418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bmsrt
    Zsinórba 7 vereség után a T7 francival kicsit agyvérzést kaptam amikor megláttam ezt:

Most komolyan nem bír több Disconnectes játékost hozzám dobni?
    (oké isteni csodával nyertünk,túléltem de majd elfüstölt az agyam...)
  • Ry0K3N
    este 8, a retardáltmutató túllépi a vörös zónát a baj csak az hogy kell még 1k XP a panther 2 ig
  • TiborTamas
    Az előbb meglepődtem,mikor megláttam a neved egy GwPanther felett,aztán rájöttem,hogy csak rosszul olvastam. Eagle81 volt a játékos neve :)
  • TiborTamas
    Harácsolom én folyamatosan,van már 13 millám,de már szeretném elkölteni félárú felszerelésekre :) Na mind1,hétvégére visszaveszem a Pz4-et + a Wolverine-t,mert kreditből sosem elég...
  • Szpecnyaz
    Mindig is kevésnek tartottam azt a 30at. Már többször is eljutottam odáig hogy az utolsó táram volt betöltve mire vége lett a csatának.
  • szabii98
    +ugye, hülye csapattársakkal nem könnyű túlélni sem.
  • Eagle16
    Én se, főleg a BatChat-be. Annak 30 AP lőszere van, ha olyan csata van éppen ahol a csapattársak nem csinálnak semmit akkor hamar kifogyhat.

Elméletileg 11700 sebzést tud kiosztani, ez 2700-al több mint amikor a 100mm-es ágyú volt rajta. Elégnek tűnhet de 30 lövésből nem fog mind találni és lehetnek 0%-os találatok is.
  • Szpecnyaz
    Szerintem csak szimplán hülyék. Én nem is teszek HE lőszert a revolver táras tankokba.
  • nemtudommivan
    AMX1390-nél és Batchatnél is többször látom hogy repeszrombolóval lövöldöznek heavykre. Csörömpöl mintha sörösüveget dobálnának rájuk de semmi HP-t nem vesz le. Artyért indultak azért tárazták azt?
  • szecsko77
    Ez hatalmas!
    Sírtam a röhögéstől, mire végignéztem.
    Köszi, hogy megosztottad!
  • Kubukli
    Na a matyiféleségeknek megvan a program hétvégére...
  • foxbat88fx
    http://www.youtube.com/watch?v=wUPLNU5YfD8&feature=related
    ez mekkora troll CW XDDDD
  • Sunsetjoy
    Komoly trollkodás, főleg ezek a rageface beillesztések:D

Szerintem nem mindenki tartott HE lőszert, meg azért a hulla pziv le is nyelhetett valamit. Látszik talán a végén hogy 100%-nál kapott hp vesztést, de már olyankor késő volt.

Egyik komment: a pziv nem ilyen gyors...
    Nem nagyon látott még fastforwardot élőben :D
  • foxbat88fx
    arty gond nélkül, vagy 152-es Troll.... de 122mm-es HE-csak bevillan és semmi, alatta meg vicc a HE... 90mm meg 76mm 88.... stb
  • ratgab
    Ezen besírtam...XD Zene is zseniális hozzá..XD

Amúgy HE ugye robbanó lőszer, az nem tudta volna sebezni?
  • Sunsetjoy
    Na legalább van a 3 napos prémem mellé pziv meg amx12t meg kv-1 kreditet farmolni.
    Valaki mondta korábban, hogy megvette a prémet, megugrott a győzelmei száma. Na eddig nálam is jelentkezik :)
  • foxbat88fx
    Trolls of Himmelsdorf

ez kurva nagy XDDD
    találkoztam én is ilyennel egyszer.... elég idegesítő....
  • foxbat88fx
    hát csak nehéz tankokkal :):)
    szerinted miért tartottam meg a T1 hvyt? XDDDD
    majdnem 60tonna 960lóerővel 35km/h végsebességgel :D
    ha beteszi topnak akkor nem is kell ammo, csak mindenkit lelökdösöl a mapról :):)
  • Master91
    Na csúnya lesz ha így le lehet lökdösni az embereket :D
  • hellokitty92
    A 8.0 pályafrissítéseiről egy kis videó.

• foxbat88fx
    ezért kell 26 tank a garázsba! annyit csak nem b**sz szét a WG :D
  • virkir
    Ne kérdezd nem én csináltam :D de mintha a gyárin is olyan lenne nem?
  • toma77
    ELC AMX egész kellemesen farmol (legalább is eddig), de ezt a torony dolgot nehéz megszokni...

