418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Hi.Okay,köszi.Lehet bennem a hiba..Bár tegnap Objectel 3k feletti sebzésre-2lövés jtigerre,1 E75re,meg még volt valami-nagyon gyérül fizetett.
    Ma sem vitte túlzásba...
    Vagy ma már a 4-5k sebzés a belépő szint?
  • Bmsrt
    Mind a kettőnek nerfelték a bevételét a 7.5-el(csak kredit tudtommal,xp az nem)
    Itt a táblázat a változásról.
    (de ami téged érint Object -7%,a Jt -5%)
  • Destydeme
    Hi barátom.Tudsz esetleg valami kredit nerfről?Object 704 és JTiger is olyan xarul hoz xp-t,h csak na:)Igaz prém nélkül..
    Nincs lelkierőm,havi prémet aktiválni:)
  • Master91
    Az szép!
    amúgy a tankok meg semmisülése még mindig nem tetszik, nem akarnak valami látványosabbat csinálni ?
  • Gottfried
    Na ezt hívják negatív függőleges kitérítésnek. :)

• lammaer
    Ne aggódj, majd ha lesz rendes scoutod, akkor majd jó nagyok közé dobál be :D
  • nemtudommivan
    Nem :)
  • Master91
    mikor Leopardal vagyok, le rohanok víz mellé spottolni, gyönyörűen mutatom nekik ahogy 5-6-7 tank vonaglik át az úton, mennek a fák közé....csak hát mindig mikor arra a pályára kerülök, noob tier 4-5 ösök vannak, az arty kb. nem tud ellőni addig :D
  • lammaer
    Malinovkán támadni jó, védeni szar. Csak úgy lehet megoldani a templomnál sztem, hogy valami atomfrontú áll be és az erdő felé forgatja a frontját és NEM jön ki a templom mögül + egy élelmes scout legurul a vízig és onnan spottol.

Ahhoz képest amúgy hogy elején milyen sokan mondták hogy mekkora szar ez a mód, mert malinovkán védeni easy mode... hát nem az lett :D
  • Master91
    15k kéne a kis ELC-hez :/
  • lammaer
    Sztem ugord át freeből :D
  • lammaer
    Hát nekem meg az IS3 54%, a KT meg 59%.

Akkor most mi van? :)

Amúgy tudtommal szergejék a statok alapján nerfelek/buffolnak, a wot-news nem tudom hogyan gyűjti az eredményeit, de már önmagában gyanús az hogy kb ugyanannyi KT van mint IS3 a játékban. Ezt nehezen tudom elképzelni a KT történelmi hypeja miatt :D

• Eagle16
    Nálam a Tiger II jobb volt 5%-kal és 90 sebzéssel/csata.

De én nem számítok mert selejtes E-100-ast is kaptam amivel ugyanolyan jó a statom mint Is-7-tel :)

Lehet csak meg kéne vennem azt a Jagd. E-100-ast is, még a végén kiderül hogy van olyan jó mint az Obj. 268 :D
  • Master91
    Hát ha 1x be leszek rúgva talán vissza veszem ötödjére azt a rohadt kis 40-est :D

Más:

Malinovkán, védeni a templomnál hogy oldjátok meg? A4-5-6-ba simán ott van akár 15 tank, mi max. 1-et látunk, ők meg a fél seregünket.
    Tiszta kibaszás.
    Simán rommá lőnek úgy hogy cska számolom hogy hány találatot kapok be, és előttem van 40-50m a bozótok mögött. Ők látnak, mi nem.
    Arty mellém lőtt, kis fika 5-ös amcsi, ágyúmnak annyi. Kb. 1 tanknyi távolságba esett mellém a lövedék, már akkor is beszarik az ágyú.
    de nem panaszkodok már a Vk ágyú kilövéséről....
  • Gottfried
    Az amx13/90 megér minden fáradtságot ! Azért az egy tankért érdemes volt behozni a franciákat,annyira élvezetes vele a játék. :) Ráadásul annyira más mint más tankok hogy nem helyettesíthető semmivel sem.Ez az egyik olyan változás volt ami tényleg új színt hozott a játékba,ellentétben a tucatjával bedobott új tankokkal amik max. egy kicsit másképp néznek ki mint a többiek de egyébként semmiben nem különböznek.
  • Boron Power
    Aztán miért feküdne ki? Mit érdekli, ha megdöglik, vagy sorban kikap. Ezzel van tele most a játék.

A wot-news.com statisztikája szerint:
    Is3 winrate: 48.49 % tankok száma: 107259
    KT winrate: 47.13 % tankok száma: 112841

És nálam is az is 3 volt a jobb 54 %-os winrattel, míg a KT 51% volt.

