418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SovereignXY #157087 Üdv emberek!
Segítsetek pls eldönteni egy dolgot. Patton vagy T-54 és M48 vagy T-62? Ruszkiknak brutális páncélja van amcsi sajna meg papír de a gun nagyot üt és gyorsan. Igazság szerint mind a 2őt szeretném de ezen a lebutított T43-on átvágni magam nem nagyon van kedvem. Így hogy elvették tőle a 100mm gunt... bah. -
Scuy #157086 Elnézést,de szerintem tisztán és érthetöen fogalmaztam-Valaki más is megértette és linkelte is a választ.
Kötözködés:)
Bocs,hogy más stilusba fogalmazok,mint ami a te szemednek kedves lenne.
De ezzel senkit se sértettem meg//csak kérdeztem.
Te meg belémkötsz??
Elnézést mégegyszer ha megsértettem a lelkivilágod:-) -
Tessellia #157085 Eddig is tiszta volt, de annyit el lehet várni szerintem, hogy helyesen írjad le a mondandódat és nem odahányva :). Tiszteld meg a fórumozókat azzal, hogy nem kell mazsolázgatni, hogy most milyen szót akartál leírni. Kötözködés OFF.
Amúgy a helyes választ Master91 már leírta. Hatása valóban nincs, optikai szépítgetés az egész. -
Orpheuslow #157084 igen ez lehetséges -
Scuy #157083 hm...400 aranyat kérnek egy sima szinezésért aminek semmi harci hatása nincs??Ez lehetséges??
-
Scuy #157082 Bár nem tudom mit nem érteni ezen:-)
De kérlek:)
Tehát ugyebár lehet megjelen´sre tenni a tankokra jo drága aranyért(vagy kreditért)álcázó festést...Ugye?
Na tehát ennek milyen mértékü valódi rejtö hatása van a játék folyamán..?adatok..stb:-)
S van e különbsüeg (talán igen)a 2 tonusu..és a több tonusu festésnek...
Igy hány százalékkal jobb a rejtö képessége a tanknak??
Igy már tiszta??:-) -
Paff, mit nem adnék egy ilyen köré :D Napok óta nem volt vele jó csatám...se az effym, se a win ratem nem nőtt, valami nem jó ezzel a patchel :D -
Nincs rejtő hatása, csak és kizárólag skin hatása van. ( Tehát festés csere,ennyi).
Álcázást álcahálóval ÉS legénységnek a képességével tudsz elérni.
Eagle16 linkelte ezt az oldalt, fel lehetne dobni FAQ-ba vagy fejlécbe, itt meg tudod nézni melyik tank milyen álcázással bír. Ha jól értelmezem, a neve után az első oszlopban a szám, minél kisebb annál rosszabb az álcázás!
link -
Nazarov77 #157079 Na meg is csináltam a mai duplázást:
Győzelem!
Csata: Lakeville 2012. augusztus 5. 13:59:09
Jármű: VK 3002 (DB)
Szerzett tapasztalat: 4 827 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 38 070
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Tessellia #157078 Most akkor légyszíves fogalmazzad meg érthetően. -
Rohadt Imageshuck.
Akkor linkbe:
Leopard I páncélzat (?)
Indien-Panzer -
Scuy #157076 Üdv:-)
Egy kérdés:-)
àlcázo festést érdemes tenni...?Van rejtö hatáa..és ha van mily mértékü...?2 tunosu...többszinünek milyen?Ha tudja valaki:-)Mert hogy igen drága..de talán akkor hatása is jelentös??
Gondolom én barom:-))
Valaki vágja ezt a témát??
THX elöre is:-) -
Wot fórumról:
Leopard:
Méretre picit kisebbre gondoltam:
-
Ez is jó terv.Sőt, még jobb mint az enyém. Mármint hogy ha meg van az összes xp. akkor kapcsolod be a tréninget.
