418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Orpheuslow #156927 nemtudom lehet veled azért csinálja mert nincs prémiumod,ha van akkor nincs több tippem:) -
Azt azért vegyétek figyelembe hogy 10% különbség is csak 40 métert jelent a játékban.
Pl. 400m látótávolságú tankkal egy Obj. 704-est 42m-el később spottolnak mint egy Jagdtigert. Ez azért nem olyan óriási különbség, mert egyesek fejében úgy él ez az egész hogy a JT-t be lehet spottolni 400m-ről, míg az Object egy 30m-re lévő bokorból tüzelés után sem látszik...nem :)
És ez a 40m plusz megéri azt hogy akár Tier 6-os tankok is átlőjék? Hm. -
TDantes #156925 Mindig top tank? Az elmúlt héten nem egyszer voltam a lista második harmadában...mindig top tank...5-7 tier 9-est is bepakol elé. -
bgabor #156924 Az új peccsel rontottak a meccsméker besorolásán, már gyakrabban lát T9 heavyket. Nem olyan tuti már. Plusz bármelyik T7 heavy is lerendezi könnyen ha tudja, hová lőjön. -
Attiska #156923 Ahogy nézem, a legjobban rejtőzködő hk a kis Renault UE57, ráadásul mozgásban is ugyanannyi a camo-ja, mint álló helyzetben. -
bgabor #156922 Ugyan nem T10, de az új meccsméker miatt az M6 teljesen játszható, T8 heavyket is csak a csaták 1/4ében lát.
T10 medekről annyit, hogy láttam M48A1-et szemből átlőni IS-4et 300 méterről, kétszer egymás után. :D -
nemtudommivan #156921 Szegény Maus hogy rejtőzködik...:) -
Attiska #156920 Ezt úgy mondod, mintha pl. a Ferdit semmi sem lőné át.
-
VanDaal #156919 Megfelelő időpont esetén én is benne lennék :)
Egyébként 8 napos távollét után visszatértem kishazánkba. Ahogy látom, lezajlott a peccs. Valaki összefoglalná nekem néhány szóban, hogy hogy sikerült az új tier10-esek debütálása élesben és mik a visszhangok?
Illetve érdekelne, hogy került-e napvilágra valami érdekesebb infó a játékkal kapcsolatban az elmúlt héten? -
bgabor #156918 Szép, a T-54 majdnem kétszer olyan jól rejtőzik, mint a Jagdpanther2/Ferdinand. Kicsit sem nevetséges.
Amúgy kár hogy az új Jagdpanther2 még a JPnél és a Ferdinél is gyengébben rejtőzik. -
Az Object 704-nek meg a 268-nak KELL a jobb álca, mivel semmi használható páncélzat nincs rajtuk. A 704-est egy sima IS átlövöldözi, a 268-as meg kb. 220-ig véd csak, ahogy láttam.
Erősen páncélozott tankokra fölösleges a sok álca, de azért egy TD-től ne sajnáljuk már amin amit minden átlő. -
Orpheuslow #156916 mindig top tank,kapott hpt,és pontosabb plusz még csak nemis mindenki az artú-dí-tút lövi amit nemis értek miért:)
http://drongo-lab.ru/archives/31827
és így még menőn is néz ki:) -
bgabor #156915 Na, megvan a napi ótvarmagyar játékos:
490 effel leghátul kempelte végig a meccset(ráadásul városi pályán) ST-1el, bizonyítva hogy mit el nem lehet érni ebben a játékban, ha a hülyeség szorgalommal párosul. Poén amúgy hogy a leggyengébb játékosokat az artyk után a nehéztankok vonzák a legjobban, annó Mátyáshun is egy E-75ben bénázott.
-
Attiska #156914 A T9 Object 704 jobban tud rejtőzni, mint a kis T1-2 cuccok, valamin az IS-7-nek is jobb az álcája, mint a JT-nek. Na persze, ugye hogy nem OP-ok a szovjet cuccok, mert rohadtul nem számít a játékban, hogy nem látod az ellenfelet. -
nemtudommivan #156913 A KV5 a király!! Igaz hogy egy évben egyszer sikerül de akkor is :) -
Orpheuslow #156912 http://wotreplays.ru/index.php/site/410185#vaydpark-orpheuslow-kv-5 -
Attiska #156911 A T10 Object 268 mozgásban 1%-al rosszabbul rejtőzik, mint a T7 JP állva. Ez aztán nagyon balance. -
Orpheuslow #156910 és ennyit arról hogy a kv5 szar:)
Victory!
Battle: Widepark 2012. augusztus 5. 8:35:45
Vehicle: KV-5
Experience received: 5 814 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 120 723
Battle Achievements: Steel Wall, Confederate, Sharpshooter, Mastery Badge: "1st Class" -
nemtudommivan #156909 КВ-5 2,5 0,5 0,57
Na ennyit a KV5 kiváló rejtőzködéséről :) -
raktáros #156908 kieg. még annyi 250%-os legénység + álca,kukker, rammer -
Új adatok a rejtőzködési képességről.
