418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• fody73
    Prém nélkül egész jó csata lett. Lehetne mindig ilyen. :)

Győzelem!
    Csata: Widepark 2012. augusztus 4. 17:07:55
    Jármű: KV-1
    Szerzett tapasztalat: 3 204 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 51 758
    Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun
  • foxbat88fx
    azt hogy az anyjába? :DDD
  • Random_
    Na ma vettem egy jóárasított Tigrist és IS-t. Kihagyhatatlan ajánlat volt.
  • szabii98
    Dollár Papa ma leblokkolt engem, és meghaltam. THX.
  • nemtudommivan
    Önnyugtató módszerekre gondoltam. Például megfogom a fülem és mondom hogy szúúúúszaa. (bad boys 2)
  • Kronos79
    Én El-Hallufon találkoztam egy ilyen zsenivel, de ő nem volt magyar. Egy Tigrist előtte rendesen leamortizáltam egy társsal egyetemben. Maradt 70HP-ja, de beért egy szikla mögé. A T25AT-vel nem mentem utána. Ez a Tigris maradt utolsó előttinek. Valaki spotolta, erre egy ász BDR-rel közli, hogy az övé. Menetből kétszer mellélőtt én pedig kilőttem a Tigert. Megkaptam, hogy killstealer vagyok és elkezdett rám lőni. A 4 lövéséből egyszer sebzett. Ráfordultam, de a kemény csávó gyorsan elbújt egy szikla mögé.

Lehet, hogy tanulságként meghagyhattam volna neki, hogy érezze amikor a megmaradt kis HP-ját ledurrantja egy két tierrel magasabb heavy, de inkább nem.
  • nemtudommivan
    Győzelem!
    Csata: Westfield 2012. augusztus 4. 18:34:11
    Jármű: M5 Stuart
    Szerzett tapasztalat: 831
    Szerzett kredit: 18 664
    Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

Kellenek az ilyen pillanatok.
  • Destydeme
    Hi.Mire kell tipp?Alapvetően jó megoldás az arany és abból veszel xp-t.Vagy a free xp.Anno az amx40el szenvedtem,mint a kutya.Csak a duplákat csináltam vele,mire elértem a köv.tankot.Volt,h az sem ment és 2-3csat után kiidegelt és le sem dupláztam.Ma már erőből(aranyból ha más nem vennék freet és kész.)csinálnám.Olcsóbb,mint a sör+bagó,vagy a bor+bagó.:)Vagy nem ilyesmi a kérdésed?
  • Bmsrt
    Itt látszik is a páncélzat réteges felépítése:

A felső réteg találat esetén,eltéríti a lövedéket meg roncsolja a fejét és ezáltal csökken az átütő az ereje.
  • Szakesz
    Nem ütötted át a páncélzatot, mert a SuperPershing frontja spaced armoros. :)
  • Bmsrt
    Igen,ez Spaced armor esetén teljesen normális,gondolom láttál(és lőttél)már Is-3,7,8 oldalába...azokon is van ugyan ilyen páncélzat ami benyeli(heti) a lövéseket,és ugyan úgy penetrationt mond be rá,Dmg az meg nuku...Na a Super Pershingnek AZ ELEJÉN van ilyen páncélzat!
    Azért mond Penetrationt mert az első réteget ugyan átütötte,de az az alattit már nem,ezért nincs sebzés de PEN van,réteges páncélzat remélem érthető?
  • Szpecnyaz
    Keresd a hibát :D
  • Mighty
    Szóval az normális, hogy szemből ugyan átütöm a páncélzatot, de semmi sebzés??? Ezt azért nevezzük nevetségesnek.
  • nemtudommivan
    Ja az jó lenne, csak kellene belőle 55820.
    Nem tudom ki hogy van vele de a legnagyobb suttyó férgek ebben a játékban a magyarok közül kerülnek ki. Kilősz valakit és már k.rva anyáznak hogy azt ő akarta stb. Ha olyankor kinyúlna egy kéz a monitorból és lezavarna neki egy büdös nagy pofont akkor mindjárt elgondolkodna hogy miket írkál.
    Majd külön kérdőívet fogok kitöltetni minden lövés előtt hogy nem akarja e azt más is lőni/kilőni. Stipistopi rendszert léptetünk érvénybe. Legalább nyomná a T a suttyója.

