418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
90mm-es.
A 105-ös sokáig céloz (mozgó tankot nem találsz el vele...), kisebb a DPM-je, és fölöslegesen nagy az átütése. Ez hülyén hangzik de Tier 5-6o-s csatában valóban fölösleges az a plusz 30mm átütés.
Amúgy az alap ágyú is nagyon jó, de a 90mm-es azért jobb :)
Én próbáltam a 105-öst, de áhh...nagyon nem való Tier 5-re. A Tier 6-os TD-n viszont szuper. ott meg a 212-es átütésűt nem használom :D -
Attiska #157006 A lepattanó és a 0 crit más téma, az teljesen random. Ebből a szempontból igazad van, ilyenesetben jobb a nagyobb ROF. De viszont, ha a WoT úgy akarja, és bejön a 900-as sebzés a BL-10-el, akkor viszont örültök, nem?
-
charlie0930 #157005 Természetesen neked ÖRÖK hála a sok segitségért amit azalatt az egy év alatt kaptam tőled amiota játszom kezdve hogy a tanácsodra vettem löwe-t és nem kv-t és még sorolhatnám és persze ha éktelen hülyeséget kérdeztem sem röhögtél és noooboztál le.KŐSZI . 

-
zsupeti #157004 JP2 mozgékonyságán kívül több erényt nem tudok felsorolni.Ha egyszerre 2 heavy vesz észre imádkozz,h 1-1 lövéstől maradjon még annyi hp,h elmenekülj.Lövegkitérítés lefelé NULLA,felfelé elég kellemes.
Én 15 csata után eladtam.Visszaültem a JP megint és irány a Ferdi.Emlékeim szerint azt a vasat még senki sem húzta le a sárga földig.
Ha rám hallgatsz,kerüld el nagy ívben!
-
bornofakone #157003 stock gun :D legjobb:) -
TDantes #157002 Fracnia TD-s-ektől kérdezném, a 105-ös vagy a 90-es ágyú a jobb?
S-35-ös TD-n?
A 90-es kevesebbet üt át, kevesebbet is sebez papírom, de nekem ez gyanús.
-
lammaer #157001 Értem én ne félj.
De te meg azt nem akarod megérteni hogy a nagy alfa (és a vele járó icipici ROF) csak ADDIG volt előny amíg a lövések nagy százaléka valóban sebzett is. Azóta én már szívesebben veszem a kis alfa nagy rof kombót.
Plusz: úgy állítjátok be mintha az orosz TDk úgy lopakodnának hogy sose veszik őket észre egyik pályán se, még lövés után se. -
Hát egy kezemen meg tudom számolni hol van olyan és akkora bokor ami jól rejt...mikor folyamatosan adja be Himmelsdorfot, Ruinberget meg a többit akkor aztán valóban a hajamra kenhetem azt hogy az Obj. 704 mekkora nindzsa. -
Attiska #156999 Én is ezt modom, hogy jó rejtőzködés és nagy alfa sebzés már fél siker. De a szovjet oldal ezt nem akarja valamiért megérteni. -
lammaer #156998 Én szeretem a lopakodást, ezért tolom lightokkal.
De: a láthatóságból eredő előny nagyon erősen szituációfüggő. NAGYON.
Van egy rakat pálya ahol a láthatóságot meg a lopakodást a hajadra kenheted (ezeket speciel utálom is), és hasonlóképpen jópár tank szintén nem profitál a láthatóságból (mert neki közelharcolnia kell).
Tipikus példa az ISU ugye - valaki azért sír mert láthatatlan, valaki azért sír mert távolról nem talál el semmit. Azaz lehet lopakodnni vele, de onnan meg nem osztod le a BL10el a nagy sebzést. Ha meg biztosra akarsz menni, oda a láthatatlanság.
-
Adjunktus #156997 De ha igényled!:)
Ebben a játékban,minden bug ellenére is nagyon sokat számít a láthatóság.Az a tank amelyik jobban rejtőzik,nagyon nagy előnyben van.
