418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• GaBenc
    Mellesleg kell nekem nagy tank? Ezt a 4-5-6 élvezem. Amiket irkáltok, elgondolkoztam a nagy tankokon. Most fejlesztem a legénységet és (bár megtehetném) nem lépek feljebb.
  • szabii98
    Ugyan...sok orosz ellenes..eltakarították a KV-t, a SU-t de már az s51 sem kell? ejnye :D Mégis nemtökmind1 hogy 10 csatából nem 3x hanem 5x teszi majd be t10be?:)
  • lexlutor
    ..nekem van nagy tankom nem is egy, megis az idiota csapattarsak ezerszer jobban idegesitenek mint az spg-k...
  • Szpecnyaz
    Jelenleg nekem is jó ötletnek tűnik a széthúzás. Hátha így kevesebben fognak vele foglalkozni, mivel hátha több kredit és XP költség lesz bennük. Másrészt pont az S51/Su14 duó kitakarítását várom én is ettől.
  • GaBenc
    Sosem lesz. Azért tudni kell játszani, én meg csak szeretek.
  • pointer4
    Nem, én is szeretem őket. Csak ezt itt ne reklámozd, mert megköveznek :D
  • foxbat88fx
    majd ha lesz nagy tankod akkor térjünk vissza erre a témára XD
  • pointer4
    De most miért nem mindegy, hogy a Tier8-as artyt tier10nek hívják-e majd ? Nem változtatnak rajta, csak átszámozzák. És több lépcsőben lehet majd kihúzni a top artyt (bár lehet kevesebb xp kell majd a szintek között).
    Behoznak pár tier4-5-6 artyt, meg kicsit buffolnak/nerfelnek a mostaniakon, attól függően merre tologatják, hogy beigazítsák őket a helyükre.
    Pl ez egy remek alkalom, hogy eltakarodjon az S51 tier6 ből.
  • GaBenc
    Hát én vagyok az egyetlen aki szereti az artykat? Nekem tetszik. Lehet szidni, de kellenek. Mondjuk egy csatába elég lenne max:3 de ezt a fejlesztők oldják meg.
    Csak hogy ne anyázzatok:a kedvencem a T-34, PzKpfwIV na meg a StuGIII.
    De azért a SU-5 szívom a véreteket és nem nyugszom míg nem lesz Object 261.
  • Oddball29
    Jövőre az Armorys stábot ki akarom vinni. Egyenpólóval meg mindennel.
  • Szpecnyaz
    Nem a medek vagy TD-k lőszer árát sokallom, hanem az artyét tartom kevésnek :).
  • Szpecnyaz
    De egy arty találta arányát nyugodtan lehet kétszerezni a splashből bevitt sebzések miatt.
  • foxbat88fx
    akkor láss neki az eladásnak, mert tuti lesz t10 arty!
  • pointer4
    Jaja, sőőőt, ment előre meddel spottolni szépen, és kiabálta a fülembe, hogy ide lőjjé mán arty noob :D
  • Ry0K3N
    Kedvet kaptam az artyzáshoz.
  • Bmsrt
    De a Td (a ruszki Su-derplövegeken kívül) mikor splashel,szed ki ház/szikla mögül,öli meg fél legénységed(egy "mellé" lövéssel)?
  • tenkenorman
    ha jobban megnézed két helyról kapta a lövést egyszerre!
  • nemtudommivan
    hhhííííííjjjjjnyemáááánn!!!! :)
  • virkir
    Mekkora egy átlag TD és egy átlag SPG találati aránya?
    Na ugye már meg is van a válasz a miért ennyire.
  • R3nton
    lol és akkor írd hozzá mondjuk a t-54, vagy t-62 lőszer árát. Ami 100mm és 320at sebez és 1300 körül mozognak a lőszerárak, horror!!!!!! Kb 3-400nak kéne lennie egy lőszernek:D
  • pointer4
    Képzlejétek, Szpecnyaz tegnap este Artys emberrel platoonozott, az álnok, kétszínű :D
  • Szpecnyaz
    Nem tudom ez így mennyire fair, de ha összehasonlítjuk a lőszerárakat.

