418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
büszke vagyok rá, ha nyerünk az olimpián egy aranyat , ha jól játszik a loki meg a vidi a bl/elben. de itt a játékban, inkább levenném, ha nem gond. aki ismer az úgyis tudja hogy hogyan keressen.:)
-
Kubukli #156884 Szegény KV-1-et ma beteszi a top gyökerek közé.
Mondjuk alulról is jönnek a zúzmók: 390 eff értékű Marder az első pillanatban seggbe lő és nem érti, hogy miért rosszallom ezt. Aztán 3x keresztbe áll... -
StohlKa #156883 Hát srácok én egyszerűen sírnom kell mikor egy magyar szégyelli, hogy magyar neve van és le akarja venni a neve mögül a HUN jelzést.
Egyszerűen ez már borzasztó büszkének kéne lenni rá hogy magyar vagy a többi meg azért írja a hülyeségét mert irigy. -
Kubukli #156882 KV-1 200%-os credit szorzóval.
Ühüm, csak azt nem mondják meg a kurva fehérorosz köcsögök, hogy közben tekertek egy kicsit a háttérben rajta. Teljesen beszűkült célkereszttel 120 %-os legénységgel éppen csak maga mögé nem lő a tank. -
Na akkor majd elválik,köszi a tanácsot :) -
nemtudommivan #156880 Az M7-tel érdemes farmolni? -
ohh értem. :D akkor hát, vigyázni kell a hab testre mert bármi átlövi. a nagy löveg viszont viszi szemből a pershing hasát -
A Jumbo felől fejlesztem ki,kicsit furcsa lesz száguldozni ezek után :D -
stoppos #156877 How do retards call northern Hungary?
Slovakia. :) -
egy e8 ami gyorsabb és több a hpja. ugyan az a modor kell hozzá, ha azzal jóvoltál ezzel mégjobb leszel. de a stock tank nem olyan jó. ja és a toronyhoz kell a talp, a mocihoz nem -
Valaki el tudna látni némi infóval a t20 felől?kell még vagy 4k xp,és a félár miatt gyorsan le is csapok rá. -
'my grandma is older than ur country' :D -
stoppos #156873 Vagy csak szimlán:
Slovakia? Is that a county? Never heard of it, sry. :) -
:D:D:D
Lammaer: az angoltanárom szerint jó az angolom, majd most meglátjuk :P -
Tessellia #156871 Nekünk az adóbevallásunk, nekik a történelmük fér el egy söralátéten :Ð.. -
nemtudommivan #156870 Írd nekik vissza hogy hontalan kutyák. Vagy hogy a történelmük belefér egy sms-be. A fordító gép segítségedre lesz. persze engem is zavarna. Mocskos tapló banda. -
stoppos #156869 Tudja valaki, mi a különbség a per-vehicle és a normál win rate között? Mostanában néha marha a nagy a különbség a kettő között. -
lammaer #156868 Ha nagyon akarod sztem meg lehet oldani a problémád és le lehet venni a nevedből a HUN-t.
Ha tudsz angolul írd meg a supportnak hogy le szeretnéd venni, mivel sok inzultus ér a nemzetiséged miatt. Sztem sanszos hogy ezt elfogadják és átírathatod a neved HUN nélkülire. -
Destydeme #156867 Neked ennyi a pozitív élmény amiről írhatsz:)
Elgondolkodtató...
Csak van más is :) -
lammaer #156866 De jó hogy végre itt vagy és írsz.
Mit írjak a mellekről? :)
-
Destydeme #156865 Csá?Ennyi?Semmi de jó,h írsz a sok okos mellet?Semmi de jó,h végre itt vagy és írsz?Ennyi?Ennyi év után?Azok után..?:))))))))))))))Vége?Ennyi volt?
De megválaszoltad amit kérdeztem.. -
TDantes #156864 Aha, én nem köszönök visza bunkó vagyok 
Azért nem, mert akkor társalog meg feltart meg zavar...de arra úgy se jó hogy taktikát beszéljünk meg ha már magyarok vagyunk.
Tisztlet a kivételnek persze -
TDantes #156863 De a többiek nyelvén nem értek...mármint a németekén még csak-csak, de ilyen szláv nyelveken...legalább nem tudom mit dumálnak.
