418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• rahotep
    Jó reggelt! "Artyrajongóknak" harmincadikától verseny:Behind the Lines Contest ― Love it or hate it, artillery is often in charge! Show us your skill at destroying enemy artillery and win prizes in our new replay contest.

Felhívnám a figyelmet,hogy csak"enemy artyllery" elpusztításával nevezzetek
  • Solten

Victory!
    Battle: El Halluf 06 August 2012 05:29:24
    Vehicle: Bat Chatillon 25 t
    Experience received: 1,291
    Credits received: 52,937
    Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"
  • Bmsrt
    És azzal működött?:)
  • Attiska
    Olyan sokan szídjátok a Penther-t, féltem tőle, de aztán nem volt szerintem rossz. Az biztos, hogy nem az első vonalban kell használni.
  • DasIsFuck
    én mielőtt eladtam ezt a xarhalmazt még a 105-ös ágyút is felraktam rá hátha azzal működik....
  • Bmsrt
    Ez olyan "aranyos":
  • raktáros
    még valami. cw-re miért nem 12arty + 3 felderítővel indulnak a csapatok?
    Szerinted 100 meccsből nyerne 1-et is egy ilyen csapat?
  • raktáros
    Ő nem francia med-ik, te pedig nem arty-ol. Eltaláltam?
    Csak rá kell húzni a célkeresztet és kész XD.
    Ez olyan mintha heavy-el azt mondaná valaki, meg kell indulni egyenesen az ellen bázisa felé, aztán vagy beérsz, vagy nem.
    Az arty taktikai lehetőségei, a med-ek lehetőségével vetekszik.
    Persze lehet, az itt a piros hol a pirost játszani vele.

• raktáros
    A med-ek vállalják a legnagyobb veszélyt? whehe
    Akkor a T-28, T-95 mit csinálnak? Ott vannak elterülve mint a tészta.Max egy hegy mögött tudnak rejtőzködni, mert minden szikla mögött kilógnak elöl, hátul miközben lópikulát sem tudnak csinálni.
    himmin "normál mod" + talán ensk-en kívül egy kedvező pálya sincs nekik.
    Bármilyen kis szar arty leszívassa őket, pedig nélkülük is van bajuk bőven oldalról, hátulról.
  • DasIsFuck
    szerintem csak hangnem kérdése az egész.

hallgass meg egy arabot, azok olyanok mintha beletörne a nyelvük miközben beszélnek.
  • DasIsFuck
    azt mi indokolja, hogy az amcsik zsákszámra kapják az ilyen atom kemény páncélosokat a szerencsétlen németeknél meg a Maus se működik úgy ahogy kéne neki?

mondjuk ha csak német tankok lennének akkor működne, meg a többi is.

tényleg az lenne a legjobb ha a német tankok csak németek ellen mehetnének.
  • DasIsFuck
    mert a frontjával ért volna vmit?

• Szpecnyaz
    Na és még egy :D Imádom ezt a tankot :D

[IMG][/IMG]
  • Szpecnyaz
    Egy kis ízelítő a T110E3 képességeiből :)
    [IMG][/IMG]
  • Szpecnyaz
    Ja, végül is tudni kell kezelni a W/S, shift és bal egér gombot, rendkívül bonyolult. Aztán még a célkeresztet is rá kell húzni egy tankra, amit nem is muszáj telibe verni a sebzéshez. Kb ahhoz mérhető mint ami ahhoz kell hogy 60al száguldozz a papír tankoddal, miközben mindenki rád vadászik. A 6 lövés meg kb szart se ér, abból általában a fele nem sebez/lepattan/félremegy, cserébe több mint fél percig tölt újra. De majd Te is másképp fogod látni, ha eléred valamelyik jobb revolver tárast.
  • Master91
    Az artynak is vannak hátrányai, még is mindenki vas villára szúrná azt aki használja.
    Az artyt is tudni kell kezelni. Mert hogy csak lövök, és ölök, nem azt jelenti hogy hasznos is voltam a csapatnak.

Én mozgok, figyelem a mappot, segítek az éknek, meg ilyesmi.
    És jobban nyerhetünk.

Azt akartam ki hozni ebből ,hogy a franciák ilyen kis piszkosak a 5-6 lövésekkel, és nincs belőle morgás, akkor ne legyen már ekkora hepaj azét mert a pálya másik végiről lövök én.

Meg érdekes, akkor senki se szídja az artyt mikor én mentem meg a seggét / hozom vissza nyerésre...
  • Szpecnyaz
    A francia tankkal tudni kell játszani. Mellesleg nem a pálya túlsó felén lévő bokorból lövöldöznek műhold nézetből. Mivel közelharci tankokról van szó, nagyobb veszélyt vállalnak mint a többi tank, főleg hogy papírból vannak. Mellesleg 3 T6 szovjet/német/amcsi izé talán nem szed szét egy 8as heavyt? Szóval nem érzem jogosnak hogy az artyt a francia tankokhoz hasonlítod. Főleg hogy mivel még nem mentél egy "izével" se, szóval fogalmad sincs a hátrányairól.
  • Toweliee
    Őt übereljétek!

