418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #156205 én eladtam, de gondoltam előtte megyek vele egy csatát = Top Gun :D -
Íme a következő PECCS részletei:
The next World of Tanks update will be Version 8.0.
Amongst other things, this update will contain:
The new Soviet tank destroyers:
SU-100M-1 (tier 6)
Uralmash-1 (tier 7)
SU-122-44 (tier 8)
SU-122-54 (tier 9)
Object 263 (tier 10)
The first tier 5 British Premium tank
Matilda Black Prince
Reworking of Maps
A significant change to the lighting of all maps. In addition, there will be small visual improvements to all of the game maps. The following maps will be significantly improved in the upcoming update (game graphics will continue to improve from one update to the next):
Himmelsdorf
Mines
Lakeville
Sand River
Cliffs
Fjords
Mountain Pass
Arctic Region
Westfield -
S1mlis #156203 Győzelem!
Csata: Steppes 2012. augusztus 2. 18:14:36
Jármű: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 703
Szerzett kredit: 21 991
Csatában elért Achievement: Felderítő
Eszméletlen jó ez a kis tank Tier5-ben.
-
A Dicker Max-al van valakinek már tapasztalata? -
ladista #156201 Milyen szövegértelmezés? Nézd meg az első linket, az amcsit. Még mindig SPG-nek (szövegértelmezés: arty) van írva. Az eu-n is az volt, de átírták.
Ja és nem örülök, nem vagyok dedikált artysta. :) -
Tessellia #156200 Csak "gratulálni" tudok. -
haflac #156199 Idióta. -
Desmodromic #156198 Az esetleges későbbi buffnál küldhetem a selyemszalagot? -
Tessellia #156197 A crusader, crusier, comet, cromwell harckocsik azt a felfüggesztést alkalmazták. Félreérthettük egymást a hapi valóban nem volt brit hanem amcsi volt. -
Nickel77 #156196 Eladva: A következő tank sikeresen eladva 'KV5' Kaptál kredit:2 300 000 kreditet. -
bgabor #156195 Miért növekedne, a fizikát ugyanúgy a szerver számolja majd mint most a röppályákat és találatokat. Szerintem nem fogja befolyásolni a gépigényt. -
Desmodromic #156194 Tegnap Murovankán sunnyogtam G6-ban amikor rám nyihogott egy ló, majdnem beszartam!
-
Tessellia #156193 Ha megoldják, hogy a szervert terhelje, akkor nem. -
bgabor #156192 A Christie felüggesztéseű tankok mióta britek?
Azért én egy Centurionra benevezek. -
Tessellia #156191 Hát persze! Kapunk minden pályára fejünk felett keringő repülőket.. Ez lesz a "visual improvements". -
Toweliee #156190 Én ma Malinovkán varjúkárogást is hallottam. Növekedett is a játékélményem.
Az új fizikától jelentősen növekedni fog a gépigény? -
virkir #156189 "Új featurek kellenének. "
Kaptunk madarakat
Kaptunk kecskemekegést
Kaptunk reppüllőgépet Airfield-re
Pf... a zembereknek már semmi nem elég? xD -
Tessellia #156188 Nem tudok semmi érdekességről brit tankok terén, max annyit, hogy a sherman firefly-on kívül értékelhető tankot nem gyártottak.. Ja meg a christie felfüggesztéses tankok és ennyi.
Engem mindenesetre érdekelnek az új tankok mindig, igaz valóban nem túl izgalmas, hogy mindig ez van patch-ről patch-re dehát amíg van játékos maradnak ennél.
Amúgy erről a nagyon beharangozott fizikáról látom nincs info.. Lehet mégsem kerül be 8.0-ba?! Ez a vizuális tuningolása a térképeknek remélem nem abba merül ki, hogy tesznek bele 2 bokrot meg egy házat minden térképre. -
bgabor #156187 Szövegértelmezés lesz? 
Ne örülj, nem artyk lesznek. -
lammaer #156186 Amúgy én már kezdek kiégni ettől a sok tanktól meg térképtől.
Egyszerűen nagyon belejöttek az új ágakba, a tank és modellgyártásba meg a térképekbe, gyakorlatilag már hidegen hagy.
Tavaly még húztam minden ágat, de mára már ott tartok hogy a francia TD meg az USA 2. TD ágba bele se kezdtem. EGyszerűen értelmetlen ez a sok játékstylusban semmi újdonságot be nem hozó jármű.
A francia legalább érdekes a revolvertár miatt, az US heavyk a hull down miatt. Britt fog bármit behozni?
Enélkül abba már tán bele se kezdek. Új featurek kellenének. -
Ytar #156185 "New Soviet SPGs: (sic) - (Definitely meant to be TD - ITDUDE)" -
Tessellia #156184 Képek az új TD-kről + tech tree -
Az Object 263 az ez lenne, de ez elég TD-s.
130mm-es ágyú, 250mm-es frontpáncél.
-
Orpheuslow #156182 az orosz oldal közöl tech treet,második td ág lesz ez,ez a valószínű
http://worldoftanks.ru/news/1352-update_section_in_development/ -
lammaer #156181 Ilyen lövegkitérítéssel még légvédelmi ágyú is lehetne :D
-
ladista #156180 Így van. US oldalon még mindig spg. Most rettegjen az ember vagy ne? -
Srácok,a Dicker Max megvan valakinak? Lehet vele keresni vagy csak szórakozásra való mint a kisebb prém tankok? -
Tessellia #156178 Nem panaszkodok csak arra céloztam, hogy hülyeséget írnak. -
ladista #156177 Hehehe...:DDDD
Ezek a WG-sek..három perce még spg-nek volt írva, most már td :) -
ladista #156176 Nekem hiába mondod :)
A devek SPG-nek titulálják, tessenek ott panaszkodni. -
lammaer #156175 De ez ár nem úgy lesz hogy előtte szépen rebalancolják az SPgket? tehát kb ami most Tier8, az lesz Tierx, nem pedig 3-4000ket sebző szörnyek készülnek. -
Tessellia #156174 Ez minden csak nem arty: URALMASH-1 -
lammaer #156173 Vorosilov jó ember volt, tessék békénhagyni. Ha nem élt volna, nem lett volna esély egy jó kis eventre.
Sztem mindenki jó mber aki miatt a WOTban 3x szorzó vagy félárú tank kerül be.
Szóval a jövőben szeretnék látni akár Nagy Heródes, Pilátus, Torquemada, Dr Genya, Palpatine és más eventeket is. Csak event legyen, a label mindegy. -
TDantes #156172 Attól még ezek szerintem TD-k lesznek. Tech tree-ben is TD-ként szerepelnek -
Ry0K3N #156171 Lényegében self propelled gun a Td is ha úgy veszed. -
ladista #156170 EU oldalon is SPG-nek írják. -
TDantes #156169 Ezek TD-k lesznek, nem SPG-k. Uralmash, SU-152-54 ezek TD-k tudtommal. -
MitsuMishi #156168 Jönnek a T10-es SPGk? Oo -
ladista #156167 New Soviet SPGs:
...
...
...
- Object 263 (tier 10)
tyű mi lesz itt... -
nemethpityu #156166 8.0