418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Úgy látszik ö egy használható példányt kapott,mert engem célzás nélkül hugyoznak keresztül,bárhol
    Komolyan ott tartok vele hogy eladom a g..ibe
  • Plata
    Ma két csatát mentem tigrissel.

Láttam egy érdekes megoldást defender ölésre.
    Defender a falhoz lapult és rátolatott törmelékre így a seggét kicsit megemelte,nagyon klassz helyre állt be nem tudták belőni,jött oho és egyszerűen ráhajtott a defenderre ás rámászott,az meg összetört alatta.Aszittem le esek a székről a röhögéstől.
  • kigyi
    Amit ember készített azt egy másik tönkre tudja tenni.
  • Rammsch31n
    SerB rádküldi az FSB-t... :DDD
  • SzocsA
    Fellehet törni azokat a szervereket amin az accuntok vannak és törölni mindenkiét a picsába?
  • asolyom
    A hajós játékban is van.
  • Lokker
    Amilyen sebzések vannak így 1 csata akár el is tarthat 6-7 percig. Biztos nem lesz ilyen mert akkor nem lesznek 3-4 perces csaták.
  • yossarianHUN
    Kitalálom... Turán?
  • ROMOTO
    HP töltés, nem lőszer...beláthatatlan következménye lenne, azaz teljes agyfasz, a konzolos fejlesztői vonal eléggé elszállt, pc-n ilyen soha nem lesz.
  • Angelus1991ster
    Persze a lőszer tankolásos cucc felborítaná a random módban az egyensúlyt.
  • ROMOTO
    A Blitzben meg próbaképp bevezették a hp javító csomagokat, érdekes elképzelés, kigurulsz valami tankra ami egylövéses de visszatölti a hp-ja felét és kinyír...
  • kigyi
    Írták, hogy visszakerül a shopba :)
  • ROMOTO
    NA szerón már megen scorp g-t árulnak...
  • joe662
    Ö én nem aggódok. Elég csak a soha többet nem kapható tankokra gondolni
    Valahol olvastam,hogy a 13-57Gf sem lesz többé,nem baj karácsonyig majd csak kibírom valahogyan
  • yossarianHUN
    Állítólag missziókkal lehet majd szerezni.
  • R3nton
    Volt már sok minden unlikely. Mondjuk én tuti nem vennék pénzért ilyen szart. Szerintem ilyen hétvégi eventekbe tuti raknak majd idővel. Bár aztán ki tudja, akkor mi értelme maradnak a rankednek. Jó nagy hülyeség ez a bond, meg ez javított felszerelés is.
  • yossarianHUN
    Pont, hogy nem.

"Also, I asked a birdy in the company and there are no plans to have bonds on the Premium shop or available for gold and it’s very unlikely that they will ever be."

Rita belsős infója.
  • diegho™
    T49-el beengedtek végre Prokhorovkára, 10k+ kombinált. Replay
  • R3nton
    TVP, Batchat, Leo1, STB1, E50M. A többivel szerintem nem érdemes foglalkozni. Igazából a 2 autoloader a legfaszább. Leo1 a lézerágyú miatt nagyon jó, igazi sniper cucc. E50M meg a rammolás miatt fun, és az is jó sniper. STB1-nek meg jó a DPM-je, de néha nagyon melléhord. Oroszok nekem nem jönnek be, kicsi az alfa.
  • joe662
    Köszi!
    Jól haladnak,lesz itt még a shopban is kötvény nemsokára
  • TiborTamas
    Jól érted.
  • joe662
    Amit abba az üres slotba rakhatsz, azok igen,mint a kóla és társai.
  • asolyom
    Egyébként jól látom, hogy akkor ezek a kötvényes cuccok egyszer használatosak lesznek, mint régen a fogyócikkek?
  • asolyom
    Nem mindig. Legalább is az Egérkével nem vagyok nagyon sokat T10-ben, de ha igen, akkor is max. 5 db T10 tank van, de többnyire inkább csak 3.
  • joe662
    Nem csak randed csatában lehet majd kötvényt szerezni,jöl értem??
  • Plata
    Igen az,de nekem az is tigris.
    Ki kéne már grindolni az E75-öt,egy délelőtt meg lenne,de annyira nincs kedvem,mindig T10-be dob.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.01. 20:59:25
  • TiborTamas
    Tiger II-ről beszél, az van neki... :D
  • asolyom
    Én újabban a Löwével produkálok hasonlóan fogalmatlan csatákat, pedig régebben nem ment vele rosszul. Az új MM óta viszont egyszerűen mintha elfelejtettem volna vele játszani. Még full T8 csatában is iszonyú gyengén megy. Csak értetlenül pislogok.