A %-os adatok azt mutatják hogy az adott tank mennyivel csökkenti az ellenséges tankok látótávját, egy helyben állva, mozgás közben és lövéskor. Minél kisebb ez az adat, értelemszerűen annál kevésbé tud rejtőzködni a tank.
linkú
Oroszok teszt alapján csinálták meg, korrektnek tűnik. A Jagd. E-100 durva, azt szerintem még a Holdról is észreveszik :D -
raktáros #156906 Ez ilyen letekert tank event lehet. AMX-12-öt kivéve "az erősebb lett"
Visszavettem a wolverin-t úgy emlékszem egy tök jó kis TD volt, löveg tekintetében mindenképpen.
Mit tapasztalok ahhoz képest amilyen volt? lassú, vak, "mindig engem látnak meg előbb" és a legpontosabb gun ami valaha volt nekem "M1A2" már ruszki szintű pontossággal rendelkezik, + alacsony sebzés értékkel. Páncél nincs "mondjuk az nem is volt sosem" és elvétve pattan róla bármi.
Szóval szar lett.
-
bgabor #156905 Tényleg nem lenne hülyeség!
-
Fogadok hogy ha visszavenném a T-50-2-esemet akkor 10b-ől max. 1-szer raknak ilyen csatába...nehogy valami veszélyeztesse szegényeket :) -
Wasp91 #156903 Unalmas már.. -
Szpecnyaz #156901 Köszi! -
Franc a mobilokba....
Szóval,4es mellett èlek,sok a hülye,főleg pilis-albertirsa közt.ha integetsz,mèg ő van felhàborodva.
Környèken laksz? -
4es vonalàn indu -
stoppos #156898 Itt.
Magyarul is megvan, csak a benti gépen. -
Szpecnyaz #156897 Én arra gondolok hogy egy adott csatában végzett tevékenységedre hogy számolja ki. -
stoppos #156896 Ha mutatsz és más sebzi, az is XP. -
Szpecnyaz #156895 Valaki nem tudja hogy az XP számítás mi alapján történik? Én speciel annyit tudok hogy sebzésre figyelembe veszi a távolságot. Valaki tud valami egyebet?
Csak mert nem értem hogy a Jgpz E100-al 5000 sebzésre miért csak 1300 XP-t kapok. Az Obj 704-el hasonlóan sovány XP jön. Most kaptam 780 XP-t 3000 sebzésre. Persze ezek prémes adatok. -
Az is szemétség hogy nem javítanak az MM-en de hogy egy tierX csatában már a top tankok sem egyforma számban vannak,na ez már túlmegy a jó ízlés határán!
-
stoppos #156893 Ma este szereztem meg. Még majdnem stock, de imádom. Gyors, kemény a feje, jól lehet vele helyezkedni. Kinek milyen tank jön be. -
Hassel74 #156892 Gvozgyika beach :)))) -
A leanyzorol keszithetnenek mar inkabb 8 perces videot, nem ezekrol a baromsagokrol... :) Mikor ugrat a tank egy bukkanon olyan kecsesen siklik mint valami vitorlazo gep :DDD Remelem csinalnak ezzel valamit mert ugy nez ki mintha 2000 heliumos lufi tartana fenn a levegoben. -
Lorainne volt a kedvencem T8-ban, 9-ben mar lassunak/lassabbnak ereztem (az is) eladtam. Batmobilt probalgatom, egyelore oralszex van nem randomba kellett volna vinnem solo ahol szinte csak Assault modba tett be vele az idetlen MM. Az uj agyu hozza mindenesetre botranyjo.
Kellemes meglepetes szamomra a 12t, megkapta a 13-75 top agyujat, regi szep (nerf elotti) idoket eleveniti fel, jol lehet vele trollkodni. A 13-90 eddig is a nagyok ellen ment, kapott buffot is.. Mi kell meg? Eddig is szerettuk... :) -
Nem lenne hulyeseg. Londonnal kozelebbi varosok a muzeumhoz: Bristol es Southampton, vannak jaratok Budapestrol (Bristolba pl. Ryanair). Elobbi 90, utobbi 63 km-re van Bovingtontol. -
Ry0K3N #156888 Most őszintén mikor tapasztaltad azt a sokezer csata alatt randomban hogy a chatet az aktuális csatához köthető taktikai elemek megbeszéléséhez használják? Legjobb lenne nem is lenne chat. -
haflac #156887 Esküszöm,hogy nincs még egy ilyen szar tank a játékban ,mint a t-54.Ez egy fos hulladék.50m-re az ellen,teljesen összeszűkülve,a test közepébe célzok,ÉS NEM TALÁLJA EL!!!!Ha lepattan az mondja,de meg sem szólalt az a fasz.
Ezt a tankot gyűlölöm.