World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Aki meg a fasz másik oldalán áll az pedig szentségel emiatt a hülyeség miatt ezerrel. Meg hát bukja a játékélményt.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Arra ez emberre mit mondanál, aki egy terembe ül és egy lézeres rakétát irányítgat egy bunker felé? Mert a mai világ errõl szól, a pilóta nélkül repülõkrõl, bombázókról, amiket több ezer km-rõl pár ember irányít.
Végezetül, érdekes és gyerekes a felfogásod, ha ezt gyávaságnak fogod fel és ilyeneket mondasz :)
AMX- 12t-nél járok, Tier 8-9-be rak folyton.
Gyorsulása tûrhetõ, végsebessége jó, kanyarodása átlagon aluli. De a Tier 6-7-es ezeknél sokkal mozgékonyabb.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Jó ez így, régen is így volt jó pár hónapon keresztül, mielõtt a csalás miatt kivették.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Elég bosszantó az, persze szerencsére csak klán tagok szokták csinálni, hogy elindul a csata és egybõl pásztázzák a terepet és artykra mennek.
Tudom, ki lehet ezt küszöbölni a folyamatos mozgással, de logikailag/ésszerûen nézve miért látom ilyen távból azt a füstöt? Akkoriban nem volt még mûholdas megfigyelés.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
a brutto 8,40+ 5,64 a szällitäs :-)
ha jól emlékszem peccs elõtt én láttam párszor ilyet, 2-es tank volt a 3-as felett... lehet jobb kitudja :D
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Na isu-val csak jobb lesz.. ruinberg. bevetem magam a városba kiszedek egy KT-t 10% körülire sebzek egy E8at egy KV3at. beleverek egy 60%osat a másik KTjukba. mindezt egy utcában. beáll a csata keresztezödésbe nem dugom ki az az orrom. gondolom megkerülöm öket ott csak egy SU152 van amivel szerencsétlenkedik egy Tiger P meg valami hasonló tank. rárusholok a SUra kiszedem. jön a KT amit már lesebeztem, durr bele már csak 8%on erre telibever hátulról a TigerP mielött KT is rámlõ, ki is szed. köszi... de legalább egy sry-t lenyomott...
sry de ki kellett panaszkodni már jobb is... jöhetnek a franciák...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ennek van valami oka, vagy csak bug?
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ahogy lépsz egy tiert ugy kapsz nagyobb tankokat. Egy T6-os tankal simán kapsz T10 ellenfelet.
I met God. She's black
I met God. She's black
Csata: Ensk 2012. január 7. 11:45:13
Jármû: T40
Szerzett tapasztalat: 1 330 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 10 379
Csatában elért Achievement: Pusztító
Na ez is meg lepett 5 kill 2 sebzés
A PII már sokkal jobb, azzal együtt, hogy minden átlövi. Nekem a PII-vel magasabb az átlag XP-m, mint az IS-4-el, szóval jó lesz.