418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Szia.Én is csak megtudlak erősíteni,amit írtál.Alapvetően nem értem a francia fóbiát,régen sem értettem.Most meg ez a +1 tier nekik,sztem csak rontott rajtuk.Mégiscsak papír az összes.Lorraine-t nem is erőltetem..Enélkül is sok a béna.
  • patchaou
    Ilyet ígértek már pár peccsel korábban is.
  • Gunslinger
    Már négy napja volt angol nyelvű is, de most az istennek sem találom, klán chaten linkelték anno. A lényeg, hogy fényezik rohadtul a pályákat, a téli pályák még téliesebbnek fognak hatni, blablabla. Fizikáról összesen mondanak 2 mondatot, aminek a lényege, hogy most már sehova nem fog beragadni a tank jó eséllyel.
  • TDantes
    Hát attól is függ te miben ülsz. Pl: a ST-Im-et egyetlen szerencsés találattal égette porrá egy flanszia kis mitugrász. Mázlista.
  • Tessellia
    Kb. annyi, hogy más lesz a renderelés, szebb lesz a környezet ez főként lakevillen látható, hogy a tónál nem szakadéknak fog kinézni a tópart hanem normálisan sziklás kavicsos hatású lesz + lesz hegyeknek árnyéka + maga a megvilágítás is máshogy hat ééés a végén megemlíti, hogy mindezek ellenére laptopokon és gyengébb gépeken szebben fog futni a játék(hiszi a piszi).
  • csoszi87
    Akkor írd be 2x.
    Tényleg nem foglalkoznak az ilyennel, csak nagyon kirívó esetben.
  • lammaer
    Amikor pl T54-ben vagy E50-ben vadászok franciára, én csak egyszerűen beforgatom a frontomat neki amíg ki nem fogy. HP függő persze, de ha nem voltam nagyon lesérülve az a pár lepattanó (megspékelve az alapesetbeli sok 0 sebzéssel) pont elég hogy nálam legyen a labda :D
  • Scuy
    ok..de ez szant szandekkal volt ez megérdemel 1 nap tiltást...arty..beáll mögém..belémlö..mondom heeee??..erre utánnamjönés megint belémlö....
  • lammaer
    Meccs közben jobb gomba nevére. De ne erőlködj, semmi sem fog történni. Volt már hogy három saját artit tettem taccsra, olyankor egy automatikus rendszer kinyír, kapsz 1 nap bannt. Függetlenül attól hogy reportálnak vagy nem.

Tegnap meg egy vk-t neveltem meg (miután egy normális kérésemre shutupolt), még csak az autobann se kapcsolt be.

Lépj tovább, néha az embereknél elpattan a húúúr....

• TDantes
    Én szoktam számolni mennyit lőnek...egy-két-há-négy-öt-hat...én vagyok fogó..és meg vagy! Már ha persze nem lő szitává az első sorozattal.
  • csoszi87
    Ingame chatben írd be, hogy: FUCK YOU NOOB!
    Pont annyit ér, mint a feljelentés.
  • lammaer
    Én tényleg azt tudom mondani, hogy vegyél egyet. De komolyan.
    Nem azért hogy belásd nem fenékig tejfel, hanem azért hogy legyen neked is részed azokban az örömökben amit a revolvertár nyújt.

Ezt most szarkazmus nélkül írtam. Teljesen más játékstílust igényel mint a többi tank (ez nem az a gurulok előre, fedezéket keresek, csikicsukizok játék amit mással csinálsz), ha elsajátítod akkor nagyon meghálálja.
    De ehhez az kell hogy felismerd a szitut, merj a pofájába mászni bárminek (E50-E75 akár), hiszen távolról nem tudsz velük mit kezdeni.

Ha viszont úgy játszol vele mint a többivel (beállsz a szikla mögé, néha kinézel és lősz) szar lesz.
  • TDantes
    Azért low tier-ben TD-zni szerintem valami iszonytató.
    Szóval az egy dolog + 2 tier-el rak csak feljebb. De 80-90%-ban +2 tier-el rak feljebb? Ne már.

