418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Keresem vele a helyem én is de valahogy nem találom. :S Sokszor már a kezdőkörben világít a 6. érzék,még mielőtt irányba állnék vele és már oda is baszott az arty.
-Védelemre alkalmatlan mert mindenhonnét látszik és nem fér be szinte semmi mögé sem hogy valamelyik sarkát ne tudnák lőni.
-Olyan lassan fordul hogy fedezék mögül képtelenség bármire ráfordulni anélkül hogy közben ne kapj pár találatot
-Támadásra alkalmatlan mert nem tud lépést tartani a támadókkal és ha meglátják,egyből azt lövi mindenki.
-Minden szar átlövi és ha beforgatom,nem lehet lőni vele a nagyon kicsi vizszintes kitérítés miatt.
-a lassú töltés és a kimondottan pattogós 2200-ba krülő lőszer már csak hab a tortán... -
Szpecnyaz #156724 Sajnos igen. Sajnos hiába lövök egy meccsen vagy ötöt. Ha abból egy félremegy, egy lepattan, egy pedig csak csilingel. Az a 21sec töltési idő emiatt nagyon negatívan hat a teljesítményre.
Ha legalább ezek a csilingelős vackok nem lennének már jobb lenne. délelőtt volt olyan hogy 2 ilyen lövést is megeresztettem egy IS7 oldalába. -
Nazarov77 #156723 Megjegyzem jogosan, eléggé vacakra sikerült, nagyon nem is fogom erőltetni a játékot vele. Overlord szerint is alulteljesít a többihez képest. -
lammaer #156722 Bingo, egyre gondoltunk :D -
lammaer #156721 Az fel sem merülhet esetleg hogy a német tankok annyira túl vannak hypeolva (lást tigris) hogy sok amatőr hülyegyerek is azokkal tolja? Most nem akarok néven nevezni innen a fórumról pár elvadult csávót, de a teljesen idiótáka azok kivétel nélkül MIND németbuzik. -
Ez azért is lehet, mert sok retardált játszik a német tankokkal (éljen Mátyás!).
Megjegyzem, egyelőre én is csak a német ágat húzom, más nemzetek tankjait csak más accountján próbáltam és azt kell mondjam, semmivel sem rosszabbak a német tankok/TD-k/artyk a többinél. -
szecsko77 #156719 Mikor a tesztszerver idején megjegyeztem, hogy "használhatatlan", egy páran csaknem megköveztek itt emiatt. A gyakorlat sajnos igazolja ezt, csak azt a 6,1 milla ezüstöt sajnálom, amit kifizettem érte...
-
Azért ez nem csak sírás a német tankok miatt, van valóság alapja, hogy a k. ruszkik direkt szopatják ezt az ágat.
Menj fel ide: http://wot-news.com/stat/server/eu/norm/en
Válaszd ki az all vehicles -t, rendezd win %-ra és láss csodát a német tankok valahol hátul kullognak (kb.1-2 kivételtől eltekintve).
-
Hát én még 1893-nál tartok vele de amíg nem csinálnak valamit vele,max. cw-re viszem területet védeni.
Az objectel 2364,ami azért csak egy 9-es és sokak szerint szar a gyenge páncélzata miatt,amit szerintem a mozgékonysága és az ágyúja bőven ellensúlyoz.
Egy tierX top TD-től pedig azt hiszem az ember joggal várja hogy TOP ! TD legyen,ne egy alig használható ócskavas.Vicces hogy sokan ezt az elvárást itt vitatják. -
lammaer #156716 Na, pont volt egy meccsem T54ben, a végére egy magyar JPZE100 maradt (aki ahhoz képest hogy támadnia kellett volna el se hagyta az indulóhelyüket, és ott lőttük szét.
Erre engem OPol a T54-ben... :D -
Oddball29 #156715 Ennél komolyan örülni kell annak, ha átlagban be tud vinni két lövést körönként? -
Én soha nem sírtam még egy tankom miatt sem,legfeljebb ha nem tetszett,eladtam a francba.A jgpzE100 miatt viszont üvölteni tudnék míg valaki meg nem hallja azoknál a komcsi buziknál akik így elbaszták ezt a TD-t.
Egy rémálom vele a játék és TD-nek teljesen alkalmatlan.Nem akarom megint részletezni hogy miért mert már sokan leírták itt.Én kimondottan szeretek TD-zni de ezt úgy gyűlölöm ahogy csak egy játékban gyűlölni lehet valamit. -
Szpecnyaz #156713 Az a baj hogy még most kezdek igazán belejönni a vele való játékba. Sokszor próbáltam vele úgy menni mint egy JT-vel, ami nem volt éppen nyerő. Meg becsúszott egy jó pár kör amikor még a bázist nem hagytam el, de már rommá lőttek :/. De szerencsére a tegnapi 1900ról ma délelőtt már fel tudtam tolni 2270re az átlag sebzésem. Szóval ha ezentúl nem baromkodom el a csatáim, akkor kúszni fog az szépen felfelé. Az E50M miatt meg én is meg vagyok lepődve, mert arra várnám a nagy sírást én is. -
DICKER MAX
Mivel párszor kérdeztem már itt és nem kaptam választ,talán segíthetek annak aki gondolkodik a megvételén.(közben egy klántársam tapasztalataira alapozva megvettem az első prém tankomat a játékban,a csodálatos DickerMaxot :))(na azért ez egy kis túlzás de nagyon jó vele játszani)
A negatívumok:
-gyenge páncélzat,minden átlövi
-viszonylag kicsi vizszintes kitérítés
-átlagos sebesség
A pozitívumok(amik bőven kárpótolnak az előbbiekért)
-Nagyon pontos ágyú,ami jobb mint amit az adatai sugallnak.Szinte semmiről nem pattantam amivel szembe kerültem.
