418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Na igen, az ultra lassan célzó és szinte semmit se sebző T92 az elmúlt 2 napban 3x szedett ki full HP-ról az M48-ból. Ebből 1x úgy hogy épp 45-el szaladtam. De tuti az én hibám volt, mert vagy nem mozogtam kígyó alakban vagy nem egy atom bunker fedezékében csücsültem.
  • zserrbo
    Most nézem a code kifejezésre nem lehet rákeresni az eu fórumon. Arra gondoltam elég csak ott rákeresnem és figyelnem ha van valami új kód, hát miért ne gondoltak volna a kedves fejlesztők erre...
  • Hassel74
    Vagy "buzi-e vagy?" (nem célzás volt)
  • lammaer
    Nééééégy?

És "szerencsétlen" Csatáry bácsit vonják pellengérre aki csak gettóparancsnok volt, nem pedig téged akinek bűnei az égig hatolnak??????
  • lammaer
    Höhö, pedig én tudatosan szoktam is használni (manageres meetingeken amikor már szarkasztikus vagyok) az olyan mondatokat mint a "nem-e lehetne-e befejezni-e a meetinget-e"....
  • lexlutor
    ..a vicces benne igazabol h csak duplat akartam menni veluk, semmi tobbet.. meg igy is csak a negybol kettovel lett meg..
  • lammaer
    A nyelv élő és változik, ahogy az emberek elkezdik másképp használni és egyre jobban elterjed.

Ugye pl ezért van az, hogy ma már nem szót mondjuk "szümtükhel" hanem hogy "szemetekkel" :D

Az egy érdekes beszélgetésre adhat alapot hogy az kinek a hibája ha valahogy egy-egy nyelvtani szabályt vagy szót macerás úgy használni ahogy elő van írva.

A "hagy" az sztem egyszerűen azért terjed el, mert a magyar alapvetően "úgy írja ahogy hallja" nyelv, nem olyanok vagyunk mint az angolok, akik azt írják "zongora" és azt ejtik hogy "palacsinta".
    Nem véletlen hogy azon a nyelvterületen miért nagy dolog ha valaki megnyeri a gimnáziumi betűzőversenyt :) (sokáig nem értettem a sok filmet ahol ez nagy dolog, hiszen nálunk még a hülyegyerek is ki tudja betűzni hogy autó )
  • barkov6
    "... Legalább 40 métert hagy guruljak... "
    ... Hogy pontosan idézzek... :)))
    Ebből nekem az az értelmezés, hogy "legalább 40 métert hadd guruljak"

De új távlatokat nyitottál azzal, hogy a leírtakat egyszerűen másképp kell értelmezni, mint ahogy oda van írva, és akkor jó lesz... :)))

Egyébként nem baj, és nem csak ez nem baj... ;)
    A "nem-e" kifejezés az igazán, amitől sírva rohanok a falnak... :)))
  • lammaer
    Megérdemled, szenvedj :)

De gondolom a macskák kínzásában azért meg volt az örömed meccs közben....:D
  • lammaer
    Nem lenne hülyeség megpróbálni pár WOTos arccal kiugrani egy hétvégére bowingtonba, vinnénk odballt vagy davidet és hallgatnánk a kiselőadásokat.

SAjnos amikor pár éve kinn voltam 2 hónapot londontól nem messze, hülye voltam és nem használtam ki a lehetőséget hogy elugorjak.

Bár ehhez nagyban hozzájárult hogy valami 6 óra lett volna a vonatozás (csak oda), úgyhogy talán azért se bírtam elszánni magam....

Van valami rövidebb megoldás is? Esetleg repülővel nem london hanem vmelyik más város?
  • lexlutor
    ..tegnap este 4-7ig mentem csak spgvel..