De ennél nagyobb baj, hogy a csapat...mint a siketfajd.

Szóval előbb is. Oké, állok hátul, lövöldözöm messziről a támadó 5-6 KV-IS-t, mondom semmi gáz a mi nehéz tankjaink ott vannak elől...fél perc múlva nem voltak ott, én meg meg egyedül voltam az említett 5-6 KV-val szemben. Próbáltam menekülőre fogni, de hát van arty is úgye...és besegített.

Vagy, hogy a tőlem egy tier-el nagyobb nehéz tank elvárná menjek ellőtte TD-vel.

Vagy, az arty-nk elküld felderíteni...TD-vel felderíteni?

És aztán jön pár teamkiller.

És minden második pályán van lemmingvonat, amire felszálok én is, mit tehetnék, de a KV-k lemming vonatát megállítja egy panzer38t...az már valami.
  • csoszi87
    És tényleg! ezen filóztam hol halottam ilyen lhaccsolást.
    Próbáltam nem kuncogni, de nem sikerült.
    Úgyhogy dobjatok a padlóla!
  • Scuy
    hogy lehet jelenteni valakit? ha szantszandekkal kilött?

• haflac
    Vereség
    Csata: Cliff 2012. augusztus 6. 16:07:58
    Jármű: T-54
    Szerzett tapasztalat: 1 014
    Szerzett kredit: 61 489
    most mit csináljak még!!??
    a buzi arty lőtt ki,mikor lerendeztem az ellen t-54-esét meg egy is-t,mert a madárkák egyszerre rontottak rám,de rábasztak :):)
  • Nazarov77
    Fizikáról sajnos kevés van de a maus jól lenyomta az árokba az IS-7et :D Valamit nagyon mutogatnak és magyaráznak a pályákról.
  • lammaer
    Látom francia topik van pont amikor nem vagyok :)

"És hiába vagytok 3-an ellene, ha ő fedezék mögül kioszt 1-1 találat senki nem fog kapásból utánarohanni, hanem visszavonul, ergó megint csak előnye van...."

Bocsáss, meg, de akkor ez konkrétan azt jelenti hogy a 3 ember közül konrétan 3 hülye állt szemben az AMXel... pont ilyenkor kell rámenni és kitaposni a belét a franciának, mert nem nehéz kimatekozni hogy pl egy AMX a maradék három skulójával mennyi sebzést tud leosztani.

Már a mozgásából látni egy franciának hogy éppen be van e tárazva vagy nincs, ha ilyenkor te a hasonló tierű mededdel nem mersz rámenni az a te hibád.
  • Nazarov77
    Kis videó 8.0ról ha még nem volt. 3 napja tették fel.

• SZU
    Az Altyról jutott eszembe, de egyáltalán nem kuncogni való!

• csoszi87

• Master91
    Nem azt mondja hogy egyszerű. Csak hogy szopás, hogy amíg te 1-2 lövést tudsz bele engedni, vígan marad még HP-ja, míg ő a 5-6 lövésével szét szedi a fejed.
  • ratgab
    Pár hónap múlva dobok egy eredményt róluk megígérem.
  • ratgab
    Nem a menés a lényeg könyörgöm! Kit érdekel, hogy hogy megy, mikor sorozatlövő a szentem? Fair, hogy én egyet lövök, ő meg 4-et, 6-ot? Ráadásul még gyors is.

Ugyanúgy szikla mögé megy, hogy ne találják el ha netalán messze van, mint én, akkor meg miről beszéltek?

