418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    +1 hogy rohadna meg mind a T8as artyjában. Amúgy is mennyit tolja ez egy nap hogy 30%ot esik a winrátája?
  • sad1976
    E-50M vagy T110E5..ez itt a kérdés..mind a két stílust szeretem. alig pár 1000xp és ki van fejlesztve mindkettő. pénz csak az egyikre van. teszten mentem az E-50M el és nagyon bejött. a T110 nem próbáltam. nem tudok dönteni. valakinek véleménye?
  • Master91
    Nem tudom mit fogok érni a 60-70-es sebességgel, ha egy T7 francia kis szutyok simán szét üt szemből :/
  • hellokitty92
    Overlord

How is Tier VIII arty performing since the new patch? the Tier X mediums have had a huge impact on my game and are able to take 2-3 direct hits if lucky, that and their mobility means very hard targets to take out and they are a huge threat to arty!

I have lost 3% of my Win Rate since the patch and wondering weather this is happening across the board?

Helyes!:D
  • raktáros
    Nem neked, és nem is szpecnyaznak címeztem, hanem egy olyan valakinek aki esetleg együtt piál az üzemeltetőkkel. "lehet persze ezen a fórumon nincs ilyen személy"
  • Szpecnyaz
    Azt hiszem hogy az új MM igen csak jót tett a Type 59-nek. Kb jobb most a besorolása mint amikor kijött. Tegnap 7 csatából mindegyikben T8as csatába dobott, ahol aztán ment a mészárlás. Sikerült is összehozni vele 3db 100k feletti kört . Szóval úgy gondolom hogy újra eljött a Type aranykora .
  • lammaer
    Azért neked sincs SOKKAL több sütnivalód elnézve a postot.... szerinted Szpecnyaz Serb, én meg Overlord vagyok? :D

Ja, a többiek meg titokban orosz fejlesztő, csak google translateval tolják itt a fórumon magyarul...
  • hellokitty92
    Igen ám csak a leo megfutja majd a 65-70-et is. ( mondjuk szerintem gagyi fordulás mellett, hiszen a német tankok nem fordulhatnak jól a beloruszok szerint:D)

A waffentrager e100 meg olyan lesz mint az jpe. Batár nagy, rossz rejtőzködéssel, gyenge páncélzattal. Ha mázlink van eléri majd a 40-et és talán adnak neki normális gyorsulást. Talán lesz neki tornya, anélkül tényleg nagyon felejtős.

Én a 173mm-es ágyút is hátránynak gondolom. Kapjon inkább egy hosszú 150-est, a kevesebb néha több.

TDantes: Már látom a lelki szemeim előtt egy csatát, amibel oldalanként 8 top arty, meg 4 ilyen assault gun lesz, a maradék meg heavy.:D
  • raktáros
    Valaki befolyásos emberke, legyen szíves tegyen már meg nekem egy szívességet.
    Írja meg ezeknek a részeges ruszkiknak, ne legyenek ilyen 3X eventek, mert az idióták, bot-ok, tököm tudja még kik száma három szorozódik.
    És miért rak ilyen aranyhal értelmi képességgel rendelkező, 1db agysejtű "az is tartalékban üzemelő" hülyékkel állandóan össze?
    Században meg nem fogok üldögélni egész délelőtt, hogy nyomjak két három meccset.
    Persze az ötös szakasz az nem lesz, nehogy legyen már valami lehetőség kikerülni a sok barmot.
    Én jobbára hétvégén érek rá játszani, azt nesze, múlthét ez a hét elqrva.

Hihetetlen ami délelőtt itt volt! Némelyeknél még a szándékos vereség célja is felmerült bennem.

