418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Trucker39
    Nem tudom. Ha belepillantasz a replay-be, akkor látszik, hogy még sniper módra sem váltottam, mert egyszerűen nem volt rá szükség.
  • TDantes
    Én miért nem tudok ilyet menni? Régebben tudtam, még tán jobbat is, de a patch óta valamiért csak szívok vele.Nem fér a fejembe
  • agrarmacso
    Az augusztusi eventeket nézte valaki? Tegnap még mintha hó végére láttam volna egy Kliment Voroshilov eventet és a részletekben megakadt a szemem a "gift" szócskán, mondom hurrá kapunk valamit, bónuszkód vagy bármi formájában. Erre nézem ma teljesen más van ott és a T-34 tervező áll az event középpontjában és eltűntek a discount és gift szavak
  • hellokitty92
    A jpz e100-nak az igazi hátránya az ágyújából fakad, a wg meg nagy trollfacel ad majd neki egy kis hp-t buff néven.:D

Már az elején is lehetett tudni, hogy használhatatlan lesz egy ilyen brutális sebzésű ágyúval mint a 173-as (a briteknél leendő 183mm-es is...), mert túl erős ahhoz, hogy ne nerfeljék le a tank egyéb tulajdonságait a porba, lásd ágyúmozgatás, mozgékonyság, célzási idő stb. Mivel DPM csökkentésével nyilván nem tudták volna jobban balanszolni, így sem nagy szám, így másba nyúlkáltak bele.

A hosszú 150mm-es ágyú sokkal ésszerűbb megoldás lett volna és talán kevesebb hátrányt "kapott" volna miatta a jpz e100. De nem, a német fanokat elvakította a 173mm-es ágyú, mindenki azt akarta, mert az olyan nagy!!!444:D

Más kérdés, hogy overlord is elismerte, kicsit túl lőttek a célon, ettől függetlenül biztos nevetséges buffot fog kapni.

Ahogy kickgunner is írta, ez egy célszerszám cw-re, pont mint a maus. Randomban öngyilkosság vele menni, legalábbis platoon nélkül.
  • R3nton
    nektek megy a game? Nálam nem akarja elérni a szerót
  • Pluskast
    Régi vita ez, de ne felejtsd el, hogy permium és gold vásárlók nélkül ez a játék nem létezne.
  • Eagle16
    3k szerintem akkor is sok lenne egy olyan tankra ami 1000-et sebez egy lövéssel és nem elhanyagolható mennyiségű páncélzat van rajta. Max. 2700-2800. És visszarakhatnák a HP-t 2300-ra, pontosságot 0,34-re, átlagsebzést 1100-ra.

Az Object 268 meg annyit tud többet a 704 után, hogy kicsit erősebb az ágyúja meg kicsit jobban manőverezik...na bumm. Az se csodatank.
  • Trucker39
    Egy kis KV-5 produkció:

Győzelem!
    Csata: Ruinberg 2012. augusztus 2. 15:04:36
    Jármű: KV-5
    Szerzett tapasztalat: 2 192 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 61 990
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Replay
  • Gunslinger
    Ezzel sem lenne kiugróan sok a DPM-je. Jelenleg t9 TD-k sokkal jobb DPM-el rendelkeznek nem kicsi alfa mellett. Ez mégiscsak egy 6 millás tank ami annyival tud többet, mint egy t9-es, hogy több a hp-ja, ez picit kevés +3 milláért. Monstrumnak legyen monstrum, mozgékonyságán egy cseppet sem buffolnék, hp-ján sem, így is neki van bőven a legtöbb, de 2400-as DPM max t10 heavynél oké, nem egy TD-nél. A SuperFoch az más tészta, annak ott az autoloader, mert amúgy annak sem jobb a DPM-je és még rammer sem megy rá.
  • Oddball29
    Ja, hát Objecttel szívás. Az új T10-esek viszont nagyon pontosak.
  • Eagle16
    Hát most vagy nagy DPM-je legyen, vagy nagy alfa sebzése...kettő együtt kicsit sok nem? Főleg egy olyan tankra ami nem épp papír.

