418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ne PzJgI-el játsz :D -
Nazarov77 #157605 Új motorhangok is jöhetnének már igazán. Ez a benzines fűnyíró vagy targonca hang nagyon gagyi és unom már. -
Szpecnyaz #157604 Ez olyan hogy shit happens. Ahhoz hogy egy magányos heavyt leöljenek nem kell francia tank, a legtöbb med simán képes rá. -
Attiska #157603 Nem tudom, hogy mennyi amúgy az az összeg, a mit a többmagos támogatásért ki kell fizetni, de alighanem több, mint az állandó foltozgatással járó programozói munka költsége, mert amúgy már rég megvették volna a licenszet. Pedig ha egy kicsit a vodkásüvegen túl látnának, rájönnének, hogy nem lenne hülyeség perkálni a lcenszért. Hosszabb távú befektetés lenne ugyan, de megtérülne, főleg, hogy a WoWP is ugyanezt a motort használja, ha minden igaz. -
Kronos79 #157602 Végül is igazad van. Mit is várok? :) -
Kronos79 #157601 Feltételezem vannak gyengébb, talán inkább régebbi laptopok. Azokon nem biztos, hogy jól futott. -
demoneye #157600 köszi szépen!
-
Attiska #157599 Mer' a többmagos licenszért fizetni kell a motor gyártójának, és így kevesebb pénz maradna vodkára/anyagra/kurvára/stb. -
Bebasz #157598 Az miért lehet, hogy én csak pár klánnak látom a logóját, korántsem az összesét, ha bemásoltam a clanicons mappába a full EUban találhatóakat.. ? -
Kronos79 #157597 Ennek a +1 tiernek örülök, mert igen nagy égésnek tartottam, hogy a 13-90 a KV-3-t körül dongta és az ,akkor még, 1300HP-ból 250-350HP-t hagyott, miközben töltöttem. Artysta segítséggel pedig ki is szedett. Igen tudom ne legyek egyedül! Nem voltam. Hülye társak jöttek velem. -
Ytar #157596 amúgy elnézve ezt a videót, a német superheavy tankok hamarosan újra csillogni fognak, ha végre valahára jön a fizika :)
Maus egymaga végighasít egy-egy szerpentinen, aki meg szembe jön, annak reszeltek :)
alig várom a lökdösődést. -
TDantes #157595 Játszható laptop-on is, szüleim csak netezésre vett laptopján lazán működik. És nem egy bika laptop-opt vettek, olcsó cucc, nekik csak internetezni kellet. De teljesen jászható volt. -
Szpecnyaz #157594 Nem várhatod el hogy a legegyszerűbb megoldást válasszák :D. -
Kronos79 #157593 Attiskához még annyit, hogy valamelyik ide is belinkelt videóban SerB az alkesz fejével említett valami olyant, hogy laptopon is játszhatóvá akarják tenni a játékot. Persze ez a kijelentés is a majd meglátjuk kategória. Nem tudom miért nem próbálják inkább több magos procikra átjátszani? -
Szpecnyaz #157592 Nyilván ők az idiótább részei a játékosoknak. De ilyen sajnos minden nemzetnél előfordul. Bár a franciáknál szerintem sokan lemorzsolódnak alacsonyabb tiereknél.
Én speciel nem hiszem hogy a Lórin kívül más franciának ártott volna a +1 tier, mivel nem változik a besorolásuk. (bár mindjárt jön majd valaki aki kiabálja hogy OP!!!)
