418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• toma77
    nálam pont fordítva, PzIV mintha meg lenne táltosodva, pedig pár hete adtam el, mert szenvedtem vele, annak ellenére, hogy régebben kedvencem volt
  • rudii
    Egy gyors random kerdes.
    Uj pacht mikorra varhato?
    Aka'r mar szeptemberben?
  • lammaer
    Én nem szerette a lórit, a garázsban még ott van de sztem már nem sokáig. Itt az idő a francia TD ágra :)
  • Kubukli
    Tolta a mostani akció alatt valaki KV-1 übertankkal?
    Az érdekelne, hogy másnak is csodálatos módon romlott-e a találati aránya vele. Lehet, hogy nekem van üldözési mániám, de szerintem a köcsög fehérorosz sumák disznók valamit letekertek a KV-1-nél néhány napra.
    Valószínűleg úgy találtam el a Mars egységet, hogy közben a cézókört betöltötte egy Hummel!
  • Destydeme
    Én meg úgy fest egyedül maradok a francia nerfel..Mindenki más fa...ról beszél.Pedig imádtam a Lórit...
    Sajna újabb france nehéz ágyú jön,amx 1390el,alias back to business...
    Ez bezzeg nem téma.Lassan nem fogok a témához szólni és marad az uninstall...
    Ti meg alsóbb tier-ről beszéltek..
  • toma77
    kis szösszenet a vitához (az eredmény is stílusos)

• lammaer
    Mert farmtank, azé.

Ha megnézed, módszeresen irtják a farmtankokat. Az orosz oldalon már meggyomlálták őket, németen még nem.

A lényeg: ha nem tetted volna hozzá hogy "csak a német", egy szavam nem lett volna :)
  • Attiska
    Ja, majd meglátjuk. Tényleg, az ígèrt historical játékmóddal mi van?
  • Attiska
    Oké, de akkor miért kell a PzIV-et bántani?
  • hellokitty92
    Azért várjuk ki a végét.:)

Szerintem meg pont jó lesz, ha végre eltakarítják a schmalturmot a pz4-ről, legalább kapunk egy kisebb, jóval könnyebb, ezért sokkal gyorsabb tornyot. Nem beszélve arról, hogy végre mednek lehet majd nevezni a pz4-et, mert azzal a batár nagy vödörrel inkább egy heavy mozgékonyságra...
  • lammaer
    Deazért ahhoz képest hogy csigazabálónak tartasz, mintha azzal mentem volna legkevesebbet :)
  • foxbat88fx
    de legalább nem velem :(
  • szabii98
    áhh szóval mégiscsak a covjetoroszországnak dolgozol!
  • Nazarov77
    Most lebuktam :D
  • Oddball29
    Te is megtaláltad, kivel kell kötekedni...

Popcornt ide.
  • lammaer
    Még mindíg a KV1el van bajod? Mit akarsz még attól? :)

T5ös francián megint csak mit akarsz nerfelni? Most hozták be, és az eddigi T5öst feljebb tolták. Megint csak a német? :)
  • Szpecnyaz
    Nyimánye? :D
  • Attiska
    A mínuszokat megintcsak köszönöm. :) Épp ma volt szó arról, hogy 8:0-ban a PzIV-et nerfelik. Nem a hős KV-1-et, nem a T5-ös rágógumit, nem vagy a csigát, hanem ismét egy németet.
  • toma77
    kis ELC AMX-vel beakadtam két szikla közé Karelián a domb tetején, se előre, se hátra
    fél óráig sírtam-ríttam az ellennek, hogy ugyan lőjenek már szét, ne szenvedjek tovább... már majdnem térképet kellett rajzolnom nekik, hogy odataláljanak...

hajrá új fizika!

• lammaer
    Engemet vádolsz e csigaevéssel?

• lammaer
    Szóval te vagy Serb? :)
  • szabii98
    neeem, te csigát eszel, az más :P
  • foxbat88fx
    tévedsz..... mind a két tank nagyon fasza.... IS benga nagyot sebző gunja közelre jó + a mobilitása....
    Tiger pontos gunja sniperkedni való.... közelharcra alkalmatlan...