Az is egy vicc, hogy a Mäuschenbe 8 csata alatt toltam bele 15k+ xp-t, míg pl. a T-10-nél 47 meccs kellett 17k+ xp-hez. Igaz, hogy az előbbivel 75% a WR, míg az utóbbival 38%, és az átlag sebzés között is van 1k különbség.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.06.01. 20:51:04
  • R3nton
    Mivel light...az amerikai szar is papír és még nagy is meg ronda is. Tier7essel meg hogy kerülsz tier10be?
  • R3nton
    jah, de azt elfelejtetted mondani, hogy ha lighttal sebzel, akkor több xp-t ad, mintha mással lennél. És a spot még jön hozzá...
  • Plata
    Kínai tornya papír.
    Tigrissel szokás szerint T10-be kerültem.
    Wz csak tornyát mutatta volna de mindig belőttem.
  • R3nton
    Én hülyét kapok, mikor meghallom ezt a baromságot, hogy több látótáv kell a lightoknak. Oké, hogy az M48nak 420van, de dög lassú és kiszúrják már messziről, el se jut odáig, hogy spotoljon. A lightnak meg nem esik vissza a camoja mozgás közben és baromi gyorsak. A dpm-et szerintem is túlzottan visszavették, de max abban lehetne hozzáadni. Ha azt vesszük, hogy idáig a 8-asok voltak a toppok, 10-esek között mentek állandóan, most átkerülte t9be, és buffot kaptak pl penbe, és hpba is. Na már most a tier10esek még ehhez képest is jobbak, szóval nem olyan siralmas a helyzet. 13-90 pl nagyon jó és a 10-es is nagyon jó lesz azzal a tárral. Német és a kínai se tűnik rossznak.
  • asolyom
    Nekem 1300 körül van vele az átlagom, de valahogy annyira nem estem szerelembe ezzel a tankkal.
  • joe662
    Grat! Én 600 dmg-s köröket mentem az O252Uval:-/
    Totàl fogalmatlan vagyok vele:-(
  • asolyom
    Meglepően jó csatát sikerült menni az Egérkével Murovankán, encounter módban. Hosszú idő óta először lehetett valakivel összedolgozni. A szokásos heavy úton mentem a foglalókör felé. A társak többsége a varázserdő felé ment, de a háttérben lesben állt egy FV215b 183. A foglalókörben ellenséges E75, Type 4 és IS-3. Az E75-be kétszer belelőttem, mire felocsúdtak, jött az IS-3, hogy majd ő megmutatja. Kicsaltam a foglalókörből vonultam vissza, mert töltöttem. Ez jött nagy arccal, hogy majd meglő, de pattant, és utána elporladt az FV ágyújától. A Type 4-gyel ugyanezt eljátszottuk. Egy lövés, visszavonulás, Type pattan FV kilövi.

A végén 3795 sebzéssel, és 3250 pattintással zártam.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.06.01. 19:19:43
  • Lucifer001
    Ez az " Acélfóka Token " mire lesz jó ? Mert a tokenekkel eddig kiváltottunk valamilyen küldetést ...
  • asolyom
    Akkor én az ultrafos kategóriát gyarapítom.
  • ROMOTO
    Ez a játék minden önigazolás kényszeres jellemből kihozza a reakciót valamilyen formában
  • yossarianHUN
    Diegho egyedi világnézete szerint mindenki fos játékos, akinek nincs legalább 4000 wn8-a, önmagát is beleértve Hát, mindenkinek joga van a véleményéhez :D
  • ROMOTO
    Akkor neked elég sok problémád lehet ha az zavar ha valaki azixvéem szerint jónak hiszi magát és nem az, másoknak ennél jóval magasabb az ingerküszöbe, csak a szimplán idióta tomatokat ekézik és leborulnának ha a játékosok alapból 1600 wn8 al rohangálnának