418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Ha húzod a szovjet ágat az miért baj? :)

De amúgy ez urban legend, engem ugyanúgy lőtt halomra JT is láthatatlanul, meg T95 is, szituáció kérdése az egész. Nemrég raktam be egy replayt, ahol cirka 200 méterről folyamatosan tűz alatt tartott egy JP (diszkógömb, emlékszünk?) úgy hogy csak minden 3-4. lövéskor tűnt fel. A végén blindshottolva kellett elkapnom.

Vagy említeném legútóbbi esetem szpecnyazzal (mindketten objectben voltunk, állva, camo nettel) ahol engem úgy lőtt szarrá egy állítólag lopakodni nem tudó JT, hogy fel se villant.

Végül említsük meg, hogy mekkora élményekere teszel majd szert amikor beledutrrantasz a nagy alfáddal a tankba, már dörzsölöd a tenyered hogy huhúúú, aztán leesik a lánca. Vagy az se (ez nem ruszki specifikus tudom) :)

Akkor már inkább a kis alfa de nagyobb ROF.
  • Attiska
    Szerintem a játékban jó rejtőzködés és a nagy alfa baromi nagy előny. Az ISU ugye T8, így összekerülhet T6-okkal elméletben. Az egy lövés, és az ellen máris egy hk mínuszban van. Vagy épp leveszi a T8 nehéz hk HP-jának a felét.
  • Nazarov77
    Ellene harcoltál, nem vele. Ezen kéne változtatni, és rendes random csatában. Majd 8.0 teszten próbáld ki.
    Overlord meg azt írta underpreforming ami azt jelenti a többi TDhez képest alul teljesít.
    Érdekes hogy akik cáfolják a használhatatlanságát azok nem játszottak vele.
    A használhatatlanság meg az én véleményem, nem azt mondtam hogy azt mondta ovi de a tényen mit sem változtat hogy rossz lett. Úgyhogy jegeltem és inkább tolom a T-44et meg az M48at azokkal legalább van jó élmény és nem kín menni velük.
  • TVelvet
    Ha továbbiakban is pocskondiázás megy, stílus, személyeskedés, satöbbi.
    repültök.

StohlKa,Kubukli,Gottfried és a többiek.

/és nem érdekel ki, kire mutogat./
  • TDantes
    Tegnap a Stug-omat egy lövéssel kiszedte egy Bison egyes.

Ma, egy T-50 kis szutyok beállt mögém és kilőtt( én marha azt gondoltam a közelben álló csapatárs T1 nehéz tank, majd segíteni fog...hát persze nem)
    Ergo akkor ebből az következik a Stug használhatatlan? (költői kérdés)
  • Adjunktus
    Még nincs meg a JgpZ E.De ellene már mentem pár kört.
    Őszintén szólva amikor rázoomoltam nekem csak egy szánalmas.nagy tehetetlen jószágnak tűnt.
    Valami olyasmi mint a greenpeace-s videókban,amikor erőlködik a partra futott bálna.
    Ha divat a Német tankok miatti sírás,akkor legalább akkora divat az ellentábor azonnali reakciója is.Sokszor elég leereszkedő stílusban.
    Nem sok mindenre mondtam eddig,hogy rossz!
    De ha egyszer valami az,akkor azt elismerem,még akkor is,ha egyébként nem a szívem csücske és jobban lehetne poénkodni a miatta való síráson.
    Jelenleg a JgpZ e-100 rossz.
  • lammaer
    TD annak minden előnyével és hibájával.

Nekem ugyan nincs E100am, Szpecnyaznak viszont van és arra a véleményre adok + harcoltam már ellene 1vs1ben, nem training roomban csendesen pötyögtetve hanem éles helyzetben.

