418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #157447 ti toltatok 7.5 óta tier 6 medet? én Jumbo-val próbálkoztam..... nagy kedvencem... de a kurva anyját a WG-nek..... mindig tier8 ellen pakol be vele :( -
+ össze-vissza lő -
TDantes #157445 Jó az...csak nincs páncélja, nem tud rejtőzni, nincs ágyúja, rossz a kitéríthetőség, lassú, rosszul fordul, és szopatja az MM.
Más baja nincs is. -
Nazarov77 #157444 Ez jól hangzik, remélem most normális buff jön.
Overlord iam sure stats from 7.5 shows the Buffs to E100 wasnt enought. Buffing turret front is nice but useless when no1 aims at it because of LFP made from wet paper. Can we expect another buffs? Will you finally buff LFP to make this "brawler tank" able to get into close combat with its enemies without being destroyed or cripled on the way?
Right now its unable to kill enemies from range because of penetretion and cant get close because of so weak LFP.
Also buff to LFP would help JGE100 and you already said its underperforming.
Will see based on stats. As of now - quite possibly. -
Adjunktus #157443 Isten ments!
Ezeknek a low tier Francia TDk-nek max annyi esélyük lehetett volna igazából,hogy az ellenség nem tudott volna rájuk lőni a röhögéstől... -
nemtudommivan #157442 Vannak francia medesek akik a játék elején leöletik magukat,meg van a másik típus akit nem is látsz egész addig míg a fele csapat el nem tűnt, és szét nem szóródnak a maradék emberkék. Akkor ők rárontanak ezekre a magányos emberkékre kihasználva a gyorsaságukat fordulékonyságukat és kivégzik őket. Na most hogy ehhez tudás kell vagy türelem nem tudom.
Ha platoonban vannak még rosszabb. -
Nazarov77 #157441 Azon se nagyon van páncél, akkora tierű csatában csak a 8asoknak lehet probléma átütni az alját. Artyk meg extrém sebzéseket visznek be neki, obj 212 is megfelez néha.
JTnél sokkal többre tartottam a kisebb alfát és nagy rofot, hiába ment mellé, hamarosan jött a következő lövés. Vagy mikor beadja a max 700as sebzést azt hamarosan jött a következő lövés.. áh imádtam úgyhogy vissza fogom venni. -
TDantes #157440 Menjél Samu-40-el is akkor...van olyan jó mint a AMX-40 , csak épp TD. De lehet tán még jobb is... -
Hát pont ezért nem kell az...ez is elég borzalmas, mert ezen még páncélzat sincs. Mondjuk hülyék ellen jól működik, 4 darab T110E5 lövést szívott fel a lövegpajzs délelőtt :D Biztos mondta magában hogy wtf. De hát nem oda kell lőni. -
killbull #157438 Én a random miatt kezdtem el artyzni, és láthattátok videóban megvan az élmény. Már nem jön be hogy beviszem IS8 at, lövök max 5 öt azt ennyi. Akkor van élmény ha épp nem erős az enemy. Vagy beviszem Object 704 et azt azzal is max ha 5 öt lövök és alap meghalok mert nem véd senki, nem segítenek. Szerintem már nem éri meg randomba nagy tierrel menni. Ezzel nem buzdítani akartam senkit hogy artyzzon. -
Adjunktus #157437 AMX40-haha
Amikor először megláttam röhögtem.Rettenetesen idétlen.
Aztán mikor játszottam vele,sírtam.
10 csata után sírva röhögtem.
15 után eszelősen vihogtam.
Most még kell kb 8k xp.Jelenleg a teljes apátiánál tartok.... -
Nazarov77 #157436 Képzeld el ugyanezt a 0 sebzés, lánctalp, misst csak 2,33as roffal. crappanzer E-100al ez van folyton. És ha véletlenül átütöm a páncélt akkor beadja a minimum sebzést. -
Gunslinger #157435 Szerintem meg ott volt 3 hétnyi tesztszerver, ami alatt mindenki eldönthette, hogy kell-e neki 6.1 milláért egy ilyen vas vagy nem, én is eldöntöttem, hogy az E-50M rohadtul nem kell, hiába raktam bele 300k xp-t az E-50-be korábban. Nem lehet mondani, hogy a user megvette és sunyiban hónapok alatt szétnerfelték, mint ahogy ezt már sok tank esetében láttuk, ahol valóban jogos lenne a sírás-rívás. Lófaszt, a JPz E-100 úgy jött ki, ahogy már a teszt2 fázisban is szerepelt. -
Ez a rohadt Bl-10 fog a sírba vinni....folyamatosan 0 sebzés, lánctalp, lánctalp, lánctalp...istenem. E-75 alját nem találta el ez a szar 200m-ről. Első lövés a semmibe ment a második meg leláncolta...