Object 704-esen nagy az alfa meg a DPM se sokkal kisebb mint a JT-é, de az a tank papírból van.
  • Gunslinger
    Vagy csak szopatta a random. A JPz E-100 t10 ágyúknak papír, főleg közepes és alacsony távolságon, tegnap néhány T34 random csatát leszámítva csak companyban hancúroztam és egy lövésem sem pattant róla, T110E5-el a komoly DPM előny fokán röhögve ki lehet végezni szemből 1vs1-ben. A 2400-as DPM-je katasztrófa, ezen az egy értéken buffolnék csak, felnyomnám 2.8 körülire a ROF-ot, így rammerral, ventivel már elérhető lenne egy 3k-s DPM, amennyi egy JT-nek is van.
  • Eagle16
    Találd el a lánctalp meg a kötény között mikor 300m-re van...ilyen távolságon beteríti a célkört. Oda megy a lövés ahová épp kedve van. Én a kötényt meg a lánctalpat amúgy se lövöm, elnyelik a lövéseket ezerrel.

Az egy dolog hogy tesztszobában teljesen nyugisan 50m-ről te átlövöd 128-as pen.-el is, és kicsit más ha több száz méterről valós helyzetben kell rálőni. BL-10 pattog róla ha szögben áll, láttam mert lőttem rá.
  • Oddball29
    Mítosz. Lánctalp és a kötény között már 200 pen viszi szögben az oldalát.
  • Wasp91
    megy helyett *egy
  • lexlutor
    ..szerintem akozott h hany mm a pancel es mekkora az atutese az agyunak, es hogy ez attudja-e utani az elobbit.. nos a ketto kozott sszreintem csak nyomokban van osszefugges.. minap t34 premiummal.. lepattantam egy csataban egy pz38na oldalarol illetve egy menekulo su8 seggerol.. :) mindezt egy 248mmes pennel rendelkezo agyuval..
  • Wasp91
    Nem vagyok elvakult,csak vicces már hogy míndíg a német tankok miatt van sírva. Gondolom 1-2 emberke azt szeretné hogy a nagy sebzés meg a jó penetration mellé még forduljon úgy mint megy medium tank + menjen vagy 40 km/h-val. Az Object 268nak mi értelme lenne akkor?
  • Eagle16
    Az E4 tornyán az a kis vacak 230mm körül van és ilyen V alakú oldalról...pattogós. Az E3-ason is annyi...az ott nem gyenge pont, csak kamu gyenge pont :) Ha nem látsz rá az aljára akkor inkább menekülj :D
  • foxbat88fx
    1.kérdés: WG mi az anyját csinált az MM-el? :D
    1 csatában 14 nagy arty volt....
    2.kérdés: T110E4 tornány a minitorony hány mm vastag? közvetlen közelről az S-70 pattant róla, nem hittem a szememnek o.O
  • Gottfried
    Jah,elvakult idiotákkal nem érdemes vitatkozni.Sorry hogy megpróbáltam érvekkel alátámasztani azt amit írtam!
    Vesszenek a NÉMETEK !!!! Így jó?
  • Gottfried
    Ez tényleg nekem szólt? Szerinted erről beszéltem,hogy szarok a német tankok.? Az előbb raktam fel két képet,azon talán te is láthatod hogy nem vagyon "németbuzi" és játszom mindennel.
  • Wasp91
    Szerintem sebezzen legalább 1500at átlagba az ágyúja, meg legyen 350 penje
    + forduljon úgy mint egy T-62 nehogy már a gaz medium tankok véletlenül körbe vegyék.
  • Master91
    +1
  • Gottfried
    Én spec. a Ferdivel szedtem össze rá a 280Kxp-t hogy egyből meg tudjam venni de tény hogy biztosan sokan költöttek a játékra ezek miatt az új tizesek miatt.Ennek ellenére nem kellene használhatatlannak lennie. :)
  • Wasp91
    Buffot minden német tankra!!!444
  • lexlutor
    ..szerintem ezek az uj tizesek nem lettek kitesztelve igazabol. ugy hoyg csak ket tesztkor volt, es a ketteshez alig modositottak valamit? tier tizben 10 tanknal? hagyjuk.. majd a kov patchre ki lesznek balanceolva, mi meg tezstelunk elesben..
  • Hassel74
    A torrent be volt pipálva a launcherben. Köszönöm, így megoldódott.
  • virkir
    "Akkor meg mi értelme volt behozni őket a játékba?"
    Na erre tudom a választ.
    Annyi az értelme, hogy a lúzer vérpistike nagyon akarja de mivel tehetsége csekélyke máris nyílik apuka hitelkártyája az aranyért, hogy szegény tudja a loltrakival farmolt xp-t váltani meg venni a prémium előfizetést, ne 40k mínusza legyen körönként csak 20.
    A WG meg lassan megveszi egész Ibizát és átköltöznek.
  • Gottfried
    Tény hogy 22 csata után még nem kell messzemenő következtetéseket levonni és nem lehet összehasonlítani egy olyan TD-vel amivel már van tapasztalatom de az object az első perctől nagyon tetszett,ez meg egy rémálom és ennek biztosan van valami oka.
    A két statom:

