meg egyszerűen megfizethetetlen ha nem sebez minden találat.
Hát ezt kaptam 6.000.000 kreditért.... :(
-
TDantes #156080 Szerintem az MM változás miatt. Nem véletlenül kapott + páncélt meg hp-t, csak hát ez mit sem ér amikor jön pár jagdtiger meg E75 szembe. -
Hát ezzel jól beszívtam. Lehet leveszem, és rakok álcázás skillt ....na sebaj. -
TDantes #156078 Nincs ezen mit ráérezni. A tier 9-esek ellen kevés a pen. Ezen semmilyen taktika nem segít.
Az segít ha nem tier 9-esek közé hajigál be. -
Itt a skillek leírása: link
2-3%-ot adnak, az egyik ad +20%-ot de csak akkor ha sérült a periszkóp. -
3% 100% -on / fő ??? fúj!
Jó ötlet, szét nézek ott ! -
Desmodromic #156075 Nemtom linkelni telóról, de a wot wikin biztos megtalálod. -
setchoo #156074 Azt hiszem értem mire gondolsz. A 7.4-ben hidegzuhanyként ért az Arty durva splas buf.
De azóta úja értelmeztem a táncolj cigánylány taktikát. :) +Snikers
Tuti, hogy hamarosan ráérzel az "új" KV-5-re. ;) -
Ide van kiírva amúgy: link -
foxbat88fx #156072 köszi, kerestem a hírek között de nem találtam :S béna vagyok + fáradt XD -
+ 25% kredit minden csatában. -
Az asszem valami 3%-ot ad a látótávhoz...nincs külön leíva, fájlokból lehet kibogarászni, vagy teszttel kideríteni. -
foxbat88fx #156069 hi, valaki tudja milyen akció van T1 HT-vel? mert ugye az a tankofthemonth -
SuspiciousC #156068 Nem lehet, hogy tán azért is van, mert most nagyon sokan játszanak tier IX-en? -
Leopard 2 emberéből is raktam olyan skillt, ami növeli a látótávolságot. Honnan fogom tudni hogy mennyit növel?
-
Megvolt vele az első Jagd. E-100 kill-em is amúgy, oldalról, sok száz méterről, sunyi módon :) Egyszer próbáltam szemből de ez a hülye BL-10 persze 200m-ről már nem képes eltalálni az alját. -
TDantes #156065 Nem. Eddig legfeljebb olyan csatákba dobott be, ahol volt egy tier 9-es tank. Most olyanokba ahol a csapat fele tier 9-es.
A KV-5 ágyúja pedig baromira kevés. Tier 9-esek ellen pedig teljesen esélytelen. Pedig oldalba támadtam én a ST-I-t, de...oldalról se lőttem át.Pedig onnan átkéne, de benyelte vagy lepattant, vagy a fene tudja -
Már csak 81k az Object 268.
Most már nem haragszom annyira a 704-esre...türelmesen kell vele játszani. Idegesen nem szabad :) -
Gunslinger #156063 Konkrétan mi történt? Mert ennyi adat az ég világon semmit nem jelent, tegnap T34-el több 40k profitos kör között én is futottam egy éppenhogy nem mínuszos, 2k profitos kört, de az 100%-ban az én balfaszságomnak volt köszönhető. -
setchoo #156062 Tegnap haver egy szóval tökéletesen jellemezte JagPzE-100-at. BÖGÖLY -
Szakesz #156061 Tegnap három csatát játszottam le vele, amiből egy 45K kredites és két 80K+ kredites kör született. Kicsit nagyobb tierű tankok ellen kell küzdeni, ami egyrészt jó, mert több sebzést lehet kiosztani, másrészt rossz, mert nehezebb eldönteni vele egy csata kimenetelét. -
Gunslinger #156060 Csak tesztszerveres tapasztalatom van vele, nagyon jó tank, de rohadt keveset keres, pénzfarmra abszolút alkalmatlan. -
setchoo #156059 Visszább vették a kreditjét? -
A Dicker Max-al van valakinek tapasztalata?
Lehet vele keresni,vagy ugyanolyan soványka mint a kisebb prém tankok? Van MM kedvezménye?
(nyilván nem keres úgy mint egy löwe de ha a churchill és a löwe közt van a hozama akkor gondolkodom a megvételén mert a jgpzE100 viszi a pénzt rendesen :D)
-
TDantes #156057 De. Az. Csak most már ennyit ér. Nagy lófaszt. -
setchoo #156056 A KV-5 az nem prém tank?
Ami, ha veszít is +-os marad? Ez így nagyon csirke. -
TDantes #156055 Vereség
Csata: Abbey 2012. augusztus 2. 13:22:50
Jármű: KV-5
Szerzett tapasztalat: 201
Szerzett kredit: 17 040
Nincs ám baj vele. Áh...tényleg nincs. Semmi...semmi baj sincs a KV5-el. -
Oddball29 #156054 Poéngyilkos
megfejtés -
Gunslinger #156053 Melyik pályán van ilyen mély víz? Direkt próbálgattam én is elmerülni itt-ott, mindig kilógott néhány centi. :-D -
ELC AMX :D
Vagy az nem játszhat aki olvassa a hivatalos fórumot? :) -
FosTalicskaa #156051 Szerintem nálad lehetett valami hálózati hiba. Package lost jelenség vagy valami hasonló, legalábbis akkor szokott ilyeneket csinálni. -
virkir #156050 Éppen két órája elérhető a kompatibilis :D
Kipróbáltam, működik. -
agrarmacso #156049 Tökéletesen működik! :D Köszönöm, beszarás, hogy így mennyivel jobb, könnyebb játszani 
század secre megmondja, hogy meddig tölt, a minimap mod is nagyon jó, na meg az xvm is :D::D nagy adag bátorságot ad ha látom az ellennél senki se zöld XD -
toma77 #156048 megették a hódok... -
Látod látod, a lemmingtrain-ről sosem szabad lemaradni :D
Amúgy az, hogy egy irányba megy minden tank, ott gyorsan lesöprik az ellenfél védő tankját, az egy kuva jó taktika.
Csak ugye gyors tankok kellenek visszaérni, és a rövidebbik úton kell elindulni :D
Ami inkább a gond szokott lenni, hogy 5 értelmes védő kiszedi azt a 12őt. vagy a legjobb, amikor kettő tank feltartja, mindet :D És ott kempelnek :D -
Vízen tükröződő fa. Fa nélkül.