3 gyozelem
    1 dontetlen
    15 vereseg

.. a draga tankos csapattarsaknak igencsak kitettek magukert..
  • lammaer
    Látom szarkazmusdetektorod nincsen v nem működik.... :)
  • R3nton
    sztem baromság ha engem kérdezel, de én CWzek én szeretek CWzni mondjuk.
  • nemtudommivan
    Vagy próbáljátok ki az amerikai arty vonalat a ultra lassan célzó de a legkisebb mozdulatra is szétugró folyton mellé lövő esetenként semmit sebző lövegekkel.
  • kisTekila
    hagyni :)
    jó az abban a mondatban: "..40 métert hagyják gurulni..." (és nem 'hadják') ;)
    Ettől durvább dolgokat rövidítenek/írnak le/el. Pont ez a baj? :)
  • Nazarov77
    lol :D

Győzelem!
    Csata: Fjords 2012. augusztus 4. 9:51:17
    Jármű: T-44
    Szerzett tapasztalat: 5 895 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 60 204
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

• barkov6
    Ok! :))
    Neeem, én sem tudtam tegnap se duplázni egy csomó tankot... statjaim zuhantak is rendesen...
    Tegnap valami szerverhiba, ma meg gondolom 3-as szorzó, és hétvége...
  • barkov6
    Menj vele nyílt tankszázadba, ha találsz...
    Vagy lépj be egy klánba... :))
    Szerintem ne add el, enni nem kér.
    Nekem is van három, sajna igaz lett amit itt írnak, randomba már nem nagyon érdemes elővenni őket, így hát nem is veszem... :)
    De elférnek, így ELC-vel, t50-2-vel, meg t62A-val szórakozom...
  • Hassel74
    Ígérem, ezentúl figyelek rá! :) Csak hogy ne legyen mindig off: csak én nem tudom letriplázni ma a vasakat? Vagy bénaság ON? :)
  • brasco84
    szerintetek nagy baromság T10 es tankot eladni? egyszerűn nem élvezem, viszi a krdeitet, heti 1 szer megyek vele. nincs klánom, nem CWzek. ott az obj. meg a lóri, amivel legalább szeretek menni, meg azokkal úgyis kéne grindelni. inkább veszek vmi kis szintű fun tankot.
  • barkov6
    A T-62A nekem is nagyon tetszik!
    Már a T-54-et is szerettem, féltem is, hogy el kell adnom, de nagyon megérte! A csaták végét nem nagyon élem meg :) de kevés dolog van, amit nem lehet vele megcsinálni. Van Bat-em is, arra nagyon figyel mindig az ellen, de ezt le se szarják, mert ez nem táras. Aztán, az 5.46-os töltés meglep pár embert... :)))
  • barkov6
    Sebaj, egyszer valaki csak megmondja... :))
    Először letöltött filmek feliratában láttam, de gondoltam oda elmegy, mégis csak valaki lelkesen lefordított valamit ingyen, ne legyek már szőrszálhasogató...
    Aztán ahogy hallom és látom ahogy terjed, gondoltam utána járok, hogy hova tűnt a helyes "hadd", és miért lett belőle futótűzként "hagy".
    Nem adom fel... :))
  • R3nton
    T-62 is nagyon jó lett, beteg ez a ROF:D + legszebb tank, már cask csak m48at kell megszereznem, de biztos az is baba:D
  • Axon
    Nekem is imádja a játékot az 5 éves és a 7 éves fiam is. Egyik sem tud olvasni és nagy vidáman vadászgatnak az ellenfélre. Van amikor nagyot bénáznak, de lőttek már ki 4 tankot is.
  • Adjunktus
    Jaj már megint ez az arty hiszti!

1. Menjetek pár kört artyval és meglátjátok,hogy milyen nehéz vele játszani és hogy mennyi skill kell hozzá!
    2. Ismerjétek meg a mapokon az arty mentes helyeket és ott mozogjatok!
    3. Folyamatos mozgásban legyetek,mert úgy nehezebb eltalálni!
    4. Húzódjatok fedezékbe,ahová nem tudnak belőni!