(bocs de nem tudom hol a noteszem)
  • Destydeme
    Hi.Ez megvan,csak nem nézem.Anno mikor accot kaptam rá,pár nap alatt meguntam,repült mindenki össze-vissza.Ezért kérdeztem,h esetleg vki 3mondantban összefoglalja,már képben vok.
  • Bmsrt
    Megnéztem...folyamatosan lőtted a SuperPershing Spaced-armoros frontját,azt a Type az életbe nem viszi át,legközelebb próbáld a tornya tetejét szemtől-szembe,a Lőve is persze pattant beforgatott T8 Heavy front Vs T8 Med löveg szindróma,jó hogy nem viszi...a Kv-5-öt simán ráálsz seggére és lövöd ennyit kellet volna tenni és kész.
    (ezek csak észrevételek,semmi más)
  • Master91
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307450046
  • lexlutor
    Victory!
    Battle: Lakeville 2012. augusztus 4. 17:56:06
    Vehicle: PzKpfw IV
    Experience received: 1 435
    Credits received: 73 994
  • Szpecnyaz
    Free XP? :D
  • Destydeme
    A World of Warplanes hogy áll?Mennyire játszható?Valakinek infó?
  • nemtudommivan
    Itt olvastam egyszer hogy van ez a módszer. Némileg segített, bár a kapcsolatom túl hosszú lesz vele így további tippeket várok.
  • Mighty
    Type 59. 34 lőszer (4 HE-vel)

Mindet ellőttem:
    1 mellé, 7 lepattant, 13 sebzett (ebben benne van a 4 HE) és 9 0% sebzés.

Köszönöm WG.

A 0%-os hitek T26E4-be és Löwe-be mentek. Lepattanókból 5 ment egy AFK KV-5 torony oldalába illetve seggébe :O

Aki szörnyülködni akar, az megnézheti.
  • Szpecnyaz
    Dühkezelési terápia? :D
  • nemtudommivan
    Van egy kis noteszom , annak egy lapját teleírtam gondolatokkal. Gondolatokkal melyek kifejezik mit gondolok az M5-ről. Miután befejeztem apró cafatokra téptem és folytattam a TP gyűjtést.

• Szpecnyaz
    Gyanítom hogy Szakesz nem csinál ilyeneket. Meg az a probléma amikor olyankor lőnek oda amikor folyamatosan ott csikicsukizol, de valamelyik idióta csak azért is odalő.
  • szabii98
    Azért nana..
    reggel su85tel lőni készültem egy matildát, ugye már egy ideje sniper módban voltam, erre megnyomom az egérgombot és berohan elém egy kv-1...
    -170 hp, és én vok lenoobozva. ő szerinte, ha egy tank már fél perce forgatja a lövegét, és előtte van egy tank, mit fog csinálni, nézni tovább?
    jópersze énis hibás voltam.
  • Axon
    Még egy:
    Victory!
    Battle: Widepark 2012. augusztus 4. 17:13:44
    Experience received: 656
    Credits received: 33 416
  • Destydeme
    Hi.Ja,ez tényleg így van.:)
  • Szpecnyaz
    A kedvencem az, hogy ha ilyenkor rákérdezel hogy miért csinálta, akkor mindig Te vagy a hibás, mert beálltál a tűzvonalba. Még véletlenül se ő volt balfasz :D.
  • Axon
    PzIV tarol, PF nélkül is:

Victory!
    Battle: El Halluf 2012. augusztus 4. 17:00:05
    Experience received: 1 187
    Credits received: 56 254
    Battle Achievements: Sniper
  • Szakesz
    Mindenesetre biztos, hogy nem direkt csinálta, és ez a legszomorúbb az egészben.
  • Tessellia
    Na hát kiváncsi vagyok arra amit a videó végén mond el miszerint: simábban fog futni régi gépeken valamint notebookokon..
  • Negritis
    nem keveset változott a game bő félév alatt :D
    elég szokatlan, de majd beletanulok megint :D
  • Alucard92
  • Alucard92
    Na ezt watchingoljátok, frissen került ki a f@cebookra :)
    http://www.youtube.com/watch?v=fWlAwC4P0rY&feature=player_embedded
  • Master91
    Nem kell elképzelni, elég ha látod / érzed :D
  • Szakesz
    Ruinbergen egy Tigris kétszer lőtt hátba. Először egy előttem lévő KV-2-be akart belelőni, másodszor pedig a mögöttem elsuhanó T-50-et akarta likvidálni. El sem tudom képzelni, hogy lehet valaki ennyire szerencsétlen.
  • Gunslinger
    Olyan szopóágra rakott a játék, hogy ilyenben már hónapok óta nem volt részem. Két prokhorovka védést is sikerült elbukni és egy 1705 effis fazontól olyan nooboskodásokat láttam, hogy még a 7-800 effis növények is különbül nyomják.
  • Destydeme
    Hi.Akkor most már értem..Régebben mentem vele,akkor nem voltak gondok,de most 1ből feltűnt,h nem fizet jól xp-ben biztos.
  • Gottfried
    Az object ráadásul az előző pecsben is kapott egy szép kredit nerfet :(