De magyaroknál igen, látom hogy : például multkor beírja chat-be hogy most TV-zik vagy mit csinál...és ezt meg tárgyalják...gyjáháháhááá
-
bgabor #156862 Ó, ezt lazán eljátszák a németek meg a felismerhetetlen mássalhangzó-túlcsordulásos nyelvű keleti népek fiai is. Nem magyar sajátosság. -
engem az idegesít, hogy ugye a nevemben ott a HUN(sajnos..) és a sok gyökér követ..beírja h cső meg minden, és jön utánam, blokkol..
a másik, a nevem miatt amikor a szlovákok beírják hogy madarski cigáni meg mindenféle ilyesmit...ehh :D
ja és persze, mikor a sok okos beszél mindenféle lengyel horvát szlovák nyelven, az is jó... -
TDantes #156860 A magyarokban azt ,,szeretem" amikor duma partit tartanak a Wot-ban, nem baj hogy közben a csapatból sajtot csinálnak(lyukacsossá lövik) ők megbeszélnek mindent a chat-en...ilyenkor kéne mondani hogy kevesebb duma, több lövés! -
Kubukli #156859 Egy kis off magyaridióta témához.
Jövök fel a 4-es főúton Pest irányába és megpróbálom megelőzni a IZR-420 rendszámú Ford Transit Connect furgont. Amint észrevette, hogy előzők elkezdett gyorsítani és majdnem felkent a szembejövőre. (Előzés megkezdésekor volt elegendő távolság, de a paraszt folyamatosan gyorsított).
Utána Vecsésig próbált terrorizálni hátulról (két gyerek hátul).
1. Szopjon le bő nyállal!
2. Ennél nagyobb retardáltakon edződök itt a WoT-ban, nem tud meglepetést okozni. -
lammaer #156858 Csá...
Nem nagyon tologatom őket, a 1390 volt a nagy szerelem, az is maradt :)
A lórit már T8as korában se szerettem, T9ben katasztrófa. A Bat az sztem okés, bár őszintén szólva most hogy T10-es lett jobban szeretem a T54-et / E50et. Egy Tier 10es tanknak legyen már páncélzata :D -
bgabor #156857 Csengesd ki a 75%-os képzést, senki se játszik 50%-os legénységgel. Jumbot akkor tartsd meg ha akarsz heavy ágra menni is. Nem rossz ötlet, M6 nagyon jó tank tankszázadba, és az új MM-nek köszönhetően ritkán lát még T8 tankokat is, a T29 meg egy brutálisan jó tank ha megtanulja használni az ember. -
Nézd meg a statodat vele. Ha a win ratio van legalább 55%, de inkább 60%, akkor érdemes megtartani, de szerintem az 50%-os legénység értelmetlen....
-
TDantes #156855 A tier 5-ös már lehet hogy jó, nekem is annak tűnik, a tier 6-os szerintem gyenge
De a tier 4-es... Lassú, papír, ócska ágyú, világít. -
bgabor #156854 Pedig érdemes, ahogy néztem a T5 és T6 franciska TD eszméletlen cuccokra képes. Gyakorlatilag van egy saját 107mm-es ágyújuk(105), a T6nak meg egy ágyúja 212 átütéssel. Na az durva. -
lammaer #156853 Hát, tény hogy van pár magyar akinek kijár a makarenkói, de sztem ugyanúgy kapod az áldást más nemzetbelitől is.
A különbség csak az, hogy egy angoltol max kapsz egy fu-t, ami simán egyenértékű lenne a kurvaanyáddal, csak annyira elcsépelt hogy sztem már te sem veszed fel. -
Kubukli #156852 Beszereztem féláron egy usákos T20-at. A legénység, a venti és a stab átkerült a Jumbo-ból.
Érdemes a Jumbo-t ezek után megtartani és 50 %-os legénységgel kavarni vele. Esetleg fizetni a 75%-os kezdést? -
TDantes #156851 Ott a tier 6-os francia TD, ahogy elnéztem, ott a lánctapat free-ből megkell ugrani hogy legalább az ágyút feltehessem rá. Ilyenekre tartalékolok. -
Pedig PONT az ilyen esetekre érdemes. Gondold át ismét! Egy másik tankkal mész 5-t, annyi XP-t szedsz össze, mint ezzel 20 kör alatt se. Megéri a free-t? IGEN!
Persze, érdemes előtte a napi szorzót megcsinálni, már, ha engedik.
Valszeg, nem sokára én is beadom az uncsit, oszt én is túl esek végre rajta.
-
aranyharcsa #156849 Nagyon szép munka Lexlutor (PZ4)
-
TDantes #156848 Nem cseszek el rá free Xp-t, kell az majd nagyobb tier-ben, lánctalpra, vagy ágyúra, ilyesmire. -
klezzz #156847 Ez jól néz ki :P és aki fejen áll meg vagy az oldalán annak game over ?? :) -
FREE XP segíthet! De sokat ám, mert statot elrontja.
Mondjuk, néha eléggé izgis köröket lehet vele "futni", ha utol éri az ember a csatázókat.