• Szpecnyaz
    Ehhez a Jgpz E100 témához én újfent csak azt tudom mondani hogy: platoon, platoon, platoon.....
    Ha az ember így nyomja vele akkor már nagyságrendekkel jobb lesz. Mert lesz valaki aki véd minket amíg töltünk. Próbáltuk már a 2db Jgpz E100-at, hát mit mondjak, elég pusztító hatású volt. De a legtöbbször az egyik klántársammal megyek aki JT-t hoz. A magas ROF miatt az is tökéletes kiegészítő mellénk. Én úgy szoktam csinálni mostanság hogy amíg szólózok addig M48, szakaszba meg megy a Jgpz.
  • Orpheuslow
    adja az m48as :)

http://wotreplays.ru/index.php/site/410576#himmel_sdorf-orpheuslow-m48a1

Victory!
    Battle: Himmelsdorf 2012. augusztus 5. 12:05:37
    Vehicle: M48A1
    Experience received: 1 716
    Credits received: 71 394
    Battle Achievements: Confederate, Sniper
  • Master91
    Asszem a 2. német médium ágon, a Leopard-I -esen is valami 90mm front lesz (vagy volt a valóságba)
    valami ilyesmi rémlik...
  • TDantes
    Ha beteszik kurva nagy szívás lesz. Megyek tankkal, meglátom a Strumtigert, belelövök, persze én nem lövöm át a frontját, az elereszt egy lövést...és vége. Majd a Maus-t is egy lövéssel szedik le...szopás lesz ha így lesz
  • lammaer
    Én miért nem kerülök ilyen fasza kis meccsekbe, brühühühü....

Főleg sand river assaulton, a védő oldalon, ottt szénné spottolok mindent :D
  • brasco84
    csak a szokásos faszság. hálisten a scout jó munkát végzett, és iszonyatosan megsorozták a mi artyjaink az övéiket :)
  • nemtudommivan
    M7
    Csaták száma 10
    Győzelemk 0% (nulla)
    Kilőve 1.
    Ki az a Mátyáshun?
  • hellokitty92
    Szerintem sanszos, hogy arty-k lesznek.

Gondolom azoknak szánják, akiknek csak arty-val van igazi sikerélménye a játékban, de már unják az egyhelyben bokrozást, "izgalomra" vágynak, de közelharcolni nem szeretnének, mert egy 2 szintel kisebb is kicsinálja öket.
    Kapnak egy féltd/félarty megoldást. Így béna béla mehet a lemmingcsordával a megfelelően páncélozott tankjával, de biztonságos távolságból eregetheti az atomot - 2 fikagolyó gyúrása között.:D
  • Attiska
    AMX40? Annak is nagyon nyeli az oldala a lövedékeket.
  • hellokitty92
    A bar hogyan néz már ki...:D

Én már csak azt nem tudom elképzelni, milyen játékstílusuk lesz.

Közelharcba nem lennének nagy durranás, ahhoz kevés a páncél, mozgékonyság és az ágyú, főleg randomban.
    Így meg tényleg csak a kis hatótávolságú arty marad, ami meg inkább be se kerüljön a játékba szvsz.:G
  • lammaer
    Volt egy 0 sebződ. Nagy dolog, ezt bármely tank megcsinálja.
  • TDantes
    Nem-e? ST-I-vel bele lőttem a vk36-ba, és nem, vitte át. Lett egy lyuk rajta, de nem sebeztem.
  • TDantes
    Én ezeknek nem örülnék. Ha arty-ként kerülnek be...óh igen Strumgier arty, egy nehéz tank páncélzatával és azzal a mega-ágyúval...marha vicces.

Ha meg TD...minek? 3 TD ág?
  • lammaer
    Érdekes, ezeken vhogy nem érződik annyira....
  • lammaer
    Én a WG helyében már nem csinálnék több német tankot, egyszerűen a német tank sose jó a plebsznek. Ha nem a paraméterei miatt (jogosan vagy jogtalanul) akkor azért mert csúnyán néz ki (lásd az E50M-et) vagy azért mert nem a Porsche féle 1941/1254 ausf GH verzió kerül bele amin van lapát a bal lánctalp felett.
    Valamiért mindig van ok a panaszra.