-nagyon nagy függőleges kitérítés lefelé.Előttem két méterre már meg tudok lőni egy kavicsot vele.Ez felbecsülhetetlen tulajdonság,sokkal jobban mint amennyire az ember első hallásra gondolná.
-Jól rejtőzik
-jó MM. Eddig egyszer tett 8-as csatába.
-szerintem jó kereset(bár nem egy löwe de 3200 aranyért szerintem nagyon korrekt és mivel jó vele játszani,öröm a pénzkereset)
A statom és néhány átlagos kör a véleményem alátámasztására:
(elrettentésnek és összehasonlításképp itt a szintén most vásárolt jgpzE100-as statom is,ami eddig a legnagyobb csalódásom ebben a játékban)
Győzelem!
Csata: Arctic Region 2012. augusztus 4. 13:55:20
Jármű: Dicker Max
Szerzett tapasztalat: 839
Szerzett kredit: 39 510
Győzelem!
Csata: Erlenberg 2012. augusztus 4. 13:48:50
Jármű: Dicker Max
Szerzett tapasztalat: 899
Szerzett kredit: 37 267
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
És a végére egy kép a drágaszágról:
-
Szpecnyaz #156711 Nem tudom elképzelni hogy mi kéne a játékosoknak, hogy ne sírjanak. Az új tizesek közül egyikre se tudnám mondani hogy szar lenne. Inkább mondanám hogy bizonyos területen mindegyik átlag feletti. -
Szakesz #156710 Nem kötözködés, de ahogy nézegettem a múltkor alacsonyabb volt vele az átlagosan kiosztott sebzésed csatánként, mint a JT-vel, ami ugye egy tier-rel alacsonyabb, szóval a Jgpz E-100 miatt lehet, okkal sírnak. Őszintén szólva csoda, hogy az E-50M miatt nem nyávognak, mert az sem sikerült valami fényesen. :) -
Az a durva hogy a T110E3 topikban meg amiatt megy a sírás hogy állítólag minden átlövi...ééérdekes :D
Mikor még teszteltük akkor valahogy nem adta magát könnyen...még Tier X-es TD ágyú se lőtte át a tank nagy részét szemből.
A Tier X-es közepes topikok is jók, a T-62A szar, az M48 szar, az E-50M szar, a BatChat szar lett.
Nem irigylem azokat akik a vélemények alapján próbálják kiszűrni hogy melyik éri meg jobban... -
Szpecnyaz #156708 Úgy látszik csak én vagyok ilyen elvetemült hogy nekem nagyon tetszik és nem sírok miatta :D. Bár lehet azért mert nem várom el hogy egy OP level 100 legyen. -
lammaer #156707 Legalább nemcsk a magyar fórumon ilyenek a németfanok.. -
Szpecnyaz #156706 Nézem a hivatalos fórumon a német TD topikot. Kb minden második topik címe: Jagdpanzer E100 és mellé a worst TD, dissapointment stb jelzők. Régen láttam már ekkora sírást tank miatt. -
eeeeeez nagyon jó !!! 
-
lammaer #156704 Hülyeséget beszélsz :D -
virkir #156703 Nem igazán.
Nálam a GWpanther-nek van 41% találati aránya ami azért már elfogadható és mellé 1656 átlagsebzés.
A IS-3nak van hasonló átlagsebzése 79%-os találati aránnyal ami ugye csak egy 8-as tank.
A 9-10-es tankokkal meg bőven jobb a sebzésem mint a GWTigerrel aminek meg ráadásul csak 30% a találati arány.
A splash soha nem fogja duplázni a sebzést mert közvetlen találat esetén is átlagba jó ha felét sebzik a névlegesnek. Amik fel vannak rakva elrettentésként azok a ritka esetek amik jó ha 100 körönként sikerülnek.
Az meg sajnos tényleg kellemetlen ha 2 nap alatt háromszor rajtad jön be a luckyshot egy arty-tól. -
nemtudommivan #156702 Ugyanez bármelyik tankkal.
-Tartsd rá janika a célkeresztet, úúúúgy ,és mikor zöldet találsz rajta akkor nyomd meg a gombot. Jól van ügyes vagy. Csak vigyázz janika mert itt rögtön vissza is lőnek. :) -
Ry0K3N #156701 Tier 5 ben nincs ezzel gond. :)
A gond tier 10 -el van. -
brasco84 #156700 most akkor hogy is van ez az "új" MM? ha veszek vmi T5 vagy T6 os tankot, akkor azt elvileg csak max 2 vel nagyobb tierbe rakhatja? mert ameddig ennyi csicska spg van megint T10 be, addig hanyagolom a magas csatákat szerintem.. -
Ndre77 #156699 Legalább csak 16-ot tud lőni az S-51.