AMX 13 90 még mindig dicséret tárgya így feljebb sorolva??
  • brasco84
    na meg is kaptam, nájsz. kiváncsi lennék mennyi creditem bánta :D
  • brasco84
    eddig csak max olyan volt h 1 et kilőttem, mert blokkolt vagy ő kezdte stb. de ilyen még nem.. szegény Is 4 nbek elkúrom a statját :D
  • lammaer
    Meccs végén sztem instant autobann az lesz. 1 napos ha ez az első eseted :)
  • lammaer
    Majd lesz, addig harácsoljál csak crditet. Nem olyan kreatívak a WGnél az eventek teerén, sztem hamarosan beesik egy ilyen modulos party :D
  • brasco84
    7-7 arty volt most, 3 at kilőttem a picsába kezdésnél. remélem kapok egy kis bannt, jó lenne..
  • TiborTamas
    Ja,és elfelejtettem bosszankodni,hogy megint nincs félárú felszerelés...
  • TiborTamas
    Szerintem megéri kihúzni,nekem pl. egyik kedvenc tankom. Lassan jobban megkedvelem,mint a T-50-2-t. Ha érdekel mire képes,van fenn néhány replayem róla.

Lammaer: Olyanom is volt már párszor,de az nem mostanság :) Biztosan arra is van valami ésszerű magyarázat.
  • lammaer
    Kb ez a véleményem a scoutokról

Húzd csak ki a T50-2-t, egyrészt könnyű kihúzni (a T50 is jó) szemben a chaffee előtti Stuarttal (ami egy horror), másrészt nincs biztos infó arról hogy a t50-2t kiveszik.

Tudtommal legalábbis csak annyit mondtak hogy a fizika kapcsán "átgondolják" mi legyen vele.

Lehet kapunk helyette egy légpárnást.... de ez még hónapok kérdése, és a t50-2 egy rohadt fun tank, addig próbáld ki amíg lehet.
  • Oddball29
    Ugyanannyi mint a többinél
  • Skyline0021
    szuper... kár, hogy a napi 3x-on kívül más nem érdekel ebben sem:)
    mikor lesz már végre egy olyan, ahol a kreditért felszerelhető modulok féláras akcióban lesznek? kellene pár tankra töltés és célzásgyorsító, valamint venti is
  • nemtudommivan
    M24 chaffee-t megéri kihúzni? Előnye , hátránya?
    A T-50-2-t nem kezdem el mert azt állítólag kiveszik, a vk2801 meg már "bizonyított"
  • Tessellia
    Hétvégi event:

We want to honour all of our heroes with some bonuses in game. From Saturday, August 4th at 08:00 CEST (06:00 GMT) until Tuesday, August 7th at 08:00 CEST (06:00 GMT), you can enjoy the following:

Experience bonus for the first victory x3 ;

This is the favourite bonus of commanders who are looking to research higher tiers. No explanation needed.

200% of usual credits with the following tanks :

German tier V medium tank PzKpfw IV
    French tier VI light tank AMX 12t
    American tier V tank destroyer M10 Wolverine
    Soviet tier V heavy tank KV-1
    Earn twice the usual amount of credits with these vehicles!

50% discount on the following tanks :

German tier VII heavy tank PzKpfw VI Tiger
    French tier VII heavy tank AMX M4 (1945)
    American tier VII medium tank T20
    Soviet tier VII heavy tank IS
  • lammaer
    Új tankokat még nem állítottuk be.
  • lammaer
    Én pont fordítva érzem, az Xphez képest kevés a credit sokszor.
  • barkov6
    Ezt megint nem sikerült bevinnem az eredmények közé, úgyhogy újra itt lóbálom :)))

Győzelem!
    Csata: Steppes 2012. augusztus 3. 17:34:19
    Jármű: T-62A
    Szerzett tapasztalat: 1 575
    Szerzett kredit: 60 777 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 885)
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"
  • lammaer
    Leskicceltem hogy is volt

Ja, az is3-at is kilőttem a zojject után (2 skuló az objectbe, 3 az IS3ba). SAjnos még maradt egy E75-ük, aki már tudta hol keressen :D
  • GaBenc
    Hogy, hogy , hogy? "én counterezni szoktam". Remélem nem értem félre, ez azt jelenti, hogy "tanknak" használod?
    Mondjuk a megszálló érmet egy SU-5 nyertem meg.