Ezek voltak már?
  • Hassel74
    Erre én sem fogok adni :)
  • nemtudommivan
    Az "után" nem tudom hogy került oda.
  • Nazarov77
    hát szerintem is, nem is kicsit:

- Overlord, what is your opinion on current JP E-100 perfomance/stats?

- Somewhat underperforming.
  • R3nton
    Duplázgatom a medeket:D Az E-50M is jó lett nagyon úgy lehet jellemezni, ronda és finom:D Ocsmányul néz ki de nagyon jó cucc ezzel az ágyúval, sztem mozgékonyság és sebesség is rendben van nagyon.
  • nemtudommivan
    Próbálgatnám elérni ezt az M24-etés T50-et, de ezek az alsó szintek szánalmasan kiábrándítóan szarok. Fél perc alatt célzó ágyúk (erős túlzás) melyek lövéskor után mintha követ dobnának és az is 5 méterrel mellé megy. Mindenki szalad a halálba, ha védeni kell támadnak, ha támadni kell védenek.Az első 2 percben látszik a végeredmény. 3 arty amiknek 1 lövéssel kellene kivégezni ezeket az apró szarokat meccs végére 0 kill.
    Nem sok TP-t kellene összegyűjteni velük , de az is idegesítő kínszenvedés.
  • barkov6
    Miért "hagy"?
    Már olyan sok embert kérdeztem aki használja, de senki nem adott megnyugtató választ...
  • R3nton
    Hát a batchat nagyon jó lett, ezzel az ágyúval így még annál is sokkal jobb, mint amikor bejött és OP volt:D:D
  • Bmsrt
    Már egy ideje nem raktam fel káposzta-játékost,de itt a NÉV kötelez:

Nos T7 francia Td nálam átok ül,T8 csatában kikaptam őt(Tiger(P)),egy suicide Type playert,egy majdnem stoct Kt-t,és talán az arty-n(1 darab) egy T29 és egy Vk3001 kivételével mindenki stock tankal volt egész véletlenül,csak hogy könnyítsen a helyzeten...
  • Hassel74
    Nekem nincs arty fóbiám, de azért azt ne már, hogy a kezdő körön kilőnek...legalább 40 métert hagy guruljak...csak azért, hogy úgy érezzem, én is játszottam 13 másodpercet...
  • Mester61

8-8 arty tegnap én sem voltam boldog, hiába, én is artyztam.
  • raktáros
    Valahol ott lehet szerintem az igazság amit a végén írtál.
    A támadás védekezés mod sztem. jó, csak nem lassú járgányokkal, és itt tényleg csapat munka kéne, ami ritkán van.
    Században pl. nagyon faszányos.
  • Pilutika
    200%+ kreditet hoz már a pz4 vagy pontban 8tól fogják aktiválni?
  • raktáros
    Azt már nem is említem, mikor az egyik csapat top 3 effi-e több mint a másik teljes csapat-é.
    Bizonyára lehetetlen ezen is változtatni.
  • Gottfried
    Nem értem miért nem a hibák és az MM javításával foglalkoznak a rengeteg új tank helyett.Nem mondom hogy néha nem kell újítani de az hogy havonta egy rakás új jármű van és az ember lassan már azt sem tudja hogy mi micsoda,mit hol lehet sebezni,mert ennyi típusnál képtelenség mindent megjegyezni.A rengeteg pályáról és az idiota játékmódokról nem is beszélve. A támadás-védés módot mindenki gyűlöli.Tele van vele a hivatalos fórum is hogy prohorovka,malinovka játszhatatlan abban a módban.Persze szarnak ezek nagy ívben a normális játékosokra.A hülyegyerekek a jó kuncsaftok akiknek minden tank kell és minél több van,annál több garázshelyet és prémet vesznek.
    Szarháziak!
  • raktáros
    kieg. kibaszás vagy lustaság!
    Sztem. tier szerint érkezési sorrendben rakja össze a csapatokat, típustól független.
    Elvileg lehet pl. 13 arty + 2 maus a másik oldalon pedig 13 arty + 2 t-54