418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #157287 Direkt a minimap miatt írtam azt amit :) Igaz hogy ott látszik két másik tank tőlünk, de ők Type 59-el voltak elfoglalva, ráadásul nem is túl közel a Tigrishez. -
Mai szánalom:
-
stoppos #157285 Az orosz indulók is marha jók, de egész más dallamúak, mint a panzerlied. Nem nagyon értek a zenéhez, de nem tűnik egy szlávos hangzásnak. -
lammaer #157284 Utolsó mondatod kisebb magyarázatra szorul, tekintve hogy a minimapon az látható hogy mindkét irányból támadjátok őket :D
De amúgy is, kb irreleváns hogy azt a 100ast mutatja e feléd vagy a seggét. :) -
stoppos #157283 Ha legalább hegyes lenne az egyik vége. Akkor tudná, hogy az az eleje. Így, hogy kocka minden oldalról, nehéz a laikusnak megmondani. :) -
Szpecnyaz #157282 Íme, a legyőzhetetlen Tigris páncélos! Legalábbis a tulaja annak gondolta, mert végig a seggét mutatta felém. Valami rejtélyes oknál fogva úgy gondolta hogy ő bizony seggel is levédi a lövedékeimet, mivel elég Földi Pál könyvet olvasott és tudta hogy a Tigrisen nem fog ám semmi!
Megjegyzem hogy előtte se volt semmi ami indokolta volna hogy a frontja az ellenkező irányba mutasson.
-
lammaer #157281 Mai napi legjobb beszólás csata közben az ellenségtől (mit ad isten egy JPZE100 volt az :) )
Thank you to shoot me before I loaded. Do you know how much does it cost to repair this tank? -
lammaer #157280 Hát örülök hogy végre te is megszólaltál, annak viszont kevésbé hogy konstruktív hsz helyett mindjárt pocskondiázni kell.
Komolyan, nagyon elharapódzott ez a másik fikázása témakör, inkább akkor linkelj be valami eredményt mintsem hogy másokat a hátuk mögött leszóljál. -
Szpecnyaz #157279 Tudomásom szerint nem volt köze hozzá a SZU-ba települt bázisnak. Valami régebbi indulóból csinálták a Waffen SS számára. -
lammaer #157278 Tény, de annyira azért tán nem....
Most ahogy olvasgatom a neten csak szívattál, ez vmi német tengerészinduló volt vagy mi a szösz. -
lammaer #157277 Bazze... csak most vettem észre hogy a batchat 5 lövetű lett.... akkor nagyon szép buf az hogy többet sebez, csak kevesebbet lő :D -
Oddball29 #157276 Hát össze voltak Jóskáékkal bútorozva egy darabig. -
dolebid #157275 Sziasztok!
Kis hazánk WOT-os társadalmának egy gyöngyszeme: http://worldoftanks.eu/community/accounts/502405895-Amiga81/
Nem is értem hogy sikerült neki ezt az elképesztő tankmennyiséget kilőni... talán magyarázat rá a 31%-os találai arány és az 556-os effi érték. -
lammaer #157274 Nem mondod hogy lopták a németek a panzerliedet? :DDDDD -
Oddball29 #157273 Miért is olyan sikk a Kazanyi orosz tankiskola indulója német nyersfordításban? -
lammaer #157272 Jól hangzik, ilyenről nem is hallottam. -
3636 #157271 Most lehet nevetni fogsz,de ez a csengőhangom. WOT a téma a telefonomon,és ez a csengőhang jár hozzá. -
Első csatám ezen a map-on. Igazi arty pálya.
Győzelem!
Csata: Highway 2012. augusztus 5. 22:38:14
Jármű: SU-8
Szerzett tapasztalat: 3 753 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 31 021
Csatában elért Achievement: Top Gun, 6 kill. -
3636 #157269 -
3636 #157268 Srácok nektek is csinál olyat a játék,hogy elkezd betölteni és látom a játékosok névsorát, a töltést jelző csík megakad 99%-nál és ez így marad egészen csata végéig? Hiába lépek ki,és újra be,nem változik semmi. Majd ha vége a csatának,csak akkor enged be a garázsba. Érdekes módon a garázsban is látható a célkereszt. Ha új csatába indulok akkor már betölt rendesen de dupla célkeresztem van egymás felett. Korábban nem csinált ilyet. -
badnewz #157267 Adnak még két percet lehozom és viccesebb lett volna -
badnewz #157266
Megdőlt a credit csúcsom ( prém nélkül )
Ez sem volt elég a győzelemhez :) -
lammaer #157265 Akkor te már az oviban toltad a düne 2-t? :)
Mert hogy nekem az az általános iskola/szakközép eleje volt :) -
bgabor #157264 Hát azért szerintem nem, mivel te a 35-40 közöttit jelölted meg az adatlapodon, szerintem jó tíz évvel idősebb lehetsz nálam.