Az E 75 viszont tényleg jó, de aztán a magas tierekben ez az egyetlen.
  • Master91
    AMX40nél lerohadtam én is , pedig simán vinném tovább :D Nem hülye vagyok, szimplán nincs olyan ideg rendszerem, ahogy azzal játszok érzem hogy halnak el a gerincembe az ideg pályáim, az agyamba robbannak fel az agy sejtek, rosszabb mintha alkoholista lennék!
  • Gottfried
    Lehet hogy hülyék,lehet hogy csak azért ez az elvárás mert azt hiszik hogy jobbak a ruszkik,mégis ez a helyzet.
    Egyébként szándékosan nem használtam az OP. rövidítést mert nem kiemelkedően jobbak,talán csak egy hajszálnyival.Pont annyival ami miatt a századok előszeretettel használják őket.

A személyes véleményem szerint egyébként nagyban játékosfüggő hogy kinek mi fekszik jobban,mivel szeret és tud jól játszani.
  • lammaer
    "Na és az új ágakra pl. Francia nem megy elég hülyegyerek? Extrém jó a winrate ezekkel a tankokkal."

Nem mennek, a hülyegyerekek kifekszenek az AMX40nél.

Extrém jó winrátája hülyegyereknek sem lesz a revolveres ágyúkkal, ugyanis nem tudja kihasználni rendesen ha csak úgy játszik vele mint a többi tankkal (megyek, lövök).

TEljesen más játékstílust kiván mint a többi tank, aki hülye a WOThoz annak ez nem fog menni. Nem véletlen hogy a piros amx13-90 rohan előre suicid scoutolni és meccs elején hal meg. Amúgy is, kevés olyan light van amelyik a mecccs végéig életben tud maradni.
  • Gottfried
    Az E75-öt én is nagyon szeretem és lassan meglesz vele az 1000 csata. :) Az is8 először közel sem tetszett annyira de miután megszoktam hogy szinte med. stílusban kell játszani vele,már nem tartom rosszabb tanknak az E75-nél,bár jobbnak sem.

• lammaer
    Akkor szimplán hülyék, a KT simán van olyan jó mint az IS3. No mind1, megyek pár kört az OP tankjaimmal. Meg a nem opokkal is :)
  • Gottfried
    Én nem a saját tapasztalataim és benyomásaim alapján írtam,az lehet szubjektív mindenkinek.Egyszerűen meg kell nézni hogy a századokban mik az elvárások.Azok pedig mindenhol az orosz tankok.
    CW-re még nem rég óta járok de nálunk ott is az IS7-esekből rakják össze a támadó csapatot.Ha abból nincs elég,akkor jöhet már szóba és az ellenfeleknél is ezt látom.Bőven többségben vannak az is7-esek.
  • Szpecnyaz
    Bár én úgy vettem észre hogy az igazán jó csapatok 8as companyba T32-t szoktak vinni. Bajnokságokon is őt szoktam látni, nem KT-t vagy IS3-at
  • Bmsrt
    Kifejlesztve:
    A következő tank kifejlesztve: JagdPanther II. Elköltött XP: 77 500. Elköltött szabad XP: 0.

Kihúzva a JagdPanther Ferditől-Jp2-ig minden teljesen,99%-hogy a készen kapott motor miatt a Jp2 lesz a befutó nálam,lövegre már majdnem megvan a free Xp.
  • lammaer
    Hamarosan egyel több királynak lesz E75-je :D

Bár nem tudom be szabad e vinni randomba, úgy hallottam mostmár nagyon törékeny lett szemből, gondolkodni kell picit mielőtt bevágtat az ember 5 ellenséges tank közé
  • TDantes
    Nem jobbak az orosz tankok.
    Például tier 8-ban simán jobb a Tiger II mint a többi. Szemből erősebb a frontja, jobb , pontosabb ágyú. Ez bőven elég a jobbhoz.
    Tier 9-ben, E75, Vk45-nél szintén. Jobb front, pontos jó ágyú.

Oroszoknál, a legtöbb ágyú pontatlan, lassan céloz, lassan tölt, rosszabb a kitéríthetősége.
    Mikor orosz tankkal vagyok, sokszor nem lehet lőni épp emiatt, egy német tankkal meg lehetne, mert jobb a kitéríthetőség.
    Vagy épp mert pontosabb, könnyebb átütni az ellenséges tankot, könnyebb a gyenge pontokat eltalálni.

Hát tier 10-ben...hát igen, de a Maus bár lassú, és rohadtul világít, alacsony az ágyú átütése és sebzése, de pontos viszonylag, és bár persze elvileg a Maus-on van egy rakás gyenge pont, hát nem lehet ám ott se mindig átütni.
    ST-I-vel nem messze tőlem álló Maus-t lőttem, és háromból csak egy ment át, ott ahol elvileg átlehet lőni. Pedig az ST-I top ágyúja ha nem tévedek 260 feletti átütéssel rendelkezik.

A KV-széria meg úgy ahogy van pályázhatna az öngyulladó ligába. Baromira könnyen égnek le.