JT, E-50, és egyebek oldaláról pattantam ma úgy hogy a tank közel 90 fokban állt hozzám képest. 650 Hp-s tankba 560-at ver meg ilyenek...
Az egész játék legmegbízhatatlanabb ágyúja...
Farakás mögött volt egy E-75, ráláttam az oldalára, pont el tudtam lőni a fa mellett. megvárom míg leszűkül teljesen erre kilövöm a farakást...éljen.
És ehhez hasonlók....nem sokkal kevésbé idegesítő mint T95-tel menni az a helyzet. -
Itt ha valaki szólni mer, vagy valami érvelés mellett áll ki, mindig le van hurrogva :D Ezért szoktam csak kérdezgetni....most is kár volt meg jegyeznem valamit
-
Nazarov77 #157432 Általában az ellentábor hurrog, akik általában ellenségként harcolnak német tankokkal, nem velük mennek, úgy könnyű magyarázni. -
Hallod láttad már a statjaimat? Milyen tankokkal megyek?
Az, hogy csak szólni mertem (!!!) hogy mindenki fikázza az artystákat mert messziről köpködnek, mért nem lehet akkor utálni a bagettes majmokat, akik 5-6ot lőnek?? ( igen, le pattan, 0 dmg, stb...)
Csúnyán meg szoktak néha alázni engem akár melyik tankal megyek, -1 tierű kis szaros belém soroz 4-et, abból tuti hogy 1-2 modulom off.
És nem kell azzal jönni hogy béna vagyok, mert ha állok a ház mögött és a semmiből lő szarrá, tuti az én hibám nyílván.
Nem tudnék vele játszani? Miből gondolod? :D Mert nincs idegem át lépni az AMX40-en, az tuti azt jelenti, hogy balfasz pöcs vagyok, csak artyval tudok játszani. Nyílván.
Mikor elkezdtem a bétába a wotot, én meg mondtam magamnak hogy minden típusú tankól meg lesz a maxom.
Kész.
Haver úgy kezdte, hogy full német ág...
Kész.
Van artym, szeretem is. Ha engem lő ki 1 hitből, meg lepődök, és le hülyézem magam, hogy mért jöttem ki 4 méterrel a szikla mögül.
De ha a francia kis piszok a semmiből kap ki, akkor most mivan?
Emlékszem mikor bejött a francia ág. IS-emel Abby-n, a városba találkoztam egy T6-ossal ( már nem emlékszem hogy a med / heavy ágból volt -e ).
Frontját mutattam neki, ő oldalát. 2-őt bele sóztam, maradt olyan 2-300 Hp-ja. Ő meg 5 lövésből simán meg ölt. Szemből.
Persze azóta sok minden változott...másak az ágyúk/páncélzatok, de ez akkor is kicsit geciség volt.
Sebaj, én csak egy béna arty-sta vagyok....
-
Adjunktus #157430 Nocsak,nocsak!
Nem is volt az olyan régen,amikor fejtegettem,hogy a Német 128 meg 150 lövegek gyengék t10-ben.Még dpm meg pen értékeket is írtam róluk.
De akkor le lettem hurrogva és láma is voltam.
Most akkor hogy is van ez? -
Tusy #157429 - új regisztrációs kód érdekel még valakit? GF kártyámhoz driverfrissítéskor hozzávágtak 1 kódot de csak új WoT accountra él. 3 nap prém., 500 gold meg vmi t2 light tank +1 free slot
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!GT8UP2-PK7R3E-V27V7P -
Tessellia #157428 Hova kéne azt nerfelni? -
Nazarov77 #157427 Szerintem 10 jgpzE-100 tulajdonosból 10 szidja jogosan. -
Nem az én képem írtam. Fórumon találtam. -
Attiska #157425 Na, akkor remélem, hogy azt a rohadt KV-1-et is nerfelik, mert ha nem, innentől kezdve jogos minden német nerf sírás. -
Oddball29 #157424 Hohó, felkerültünk a WoTNews-ra. -
csoszi87 #157423 WÁÁÁÁÁ!
Kérlek rakj fel videót!