A referrált overlord válasz abszolút nem azt jelentette hogy használhatatlan mint ahogy , olvasd el mit mondott, nem azt aminek az alátámasztására felhozod te is meg a többiek is. (a somewhat underperforming ugyanis nem a használhatatlant jelenti)

Összességében ez is egy TD, itt már olyanokon megy a sírás hogyha mögékerülnek miért lehet átütne meg miért látszódik meg ilyenek.
    Akit zavar hogy a tankja nem tud mit csinálni a seggében lévő lighttal/meddel az ne menjen TDvel. Ennyi.
  • Nazarov77
    150 inkább, frontot fölösleges nézni, senki se lövi azt a részt, német tankoknál a lower hullt kéne frontnak kiírni, mivel nagyon nagy terület.
    De akkor a fordulása is legyen 18 fokos, és gyulladjon ki szemből, legyen lassú 0 camoval és én is benne vagyok a változásban.
  • Attiska
    Már húzom a szovjet ágat. A szovjet vadászokkal csak annyi a bajom, hogy a jó rejtőzés mellé nagyon nagy sebzést kaptak. Te is biztos voltál olyan helyzetben, hogy mondjuk mész valami nagy döggel óvatosan, sunnyogva, azt hiszed, hogy nincs senki a környéken, és hirtelen 800 HP szevasz (és tudod azt is, hogy nem tüzértől kaptad). Baromi idegesítő.

Egy szavam nem lenne, ha mondjuk az IU úgy sebezne, mint egy Ferdi.
  • Eagle16
    Ja igen, csak akkor az ISU-ra is kéne 200mm frontpáncél

Úgy felőlem lehetne 2,4-es ROF-ja.
  • lammaer
    Mert meghibbantam. :)
    Tudja akinek szól :D
  • lammaer
    Igen, mint a tankok 99%nál van gyenge pont. Találd el 100-200 méter felettről (mert most azt sérelmezik hogy messziről is látszik), persze úgy hogy ő ne tudjon visszalőni (szóval ez nem úgy van hogy kigurulok a szikla mögül,célozgatok 3-4 másodpercig nyugodtan, leadom a lövést és még vissza is tolatok).
  • TDantes
    Ezt miért nekem írod?
  • lammaer
    Ja, azt ilyenkor kapom meg utána hogy féreg vagyok, mert én azzal a tankkal megyek amelyik OP :D
  • Nazarov77
    T6 nyilván nem, de T8ak már viszik a lower hullját akárcsak az E-100nál.

Itt is az érvényesül mint minden más tanknál: Ellenségként nehéz átütni meg húú de erősnek látszik, azt ha megszerzed azt tapasztalod hogy nem is olyan jó meg könnyen átütnek.
    Jelenleg sok hibája van és használhatatlan, ezt overlord is elismerte szóval próbáld ki aztán mondj véleményt róla így könnyű levegőbe beszélni meg adatlap alapján ítélni, akik kipróbálták mind szidják.

Az meg nem mentség hogy megkapta a nagy alfát, ha egyszer a ferdinél is kisebb DMPje van.
    ISU a nagy alfás T8ben de ennek ellenére a DPMje közel áll a többiekéhez. Kíváncsi vagyok orosz fanok elégedettek lennének e 2,4es roffal. Ez 1800 DPM, a ferdinek meg 2400 van. Ha követnénk az T10es TDk koncepcióját akkor ez lenne a normális, mivel az obj 268nak 600al van nagyobb DPMje mint a jgpz E-100nak.
  • barkov6
    Sose gondoltam, hogy egyszer belefáradok a JpzE-100 körüli picsogásba...

Forduljon, mint T-62, rejtőzködjön mint Obj. 704, fusson mint a Batchat, töltsön mint BT2...
    ... de vegyék le a sebzését pl. 700-ra. Mi lesz nektek? Undorító nerf...

... ha már ennyit farmoltatok rá...
  • pointer4
    Lassan a JagdPantheren kigyűlik az XP, merre menjek tovább, Ferdi vagy JagdPanther2 ? Mik a vélemények?
    Azt látom, hogy jp2 kevésbé páncolozott (bár egész jól döntött) ugyan avval az ágyúval, de gyorsabb, talán még fordulékonyabb is ?
  • lammaer
    Ja, hogy te sérthetetlen tankot akarsz? Akkor miért nem azt írod oda ahelyett hogy keresed az a 132 tonna páncélzatot....
  • Eagle16
    Minden nemzetnek más feladatkörre jók a tankjai? Mifene...

