418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• darki81
    JA, a debug panelt azt töröld a flash mappából, akkor nem lesz 2x az óra a játékban!
  • TDantes
    és ha ,,Tiger tank " event lenne?
  • Szpecnyaz
    Ettől még aki megérdemli hogy baszogassák, azt baszogatni kell. Amúgy kb leszarom hogy kinek a neve alatt fut az event, nem rohanok ilyen miatt sírni a fórumra.
  • agrarmacso
    Figyelj nekem az elsődleges problémám nem az, hogy kiről szóljon egy event, hanem hogy eltűnt a gift szavacska a leírásából

Azt meg már csak úgy kutyafuttában hozzácsaptam, hogy ha egyesek súlyos bűntetteit ennyi idő elteltével is hánytorgatják, akkor mások sokszor súlyosabb tettit amik pár évesek, miért nem baszogtatják....

OFF vége
  • stoppos
    Ződ. :)
  • crossy104
    Hali! Egy munkatársam az igen durva WOT accát EVE online acc-ra cserélné.
    Érdeklődni priviben.
    Bocs az off-ért!
  • szabii98
    én IS szériát mondanék, legyen az IS :)
  • Orpheuslow
    a színéről következtetve egy szovjet tank,hasraütésszerüen egy kv2-es:)
  • Kubukli
    Hideg, nagyon hideg! Egyébként sem sikerült még Maus közelbe kerülnöm...
  • Maala
    Maus?
  • Eagle16
    Előbb egy Batchat pórul járt...én Object 704-el lőttem bele egy 750-est, a Jagd. E100 meg közvetlenül utána egy 1050-est O_o Azért az ágyúja nem játék...
  • Kubukli
    Kis "Guess What" játék első kör. Szabály: csak saját magad által lőtt kép használható.

Milyen tank van a képen?
  • kHares
    Az oké hogy sebzéssel kapod a xp-t/lóvét de engem ez irritál. Ugyanígy ha mindenki campel elindulok bármiben űlök mert látom csak az kell hogy valaki menjen.
    Amit csinálnak itt a játékosok az félelmetes. Kellene valami league rendszer és akkor nem kell a kezdőkkel/majmokkal/trollokkal játszani hanem mindneki saját szintjén pöröghet.
    Ezért félek a mechwarrior online-tól is, a játék lehet jó lesz de a userek...
  • haflac
    Az egy idióta!Még buffolni??!!Nem elég,hogy egy is-7-est 2 lövéssel elintéz?Inkább nerfelni.A páncélzatát.Legyen csak papír.
  • szabii98
    harmadszorra tesz be erlenbergre assaultra....az új mappok is jöhetnének, eddig csak port volt :(
  • Oddball29
    So it begins...

Hivatalos fórumokon a német TD szubfórumot át kéne nevezni Siratófalra.

És ez megy majd hónapokig.
  • TiborTamas
    Nekem se lép be: A hálózathoz való csatlakozás nem lehetséges.
  • Szpecnyaz
    Csak hogy nem lesz pl Ben Gurion event. Vorosilov viszont nem érdemel külön eventet. Elvégre a katonai tehetsége erősen a 0 felé konvergált. Ráadásul jelentős szerepe volt a Sztálinizmus bűneiben, köztük a Magyarországiakban is.
  • Ry0K3N
    Nekem sem megy. Launcher nem éri el a szerót csak updatel exével indítom nem csatlakozik a szeróra.
  • lammaer
    Pont tegnap jártuk körbe a témát :)

Igaz, a végére le lettem gyávázva meg hülyézve, de az élet megmutatja, továbbra sincs értelme kihagyni a lemmingtraint és egyedül nyomni a szuperhőst egy oldalon.
  • lammaer
    Az a vicces, hogy még játékfilm is van olyan hogy "Vorosilov mesterlövésze", ha ők nem haltak bele a WG miért halna?

(amúgy sztem marha jó kis film, régen láttam de a mai napig emlékszem rá ahogy az öreg tata megbünteti a helyimenőcsávókat).
  • virkir
    Ez az US szerver naptára és feltételezem, hogy az EU-s eventekről volt szó.
  • lammaer
    CWn amennyire én láttam nagyon sokszor művelnek ilyeneket. Én is voltam tanúja ilyen zúzásnak (még amikor voltak a bajnokságok), 2-3 perc alatt vége volt a meccsnek foglalással, sajnos nem a mi győzelmünkkel.
  • agrarmacso
    Én az EU szerveren néztem/nézem és ott nincs
  • agrarmacso
    na azt a vannak-ot képzeletben húzzátok ki a mondatból :D
  • Maala
    http://worldoftanks.com/game/guide/en/events/events-calendar

Még mindig ott a Voroshilov nálam, a hónap végén, 1 nap...
  • agrarmacso
    Na megvan miért nem lesz Voroshilov event! úgynézki nem a Wg faszarisága miatt, hanem mert elkezdtek sírni a hivatalos fórumon, "hogy jajj mert Voroshilov miket csinált" annyira bírom, hogy pár vezető tettein mennyire tudnak lovagolni az emberek, azt meg az egész világ leszarja, hogy pl. Izrael mit csinál a palesztinokkal...De sebaj George Orwell is rég megírta, hogy vannak mindenki egyenlő, de vannak egyelőbbek....
  • R3nton
    több külföldi oldal nem jön be nekem pl wot, gmail, facebook se, de magyarok mennek, nem tudom mi lehet...játék se műkszik
  • TDantes
    Az IS3-at azért szerencsével kitudom lőni , de hát igen. T9-esek ellen...
  • agrarmacso
    Lehet a wg adni akart egy kódot 1 nap prémre, de inkább meggondolta magát :D:D:D
  • Trucker39
    Sajnos, elég sokszor tesz e-75, Is-3 csoportba. Elég gyorsan elvérzem, de addig hozok egy másik farm tankot.
  • Solten
    Csak annyi a gond vele szvsz hogy fel ev alatt tolt be. Amugy esellyel oneshootol tier 9-et ... Underperforming? Hm...
  • TDantes
    Vagy 110-el többet lőttem KV5-el mint ahány csatám volt, ami szerintem nem rossz..eddig. Szerintem jövő hétre ha így megy tovább az arány megfordul
  • nemtudommivan
    Na erről beszéltem régebben hogy nekem szinte csak olyan köreim voltak vele amikben legalább 2-3 kilences volt, de a nyolcasokról is úgy pattogtam (ahol be kellett volna mennie) hogy idegileg kivégzett.
  • Eagle16
    Nekem megy, de be vagyok lépve már vagy 2-3 órája. nem dobott le.
  • nemtudommivan
    Nekem sem
  • TDantes
    Hát az nem valószínű hogy tegnap óta elfelejtettem hogy kell a KV-5öt használni. Szinte csak szívok vele. Jó most összejött egy 50+-os kör, de rohadt nehezen.

De ezek szerint szerencsém nincs csak. Vagy bepakol hogy csapat fele tier 9-es, vagy ilyen mátyáshun csapatba rak be. Beszarás hogy most mennyit szívok. Eddig olyan fasza köröket mentem.
  • nemtudommivan
    Megérkezett hozzád is az igazi KV5...
  • lexlutor
    ..tegnap en is lattam ezt a Kliment Voroshilov eventet.. bar nem masztam bele a reszletekbe..
  • Trucker39
    Ez lemaradt. Még nem mentem vele annyit, hogy 100% legyen a legénység.