És ezek a rejtőzködési értékek,magasabb tierben,ahol már jobban kijön az értéke,valahogy mindig a Szovjetek javára billennek.
Ettől függetlenül sem tartom op-nak a Ruszkikat,csak ezt azért megjegyeztem... -
Ők azért nem gyakran vannak t8ban. De a SU-152 is kellemeset tud oldalba harapni.. -
lammaer #156995 De hát én gyorsabb voltam, hüpp-hüpp :D -
lammaer #156994 156980 -
Adjunktus #156993 Egyébként,sehol sem utaltam a Szovjet ág op-ságára.:)
Ez nálatok olyasmi lehet mint bikának a vörös posztó.
-
lammaer #156992 Sokkal, mert most éppen nacionalistásat játszunk :D
Szóval, GWTiger is megkapta a kisméretre vonatkozó rejtőzködés bónuszt. Nemtom miért, hiszen német. -
charlie0930 #156991 Köszi a gyors segitséget Eagle16.
-
lammaer #156990 "de azért mikor kapok az oldalamba 430at és látom hogy jé t8 akkor kicsit zavaró "
Ferdinánad meg az ISU és T8, nézd meg az utóbbitól mit kapsz az oldaladba (de az esetek 50%-ában a Ferditől is kapsz ekkorát, sőt még nagyobbat) -
rahotep #156989 De,félreérted: Arty counter -
Adjunktus #156988 Jó akkor az összes Küklopsz spg.
Így jobb? -
lammaer #156987 Igazad van, elvétve lehetsz vele toptank is.
Sajnos olyankor meg felesleges a nagy pen, és cserébe a kis rof miatt egy lövés leadása után menekülnöd kell :)
Sokszor írtam már, én jobban örültem volna egy T32-nek prémszorzóval :) -
C-vel tudsz új tárat betölteni akkor is, ha még van a tárban lőszer. -
lammaer #156985 C gomb -
lammaer #156984 "Szovjet küklopsz artyk"
Mert az összes többi arty nem? Ez itt most sztem nagyon rossz példa volt a szovjet ág opságára.
Érted, egy német TD láthatóságát raktad össze egy orosz artyval - tőled azért többet várna az ember.... -
Nazarov77 #156983 Q: Can you tell me when will you add Brummbär and Sturmtiger in the game and in which line you will put those tanks?
A: We have decided to form a separate subline of assault guns with these vehicles. This subline is not finished yet, as soon it is, we will announce it to players.
Szóval lehet hogy nem is prémek lesznek, ennek nagyon örülnék! -
charlie0930 #156982 Bocsi hogy nem szállok be a TD siránkozásba de már van obj.704-em és nekem tetszik. De most a baguette vonalat húzom és az AMX 12-es szuper járgánynál tartok és meg szeretném kérdezni hogy ennél a revolvertárnál meg kell várni amig kifogy az ammo vagy rá lehet tárazni valamilyen gombbal.Előre is kőszi a segitséget.
-
Azért bekerülhet t8ba is nem? Annyira nemzavar, mert tényleg magasba nyomja be de azért mikor kapok az oldalamba 430at és látom hogy jé t8 akkor kicsit zavaró
-
Adjunktus #156980 Azért mert a valóban idióta sírógépek csak és kizárólag a sebzés bűvöletében élnek.
Igazából csak arra lenne szüksége,hogy kicsit agilisabbá tegyék,meg egy picit visszcsavarjanak a láthatósági értékén.
Régebben a láthatóságot a test nagyságával magyarázták.
Ennek tükrében elég vicces,hogy a Szovjet küklopsz artyk simán el tudnak rejtőzni egy pitypang mögött is,még pl a JgpZ E,a marrianna árok aljában elásva,körbehínározva kuksol és mégis rajta röhög mindenki a világ bármely pontjáról. -
Miért nincs szerkeszés funkcio?????????????????????????
WT2
objektum :)
-
Nazarov77 #156978 Viszont gyenge a frontja, lassan tölt be, és nem valami mozgékony szóval nem minden az átütés és sebzés ( ami csak 10el több a bl-9nél ) -
lammaer #156977 T8ba igen, viszont ő fenn harcol a nagyok közt, ellentétben a kV5tel aminek kedvezőbb a csatába rakott helyzete.