Hát igen, az előnyök. Sajnos nem látják be hogy a franciáknak csak a sorozatlövés és a mozgékonyság van, am meg nagyon gyengék. Ezeket az előnyöket persze OP-nak látják, mivel nagyon feltűnővé teszi őket. -
Attiska #157591 Itt. -
Destydeme #157590 Jókat írsz a különböző nemzetek,különböző előnyök/hátrányok=különböző taktika kell hozzá.Sajnos 90% szereti ráhúzni ua-zt a sémát minden tankra.Persze nem megy..Ebből van a sok felesleges csata vesztés,felidegesíted magad stb. -
demoneye #157589 a friss patchra hol találok xvm-et? vagy jó a 7.4-es csak másoljam át a 7.5be? -
Destydeme #157588 Aláírom,nekem épp ezért nem tetszik,h kaptak +1 tiert.Azért Lorraine-nek tier 9ben a 40mm minden csak nem páncél.Nem is értem mit gondoltak az új amx behozatalával.Rengetegszer látom,h Lorraine/bat Chat az 1.percben rohan,talán leöl 1 tier 4es PZ4et és kész..Ilyenkor tudnék pofozkodni+ráadásul általában borítékolható a bukta.De ez igaz a francia heavykra is,szeretnek rohanni.Sokszor nem is értem,h volt feneke hozzá,h eljusson tier 9-10be.Egyszerűbb lenne,ha menne vmi feldsserítő tankkal,több hasznára lenne a csapatnak. -
Attiska #157587 Azt mondja, hogy a renderelésen változtatnak, és éppen hogy gyorsabban fog futni a lassabb gépeken. Persze ezt erős fenntartásokkal tessék kezelni addig, amíg nem jött ki élesben a peccs. -
Destydeme #157586 Szia.Na,én rézben erről írtam az előbb :) -
Destydeme #157585 Hi.Ez is jó,bár még nem próbáltam.Eljátszod a hülyét,a másik hülye meg rád megy..Persze,h minden vagy csak ember nem:)De ez nem is a szeretetről szól:)
Viszont tényleg elképesztő fóbia van a franciák iránt,holott bár neked 6lövésed van,de abban benne a ricochet-től kezdve bármi,amíg ő szinte biztos,h sebez.Sőt alapvetően a franciával csak 1-2 ellen mész bátran.
2tank közé már nem feltétlen mész.Én ez úgy szoktam mondani,h leválasztom a nyájról.Ha vki van olyan buta,h egyedül szaladgál,akkor meg is érdemli.
Ezért lehet jól tier 9-10es tankokat vadászni.Őket előszeretettel hagyják magukra,mondván megvédi magát.Én ezzel nem értek egyet..Fürge tank rám veszélyesebb,mint 1 lassú lomha heavy. -
demoneye #157584 Ha az a kisvideó igazzá válik,akkor nem nyúlnak nagyon bele vele a grafikába? nme fogja zabálni a memoárját? Eddíg nem azt erőltették,hogy minél többen tudjanak játszani,minél gyengébb gépekkel? -
raktáros #157583 Minden fórumon található egy két szarkeverő hülye gyerek, itt éppen te vagy az.
1. pendejo! meséld már el nekem, mikor állítottam én olyat, hogy a franci med op lenne? vagy bármely tank op lenne?
Sztem a t-110 és az is-3 kicsit erősebbek tier azonos társainál de azok sem op-ok.(most írd be vazze azt állítom az is-3 minden tanknál erősebb)
Vannak nehezebben kezelhető járgányok pl. t-95, kv-5 de sokan ezekkel is kiválóan szerepelnek.
2. honnan a picsából tudod hogy én milyen játékos vagyok?
Tudtommal sem szakasz-ba, sem századba, sem cw-én nem mentünk még együtt, javíts ki ha tévednék. Ha esetleg random találkoztunk az nem jelent semmit mert lehet éppen akkor borult a kaviáros szendvics az ölembe, mikor kéjes vigyorral kilőttél.
3. a múltkor beírtam senkit nem érdekel ha hátra megy a franci med, a saját arty-k mögé hogy éppen mit csinál, éppen matyizik, pisálni megy vagy újra tölt. erre valamelyik hülye szarkeverő beírja "lehet éppen te voltál" hogy hülye vagyok mert ha éppen támadni készül egy med társa akkor írja rld hogy tudja a másik várnia kell.
4.bgabor911 a te műved?ha igen ezzel a stat-al jóval kisebb pofával kéne lenned!
Sok szarkeverő tehetségtelen hülye van ebben az országban ezért tart ott ahol! -
És tényleg azt írtad :D xD -
Szpecnyaz #157581 Minden nemzetnek van valami előnye, amit ki tud használni a többivel szemben. Pontos német ágyúk +jó páncél, jenki hull-down mód stb. Aki ezt az előnyt érvényesíteni tudja a többivel szemben az nyerni fog 1v1ben. Ha te vagy annyira szerencsétlen hogy a társaidtól elszakadva kószálsz és magadra engedsz egy franciát akkor megérdemled hogy kilőjön. Ez azt jelenti hogy ő volt a jobb.