Ha ezt többen is megértenék akkor esetleg nem nyílna sok olyan topik hogy XY tank használhatatlan.

De mindig csak azt látjuk hogy miben jobb a másik tank ugye...az jobban rejtőzik az enyémnél, az nagyobbat sebez az enyémnél, annak erősebb a frontpáncélja az enyémnél, stb. stb.
  • sad1976
    mi van bolondgombát ettetek? vegyél már vissza paraszt
  • TDantes
    Aha. Mert a objectet nem lövik át oldalról a tier -6osok mi? Vagy mégis hogy van ez?
  • sad1976
    gyakorlóban 2 T34-85. nem szemből.oldalról hátulról .
  • lammaer
    Ezért van az, hogy mehetsz ISUval is, meg mehetsz E100-al is. Senki nem tiltja meg hogy szerezze olyan tankot amelyik neked tetszik.

Komolyan, most azt szeretnéd hogy fogják meg az ISUt, copy paszteljék a német ágra és nevezzék E100nak?

Az E100 attól E100, mert arra az alvázra épült. Ergó nagy, páncélozott és lassú.

Nem lopakodik, de szemből igyencsak áttörhetetlen (bár ugye épp most hangzott el hogy akár egy t6 is átlövi, loál), tehát ennek megfelelően kell használni. Nem bozótban rejtőzve hanem fedezékesdivel.

Ha nem tetszik mert te lopakodóTDt akarsz, akkor vegyél ISUt és élvezd.

Ugyanúgy ahogy ha revolvertáras tankkal akarsz menni akkor francia medet kell szerezned, ha áttörhetetlen frontút akkor USA TDt, ha meg rammolgatni akarod a ruszki tankokat akkor E50-et.
  • TDantes
    Egy valamit magyarázz meg. Hogy lövi át egy tier 6-os, mikor tier 6-ost nem rak az MM egybe a E100 TD-vel? Na?Vagy tán csak dumálsz a levegőbe?
  • lammaer
    "nincs az a tank ami ne lőné át tetszése szerint. még 1-2 t6 is lazán ki lyuggatja"

Ja persze...
  • Attiska
    Félreértesz. Nem kell minden (főleg úgy, hogy még messze is vagyok a JP E-100-tól). De a játékban az van nagy előnyben, aki később spottolódik, plusz nagyot tud sebezni. De ott van a Ferdi is. nagyjából 500-at tud sebezni jó esetben, lassú, rejtőzni nem tud, páncélja van ugyan, de papíron, mert senki sem a vastag részt lövi. ISU-152, gyors, páncélja ugyan nincs, de baromi jól rejtőzik, mellette be tud verni 700-900 körüli sebzést. Na, melyik a jobb?
  • sad1976
    tényleg ez van vele! az átlag tpm vele 405!!!mintha 1 Tier 3 tankkal mennék.annak ennyi az átlaga kb.a Jt-t eladtam én is,de nagyon megbántam már! nem is kellet volna eladni. anélkül is volt cr :(. mit írt overlord erről? ez érdekelne engem is. jelenleg a JP E-100 teljes mértékben használhatatlan. jó lenne tudni mi az a 132 tonna amit hordoz magán páncél gyanánt.(biztos ólommal bélelték ki sugárzás ellen. nincs az a tank ami ne lőné át tetszése szerint. még 1-2 t6 is lazán ki lyuggatja .és még 1 srácnak fizettem 1 havi prémet hogy húzza a jt-t...hogy ez az ócskavas meglegyen.
  • lammaer
    Ennyi még kibírható is lenne.... elmélkedjünk :D
  • szabii98
    Nagy sebzése van a JPnek, de ő mire lemegy azon a 40 méteren vége a csatának. Inkább lőjön meg az, minthogy egy orosz td (isu vagy obejct tökmind1) mellém robog, belémlő, meglátom és akkor kezdődik a harc. Hiába nincsen páncélja, én tegnap mégis pattantam róla 2x
  • lammaer
    Jajj már, legyen páncélozott, sebezzen nagyot és még láthatatlan is legyen. Menj már, toronyóra lánccal nem kéne? :)

Az object ugyanúgy látható ha durrant egyet és ugyanúgy imádják az artik ha megspottolódik.

