World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te most ugye kibaszottul viccelni akartál ugye?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Counter-arty eljárások pedig az I. világháború óta léteznek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Igen, de ha átváltod a nyelvet magyarra akkor egyértelmûbb

Koridor
Azt a "enable battle recirding"-ot kell kipipálni hogy felvegye a csatát?

Na igen, az sem. Jó, beletörõdik az ember, csak kicsit fura és bosszantó, de amiket lentebb írtam azokkal kiküszöbölhetõ.
Aki meg a fasz másik oldalán áll az pedig szentségel emiatt a hülyeség miatt ezerrel. Meg hát bukja a játékélményt.

Met
hüpphüpp

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

lol

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Is-is. Mindennel tolom (kivéve TD), de pénz miatt jól jön az arty. Ez nem gyávaság :) Ez taktika, technológia és fejlõdés.
Arra ez emberre mit mondanál, aki egy terembe ül és egy lézeres rakétát irányítgat egy bunker felé? Mert a mai világ errõl szól, a pilóta nélkül repülõkrõl, bombázókról, amiket több ezer km-rõl pár ember irányít.

Végezetül, érdekes és gyerekes a felfogásod, ha ezt gyávaságnak fogod fel és ilyeneket mondasz :)

Elmorzsoltam egy könnycseppet olyan megható volt :c

Eagle16
Nem olyan mint egy könnyû tank, de közel van hozzá. Alapvetõen ezek nem felderítõk, azért van rajtuk ekkora ágyú hogy használd is :)

AMX- 12t-nél járok, Tier 8-9-be rak folyton.
Gyorsulása tûrhetõ, végsebessége jó, kanyarodása átlagon aluli. De a Tier 6-7-es ezeknél sokkal mozgékonyabb.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ó te szegény, két fikagolyó meggyúrása közt mozognod is kell? Mivé lett a világ :( Szerintem rossz fórumra jöttél sírni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
Akkoriban mintha mûhold se lett volna, amivel felülrõl látsz mindent...

Jó ez így, régen is így volt jó pár hónapon keresztül, mielõtt a csalás miatt kivették.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Met
gondolom te is artysta vagy, egy kérdés, akkoriban volt mûholdas nézet ahhoz hogy a gyáva köcsög tüzérek lõdözzenek a front leghátsó sarkán lévõ bokorból? nem

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ez azért van, hogy egymásra is figyeljetek, és ne fél kézzel a kukitokat verve lövöldözzetek 40 másodpercenként a heavy tankokra
lassú, nem alkalmas scoutolásra, mire odaérnél a megfelelõ bokorba, hogy spottolj, na addigra ott egy t44 és kilõ :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

na ilyenkor megy fel bennem a pumpa. Komarion e-100al bemegyek 1dül a szigetre, egy is még jött de azonnal kiszedték. a bejárón már kapásból eltalál a Gaywtiger + egy másik tettestársa, utána 1ül védem a szigetet 5 nagy tank ellen, persze kiszednek, és még valamelyik ÉRTELMI FOGYATÉKOS be meri írni, hogy "wtf happened with our e-100?" No comment.
Itt van egy replay a 90-esrõl

Biztos használható, de el is kell jutni odáig valahogy...

Arról van valami hír, hogy javítani fogják-e, vagy egyáltalán tervbe van-e véve olyan, hogy artyval az egyik sarokból a másik sarokban az ellenséges arty torkolattüzét ne lehessen látni?

Elég bosszantó az, persze szerencsére csak klán tagok szokták csinálni, hogy elindul a csata és egybõl pásztázzák a terepet és artykra mennek.
Tudom, ki lehet ezt küszöbölni a folyamatos mozgással, de logikailag/ésszerûen nézve miért látom ilyen távból azt a füstöt? Akkoriban nem volt még mûholdas megfigyelés.

Sziasztok! Amx 13 75 és 90 rõl tud valaki valamit mondani? Tudom nuku páncél de hogy gyorsul meg mozog? Fürge, téyleg olyan mint egy light?

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Master91
Komolyan, hétvége van, sok retardált meg ilyenkor játszik. 4 csatából 4 súlyos vesztés. Mikor lesz már valami rendszer ami a noobokat ketté választja a jó játékosoktól? :( azt még nekem ugattak hogy nem segítettem neki a B2essel, és mivel 91-es születésû vagyok, szerinte "kid" vagyok...meg sértett.
enokkal ezelõtt belinkelt valaki egy weblapot ami kiszámolja egy játékos "tudását" attól függetlenül, hogy prémes-e vagy sem, tudja esetleg valaki a linket?

Ja... A T50-2-õt meg a VK2801-et a 6-osok elé soeolja.