-
Szpecnyaz #157263 Na igen, tény hogy inkább alkalmas indulókhoz, de arra viszont nagyon :D. -
lammaer #157262 Érdekes, pedig sztem akkor egy korosztály vagyunk.... akkoriban nálatok nem volt diszkó/rádió/sulibuli? :) -
lammaer #157261 Annyiban igaza van, hogy németül egy szerelmi vallomás is úgy hangzik mintha Hitler éppen a legvadabb szónoklatát tartaná...:) -
Szpecnyaz #157260 Nem mondanám arra a nyelvre hogy alkalmatlan az éneklésre, amivel egy ilyen nagyszerű zenét énekeltek :D
-
bgabor #157259 Ha te mondod, én elhiszem neked. '90es évek végén még engem nem sok minden érdekelt a repülőgépeken, Dűne2-őn, Heroes 2-3on kívül. :D -
lammaer #157258 Pedig a német techno/elektronikus zene legendás volt a 90-es években.
Blümchen, Das Modul, U96... :) -
bgabor #157257 Jó cikk lett, egyetértek a következtetéssel, szerintem is gyakorlatilag ki fog halni a játékból, az E-100al együtt.
És az a német nyelvű egeres zenés klipp a végén... hát, hangulatos, de nem ismerek még egy nyelvet, ami ennyire alkalmatlan lenne az éneklésre.
-
Thomasovics #157256 :P akkor jó lesz, köszi -
Srác elcseszte mert a tigert simán kilőtték volna a 122mm D-25T L / 43-al aminek BR-471 B-vel 128mm az átütése 1Km-ről talán még ha a KT-t rakja oda jobban fest de az meg anyaghiányos volt szóval az se kilőhetettlen.
T34/85:
"Az orosz mérnökök 1943-ban a homlokpáncélzat vastagságát 110 mm-re növelték, és egy eredetileg légvédelmi ágyúnak készült 85 mm-es űrméretű L/51,5-es harckocsiágyút szereltek bele, amelynek páncéltörő képessége 914 méterről 30°-os becsapódási szög esetén is elérte a 95 millimétert. A szovjet mérnökök szerint ez elegendő volt a Tigrisek ellen, amelyeknek ugyan 110 mm-es homlokpáncéljuk volt, de azok függőlegesen álltak, így a becsapódási szög általában nem nagyon tért el a 90°-tól." -
csoszi87 #157254 Az M4-el csupán 1-2 probléma van.
Ugyan az a top löveg, mit Arl-en, viszont ha jól emlékszem nem rakhatod fel rá, amíg nincs meg a fejlesztett torony.
Ha jól emlékszem gyengébben páncélozott, mint az arl.
A sebessége nem kompenzálja a páncél hiányt. Lassú.
Viszont T9es csatákba dobálja.
Annyit viszont hozzátennék, hogy mindezek ellenére sokkal jobb a statisztikám vele, mint arl-el. Szerintem mindent elmond, hogy arl-el 38%. Teát nekem felüdülés volt az m4. A hibái ellenére is. -
TDantes #157253 25%-os a győzelmi arányom S-35-el. Pedig nem rossz TD, de mit lehet tenni ha legalul vagyok, és a csapat már zsinórban tizedjére veszít?
Délelőtt 9 csata alatt összeszedtem 3500 XP-t körülbelül, azóta 11 csata alatt nem szedtem össze 1500-at. Ez nagyon szopatós -
lammaer #157252 És még igaz is hogy ezt csinálják, sajnos :(
-
Hát ennek adnék 1000 goldot XDDDD -
TDantes #157250 Nem hiszem el. Úgy a nyolcadik vereség zsinórban. Kicsit sem idegesítő. -
Hivatalos forumbol... 
-
Kubukli #157248 Ja a másik oldalon én is NAGYON örülnék neki!