• Master91
    Ha 2-3 T6 francia izé jön be, és engem szednek szét, egy heavy 8-ast, akkor még én vagyok a béna :D

Hónapok óta nézem a fórumot, ilyen esetbe általába még engem basznának le :D Ha artyval ki lövöm a másikat, akkor meg én vagyok megint a szemét.
  • Trabant93
    Beszarok ezen a játékon,hihetetlen hogy mik vannak benne.Panther csak úgy hobbiból átlövi a t29 lövegpajzsát pont az ágyú mellet.Meg szegény kv3-mamra elölről hátulról egy amx100 és kt szendvics.Nagyon fair game...
  • Szpecnyaz
    Azért mert ha hozzánk bejön egy 3as arty platoon akkor a túloldalt is minimum ennyi lesz. Plusz ehhez a gép szeret még hozzátenni 1-2 artyt csak úgy grátiszba. Szóval én úgy vagyok vele, hogy ha ők elrontják az én játékom, akkor én is ezt fogom tenni az övékével :) Kilőni csak akkor fogom ha szakaszban megyünk, szólóban csak annyit teszek hogy nem állítom meg a scoutot.
    Legalább annyi értelem lenne bennük hogy a 3 arty helyett 2 arty + 1 scout formációban mennének, az legalább hasznos tud lenni.
  • Master91
    Láttam én is a képet :D
    Hát ha ki lősz, bumm ,ez egy játék :D (feltéve ha ellenfél vagy)

Amúgy nem tudom miért kell egyből az artyistákat lerohanni...szeretek velük játszani. De meg lehet nézni, mással is ugyan úgy tolom. Egyszerűen csak néha jól esik mikor felülről látom a dolgokat.

Franciákat utálom, még se teszem oda a kést egy franciás kommenthez se.
  • Szpecnyaz
    Aztán csak nehogy velem kerülj egy csatába :D. Szeretem "megnevelni" az arty platoonokat, oldaltól függetlenül :D.
  • Master91
    Mivel T8-al nehézkes szemből, igen, főleg hogy minden 20. csatába látok esetleg olyat ami kell nekem.
  • Oddball29
    Csak felülről megy?
  • Master91
    Valaki T7-T8 arty platoon? :D Kellenek a nemzetiségi szakértő szalagok...
  • Szpecnyaz
    Sabaton nekem is nagy kedvenc :D.
  • Master91
    Ááá azok már nekem kemények :)
  • Musztafakebab
    http://www.youtube.com/watch?v=z9Uz1icjwrM

http://www.youtube.com/watch?v=T8r3cWM4JII

Nálam ez a kettő a menő! :D Nah jó komolyra fordítva a szót Sabatontól a White death és a Ghost Divison a menő.
  • lammaer
    Mert nem jöttél velem platoonba amikor szóltam. Hűtlen lettél, most szenvedj. Ribanc :D
  • Szpecnyaz
    Na, ezt vajon mivel érdemelhettem ki? Ma este vettem meg, de egyszerűen nem tudok vele győztes köröket menni. Pedig a staton látható hogy eléggé hozzáteszek vele a csapat győzelmi esélyeihez.

• lammaer
    Azt hiszem ott helybe kivégeztem volna a T92-nket.... rendesen tarkónlövés ahogy ilyenkor dukál.
  • Master91
    Én csak ezt a kettőt tolom :D
    Picivel jobbnak érzem magam, de hamarabb dühödök fel :D

Ez űberel:
  • lammaer
    FEl kéne ajánlanom vmit Thundernak hogy megcsinálja :D

Túl jó nyerő szériában vagyok, nem bírom abbahagyni :D
  • Oddball29
    T110E3 páncél
  • Szpecnyaz
    Egy időben ez volt az ébresztő zene a telefonomban :D. De amúgy a ruszkik is tényleg jó indulókat tudtak csinálni, sokszor szoktam hallgatni őket tankozás közben is :D.
  • Szpecnyaz
    Te inkább menjél és fussad a befejező köreid :D. Meg azt mondd meg hogy mikorra várható hogy a result tracker felismeri az új tankokat?
  • Master91
    :3

• lammaer
    Áh, itt már elvesztetted a hiteled.... :)
  • Szpecnyaz
    Na igen, én ebben a pillanatban írtam volna be az ellenséges scoutnak hogy hol van a T92, persze szabad átjárás biztosításával együtt.