418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Attól még el lehet indítani hogy nem nézted végig. Szerintem próbálj rá.
  • TDantes
    De most komolyan, ha ki dob a Wot, akkor nincs visszajátszás se? Nem lehet valahogy mégis visszahozni? Rohadtul zavar.
  • Adjunktus
    A sógorod melyik hadseregben szolgált T-54-en?
  • Trabant93
    Mondjátok már meg nekem,hogy miért noobozzák le az embert?Annyi volt az eset,hogy egy t29-el viaskodtam,belelőttem,maradt 14 hp-ja,engem meg kilőtt egyből(kv3).Majdnem ugyanannyi volt a hp.
  • Ytar
    nekem is volt már ilyen. én 16 killt csináltam, kilépett, és a stat-ba sem került be .. basszák meg ..
  • TDantes
    Stat-ban persze ott van a 9 kill...de nem is az a lényeg. Komolyan életem köre volt. Ilyen jót még sose mentem KV-5-el.

Azt kérdezgette az ellen csapat, hogy gold lőszerrel lövök? Aztán megdicsértek hogy milyen jól csináltam...és ez a köröm veszik el!

Kilőttem két másik KV-5öt, egy phersing-et, T32-őt, T150, vk36, valami kis scout, a többire nem emlékszem.
    És ez elveszik...itt helyben guta ütést kapok. Komolyan, ezt a nyomorék bandát.
  • nemtudommivan
    Pedig engem is meggyőzhettél volna ezzel. Így viszont hogy nincs bizonyíték.... :)
  • TDantes
    Mocskos kibaszott kurva anyját ennek a tetves szarnak! 9 kill-es kör KV5-el, 107 ezer credit, vissza nézném a replay-t...de bassza meg ez a szar, nem csinált róla, mert a játék a végén kidobott. Hogy lehet már valami ilyen tetves kibaszott szar?
    Akartam a végén egy kurva fényképet csinálni, de persze kilépett. Így se kép róla se vissajátszás az eddigi legjobb körömről!

Basszák seggbe magukat a tetves fejlesztők!
  • gyurmi1969
    Attol hogy a narrátor mondta,ha meg tankkal megyek nálam egyböl meghibásodik ilyen esetben a torony,vagy ha a lövészt ütöm ki akkor kéne lassulnia a forgásnak,töltésnek.A valoságtol valo elrugazkodás pedig abban rejlik,hogy sógorom töltö volt a T-54-en.BÁRMELY TANKNÁL SZEMBÖL TORONY ALÁ VITT LÖVÉS SZAKIT!!!SZEMBÖL GAME OVER.
  • balintmed
    hallo mindenki atr akarom kérdezni hogy valaki tud egy linket mutatni ahol le lehet tölteni a Wot nak a tankok gyenge pontjait? mármint a játékba mutatja meg hova kell lőnöm. kössz előre is
  • Rue East
    én elhatároztam, hogy free xp nélkül (kell a francia TD ágra) kihúzom, ez az egyetlen oka amiért végig csinálom

mások ne tegyék, használjatok free xp-t, napi duplázót, akármit, ne grindeljetek ezzel, higgyétek el, nem éri meg!!!
    (amíg napi duplázókat mentem én is egész fun-nak éreztem a dolgot)

felraktam én is a T53as ágyút, nem érzem az előnyt, mikor rád jönnek közelről a medek, akkor jó a rof, de amúgy tényleg elég egál közeli, nem lehet több damage-t bevinni átlagban (sőt, tegnapi nap 48 csatája alatt 1700 körüli átlag sebzésem volt, eddig T7et hazsnálva 2100 körüli)
  • lammaer
    Ahhoz meg szokj hozzá hogy a tankok általában nem (vagy csak nem látványosan) lassulnak le. Azaz: egy 10%os tank ugyanúgy lő/sebez/mozog mint egy 100%os.

Persze a modulsérülések változtathatnak ezen némiképp, de azt egy lövéstől nem tudod megmondani hogy okoztál e neki modulsérülést vagy nem - pl ezt hogy "abbol egyik mintaszerü torony találat kritacal hit" mire alapozod? Mitől kritikus az hogy toronytalálat?
  • Maala
    Inkább vidd a 10,5-öset AP-vel, igaz, hogy csak 64es lesz az átütésed, de az esetek 90%-ában (ha már ismered a tankot, amivel találkozol) nemcsak, hogy hitelni fogsz, de ráadásul egyből döglenek. :D Az élmény megfizethetetlen.