Látni akarom a beszélgetést kezdéskor! -
TDantes #157422 Egyszerűen ilyen nincs. S-35-el minden csata szívás. Mindegyik. Nem tudok nyerni. Képtelenség. Hát mi a faszt csináljak ha betesz egy olyan csatábam, ahol egy két kibaszott hülye platoon-ban már az első percben bekékül és kilövi a saját csapattársait poénból?
Ilyen nincs...100 Xp nem kaparok össze 10 csata alatt. Mindegyik csatám ilyen. -
hNeo #157421 lol. megvan a háttérképem. kösz. -
TDantes #157420 Azért azt nem értem, már amikor kép volt a E100TD-ről lehetett látni hogy lassú, világít, és az alját át lehet lőni, viszont brutális sebzésű úgyú ,és erős front.
Min lepődtetek meg? Hogy ilyen lett? Nahát...olyan lett amilyennek várni lehetett a képek alapján? -
Thomasovics #157419 tényleg irreálisan gyorsult is meg kanyarodott is vele 100% legénységgel gyakorló csatán :P -
foxbat88fx #157418 13 90et? o.O elég nagy pro lehetett az is :D -
rudii #157417 Akkor az egy nagyon buta 90-es lehetett ha egy Jgpz E100-at nem tudott megforgatni. :)
Klantarsaid? 2db Jgpz E100-ra pedig ha ramegy 90-es persze, hogy csak egyikkel tud foglalkozni masik lekaphatja mert fedezik egymast.
IS3-nak szembol lo egy 1000rest aztan mire ujra tolteni mar melle all es ott a vege. Nem is kell light vagy med tanknak lenni.
Nem szidni akarom Jgpz E100-at, sot orulok h pozitiv velemenyeket
hallok, mert sajnos mindenki tobbet vart tole aki megvette. :/ -
Szpecnyaz #157416 Szerintem jobb bele se gondolni :D. Olyan piros lehet az ürge mint Lenin párttagsági könyve
.
-
Thomasovics #157415 hát hogy lassu-e nem mondanám, klántársaim valahogy kitudták forogni az amx 13 90 et jpz e-100 al, -
foxbat88fx #157414 érdekes módon 60-70%-ban talál... nagy csíter szar!!!!
de ha ennyire érdekel..... su-152 stock gunját is sokan szídják hogy nem talál el semmit :D
én csak azzal használtam/használom: 308 csata 72% hit rate :P -
rudii #157413 Pz4-el kapcsolatba csak megerositeni tudom amit mondasz. :)
Snipe tank. 2.sorbol lovoldozni. L70-es agyuja ott T5 egy igazai a'sz.
De ha durvulni van kedved 105 howitzer lehet hulyulni. Masik pz4
oldalaba egy hit.
Nekem anno nagy farm tankom volt van is vele 1200 csatam. Most meg, hogy
dupla kredit allunk ossze 3mas pz4 szakaszokba es durvulunk. ;)
Uj MM rendszer miatt mar nem is dobal T8hoz löwe, typeok ellen.
Jelenleg 10 milla kreditem van es mai nap folyaman ezt picit meg
picit szeretnem novelni. :P -
killbull #157412 134 tonnás dögnek hol kéne mobilnak lennie? Nem kötekedek de szerintem teljesen logikus. ellenben meg egy Object 704 nek ami 44 tonna, az elég mobil tud lenni. -
Hassel74 #157411 A KV 122-esével el lehet találni valamit az 5 méterre lévő pajtakapun kívül? :))) -
mesysil #157410 A Pz4 tényleg nagyon jó tank, csak sniperkedni kell vele és elkerülni a közeli csatákat, mert viszonylag lassú és lassan fordul a tornya. Nekem tegnap sikerült vele 6 tankot kilőnöm egy csatában, és nem én voltam a top tier. Még 2 VK is áldozatom volt:D -
rudii #157409 JgpzE100-at amint jott pacht haver mar vette meg es azota fikazza.
Kicsi loveg kiterothetoseg.
Lassu, lassan is fordul.
Nagy doboz atom vilagit szar cacmo.
Hiaba vag bele egy tankba 1100et ha tuleli es melle megy es vege.
Van Object704-el van 2000 csataja 4000 kilove. SU-85 is van 2000 csataja
szoval adok a velemenyere. Csak azert tartsa meg, hogy vedes CW-el esetleg. -
stoppos #157408 Amit viszont akkor nem is értek, mert akkor hogyan játszott a T-54-gyel???