Koridor
Szeretem ezt a batárt <#puszi>

Nem karikáztam be túl vastaggal, tudom.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Mit kell itt látni?

el kell fogadni, a játékosok túlnyomó része nem tud játszani, akinek meg átlagosak az értékei (49/49/33, 1:1 k/r, avgxp:400/600) az meg azt hiszi, hogy õ már jó, tiszta szívás :-(

hät az a 7 eur csak netto är volt,
a brutto 8,40+ 5,64 a szällitäs :-)
darki81
lehet jobb az az 5-ös mint a 6-os :D
ha jól emlékszem peccs elõtt én láttam párszor ilyet, 2-es tank volt a 3-as felett... lehet jobb kitudja :D

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

IS3-al játszom. Redshire. minden idióta felmegy a dombra.14 ember ott gubbaszt a dombtetön. elidulok egyedül (pingelhetek pofázhatok akármit) pálya szélen. persze ellen 6 top tankjával arra jön. feltartöm öket, kiszedek kettöt. lesebeznek 200 hpra mire egy ferdi nagy nehezen odaér. kapok vagy 10 lepattanót, még reménykedem hogy túl is élhetem. a ferdi kiszed kettöt de még mindig vannak. ellen pershingje csak megtalál és ki is szed. köszi a sok segítséget team, feltartottam az ellen összes topját...
Na isu-val csak jobb lesz.. ruinberg. bevetem magam a városba kiszedek egy KT-t 10% körülire sebzek egy E8at egy KV3at. beleverek egy 60%osat a másik KTjukba. mindezt egy utcában. beáll a csata keresztezödésbe nem dugom ki az az orrom. gondolom megkerülöm öket ott csak egy SU152 van amivel szerencsétlenkedik egy Tiger P meg valami hasonló tank. rárusholok a SUra kiszedem. jön a KT amit már lesebeztem, durr bele már csak 8%on erre telibever hátulról a TigerP mielött KT is rámlõ, ki is szed. köszi... de legalább egy sry-t lenyomott...
sry de ki kellett panaszkodni már jobb is... jöhetnek a franciák...

Másodszor nézve látom hogy nálunk is van ilyen anomália.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Már nem elõször látok ilyet a patch óta!

Ennek van valami oka, vagy csak bug?

Koridor
én gyorsgombra tenném az "inkább várok" opciot <#vigyor2>

PLaci
Azt mondja ugye a WG, hogy a várakozást akarják lerövidíteni, de mért nincs olyan opció, hogy: "inkább várok"? :/

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

a heavy ág is uyganolyan puhány:D
Koridor
Tudom, elég baj az nekünk.

Koridor
Nem lesz.
Ahogy lépsz egy tiert ugy kapsz nagyobb tankokat. Egy T6-os tankal simán kapsz T10 ellenfelet.

Nem én csinálom.A tényeket írtam,h Eu-n új top volt a 63k(63.8 talán)user,a Ru-n meg átlag 300k.300ból fix,h könnyebb egyenlõket találni,de nálunk is mehetne 1-2perc várakozással.

szabii98
a francia med ág puhány, ezzel szemben a heavy elég komoly. bár még csak most lett meg a D2

I met God. She's black

mozesapo
Dobozos 7eu wot
Csak hát Magyarország nem eu, ahogy nézem.

Én A-20 -al játszom de nem értem miért rak tigris tankok közzé, elég elcseszett egy játék, még megsebezni se tudom õket. Remélem erõsebb tankkal azért jobb lesz a játék , mert ez így nem valami élvezetes.
Koridor
Most néztem 850 csata ment, az 25500 gémer. Nem hiszem hogy ennyi tankot ne lehetne jobban elosztani.

kösz!
szabii98
Mindenbõl a legjobbat, de én semmi cuccost nem használok( pl töltésgyorsító stb) .. így is elég jó

I met God. She's black

nekem hónapokkal ezelõtt ugyanez volt KV-3al, azért, mondtam rá, hogy egy rakás szar, de amióta van tier6 company bebizonyosodott, hogy egy remek tank. Vidd companyba, hidd el még ha sík hülye csapattal vagy és vesztesz egyhuzamaban akkor is élvezetesebb a játék tier6osok között, mit tier10esek ellen
nemrég vettem meg a tiger-t de nem vmi harcképes. miket kell vennem hogy harcképes legyen?
Azt nem tudom.

Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. január 7. 11:45:13
Jármû: T40
Szerzett tapasztalat: 1 330 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 10 379
Csatában elért Achievement: Pusztító

Na ez is meg lepett 5 kill 2 sebzés
Tökéletesen együtt érzek veled és gratulálok!
A PII már sokkal jobb, azzal együtt, hogy minden átlövi. Nekem a PII-vel magasabb az átlag XP-m, mint az IS-4-el, szóval jó lesz.
Ja, már aktív a camo bonus is?

Sziasztok
Újra toborzás a -DOH- klánba..
Toborzó szöveg itt :)

WoT: uvilmos