Csak kurvára örülnék neki ha 10 csatából legalább 2x nem T9-eket kapnék!! -
Nazarov77 #157073 Én napi duplázásokkal szedem az XPt a DBn, de nem csinálom meg minden nap, 30k van most benne, 100kt összeszedek az tuti elég lesz az Indien panzerhez, aztán bekapcsolom a gyorsított crew traininget és amíg nem jön ki az új med ág addig fejlődik a crew. -
Ú ezt örömmel olvasom :D
Gyúrom ezerrel az exp-et a 3002Db-n. 28 ezer már meg van, ki húzom gyorsan a Panther-Tigrist, meg azt a 3k-s ágyút, kicsit képzem a legénységet ( legalább legyen 1 darab 100% skill)
És akkor még olyan 90k exp minimum fog kelleni. Annál több nem hiszem hogy lesz a T8 med. Csak legyen rá időm! -
Nem tudom. Meg érzés :D Gyengébb páncélzat-de gyorsabb.
Úgy hallottam hogy az új E50M gyorsabban fordul mint a Batchat. Most ezt hogy helyben, vagy mondjuk 50-él nézték nem tudom.
Azért gondoltam hogy kisebb az ágyúja, mert fürge lesz ( már amennyire lehet egy ilyet fürgének nevezni )
-sebzés + gyorsabb lövés -
Nazarov77 #157070 Leopard 1ben 105mm L7 ágyú van, elvileg ez az ágyú van az E-50en is csak ott ausf. bnek hívják, szóval valószínűleg ennek is 270 körüli átütése lesz 390es sebzéssel és halál pontos lesz, kombinálva jó mozgékonysággal. Várós már. -
Gunslinger #157069 Miért lenne gyengébb ágyúja, mint az E-50M-nek? Sztem nagyjából ugyanaz lesz, még talán gyorsabban is fog lőni ellensúlyozandó a jóval gyengébb páncélt. -
Ry0K3N #157068 Szakesz megmondta múltkor keress egy tier 8 arty platoontársat. -
De 6-ot vagy mennyit tud lőni...
Leopard-I szerintem lesz valami 240-250-es át utése, 350 sebzéssel,és 7-8 lövés/perc
Ez a Serena cost egy óóótvar tré pálya. Test szerveren is meg lepődtem, hogy mennyire nem fog feküdni nekem, de ma mentem először médiummal...hát hihetetlen. Campelni kell , mert arty lő ki ha ki dugom a pofám vagy a Jt, de ha kempelek a szigetről+hegyről lőnek, hiába van ott a vasút, én nem tudtam rájuk lőni, ők szét lőttek természetesen.
A high way-en csak ferdivel voltam, ott is a városba fogok menni, mint a Live Oakson, a Port viszont baromira bejön, kár hogy Erlenberg helyett nem oda dobál be. -
stoppos #157066 Az artyk mind jól rejtőznek, amennyire láttam. A medeknél a ruszkik jobban, gondolom a heavyknél is így van. A TD-ről tudom.
Viszont a német meddel nem az első sorban kuksizol, hanem hátulról támogatsz. Legalábbis a csata elején. Úgy viszont nagyjából tökmindegy, hogy milyen a rejtőzése. -
Gunslinger #157065 Mondjuk a Bat 25t ugyanilyen helyzetben van és nem éppen szar, remekül megvan a 60mm-es frontpáncéljával. -
Szpecnyaz #157064 A T10es csatákból kivették. Max csak 9es tankokkal talákozik. De a csatáim 70%-át 8as csatákban töltöm vele. -
Ndre77 #157063 Sajnos hétvégente mindig ez a helyzet. Főleg, hogy nyári szünet van. (bár a környező országokban eltérő az időpont.)
Tegnap sorozatban buktuk a simán nyerhető köröket.