Ha körülötted köröz, akkor meg cseszheted a páncélzatodat. Seggbelő, ott meg szinte bármi sebez 2 tieren belül.
  • Nikosi
    Kezdj el játszani velük és majd rájössz, hogy nem is olyan egyszerű velük az élet.
  • ratgab
    M4, Vk-k, Pz4....
  • csoszi87
    1 poén miatt mindenki szívja a vérem, hogy pedig az artyk hasznosak.
    Tudom, hogy 15mp alatt kevés arty tölt be, meg azt is, hogy nagyokat ütnek. Tapasztalom magamon én is eleget.
    Nem látszik a szmájli, vagy a hétvégén "összefogás az altykért világnap" volt?
    Mi történt a fórumozókkal? Nem értik az artys viccet.
    Szerintem ez nem az az univerzum ahol eddig játszottam.
  • lexlutor
    ..te nem sokat mehettel francia meddel..
  • ratgab
    Azt senki nem mondta, hogy kilőhetetlenek! Egyszerűen előnnyel indulnak. HA kitáraznak végük van azt is tény, ha még nem eresztették beléd a 6 lövedéküket és nem lőttek szét.

Ha nem tudsz ráfordulni, csak köröz körbe körbe, akkor lődd már ki. Ráadásul ez idő alatt betáraz és agyő.

"Mert egy felkészült tank ellen kb semmit se tudnak elérni."
    Ezt te se gondolod komolyan. Marha felkészült lehetsz arra, hogy körbeautóznak és addig 4-et, 5-öt beléd lőnek.

Ennyi erővel a fallal is beszélgethetnék, mert baromira nem akarod érteni, amit mondok. Azonos tier-ű medet a francia verzió simán kinyírja a sebesség és a tűzgyorsasága miatt, ezen mit nem lehet érteni? 1v1-ben, mert ilyen is bőven akad. (Nem egyszer van, hogy a retardált csapattársaimat rég kilőtték mellőlem és akkor jön egy ilyen ferrari, na azt hogy oldod meg?)
  • csoszi87
    Na nem mondod?
    Nem láttad a smájlit a végén?
    Én akkor is tartom magam ahhoz, hogy mihaszna "alty"k voltak.
  • zsupeti
    Ne hidd.Osztják ők a sebzést rendesen,tapasztalom a saját bőrömön néha.Meg persze én is voltam meleg amíg artyztam. :)
    Az hogy a neve mellett nincs sok csilliárd kill,nem biztos h csak mozizott felülnézetből.Persze aki artyval kezdi a pályafutását ráadásul 50-75% legénységgel,az nehezen fog téged eredményesen támogatni támadás esetén.
  • Scuy
    én 32800-ra..meg 5 milla..de akkor egy vasam se maradna:-)ellenben sztem hülyeség erre elcseszni ennyi millat...ennyiböl jópár másik tankot megvehetek:-)
  • lexlutor
    ..mivel mindez a csata elso perceben volt, egy normalisabb arty ennyi ido alatt meg csak be sem tolt.. nem hogy pozicioba keruljon..
  • zsupeti
    Marder2.
    Sok csírát lehet vele irtani.
  • csoszi87
    De nem is az a felháborító, hanem, hogy az "alty" nem volt hajlanó neki segíteni.
    Ezért is gyűlölöm az "alty"kat. Amikor kellenének, akkor nem csinálnak semmit.
  • Scuy
    Premium nélkül mely tank az ami pozitivn termel?KV-1-en..és S35-ön kivül??
    Mert prémre sose fogok költeni...marad a játék élvezete..CW-meg álom marad:-)
  • haflac
    jelen pillanatban már csak 37251 tp-re vagyok a t-62-től,meg hiányzik 6 milla :)
  • zsupeti
    Lehet,h azt kérdezte:ALT+F4? :)
    Az ilyen szerencsétlen gyászhuszár mikor jön rá,h akkor ér ő valamit ha a csata közepén kezd el arty spottra menni.Nyomoroncok..Tisztelet a kivételnek.
  • DasIsFuck
    pantherral ugyan az a baj mint a tigrissel is, hogy a tank adatai t7-re nem megfelelőek.

• Scuy
    Na..akkor fix hogy nem fogok elkölteni rá 6 milliot:-)Marad a T54..ezt fényezem totalra...legenyseg 2 képessége már megvan...had fejlödjenek tovább..:-)
    egyébként van olyan tank egyáltalán ami tier VIII.felett prémium nélkül átlagosan nyereséges legyen??Vagy ez a szint már csak pénzkérdéses?:-)