418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Lammaer barátom vagy itt?(Látom a gammában igen).
    Mész a patch óta a francia nagyokkal,Lorraine/Bat Chat?Érdekel a véleményed.Hogy látod a +1 tiert a tankoknak?
  • aranyharcsa
    Király !!!
  • TDantes
    Hát csak elképzelni tudom...de szerintem pont ilyen lehet.

ezer Xp kéne hogy Samu-n túljussak de nem bírom. Komolyan fáj tőle a seggem
  • Alien69
    Bocsi, tudom, volt már 1000x. XVM-ről lenne szó. Leszedtem, de nem találatm el, mit-hova kellene rakjak. (tudom, láncfűrész, kéz betesz, stb...)
    Ráadásul, a faq-gyik linkje is halott. Nem lehetne valahová felrakni fixen ezt az XVM mód telepítést?
  • Gottfried
    Volt itt a FAQ-ban egy oldal ahová fel lehetett tölteni de nem tudom megnyitni a FAQ-t :(
    Ahová feltettem,az meg úgy látom nem fasza.
  • Destydeme
    Hi.Nem volt türelmem végignézni,sry.Mi a lényege?
    Biztos van..Mert van..
    Anno amikor a su85-el szenvedtem 17/3 győzelem,írtam ide.Akkor azt mondtad,h vegyem meg a nagy ágyút és fejlesszem ki fullra..
    Azóta persze elvették a 107mm ágyút de,a 707/394(56%win rate)mindent elmond a tanácsodról.Akkor is megköszöntem..Ma is vele farmolok.
  • Gottfried
    :(
  • vinki1
    nekem se müködik
  • bgabor
    Hát ha te mondod!

(Bocsi, magas labda volt, nem lehetett nem lecsapni :))
  • 3636
    Orosz tengerpart
  • Oddball29
    Nem működik
  • Gottfried
    Ha esetleg érdekel valakit:

is8
  • Destydeme
    Én mindössze attól tarok,h ahogy nézem a Panter csak piszkavassal megy,azzal kigrindelni a p2-t..(Valóban jó a német med ág,mert ott van már fejlesztésem,de a franciákban nem látok potenciált a papír armor miatt.)Anno ezért volt egyértelmű a frncia ág..
    De ma már,a Lorraine 40mm armorja nekem vicc tier 9ben.Régen is trükközni kellett,de Lammaer-el folytatott beszélgetések után(amx12t,amx1375,amx1390)mesterire képeztem magam.Pl.Amx 1390-el 60-61%os winrate-m van,köröztem vele már Maus körül is,esélye sem volt sebezni,viszont az artyink miatt az 50%át megkaptam a kilövésnek.
    (1390el a top az volt,amikor 1 t95 mögé berohantam és kilőttem 6 lövéssel)
  • vinki1
  • TDantes
    Ööö...izé. Ez irónia volt...a Samu-40 rosszabb mintha egy csapat néger seggbe sexuál.

• Destydeme
    Hi.Ok.De akkor a cél a minél kisebb td -vel való hadakozás?Anno nekem tetszett a su85,su100,su152 és az isu 152 és az Object 704 is.
    Azért én szerettem a tudatot,h vastagon közöm volt a győzelemhez és nem csak asszisztáltam.(Anno az isu és a Ferdi közt ua az a 281 csata közt szinte semmi különbséget nem csináltam,mindkttő ua-úgy jó volt,ua-zt csinálta nálam mindkettő.)
  • vinki1
    :)
  • nemtudommivan
    Na ezt lássák meg az oroszok. Rögtön nerfelik :)
  • vinki1
    Grat h

Grat hozza!

• Gottfried
    prém nélküli eredmény
  • Gottfried
    Srácok,ma megfutottam az is8-al az eddigi legjobb körömet.Bőven vesztésre álltunk de sikerült visszahozni. :)

Győzelem!
    Csata: El Halluf 2012. augusztus 4. 20:15:16
    Jármű: IS-8
    Szerzett tapasztalat: 1 618
    Szerzett kredit: 58 003
    Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