• Gottfried
    Én nagyon sokat TD-zek(objecttel 2000+ meccsen van és a Ferdivel is mentem 750-et),ezért nem is csodát vártam tőle,csak annyit hogy jobb legyen mint egy tierIX-es TD.Ez viszont nem az...
    Ha az ágyú kitérítés és a fordulékonyság jobb lenne,nem panaszkodnék a többi tulajdonsága miatt de így a jelenlegi állapotában ezekből nem sokat fogunk látni.Akkor meg mi értelme volt behozni őket a játékba?
  • virkir
    Pont az object-et hozod fel egyik példának amit jelenleg szemből már bármi átlő 200-as pen környékéről.
    És mint írod nem közelharcra való, városi pályán halott mit az összes fix TD, ez eddig is így volt szerintem a hasonlókkal.
    Az meg egy külön dolog, hogy nem kis eltökéltség kell T10-be játszani mostanság random egyedül.
  • Gottfried
    Pontosabban randomban semmire.CW-n vagy században,esetleg egy jó platoonban ha van akik védik,akkor azért lehet játszani vele.
  • virkir
    Ha így teszed fel a kérdést akkor a fix felépítményes top TD-k ugyan ilyenek hozzátéve, hogy azok legtöbbjét még legalább szemből is át lehet lőni.
    Ahogy Eagle is írja nem elég, hogy szemből brutálisan kemény még az oldalát sem könnyű átlőni ha egy kicsit is szögbe áll.
  • Gottfried
    Annyira lassú és lassan fordul hogy ha egy fedezék mögül előbújsz és ráfordulsz a célpontra,már szét is lőttek.Ezért városi harcra,közelharcra alkalmatlan.(tudom hogy egy TD nem közelharcra való de nézz meg egy franciát vagy akár az objectet.Ha nem is tökéletes de legalább van vele esély ha az ellen nem túl profi)A visszatolatásra már esély sincs.A mindenhonnét látható nagy test és a nagyon szar ágyú kitérítés és a sok pattogás miatt meg a sniperkedésre alkalmatlan.
    Akkor mire jó ? Semmire.....
  • nemtudommivan
    Ma van a nyomorult semmirevaló idiota krempelők (legyen bármivel) napja.
  • Eagle16
    Szerintem ha buffot kap akkor max. visszaállítanak mindent a teszt 1-es értékekre. 1100 sebzés, 2300 HP, stb.

Én nem sokszor láttam még, de az oldala az tuti nem 120mm :D BL-10 pattant róla úgy hogy elég szépen be volt forgatva. Legalább 160mm a felépítmény oldala.
  • Szpecnyaz
    Ha a fordulékonyságán növelnének és vagy 3 másodperccel rövidebb ideig töltene akkor tökéletes lenne szerintem.
  • Gottfried
    Játszottál már vele???

Egyszerűen használhatatlan,hiába sebez 1000 felett.Egy lövésed van,aztán csomagolhatsz.
  • Gottfried
    Igen talán egy jó platoonban már használhatóbb lesz.Egyelőre ott tartok hogy a 9-es objectel szívesebben és sokkal eredményesebben megyek randomba,még így is hogy most tele van tier10 tankokkal.
  • aside
    sajnos teljesen egyetértek