Amikor lementem kisebb tierbe, hogy lenyugtassam magamat,kilőttem 5 ellent, de még így sem nyertünk, mert a maradék 2 csap.társam ahelyett, hogy visszament volna levadászni a foglalót, inkább keresgélte az arty. Eredmény: döntetlen.
Egyéb szépségekről nem is beszélve! -
brasco84 #157062 új MM? nincsenek T10 es csaták? v csak ritkán? akkor előveszem, több mint 700 at nyopmtam vele, de iszonyatosan meguntam, és már inkább eladom a régi tankokat, csak farmolni ne kelljen :D de akkor meglesem. -
TDantes #157061 Hát ez az! Ezért nem értem. Pontosnak és nagy átütésűnek kéne lennie. Hiszen szinte ugyanez a ágyú a PzIV top ágyúja is, csak a Stug-é még tán pontosabb is valamivel. Legalábbis annak kéne lennie. -
TDantes #157060 75-76%-os a legénység, hát tegnap vettem meg a Stug-ot.
A hosszú 75-ös ágyút tettem rá, elvileg mondom milyen jó lesz, sniper-kedni vele, kicsit távolabbról, harcoljak elől a tankok.
Áh.
Jön egy T1, bele lövök, pattan, benyeli, rámfordul és kivégez.
Az a legérekesebb, hogy ellenfélként a Stug jóval keményebbnek tűnt.
A Hertzer simán jó volt.
De ezt nem értem, rám fordulnak elfüstölök. -
hellokitty92 #157059 Overlord Q&A rovatában. Kapásból adtam neki egy minuszt, pedig csak overlordot szoktam megtisztelni ezzel általában.:)
Szopjanak csak a ribancok!:D -
nemtudommivan #157058 Nyugi én már zsinórban buktam 13 csatát. Nem tudom megvenni azt a fegyvert sem amivel már hozzá tudnék járulni a győzelemhez. ha így haladok meg fog dőlni a zsinórban 21 vereség is. -
Oddball29 #157057 ???
A top ágyú mindent át tud lőni szemből is Tier7-ig, pontossága is megvan hozzá. -
Hát nem tudom, nekem mind a 4 X. es med megvolt már egy lövésből. -
sad1976 #157055 kösz.
nesze semmi fogd meg jól
-
Szakesz #157054 Attól függ, hogy mennyire vagy oda a zsákbamacskáért, szóval elég egyértelműnek tűnik a helyes választás. :) -
lammaer #157053 Hol van ez a post? szeretnék beleröfögni neki :D -
Már nem emlékszem melyik ágyút használtam Stugon, de az igen hatékony TD. Sok sebzést ki lehet vele osztani, nagyon jó tank. Legénység %-a?Valami hosszú csőre emlékszek ,hogy én azt használtam. -
Szpecnyaz #157051 Mégis szarásig vannak a csaták artykkal. Vagy talán csak ennyire mazoisták? -
lammaer #157050 Sztem csak jó VOLT. HE nerf előtt. -
T110 az cw tank, fontos szerepe van. Persze nekem 1 tankom sincs ezek közül :D -
TDantes #157048 Nem értem. Sokszor halottam hogy a Stug az jó. Hát én valahogy szörnyen szenvedek vele, ez szörnyen rémesen szar. Pedig top ágyú is rajta van de ez förtelmesen fos.
Sebzek maximum 100-150-et, aztán egy lövéssel kivégeznek. Nem értem. Szinte semmit nem lő át, ha mégis 100-as sebzéssel? Mikor jön szembe egy 500-600-700 hp-s tank?
Pedig bokorba állok, nem rohanok előre, próbálok támogatni másokat...de semmi értelme. Az első leadott lövésem után végem.
Előbb is, állok egy bokorban, Enks-en, jön egy 20% körüli vk3001P, bele lövök, pattan, megint belesebzek olyan 100 körülit, és kilő. Esélyem nem volt ellene.
A stock francia S-35 simán jobb mint ez fullosan.