418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
az ilyen köröket alt+f4-el szoktam kezdeni -
raktáros #156604 Nocsak, használhatatlan ócskavasak?
A patch előtt attól zenget a fórum, hogy tier-X heavy-k kuka, mert jönnek az atom TD-k és titán med-ek!
Az új pályák, hát? érdekesek. Különösen az a bazi nagy, vagy öt kilométeres'nem tudom a nevét' sztem a kv típusoknak kevés a 15 perc hogy átérjenek az ellen bázisához.
Azt meg nem hinném hogy ennyi arty lenne online, egyszer betesz ilyen horrort mint neked is, aztán meg tier 9-10-ben 1db kis szart festéket karcolgatni.
Kibaszás! Nem tudok más magyarázatot, mert bonyolult nem lehet, egy normális mm kidolgozása.
-
Ezzel csinálnának valamit ezek a buzik,ne használhatatlan ócskavasakat meg új mapokat adjanak havonta! 7 arty....
-
Derek... Neked is 10 olyan szokott lenni a csapatban? :) -
Will do ;) -
Dehogy, tobb. Pl. 10 ilyen minimum szokott lenni a csapatomban :) mikor trollkodok mar nekik kinomban a cseten, nem reagalnak. Gondolom magamban wtf, nem tudnak olvasni!? :DD Komolyra forditva a szot, nem 4-5 eves gyermek a hibas. Apjaban anyjaban van egy jo nagy adag hiba, engedik a csemetejeuket olyan jatekkal jatszani (targy, virtualis tokmind1) amihez meg nincs meg az intellektualis (es sokszor fizikai) fejlettsege. Masik hogy nem kellene interakcioba kerulnie egy online kozosseggel ilyen zsenge koru gyermeknek, szerencse hogy nem tudnak relative olvasni :) -
Thaifun #156599 T110E4 1 lövéssel kiszedett 2000hp-ról, M48a1-el. A Patton 1100 meccs alatt egyszer sem pukkant ki ammorack-el. -
Kotomicuki #156598 Hát mégis hagytad magad elcsábítani az Erő setét oldalára?! :)) -
Ferdivel ùj àgyùval stabill 2-3 kill / kör meg van,örülök hogy hagytam magam ràbeszèlni magam az itteni sràcokra,tényleg gyilkolò gép. Vagy 3-4 percet èlek,mert arty 1 hitből kiszed ( <3 S-51), de mèg ilyenkor is van 1 killem. JgPantherral sokat sebeztem,de max. ks-elni tudtam vele emlèkeim szerint. Nekem az jobb hogy lomhább,pàncèlosabb (ahhoz kèpest sokszor àt lövik a hìres felèpìtmènyemet). Vègig imàdtam a nèmet td-ket,ferdivel a 64k-s àgyùig volt bajom.most szeretem,amìg jön 1 patch ès szèt szedik.... -
Fifus #156596 A póker óta ez a legjobb szerencsejáték -
Tessellia #156595 Löveg kitéríthetőség valóban nem a legjobb, de még mindig nem egy arl v39 xd.. Mozgékonyság pedig a páncélzat rovására ment, de szerintem ezt lehetett sejteni, én inkább egy JP 2-t mint egy Ferdit választanék. Különbözőek vagyunk:). -
R3nton #156594 [IMG] [/IMG]
-
zsupeti #156593 Mozgékonyságával nem is volt gond,de a löveg kitéríthetősége 0,páncélzatról már ne is beszéljünk.Lehet,h jó vas de nekem abszolút nem jött be. -
atee73 #156592 apam , itt lakok a szomszedban szoljatok ha jottok .... :-) -
Oddball29 #156591 Kisgyereknek venni kell egy MicroMaust, azzal el lehet lenni a homokozóban. -
stoppos #156590 
Aranyos. -
Tessellia #156589 Szerintem meg nagyon jó tank, kellően mozgékony, nincsen velem semmi baj szerintem. -
kiskami #156588 Az én nem egész négy éves fiam játszik így. Olvasni nem tud, néhány gombot ismer, azok közül is egyszerre csak egyet nyom le, de előtte meg kell keresni a billentyűzeten, az egér gombot is eltéveszti. Fingja nincsen semmiről. Megy előre kicsit, lődöz, házon, dombon keresztül a pirosak irányába, nézeget jobbra balra... ilyesmi. És élvezi. Úgy kell elrángatnom a gép elől.
Simán el tudom képzelni, hogy a néhány százezer játékosból van mondjuk ezer ilyen, aki életkor és/vagy értelmi képességek hiányában nyomatja. -
zsupeti #156587 Aki arra vetemedne,h a JP2 megvenné a Ferdi helyett,NE TEGYE!
15 csatát bírtam idegekkel,de azt is úgy hogy vénásan kötöttem be a nyugtatót.
De megoldottam:
Eladva:
A következő tank sikeresen eladva 'JagdPanther II' Kaptál kredit: 1 285 000 kreditet.
hogy gebedne meg aki berakta ebbe a játékba -
R3nton #156586 nem tudom sztem 268 papír mint állat...átüti azt minden, mondjuk a mozgékonyság miatt jó cuccnak tűnik, meg jól is néz ki, viszont igaziból meg ocsmány, mert sokkal magasabb, mint a játékban:D -
Szpecnyaz #156585 Nem tudom miért írja le mindenki a Jpz E100-at. Ha beforgatják akkor nagyon sok mindent lepattint. Az álcázása tényleg borzalmas. Viszont a mozgékonyság se vészes.