• Adjunktus
    Az én észrevételeim szerint ha random csatába mész Batchat-el...
    Ha nem spottolod az első percben az enemy legalább 80%-át akkor noob vagy.
    Ha visszavonulsz tárazni,coward noob vagy.
    Ha nincs a végére legalább 3 killed akkor useless noob vagy.
    Ha meg mindjárt az elején kiszed az arty,akkor totall noob kid vagy.
    Azzal a tankkal nehéz úgy menni,hogy mindenki ízlésének megfelelj.
    A többi med esetében nem vettem észre ilyen elvárásokat.:)
  • vinki1
    Hát a néni mindenképpen jol nez ki a kis videóban!!!!
  • toma77
    ELC AMX rádió hatótávja konkrétan fele a konkurenciánál. Jó tudni.
  • nemtudommivan
    Az amerikai szerveren én is TD-ztem, most az europain mindent elölről kezdtem. Artyval (tudom fuj fuj) Ugye gondoltam én szedem majd ki a nagyokat, resetelek ha foglalnak, így javítva a győzelmi arányt. Ez nagyon szépen is ment 7-es szintig, itt viszont már nem lehetséges ez a segítség az igen magas töltési idő miatt. Mondjuk pont a hatos szintű M12 volt amivel 50% alá mentem jóval, az M40/M43-mal meg 58%-on vagyok de ahhoz igazából már nem sok közöm van. Egy meccsen átlag 6-7 lövés adok le ( ha az első percben ki nem szednek) annak is a fele mellé megy.
    Mindegy meguntam és most a felderítők felé indultam el.
    Nem T-50-2-vel. Pedig többször láttam hogy fordított meg egy vesztésre álló meccset.
    M24 a cél.
  • Szpecnyaz
    Nekem tetszett a PII anno, talán ő a legjobb 8as med. Az utána következő E-50ek is jók. Bár nem tudom most a post patch E50 milyen. Az E50M is jó, bár szerintem elmarad a többi 10es medtől a kisebb DPM miatt.
  • TDantes
    Vedd meg a Samu-40 francia TD-t, valami fenomenális. Nagyon fogod élvezni. Remek.
  • Destydeme
    Van még kérdésem a nagyérdeműhöz,akik franciákkal mennek/mentek.
    Mennyire lehet őket használni?Lorraine/Bat Chat?
    Nem akarok előre válaszolni/valakit befolyásolni a válaszban...Aztán írok persze.
    +1:A német med ág Panterig kifejlesztve.Ez az ág mennyire jó?(Régen akartam 1 orosz Type-ot(T-54).Akkor a frncia megette az összes medet(fullos Lorraine40t van),így nem érdekelt,de ma már lehet visszajön a német med ág,ott ki van fejlesztve sok minden.Vagyis a Panter,P2 mennyire jó/SZÓRAKOZTATÓ?
  • EmR3
    szó szerint

• Bmsrt
    A kis szutykokat,lightokat,medeket lökdösheted sziklákról nagy tankal THIS IS SPARTAAA!!!-módban:)
  • Szpecnyaz
    Fogalmam sincs, valószínűleg beleesett. Igazából gyakorlóban kéne kipróbálni a vállalkozó kedvű egyéneknek a dolgot, hogy mennyire lehetséges reprodukálni ezt.
  • Destydeme
    ?Hogy kell érteni?
  • Destydeme
    Jól bírtad,én 5.8 csata után vagyok így.
    Van 1 kollégám,ő 12k csata után sokallt be úgy,h 4hónapja hozzá sem nyúlt.
  • foxbat88fx
    F.I.Z.I.K.A.
    :DDDDDD

T1 hvy TROLLTIME :D stb...
  • Destydeme
    Hi.Mi lesz utána?
  • Kronos79
    Az S-40-ből minden arty kiszed egy lövésből. Tapasztalat.
  • foxbat88fx
    11k csata után én is így vagyok.... és a 8.0 peccsig nem is fog változni....
    de utánna új értelmet nyer a game :D:D
  • Destydeme
    De ma már elvesztettem a tüzet a wot iránt.Heti 3-4x 1-2óra max.Régen havi prémmel mentem hónapról-hónapra.Gondolom ez sem véletlen.
  • TDantes
    Semmi baj nincs az arty-kal. Szaros tetves nyomorult Bison I szedett ki egy lövéssel.Jó hogy Samu 40-ből, de akkor is. Bison I? Már ettől is fosni kell?
  • Destydeme
    Milyen tankokkal mész?Akkor könnyebben tudnék nyugtató dolgokat mondani.
    Előljáróban,amikor átálltam td-re már nem volt gond.Addig mindenki azt várta,h menjek előre(heavyval,vagy meddel is)spot nélkül.Volt,h a szomszéd átzörgött a falon...No comment.
    Amikor tdvel mentem rájöttem,h a 2.vonalból nagyon jól tudok segíteni,bárcsak nekem is segítenének,amikor nem td-el megyek.
    Az orosz td-ek rendszerint 1500feletti effel voltam.A németekkel 1 kicsit kevesebb volt.
    A virtuális pénisz növelésen már túl vagyok.Anno 43% winrétről indultam felfelé..Ma már +ban vok,a kill átlag is 1.08/battle.A felesleges adok-kapok dolgokba sem megyek bele,mint régen.