Ha már az előnyöknél tartunk, azért miért nem sír senki mert pl egy JT 600 méterről kiszedi egy halálpontos lövéssel, ami az ő előnye. Egy Obj 704 előnye az, hogy nagy az alfa sebzése és egy lövéssel megfelez. Egy E50 akár 5-600at is tud rammolni egy franciába. Emiatt talán sírnak itt az ezt "elszenvedő" játékosok, mint Te a revolver tár miatt? -
bgabor #157580 Lánctalphangokat írtam, nem lánctalpakat. Tehát más lesz a hang ha füvön mész, mint ha betonon vagy ha kavicson. -
Aaaa az jöhet! Azt hittem hogy minden csata előtt rá rakhatsz havas/betonra való garnitúrát.... -
haflac #157578 Persze normális arty-limitált MM,a büdös életben nem lesz.Akkor mé nem beszél a szarházi. -
Gunslinger #157577 Elvileg a hangra értette, hogy különböző talajon más-más hangjuk lesz. -
Terepfüggő új lánctalpak??? nemá! -
haflac #157575 wz 111 néven bent van,9500 gold -
Gunslinger #157574 Hja, noobokat ki lehet fingatni blöfföléssel, néha be szoktam írni a közös chatbe, hogy "reload", aztán hozzáteszem, hogy "oops" és várom a csávót akit pofántárazhatok, volt már hogy bejött és ilyenkor voltam mindenféle csítermádáfáká. -
bgabor #157573 A kínaiak kedvéért került be, nálunk nem lesz, ahogy a WZ IS-3 sem. -
haflac #157572 itt az ágyújának az adatlapja:
<_85mm_Tip_62-85TS>
<userString>#china_vehicles:_85mm_Tip_62-85TS</userString>
<description>#china_vehicles:_85mm_Tip_62-85TS</description>
<icon>gui/maps/icons_vehicle_components.dds 5 0</icon>
<tags>
</tags>
<level> 6 </level>
<price> 61530 </price>
<notInShop> true </notInShop>
<impulse>0.44</impulse>
<recoil>
<lodDist>MEDIUM</lodDist>
<amplitude>0.3</amplitude>
<backoffTime>0.1</backoffTime>
<returnTime>0.28</returnTime>
</recoil>
<effects>shot_main</effects>
<pitchLimits>-22 5</pitchLimits>
<rotationSpeed>39.375</rotationSpeed>
<reloadTime>5.71428571428571</reloadTime>
<maxAmmo> 59 </maxAmmo>
<aimingTime>2.28571428571429</aimingTime>
<weight> 1500 </weight>
<maxHealth> 122 </maxHealth>
<maxRegenHealth> 61 </maxRegenHealth>
<repairCost> 6 </repairCost>
<shotDispersionRadius>0.388571428571429</shotDispersionRadius>
<shotDispersionFactors>
<turretRotation>0.16</turretRotation>
<afterShot>4.0</afterShot>
<whileGunDamaged>2.0</whileGunDamaged>
</shotDispersionFactors>
<shots>
<_85mm_UBR>
<defaultPortion>0.80</defaultPortion>
<speed> 792 </speed>
<gravity>9.81</gravity>
<maxDistance> 720 </maxDistance>
<piercingPower>130 116</piercingPower>
</_85mm_UBR>
<_85mm_HEAT>
<defaultPortion>0.0</defaultPortion>
<speed> 634 </speed>
<gravity>9.81</gravity>
<piercingPower>205 205</piercingPower>
</_85mm_HEAT>
<_85mm_UOF>
<defaultPortion>0.20</defaultPortion>
<speed> 792 </speed>
<gravity>9.81</gravity>
<piercingPower>43 43</piercingPower>
</_85mm_UOF>
</shots>
</_85mm_Tip_62-85TS>
-
bgabor #157571 Néztétek a hivatalos kérdés-felelet fórumot? Overlord visszajött. A 8.0 patchre a játékos által kiválasztható játékmódokat, terepfüggő új lánctalphangokat, új rendert és fizikát ígér. Jónak ígérkezik ez a 8.0 -
Gunslinger #157570 Elvileg csak a kínai szerveren van ahogy a heavy is, nálunk nem lesznek. -
Destydeme #157569 A mozgáson nem tudom pontosan mit értesz:)Nekem volt h Type-al fogócskáztam 1 ház körül.Blöfföltem mintha be lennék töltve és elkezdtem kergetni.Persze,h 50sec rld időm volt,de ő ezt nem tudta,vagy nem figyelt...Töltés után már valóban kergettem(előtte csak imitált mozgásom volt és ki is lőttem .)Hiába na,jó tanárom volt francia tankokból:) -
haflac #157568 Kíváncsi vagyok,hogy a type 62,mikortól lesz publikus,mivel már most is benne van a game-ben.Adatlapja alapján,6-os light tank,4800 gold,előre 50,hátrafelé 23 km/h a sebessége. -
Gunslinger #157567 Nah, mire jók a klántársak, össze-vissza kerestem a videót, aztán meguntam, beírtam nekik és 20 másodperc múlva jött a link. :-D
Itt az angol verzió: