418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• virkir
    Mi a lóf...t buffolnak még rajta? Oneshot legyen egy Masu?
    Barmok.
  • Eagle16
    Szerintem kapni fog buffot, OV szerint is gyengébb mint kéne.

Q: Overlord, what is your opinion on current JP E-100 perfomance/stats?

A: Somewhat underperforming.
  • Szpecnyaz
    Nekem 40 csata után 60% vele a winrate. Egészen más játékstílust igényel mint a többi TD. Én teszt szerón játszottam vele direkt hogy belejöjjek, mert én is hasonlóan indítottam vele. Érdemes keresned valaki platoonba, úgy sokkal jobb. Mi tegnap úgy mentünk hogy én a JPZ-vel meg egy JT és jól működött.
  • Gunslinger
    Jah, erre a hihetetlen pattogásra a klánban is panaszkodnak, tegnap companyban bevittünk egy-kettőt, egyiküknek egy csatában két különböző Batchat 25t-ről is sikerült lepattannia, még az ellenfél is beírta, hogy ilyen mák nincs.
  • Gottfried
    Hát gyerekek,az jgpzE100 pont akkora csalódás lett mint amennyire vártam már hogy meglegyen. :(
    Ekkora hulladék tankkal még nem játszottam. :(
    Lehet hogy CW-n vagy egy jó században használható lesz de randomban mindenre alkalmatlan.
    21 csata után 29% winrate és túlélési arány és kb 300K mínusz kredit
    A lassúsága miatt igazi arty csemege,a hülye csapatok miatt szinte védtelen a medekkel szemben,a lassú töltés miatt egy lövés után bármi leszopatja.Az ágyú kitérítése olyan szar hogy sniper módban szinte semmit nem lehet követni mert a lassú célzásidő miatt mire beszűkül a célkereszt,már meg is lépett a célpont.
    A 300-as átütés ellenére nagyon sokat pattog,a 2200-as lőszer ár meg egyszerűen megfizethetetlen ha nem sebez minden találat.
    Hát ezt kaptam 6.000.000 kreditért.... :(
  • TDantes
    Szerintem az MM változás miatt. Nem véletlenül kapott + páncélt meg hp-t, csak hát ez mit sem ér amikor jön pár jagdtiger meg E75 szembe.
  • Master91
    Hát ezzel jól beszívtam. Lehet leveszem, és rakok álcázás skillt ....na sebaj.
  • TDantes
    Nincs ezen mit ráérezni. A tier 9-esek ellen kevés a pen. Ezen semmilyen taktika nem segít.
    Az segít ha nem tier 9-esek közé hajigál be.
  • Eagle16
    Itt a skillek leírása: link

2-3%-ot adnak, az egyik ad +20%-ot de csak akkor ha sérült a periszkóp.
  • Master91
    3% 100% -on / fő ??? fúj!

Jó ötlet, szét nézek ott !
  • Desmodromic
    Nemtom linkelni telóról, de a wot wikin biztos megtalálod.
  • setchoo
    Azt hiszem értem mire gondolsz. A 7.4-ben hidegzuhanyként ért az Arty durva splas buf.
    De azóta úja értelmeztem a táncolj cigánylány taktikát. :) +Snikers

Tuti, hogy hamarosan ráérzel az "új" KV-5-re. ;)
  • Eagle16
    Ide van kiírva amúgy: link
  • foxbat88fx
    köszi, kerestem a hírek között de nem találtam :S béna vagyok + fáradt XD
  • Eagle16
    + 25% kredit minden csatában.
  • Eagle16
    Az asszem valami 3%-ot ad a látótávhoz...nincs külön leíva, fájlokból lehet kibogarászni, vagy teszttel kideríteni.
  • foxbat88fx
    hi, valaki tudja milyen akció van T1 HT-vel? mert ugye az a tankofthemonth
  • SuspiciousC
    Nem lehet, hogy tán azért is van, mert most nagyon sokan játszanak tier IX-en?
  • Master91
    Leopard 2 emberéből is raktam olyan skillt, ami növeli a látótávolságot. Honnan fogom tudni hogy mennyit növel?
  • Eagle16
    Megvolt vele az első Jagd. E-100 kill-em is amúgy, oldalról, sok száz méterről, sunyi módon :) Egyszer próbáltam szemből de ez a hülye BL-10 persze 200m-ről már nem képes eltalálni az alját.
  • TDantes
    Nem. Eddig legfeljebb olyan csatákba dobott be, ahol volt egy tier 9-es tank. Most olyanokba ahol a csapat fele tier 9-es.