Igaz, a KV-1 elég erős tier 5-ben, de a Panzer IV-nek meg ott a hosszú 75-ös ágyú, olyan mint a sebész szikéje, halálpontos.
  • Master91
    bajnok század már rég óta Is3, még mindig ő a sztár, talán a Löwe aminek még örülnek.
    KT-nak NEM :D

Közepesbe Kv-2 volt a menő, a hosszabbik csövével, most abszolút Kv-1 special.....
  • lammaer
    CW: A támadók első számú tankja az IS7
    Én úgy tudtam a T110 volt az

bajnok század: IS3
    Ne már, KT megeszi :)

Közepes század:
    Régen a KV3 volt, de azt ugye kidobták az oroszok onnan. MOst már a KV1S is túl OP?
  • Szpecnyaz
    Manapság az első számú CW heavy inkább a T110. Companyban is őket látom nagyobb számban. Nem véletlenül tartják most őt a legjobb heavynek. Viszont T8ra nem mondanám hogy IS3 a legjobb, mivel az egy jól kibalanszolt tier. Szerintem mindenki a kedvencére fogja mondani hogy az a legjobb. T9-ben meg még mindig az E75 a király, már persze ha nem egy szobanövény használja.
    De igazából sok helyzetben inkább játékos függő hogy melyik ág a jobb.
  • agrarmacso
    Szerintem kezdő században ugyanúgy marad a T-28, mikor azt húztam bőven a nerf előtt, akkor az 57 millis überpontos ágyúját használtam. Ventivel, rammer-rel és jó legénységgel 2 másodpercenként lő akár százakat...Ugyanezzel az ágúval vettem vissza a KV-1-et is, kreditet farmolni ha már duplán hoz és beszarás miket lehet vele csinálni
  • garaib
    Szerintem a legjobban sikerült t10 TD a T110E4. Nekem nagyon bejött.
  • Eagle16
    How to kill T-54 :D link

A francia tankok nem népszerűek, mert a nagy részük háborút sem látott. Bezzeg a német Tigris! :) Meg az a helyzet hogy nem lehet velük hibázni, okosan kell velük menni, már csak az automata-töltő miatt is, de azért is mert gyengén páncélozottak.
  • Gottfried
    Hogy az orosz tankok nem jobbak ??? Ezt csak egy elvakult németgyűlölő gondolhatja komolyan.(én nem vagyok német tank rajongó,játszom mindennel de a tényekkel nem lehet vitatkozni)

CW: A támadók első számú tankja az IS7
    bajnok század: IS3
    közepes század: KV1s
    Kezdő század: (a T28 volt a mostani nerf előtt)

Vajon azért ezek az OROSZ tankok a favoritok mert szarabbak a többinél,vagy azért mert jobbak ??
    Ha valaki ezt érvekkel alátámasztva vitatja,szívesen beszélgetek vele.Ha viszont nem tud elfogadható magyarázatot adni ezekre a tényekre,akkor ugyan már ne okoskodjon itt hogy nem jobbak a ruszki tankok !!
  • agrarmacso
    na megint kimaradt egy szó, na szóval szerintetek érdemes lenne-e írni nekik egy ticketet?
  • Oddball29
    Csak azt ne, mert Siratófalat csinálnak az én kommentsávomból is.
  • agrarmacso
    Szerintetek lenne írni a WG-nek egy ticketet, hogy nézzenek rá a T5 csatákra? Minden csatában az a felállás működik hogy a top tier tanknál kettő tierrel lehet benne kisebb SPG. Na ez mindegyik battle-ra igaz, kivéve a T5...és kib@szottul elegem van, hogy ha farmolnék, általában egy grille miatt durranok el.. egyszerűen vicc hogy 680 átlagsebzéssel hót nyugodtan betesz egyet az MM szinte minden meccsbe..
  • Boron Power
    Na és az új ágakra pl. Francia nem megy elég hülyegyerek? Extrém jó a winrate ezekkel a tankokkal. Régebben ugyanez volt a ruszki ággal.
    Emlékszem a t54-hez még azt is leírták hol kell meglőni (2x2 mm-es helyen, peresze mozgás közben), hogy a német ágyú is sebezze.
  • Szpecnyaz
    Ha megnézel egy meccset, akkor a leggyakoribb látvány az hogy a top tank mondjuk 2 E75, valahol 500 és 800 közötti effivel. Lentébb pedig van 2 ugyan ilyen Tigris is. Na, az ilyenek miatt olyan gyenge a winrate a német tankokkal. Sajnos pont ez e legnépszerűbb ág, így szinte vonzza a hülyéket. Érdemes elolvasnod a Oddball ide vágó WoT armorys E100 cikkét.
  • lammaer
    Hát, a németek nagyon opolták a BL10et, hát most megkapták :D
  • Oddball29
    T110E4-el 30 meccs után 3300-nál járok, meccsek többsége éjszaka, fáradtan, egy csomó elbarmolt lövéssel. Azt hittem, még kevés.