Szóval sokszor nem az a kérdés hogy az adott tanknak mi a tierje, hanem az, hova kerül.
Lásd a T5-ös lighteket amik fenn harcolnak a pro ligában :) -
lammaer #156976 Így van. Nem pedig használhatatlan szar :D -
Amúgy, régebben azt mondtátok, hogy a prém tankok gyengébbek a nemprémeknél. szvsz, a t34 kurvára erős t8ba..Az a löveg nagyon durva, még az is-3 bl-9nek sincs annyi sebzése, + ez még pontos és erős is..+ ugye ott a tornyos trükk, szemből /ha okos a játékos/ elpusztíthatatlan, de a beforgatott kt-t is sec perc alatt átlövi. Ja, hogy gyengébb? -
lammaer #156974 Tudod hogy a WOTban lehet tudni amikor valaki lódít?
Te most ezt tetted....
"mire kilőtték azt a papírt én is vittem magammal minimum hármat."
1.3 a csatánkénti killszámod.
A winrátád pedig pont olyan jó ferdivel mint az ISUval.
Látod mennyire csalnak az érzések? -
Megnéztem a Fehér Tigrist, a harci jelenetek jok a többi felejthetö, vége meg nincs.
A tanktol a német fanok elélveznének.
WT1
WT2https://picasaweb.google.com/lh/photo/HLNhdK156aJ6uQc1tYFKGZZcbXzogH9WlZh6lO-ofEU?feat=directlink
Az egyik jelenetben a timer szerint 31mp alatt lö 8-at, a másikban 43mp alatt 11-et.
Vannak ismerös jelenetk benne.
[URL=https://picasaweb.google.com/lh/photo/w7WxGOWFsMGh_7y9HA-R8pZcbXzogH9WlZh6lO-ofEU?feat=directlink]"Malinkova1"[/URL]
Malinkova2
itt a WT lemming modra apritja a fedezéket
a t34-es keresi a WT-t (szemböl veszi öket a kamera)
A T34-en kivül más tankot csak elvétve látni.
valamilyan német TD a kilövés elött
objektum :)
SU85 vagy SU100
Vannak még szép lepattanok és orbitális mellélövések. -
sad1976 #156972 kissé alulteljesít kb ennyit jelent.somewhat underperforming -
És akkor a végén ugyanaz a tank lesz a kettő, csak más modellel...
Szerintem is ez lenne a legjobb, akkor legalább nem menne ez a folyamatos harc...mondjuk sokan még akkor is beleképzelnék hogy az egyik gyorsabban lő, vagy erősebb a páncélzata :) -
Nazarov77 #156970 Teszt 1es állapottal boldog lennék, több buff nem is kéne neki, úgy OK volt szerintem. -
sad1976 #156969
nekem is volt isu-m imádtam azt a td-T.annál nem panaszkodtam a páncélzat vastagságára.kárpótolt érte a Bl-10! átlag mire kilőtték azt a papírt én is vittem magammal minimum hármat. de a JPE100 nál igen is van miért nyavalyogni ,az engem nem érdekel hogy oldalról átlőnek! de legalább a frontját csinálták volna meg normálisan! T8 vk 2x gyújtott ki vele szemből.mire eloltották -2000hp. és hiába E100 alváz. a td alváza mégsem ugyan az. vigyétek be gyakorlóba.ott megtudod mi van papíron és mi a tényleges valóság. -
Én elhiszem hogy rossz, tényleg olyan mint egy nagy bálna :)
De én mondtam is hogy a teszt 1-es statokat vissza kéne neki adni.
Persze a hivatalos fórumon meg kicsit elborultak, ilyen 1200-as átlagsebzést akarnak meg erősebb páncélzatot (!), nagyobb ROF-ot meg kb. mindent.
Ésszerű buff elkélne neki, de nem olyan mint amit itt egyesek akarnak.