anno. amikor indultam tier8! ESL versenyben és nem is volt tier8-am!!!! T29-el kezdtem... viszonylag jól ment vele, de aztán elővettem az IS-t.. és amikor 1v1-ben simán levertem 3KT-t egymás után akkor gyanus lett nekem hogy elég állat ez a tank.... azóta is bent áll a garázsban, én imádom :) még mielőtt valaki mondaná hogy előbb menjek másik tier7-el is: Tiger bent áll a garázsban, IS is, T29 is, AMX M4 1945 is, de az nem sokáig, messze a legszarabb tier7 :S
  • Nazarov77
    Amire én panaszkodni szoktam azokkal érdekesmód tényleg gond szokott lenni. (E-100,Maus, JGpz E-100, ezekre panaszkodok jogosan és érdekesmód ezekre pont jön és még jönni fog buff )
    Panaszkodnék én amcsi tankokra is ha lenne náluk szemlátomást alulteljesítő vacak de a németeket leszámítva meg pár low tier francia fost a többi nemzet korrekt.
  • lammaer
    Sztem itt nincsenek is szovjet fanok. Én pl nem vagyok szovjet fan, csak utálom a németes sírást. Nem ugyanaz, messze nem :)
  • Szpecnyaz
    Végül is Eagle csak 1724-es effel rendelkezik. Tuti azért hülye a felfogása :).
  • Nazarov77
    Na ja óvatosnak kell lennem sok itt az orosz fan azt lehurrogják itt azokat akik balanceot szeretnének.
  • Attiska
    Vigyázz, mit mobdasz itt a fórumon, sokak szerint egy szovjet hk nem lehet OP.
  • Nazarov77
    Szvsz Tigris sokkal jobb az ISnél, hiába gyengébb a páncélja. Na nem mintha az ISnek erős páncélja lenne, és csak 4km/hval gyorsabb ami nem nagy cucc.
    Tigrisnek viszont 1450HPja van, és nagyon jó átütése meg pontossága van amivel szemből is felveheti a versenyt T9ek ellen míg az IS 122mm crap25Tje lassú, extrém pontatlan, gyenge átütésű, T9ek ellen nem sok esélye van szemből de még a T8asok ellen se túl jó.

Nem minden a páncél, a jó agilitást és löveget sokkal többre tartom mint a páncélt.

IS-3nál a KT frontja tényleg erősebb, viszont oldalról meg az is-3 a jobb hála a spaced armornak. T8 heavyk elég jól ki vannak balanceolva, mindegyiknek megvan az előnye és hátránya.

KV-3 tényleg jó védettségben de lassú. Viszont a 7.5ös buff tök fölösleges volt, így már OP szerintem, mert tényleg pattogós az eleje, az oldalán meg a rohadt lánctalp bezabálja a lövéseket.
  • DasIsFuck

Elég hülye felfogásod van már bocsi.

jó akkor Tiger vs IS az IS sokkal jobb összvédettséggel rendelkezik szintén,több szituáció előnye van,gyorsabb és jóval manőverezhetőbb.
    Alacsonyabb pen miatt magasabb csatákba a Tigerrel jobb menni, pontosabb, de cserébe az IS iszonyat nagyot üt..remélem látod h akkor el kell arra a szánalmas szintre jutnunk, hogy a tigris nagy előnye a high tiger battle ami önmagába abszurdum egy t7-es tanknál.

Tigris P KV-3..Igen a Tigris P frontja igen durva, de a KV-3 se sokkal marad le mögötte mert a front páncélja annak is képes 210-es peneket pattintani+erősebb az alja..de ennyi az a szomorú igazság, hogy a KV-3 többszörösen lepipálja a tigris P-t összvédettségbe..Kezdjük a tornyoknál...Míg a Tigris p-nek ott a nagy fekhőkarcoló illetve oldalt hátul már 108-as pennel alázod simán, addig a kv3 tornyai még a 132,138-as néemt ágyúkat is simán le tudja pattintani ha gyengébb a szög vagy messzebb van, ilyen nem hogy a tigris P-nél de mint mondtam még a KT-nál sincs...csak az E-75 tornya kezd el hatásosan működni t5,t6-ok ellen.

IS3-as részed...
    Nem értékelem át, mert..
    Tisztába vagyok h az IS-3-at frontból hogy lehet könnyne átlőni, de ha nem elég odafigyeléssel lőjük hopp rohadt könnyne pattan az is...
    Tehát a KT frontja és az IS3 frontja kb egyenlő erősségű hatásfokkal működik harci helyzetekbe, mivel a kt alját nagyon sokszor nem tudod elrejteni vagy annyira beforgatni h ne vidd át.

És a front 1 dolog és csak egy nagyon mellékes dolog, mert a KT-nak kb egy papír torony és oldalakkal párosul az amúgy háztömbnyi méretű tank.
    Ezzel szembe z IS 3 oldal jóval jobban véd alacsonyabb tierek ellen,magasabb tierek ellen,átlőhetetlen torony és mivel picike a tank így nagyon könnyne az a random 1-2 mm-errel feljebb megy a lövés és már pattan is róla+spaced armor és az oldalai elnyelik oszonyat könnyen a lövéseket.

szintén védettség tekintetébe ég és föld a kettő tank.

a legutolsó mondat meg baromság...
    sebességét,gyorsulását,vezetését,..tudod megiélni meg kitapsztalhatod hogy kell vele játszani, de védettség tekintetébe nem.
    van 3 elhetőség...
    Játszhatsz jól a tankal vagy baromi rosszul és előfordulhat h az ellenség auto aim vagy nemtörődöm célzást használ.

a védettségi szintehez elég az ha a szóban forgó tankokkal elégszer találkozol hasonló szituációkba ami mondjuk 4-5k csata alatt már pl baromi sokszor előfordul és aztán ahogy lesz több csata úgy sokszórózódik.
    te tudod h mivel lősz rájuk, fejedbe vannak a másik tnakról a tapasztalatok..korrekt összehasonlítást lehet levonni ezekből.