A KV-5 ágyúja pedig baromira kevés. Tier 9-esek ellen pedig teljesen esélytelen. Pedig oldalba támadtam én a ST-I-t, de...oldalról se lőttem át.Pedig onnan átkéne, de benyelte vagy lepattant, vagy a fene tudja
  • Eagle16
    Már csak 81k az Object 268.

Most már nem haragszom annyira a 704-esre...türelmesen kell vele játszani. Idegesen nem szabad :)
  • Gunslinger
    Konkrétan mi történt? Mert ennyi adat az ég világon semmit nem jelent, tegnap T34-el több 40k profitos kör között én is futottam egy éppenhogy nem mínuszos, 2k profitos kört, de az 100%-ban az én balfaszságomnak volt köszönhető.
  • setchoo
    Tegnap haver egy szóval tökéletesen jellemezte JagPzE-100-at. BÖGÖLY
  • Szakesz
    Tegnap három csatát játszottam le vele, amiből egy 45K kredites és két 80K+ kredites kör született. Kicsit nagyobb tierű tankok ellen kell küzdeni, ami egyrészt jó, mert több sebzést lehet kiosztani, másrészt rossz, mert nehezebb eldönteni vele egy csata kimenetelét.
  • Gunslinger
    Csak tesztszerveres tapasztalatom van vele, nagyon jó tank, de rohadt keveset keres, pénzfarmra abszolút alkalmatlan.
  • setchoo
    Visszább vették a kreditjét?
  • Gottfried
    A Dicker Max-al van valakinek tapasztalata?
    Lehet vele keresni,vagy ugyanolyan soványka mint a kisebb prém tankok? Van MM kedvezménye?
    (nyilván nem keres úgy mint egy löwe de ha a churchill és a löwe közt van a hozama akkor gondolkodom a megvételén mert a jgpzE100 viszi a pénzt rendesen :D)

• TDantes
    De. Az. Csak most már ennyit ér. Nagy lófaszt.
  • setchoo
    A KV-5 az nem prém tank?
    Ami, ha veszít is +-os marad? Ez így nagyon csirke.
  • TDantes
    Vereség
    Csata: Abbey 2012. augusztus 2. 13:22:50
    Jármű: KV-5
    Szerzett tapasztalat: 201
    Szerzett kredit: 17 040

Nincs ám baj vele. Áh...tényleg nincs. Semmi...semmi baj sincs a KV5-el.
  • Oddball29
    Poéngyilkos

megfejtés
  • Gunslinger
    Melyik pályán van ilyen mély víz? Direkt próbálgattam én is elmerülni itt-ott, mindig kilógott néhány centi. :-D
  • Eagle16
    ELC AMX :D

Vagy az nem játszhat aki olvassa a hivatalos fórumot? :)
  • FosTalicskaa
    Szerintem nálad lehetett valami hálózati hiba. Package lost jelenség vagy valami hasonló, legalábbis akkor szokott ilyeneket csinálni.
  • virkir
    Éppen két órája elérhető a kompatibilis :D
    Kipróbáltam, működik.
  • agrarmacso
    Tökéletesen működik! :D Köszönöm, beszarás, hogy így mennyivel jobb, könnyebb játszani

század secre megmondja, hogy meddig tölt, a minimap mod is nagyon jó, na meg az xvm is :D::D nagy adag bátorságot ad ha látom az ellennél senki se zöld XD
  • toma77
    megették a hódok...
  • pointer4
    Látod látod, a lemmingtrain-ről sosem szabad lemaradni :D
    Amúgy az, hogy egy irányba megy minden tank, ott gyorsan lesöprik az ellenfél védő tankját, az egy kuva jó taktika.
    Csak ugye gyors tankok kellenek visszaérni, és a rövidebbik úton kell elindulni :D
    Ami inkább a gond szokott lenni, hogy 5 értelmes védő kiszedi azt a 12őt. vagy a legjobb, amikor kettő tank feltartja, mindet :D És ott kempelnek :D
  • Maala
    Vízen tükröződő fa. Fa nélkül.