Megkaptátok a nagy alfát meg a páncélzatot, legyen már elég....
  • lammaer
    Én az orosz medekkel még camo skill nélkül is nagyon jól szoktam rejtőzni :D

Amúgy sztem a camo skill rengeteget számít, nem teszteltem ugyan de úgy tűnik hogy a háló szinte semmit, a skill viszont sokat.
  • Attiska
    De, az ISU-152-el is van némi gond. JP E-100-am nincs, de ahogy olvasgatom a fórumot, nem is nagyon használható, az új T10-es szovjet TD-ről nem ez a vélemény. Lehet, hogy nagyot sebez ugyan, de cserébe világít. Így hiába a nagy sebzés, ha a tüzérség első számú célpontja lesz.
  • Eagle16
    Nem tudom, azt nem írja wot wiki. Nem adhat valami sokat, mert a többi skill is csak pár százalékot ad.

Attiska: mi, az Obj. 704? Az ISU nem gond Tier 8-ban? Abba inkább bele lehetne kötni.

Ja jó, akkor szerintem meg az Jagd. E-100 is túl nagyot sebez, ahhoz képest hogy milyen páncélozott...

Ha nagy alfa sebzés van egy szovjet tankon az OP, ha nagy alfa van egy német tankon az használhatatlan.

• Nazarov77
    jgpz E-100at meg lejegelem szerintem, nincs értelme játszani mert csak felbosszant. Majd ha 8.0ba buffolják akkor előveszem megint ( ugye overlord szerint is underpreforming )

ilyen csodás körök vannak vele:
    Vereség
    Csata: El Halluf 2012. augusztus 5. 9:08:47
    Jármű: JagdPz E-100
    Szerzett tapasztalat: 313
    Szerzett kredit: 16 554

Ha 2 sebzéses lövést be tudok vinni már boldog vagyok és jó körnek mondható. Pl tegnap fight egy IS-8 ellen: rálőttem 3at ebből az 1. trackelte 0 sérülés, 2. lövést benyelte az oldala, 3. lövés sebzett 788at mindezt 2,33 rof mellett. Arról nem is beszélve, hogy kicsit pontatlan, és ekkora rof mellett gáz ha mellé megy, dpm meg egy vicc. És még sorolhatnám a rengeteg hasonló köröket.
    Arty meg hab a tortán, ők először rád fognak hajtani, most is kimegyek fedezék mögül hogy segítsek egy társnak, erre T95 levesz 1600Hpt, aztán 4 másodperc múlva jött a GW tiger lövése, és halott voltam. Persze jöttek az "OMG jgE-100" kommentek úgyhogy köszönöm szépen de nem kérek belőle. JTt sajnálom hogy eladtam azzal legalább élvezetes körök voltak, na majd visszaveszem valamikor.

Addig is ott az M48 ami legalább fun.
  • bgabor
    Nyilván igazad van, én nem számoltam utána. De tényleg jó lenne tudni hogy a camo skill mennyit javít a helyzeten.
  • Attiska
    Az rendben is lenne, hogy a kevés páncél miatt jobban rejtőzik. A baj ott van, hogy ehhez képest túl nagyot tud sebezni.
  • Attiska
    Az érem másik oldala az, hogy pont azon a 42 méteren kaphatsz egy fasza kis 900 HP mínuszt, mert nem látod a 704-et. És azért 800-900 HP egy lövésre bármilyen hk-ban ülve elég fájdalmas tud lenni.
  • Nazarov77
    Ezen én is meglepődtem, de belegondolva eléggé magas a JP2, Ferdi alacsonyabb nála.
  • Desmodromic
    A skill mennyit dobhat a rejtőzködésen?
  • Eagle16
    Ott 8% a különbség. 32m...az mennyi kb, 4-5 tankhossz?

Nem olyan drámaiak a különbségek, ha számszerűsítjük.