GW Type E:
    Löveg: 203mm
    Lőszer ár: 1664

T92:
    Löveg: 240mm
    Lőszer ár: 2500

Obj 261:
    Löveg: 180mm
    Lőszer ár: 1980

Jpz E100:
    Löveg: 170mm
    Lőszer ár: 2200

Obj 704:
    Löveg: 152mm
    Lőszer ár: 1650

Nekem valahogy úgy tűnik hogy nem igazán van összhangban az űrméret és rombolóerő arányához viszonyítva a lőszer ára. Mintha az artyk egy "csöppet" olcsóbban kapnák a lőszerüket.
  • Bmsrt
    Én még megdobnám az összeset egy 2200+os lőszer árral is,biztos ami biztos:)
  • nemtudommivan
    És ez a francia vonal annyira kellett mint falunak az áram tényleg.
    Hiánycikk volt.
  • Attiska
    Úgy látom, ma sem lesz egyszerű triplázni.
  • Szpecnyaz
    Na igen, az egy jó megoldás lenne, mondjuk én a lőszer árát is dupláznám. Sajnos a 6 arty lesz lassan az általános. Az utóbbi napokban olyan mint ha a fényre jönnének.
  • csaba90
    Győzelem!
    Csata: Malinovka 2012. augusztus 4. 11:23:36
    Jármű: Löwe
    Szerzett tapasztalat: 7 086 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 154 921
    Csatában elért Achievement: Acélfal

Jó kis kör volt :D
  • nemtudommivan
    Átlagban annyi arty szokott lenni hogy én már az oldalankénti 6-ot nem is fényképezem. Teljesen hétköznapi dolog :) Egy nap többször is van oldalanként 8. Vigyék fel a javítási árukat a nyolcasoknak 30ezerre. Garantálom a 80%-os visszaesést.
  • Szpecnyaz
    Nyilván nem reagálnám túl a dolgot ha nem folyamatosan olyan csatákban játszanék ahol 3+ arty van oldalanként. Ott aztán mozoghatok meg állhatok fedezékben, úgyis kapom az ívet tőlük. Már alig merek beülni olyan tankba ami nem megy minimum 40-et.
  • nemtudommivan
    Túlreagálod a dolgot. Én is utálom az artykat mert szegény szerencsétlen TD-imet szinte mindig azok szedték ki. Pont ezért artyzok. Minek idegesítsem magam? Most megpróbálom a felderítő vonalat. Remélem leszek olyan jó benne hogy pár artystának elveszem a kedvét a játéktól. Mert nekem is elvették mikor zsinórban 7 meccsen egy lövés leadására sem voltam képes. Ilyenek a jó felderítők :)
  • barkov6
    Max. respect!

A változást elismerem, és nem is vagyok ellene. Nem ide való, ezért nem is húznám a részletezést, de a lényeg, hogy a magyar nyelv (változásai ellenére) van olyan szép nyelv, hogy néhány, a szépségét igencsak tépázó kifejezés ellen felvegyük a harcot.

És itt nem az élőnyelv szlengjeire gondolok (bár gondolhatnék, de túl gyorsan változik szerencsére), hanem pl. a smiley-k elhelyezése papíron, vagy bárhol nem digitális környezetben.

De hogy ON is legyek: szegény ELC nem lesz letriplázva ahogy látom, pedig már az x.-ik kört mentem vele...
  • Szpecnyaz
    Igazad van, tényleg büntetés az a célzási idő, valahogy nem érzem igazságosnak hogy nem tudnak 3 másodperc alatt célozni és 15mp alatt lőni egyet mint a rendes tankok. Sőt, a counter miatt még a W és S gombok bonyolult használatát is el kell sajátítania szerencsétleneknek. Ez már a tényleg a pofátlanság csúcsa szegény artykkal szemben.
  • R3nton
    de miért attól a mostani tier8 maradna a legerősebb...
  • Eagle16

No comment...
  • nemtudommivan
    Ez egy ilyen "milyen szar a milyen jó" jellemzés volt.
  • Master91
    T10 arty azé tényleg már túlzás lenne.
  • nemtudommivan
    Úgy ahogy te is tudsz lőni ammo rackot úgy az arty is ki tud szedni egy lövéssel. Ez konkrétan 47 másodpercenként. De elhiheted hogy az a 7,4 célzási sebesség igazi büntetés. mert az egy helyváltás után nem 7,4 hanem 14 másodperc legalább. Ráadásul baromira pontatlannak is néz ki. Nekem csak az M40/M43 van meg de valahogy nem vágyok a T92-re. A 7,4-es célzási sebességet már "élvezhettem" az M41-nél. Ez is elég rongy.
  • Eagle16
    Igen. Remélem kapnak még vagy 1k HP-t is hogy közelharcban nehogymááá ki lehessen őket szedni...

Már így is teljesen nevetséges, AP lőszerrel, 400m+ látótávval...
  • Toby0501
    Félve teszem fel a kérdést, de azt olvastam, hogy a jelenlegi T8 artykat fel akarják tolni T10-be és behozna valahova középre plusz 2 artyt. Ez igaz? Mert, ha igen, adom is el a Mausomat és az E-100ra sem farmolok.
    Forrás.
  • TDantes
    Igen, mert menned kéne arty-val és akkor megtudnád
    És mozogni kéne.
    Meg fedezékbe lenni
    Egyszerre.
    Meg különben is.
    És még egyébként is
    Namárpedig.

Ezek voltak a sziklaszilárd arty-sta érveim.