Csinálják inkább a britet :)
  • Nazarov77
    Páncélzat azért lesz a Brummbaron meg sturmtigeren, mind a kettőnek 100mm körüli frontja van, ami igazából azért elég jó volt, wotban meg meh.
  • Eagle16
    De pl itt a VK3601 is, ezen is van pár érdekes helyen :)

link

A többit is ingyen meg lehet nézni, a kisebb tankokét.
  • Nazarov77
    Szerintem simán ki lehetne hozni egy sturmpanzer ágat volt belőle bőven, a sig33as 150es ágyú volt hetzerben is, meg ebben:
    Sig33B kép1
    Sig33B kép2

Sturmpanzer Bar

Ez mondjuk tornyos de akár ez is benne lehetne:
    Heuschrecke 10

Tier 2től nem valószínű hogy tudna indulni, de pl tier 4től már lehetséges akár a 38(t)ből idnulva akár a hetzerből.

• Eagle16
    Persze, egyértelmű. A DCA 45-öst is kifejlesztettem a Tier 6-ossal, de nem raktam rá.

lammaer: minden tanknak a lövegpajzsánál van spaced armor.

A Super Pershing frontpáncélzatánál is van nem kevés, az E-100 oldalán is van. Jagd. E-100-asnál is van a közös alváz miatt.
  • bornofakone
    e-100 :D az is kimaradt :D
  • bornofakone
    ja m18, m36 még:)
  • bornofakone
    wolverine? annak legalábbis a lövegpajzsa, meg a t25/2, szuper pershing :D

legalábbis nekem ezek csinálnak olyat h rálövök, we hit them hard stb. de 0 damage:)
  • TDantes
    Amúgy én már várom a Wafffentróger német TD-ket. Azoknál miért lesz majd sírás-rívás? Azokon szerintem páncél se lesz, ha ilyen nyitott TD ág lesz belőle. Érdekes lesz az biztos
  • lammaer
    IS4 az egy féreg tank. Azt, az IS3at meg a KV3at messziről kerülöm a lánctalpuk meg amiatt a szemétláda spaced armor miatt. Hiába kerülök az oldalába, még ott se lehet megbízhatóan sebezni...

Tényleg ha már oroszt szidunk - orosz tankokon kívül kapott bármi más is ilyen spaced armort?
  • TDantes
    Értem, én is így gondoltam. Azért kifejleszteni csak tier 5-ben érdemes a 105-öst, nem tier 6-ban gyűjtögetni rá XP-t
  • lammaer
    sajnos ez már egyre ritkább :(

Az ISUt imádtam, de az patchekkel ezelőtt volt. KIhúztam a zojjectet, de nem vettem meg, mondtam ráérünk arra még.

Most vettem meg nem rég, hát, az ami a BL10 volt régen és ami most, ég és föld. De ez nem orosz specifikus, bár szerintem pont az Opolt ISU meg zojject szívta meg legjobban hiszen ők éltek EDDIG abból hogy ahova lőttek ott fű nem termett. (meg mostmár ugye a JPZE100 is ebből élne...)

Most képzed milyen jó amikor ellövöd magad és a szaros 500HPs T9-T10 med túléli...
  • hellokitty92
    Én nem értem , miért van szükség erre az újjabb kategóriára. Csak be kéne tenni őket egy td ágra és kész (sturmtiger 88/L71 t8 stb.).

Vagy ez most egy csak külön tarackokra specializálódott ág lenne, a HE kb használhatatlanná tétele után?!:D

Vagy ezeknek is lenne arty nézet, csak a lőtávolságuk jóval kisebb lenne? A frontvonal mögött kicsit lemaradva eregetnék a malacokat, ívesen mint az arty?:)

Remélem a sok hp-s, nehézpáncélzatú féreg meg sem fordul a fejükben.
  • Attiska
    Én is boldog tudok lenni, amikor az IS-4 oldala úgy nyeli a 128-asokat, mint kacsa a nokedlit.
  • Eagle16
    Hogyne! Nincs is jobb mint Ferdinandot kilőni 80%-ról egy lövéssel :D Aztán a következő csatában meg verem az asztalt hogy miért ad be állandóan 600-as sebzéseket a 15 mp-es újratöltéshez.
  • lammaer
    "és persze ha éktelen hülyeséget kérdeztem sem röhögtél és noooboztál le."

Na ez biztosnem én voltam :)
  • polluxware
    épp azon sopánkodtam, hogy annó nem vártam meg a peccset mielőtt kihúztam volna a ferdit......

most már megvan a 12,8as meggymagköpködő is:)