Habár nemtom, átlag mennyit szokás lőni egy arty-val. -
fantörpikus. Köszönjük WG, working as intended :D
Mondjuk tegnap volt egy csata ilyen 7-7 artyval, de az egyik oldalon volt 5 batchat is :D így már nem örültek annyira :D -
Csak volt a régi MM-ben ellenük valami korlátozás szerűség, hogy ne legyen ilyen. Mert kb a 7.0-óta nem látni ilyen screenshootokat.
Most meg lehet elfelejtették ebbe berakni :) -
Ry0K3N #156696 Matchmaking miatt. A tier 8 artykat nem pakolhatja máshova. -
mitől lettek ilyen nagy számok megint az artyk? -
Ry0K3N #156694 
-
Skyline0021 #156693 a wg ösztönző videója az artyzásra :D -
Szpecnyaz #156692 Gyanítom hogy ő közeli rokon lehet :D
-
zsupeti #156691 :) na b+ Jegorka,ha te nem lettél volna,mennyivel könnyebb lenne most az életünk.
Ugye Jegorkának nincs több retard tesója? -
Én ezt a bokorkempes TDkről tudom elképzelni inkább :P -
Adjunktus #156689 -Jó napot kívánok!Éljen Lukasenko!
Ugye önök a WG fejlesztő csapata,akik ezt az új tankos játékot csinálják?
-Jó napot!Éljen Lukasenko!
Igen mi vagyunk.
-Ez jó.Elhoztam Jegorkát,aki kisebb problémákkal küzd szellemi téren.De nagyon szeretné kipróbálni ezt a játékot.
-Persze,semmi gond.Gyere csak Jegorka,megmutatom.
-Éééhhhöööhhhhh (Jegorka öröme sound track)
LETS GO!
wroooommm wrooooommm ééhhhöööhhhéééé
BUMMMMM!
-Hahaha!Jegorka te nagyon béna vagy!:)
Csittt-csatttt áhhhhh-(A wg-s fiatalembert elvitte a Belorusz titkosszolgálat.Holléte azóta ismeretlen...
-Tájékoztatom önöket,hogy Jegorka országunk titkosszolgálata vezetőjének a fia.Nem mellékesen pedig Lukasenko (éljen Lukasenko!-ezt mindenki egyszerre)elnök unoka öccse.
-Hú bazdmeg Serb!Találjunk ki valamit gyorsan,mert minket is elvisznek!(halkan suttogva)
-Jól van.Mi lenne ha tennénk a játékba valami olyat,amivel még ez a kretén is elboldogul?
-Igen ez jó ötlet!De mit?célozni nem tud.Még a tankot irányítani se nagyon.
Na akkor csináljunk olyat,amihez nem kell sokat mozogni,mert ellő mindenhová.Ne kelljen célozni se rendesen,elég legyen ha csak mellélő.
....
-Na készen is van! Gyere Jegorka,ezt próbáld ki!
-Ééééhhhhöööhhöhööééé!
-Várd meg amég teljesen kicsi lesz a zöld pontos kör...Ahhh mindegy...
-De így is kilőtted!! Ügyes vagy jegorka!!
-Ééééhhhöööhhhéééé(nyálbuborékok szétpattogása és vigyorgás)
-Köszönöm hogy itt lehettünk!Biztosak lehetnek benne,hogy Lukasenko elnök(Éljen Lukasenko!-egyszerre)tudni fog az önök segítő készségéről!
-Köszönjük szépen!
-Viszont látásra!...Jah és mi is ennek az új tanknak a neve?
-Ezek az SPG-k..... -
Valahogy nem érzem korrektnek, hogy az orosz Tier6os, annyit sebez mint a német Tier8as, és még pontosabb is.... Igaz, 32sec helyett 38 a töltése, és lomha, na de már mégis....
A többi nemzettel szemben sincs egyensúlyban, a német egy jól mozgó, gyors, nagyon fasza, de jóval kisebbet sebző spg. Ezt talán lehetne megfelelő ellenfelének említeni. De az Amerikai.... hát az összegzi ennek a két artynak az összes gyengeségét. Lassan céloz, pontatlan, felgyorsul ugyan lassan ha kell, de az s51nél is lassabban fordul, és lófaszt nem sebez. Franciáról még nem tudok nyilatkozni. -
Szpecnyaz #156687 Ha már hülye játékosok, akkor itt egy újabb gyöngyszem.
393-as eff. Úgy gondolta hogy a KT nyerő lesz egy face to face harcban a Jgpz E100-al szemben
. Addig amíg ő a felépítményemet lövöldözte, szépen kifingattam, ezután persze egyből írta is a noob jelzőt chaten.
-
Neis. T7 felett nehéz az élet a sok arty miatt, és itt már nem olyan móka ám :D