Mindössze annyi a titka ennek a tanknak hogy szakaszban kell menni vele. Ha van valaki aki támogat akkor nagyon szép köröket lehet vele menni. -
toma77 #156584 nálam megy -
Na szvsz megfuzom Greenscape-t hogy ugorjunk le Angliaba... :)
-
hNeo #156582 xvm továbbra sem megy senkinek? -
nemtudommivan #156581 Én a jagd e100-akat már komolyan mondom hogy sajnálom. Azokkal valamit kezdeni kell, legalább rejtőzés terén mert mindegy lenne ha tennének rá egy világító táblát hogy "itt vagyok ide lőjetek".
Olyan lomha szegény hogy egyszerűen kár vele megmozdulni.
T95 feeling lehet, csak ez világít is. Szétcsapják elölről oldalról minden irányból. Biztos pattog is róla , de hát mindenről pattan le még az AMX-ekről is.
Az obeject 268 viszont szemből tényleg durván pattog.
Az E50 Ausf viszont továbbra is halálos fegyver. Megy mint az őrült és menet közben köpköd jobbra balra. Vagy csak én fogom ki a profi autóversenyzőket? -
Kiveszik a T-50-2 -t, legalabb is Szergej Buzikatovszki (aka SerB) developer foemperor szerint, akinek a szava ugye szent...
Erdekes interju, megtudhato hogy SerB lusta meg sz@rik ra hogy megismerje az EU/USA-kulturajat, a ruszki felhasznalok idetlen feedbackjei alapjan (mert az ottani forumon SerB qrva aktiv allitolag) pakolgatjak az idetlennel idetlenebb dolgokat a jatekba.
A T-50-2 valami "totally crazy vehichle"-vel helyettesitik, lehet hogy 90-el fog repeszteni. -
Új pálya, új remények?
Lassan be kellene kapcsolnom a felvétel gombot, néha érdemes lenne.
Győzelem!
Csata: Serene Coast 2012. augusztus 3. 21:58:15
Jármű: Hummel
Szerzett tapasztalat: 2 678 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 45 535
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító,
Sajna, a megszálló már nem jött össze, pedig egyedül húztam a zászlót
(63%).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
kHares #156578 Ezt a mocskos spotting rendszert mikor fejlesztik már? 100 méterre ferdi vonul le, majd látom jön vissza. Eltűnik becélzom aztán meglátom miután hátrál vissza a leadott lövés után. Hogy odment, becélzott és rámlőtt? Ugyan már, biztos romulan cloak modulja van. -
Mindegy, végülis beírtam szövegesen. -
g -
Mondtam, prémre gyűlik az éji vad.
De azt mondja a result tracker hogy nem ismeri az mwreplayból a Tiger II-t.
Játékos neve: Sunsetjoy
Eredmény: Győzelem
Csata: Lakeville, 2012-08-03 19:49:06 UTC
Tank: Tiger II
XP: 3362
Szorzó: 2
Credit: 49896
Medálok:
Valós XP: 1121
Replay URL: http://mwreplays.com/replay/PWY0ZSB0ED2G/
Valós credit: 33264 -
ladista #156574 Utolsó mondatodból vedd ki a kérdőjelet és meg is kaptad a választ :) -
Nem tudom milyen fejlett botok léteznek, de most egy körön belül három gyanús játékos is volt. Assault módban felmentek egy hegyre, bekempeltek, folyamatosan jobbra-balra szkenneltek a toronnyal, ha jött valami rálőttek, de alapveltően csesztek arra, hogy foglalni kellene. Az idő lejárt.
Elképzelhető, hogy ezek botok voltak? Mit tudnak a wot-os botok?
Vagy ennyire hülye emberek léteznek? -
Destydeme #156572 Isteni a wot.Kb 4óra játék után ismét a negatív jött össze.
A vége,össz csata alatt -10 a statnak.Teljesen mindegy volt mivel megyek.Ha su85(kicsi),ha az új tier 5 francia,ha Object 704,nem számított,Lorraine sem.Sima 15-5ös bukók voltak.Ha nyertünk sem számított mit csinálok,nélkülem is nyertünk volna.Kb 30csatából 20bukó volt,1 élmény az egész.Mindegy mit teszel.
A top az volt amikor 2-en kilőttünk 10tankot,de ez 1 csata volt a 30ból.
Kúrva jó...Az össze többiben mintha ott sem lettünk volna,akár nyerő,akár bukó volt. -
TiborTamas #156571 Tudom,hogy utálod őket,azért is lepődtem meg első olvasásra :D -
Orpheuslow #156570 az egész wot egy szopó-ág, mmonak álcázva:) -
Okosak voltak és ügyesek, én is találkoztam hasonlóval de ott az arty betudta lőni a splash-et. -
Bmsrt #156568 Tudom hogy nem játékoshiba,csak fejbe vágott a dolog,hogy "kis" hátránnyal kezdek eleve szopó-ágon.:) -
Kevés volt a 30 a 100mm-essel, elég csak arra gondolnom mikor 30 lövésből 27 találatom volt és vesztettünk :D
Most így 390-es sebzéssel még nem fogytam ki, de nem is játszom vele igazán mert nagyon drága.
TiborTamas: ááá én nem SPG-zek, Hummel volt de eladtam már vagy 2-3 hónapja. Nem is tervezem hogy folytatom. -
Orpheuslow #156566 nem játékos hiba,volt valami szerver gond mert kláncsatán se tudtunk most jópáran betölteni a csatába