és nem a tesztekből ami szép és jó tréningen csak épp éles harci helyzetbe meg ezerféleképpen megbukik ezer és egy okból kifolyólag.

a Tigris,Panther sehogy nem felel meg t7-nek mert a páncélzatuk semmi ellen nem jó.
    T6-ba lenne keresnivalójuk meg értelmük.

korábban felmerült francia témához is annyit, hogy mindenki úgy oda van h érd el meg menj velük aztán meglátod stb...
    jó emberke megy vele és láss csodát nem tud velük játszani, kerek perec kijenti h hülye a francia tankokhoz...és akkor mi van?
    ugyan úgy borzalamsan unfair lesz a revolver tár, nehézség meg h nem egyszerű ide vagy oda..
    aki szeret velük játszani vagy érdeklődik irántuk az előbb utóbb meg fog velük tanulni játsznai...na most aki nem az meg értelemszeráen nem, ettől független vele szembe még ugyan úgy unfair lesz h ha véletlen szembe száguld egy ilyen kiüríti a tárat és max 1 lövést tud dobni a franciába és meghal...

sőt ettől azegész menj és próbáld ki dologtól már a fejem fáj..kipróbálja ha ő nem tud vele játszani akkor az azt fogja bizonyítani h na mégsem olyan op/unfair/túljó/up/akármi?

Nem, azt fogja bizoynítani h az adott játékosnak nem fekszik vagy nem tud vele játszani,,semmi többet.

Nem ártana leszállni a magas lóról, főleg úgy, hogy ezt az állítólagos jó balance ami most van úgy érjük el h amúgy a játék általa manipulált össz győzelmi arányok szerint döntik el h most nerf vagy buff, de még ezzel is lehet trükközni, hisz látjuk lehet úgy nerfelni és buffolni is h amúgy a tank nem változik semmit..vagyis nem csináltak semmit.

Erről az egészről ez a véleményem.

• Destydeme
    Hi,de nyertetek,elvileg még a cap csak húzta az eff ratingodat.
  • Ytar
    erre mást én sem tudnék mondani ...
    komolyan nem értem .. T9-10-ek bazmeg .. ez fáj .. hogy a faszba lehet idáig eljutni ennyire balfasz játékkal?
    mondjuk arra is kíváncsi lennék hogy te mit vártál attól a manővertől ..
  • Attiska
    Mi a bajod a JP-vel?
  • Attiska
    Ilyen ma nekem is volr, Ensk, az ellen vezet valami 5-10-re, de a vasút túloldalán kínlódnak, mig két csapattárs és én lövés nélkül behúzzuk a zászlót. Kaptam vagy 300 XP-t, természetesen ez volt a triplázós.
  • Destydeme
    Mit tudnék mondani?1 hónap után még mindig írjak,h mi az anyátokat csináljatok?Anno 1-el ezelőtti patch után azért nem mentem 2 hétig,mert belefáradtam,h a nem harcolok,hanem írok,h mi a q... a csináljatok?????????
    Mi a ráknak ide új játékmód?
  • Destydeme
    Task:Cap the flag és senki nem megy foglalni!!!!!!!!!!!!!!!!Ruinberg pálya...Kész...
  • Oddball29
    Jó, hogy pont a JP-t egy szívből utálótól kérdezed.
  • Oddball29
    Felújítva 7.5-re. Hamarosan jön a többi is.

• Kronos79
    Azt hiszem mára elég volt. Kezdenek igencsak rajzani a növénykék. Az esti csúcs egy szerintem eladott acc. Effje alapján jó játékos T34-gyel El-Hallufon. Először nem is bántam, hogy nem ment el a szokásos heavy oldalra, aztán már igen. Nekünk nemigen segített. Egy Type-pal ketten próbáltunk feltartani két Type-ot és egy T34-et. Egyik Type meglett, a másik fél HP-n. A T34 később jött, de simán sérülés nélkül végigment a völgyön. Végül miután kihaltunk, mint a liba, a mi T34-ünk méltóságteljesen végigvonult jól láthatóan a hegyen és kilövette magát.
  • Hassel74
    Lehet, azért látom így, mert kevés időm van rá, és alacsony szinteken járok. Nem titok, egy pzIV, egy KV-1, és egy VK3601H van a garázsban. Ennyi. Az eff-emet ne kérdezd, mert nem tudom. :) Én úgy látom, amíg random meccseket játszunk, illetve játszok, ez mindég így lesz, ha valamelyik oldalon bénázik valaki. Ha mindig századokban játszanánk, és mindkét oldalon összeszokott játékosok lennének, talán élvezetesebb lenne. Régen nagyon sokat multiztam egy játékkal, csak klánok lőtték egymást, hihetetlen estéket szórakoztunk a játék gyenge pontjai ellenére.