A 9 mp-s újratöltési idő sem nagy kunszt, elég mozgékony a tank. (Legjobb motorral)
  • gyurmi1969
    Az,hogy fullon van és egy páncélvadásznak 3 találatbol -pláne oldalrol-simán ki kell tudnia löni egyel nagyobb tankot.Kükönben képzelem a 7.5-ös patchig mit csinált egy 9-es pancélvadász a 10-es max tankokkal!
  • Szpecnyaz
    Hát ha nem adott max sebzéseket akkor belefér. Szóval nem értem mi a probléma?
  • gyurmi1969
    Mekkora barom voltam,hogy eleddig komolyan vettem a játékot!Hetzer pak39-essel oldalrol 3 átütö találat kb 40 méteröl t-34-re és 50%-ra vitte csak le{abbol egyik mintaszerü torony találat kritacal hit,s még csak le sem lassult töle}
  • zserrbo
    És nem ért volna rá 1,5 órával később? Kamu.
  • zserrbo
    wot fórum

Éés ismét hamarabb lezárták az eventet. Én személy szerint nagyon kezdem már unni ezt.
  • bobitusz
  • bobitusz
    Köszi a segítséget

• Eagle16
    Nekem még kell 110k xp...és úgy hogy nem fejlesztem ki a 155-ös ágyút meg ráköltöm az összes free xp-met is (90-100k).

Amúgy nekem is voltak ilyen fura csatáim ma, védem Ruinberg-en az egyik utcát, erre az M103-asunk megküld hátulról...semmi bocs vagy valami, ellenség előttem volt. Aztán meg öngyilkos lett...ritka értelmes emberek játszanak. Tartom az utcát két JT meg egy Obj 704-el szemben, erre a sajátjaim lőnek hátba.
  • Bmsrt
    A több kritikál csak AP lövedéknél van(meg talán APCR),HE lövedékre nem ad bónuszt,az artimanók 90%-a azt használja.
    A többi helyes,Álca,Bia,Csodalámpás...ésatöbbi
  • brasco84
    sztem ezt nem nekem akartad írni :D
  • Nikosi
    De az a név nagyon rossz választás volt. Hiszen a legenda is ilyenekkel nyomult. Plusz ráadásul a szöveg is valami német tankkal kapcsolatos volt. Szegény nem tudhatta, de hát ilyen az élet.
  • Rue East
    én letornáztam 59ről 56ra, szombaton 35 meccsből volt például 37%-os winrate
    de már csak 25k xp és vége, annyira közel érzem már a boldogságot :)
  • Nikosi
    Ne csodálkozol ezen. Az arty közutálatnak örvend erre felé meg mindenfelé. Nem jogtalanul teszem hozzá. Amúgy meg el kell olvasni milyen skill mit csinál, és választani egyet-egyet belőle, artynál szerintem úgy sincs sok variáció.

A skillek 90% nem artyra való. Ha meg tippet kérsz tessék: Álca, majré lámpa, band of brothers, esetleg a gyorsabb forgás vezetőnek, vagy a több kritikál a lövésznél, nem tudom a nevüket. Amúgy itt sok vacillálni való tényleg nincs, mert jó ha egy skill van típusonként ami értelmes artyra.

• Bmsrt
    "Kedves" S-51 kinyírta a sofőrt és a lövészt és a tornyot a T-54 ből(a sofőrt már gyógyítottam 1x szóval med pack ohne...a tornyot meg az idegtől észre se vettem:),itt maradt 233 Hp,és még nem volt killem.
    De a végére összejött a Top gun(böllér is talán ha nem mászik be az Is-3 és Kv-3 elém),és túl is éltem kemény 7 Hp-n,igazi mázlis kör.
    Replay róla akit érdekel.
  • Eagle16
    Jah az is, beraktam az egész albumot aztán hadd szóljon :D

Jobb mint teljes csöndben gurulni 5 percig az első célpontig :)
  • csoszi87
    Előfordult hasonló már mással is.
    Ki is volt az a srác?
    Valami Kingtiger. Rögtön le lett matyizva.
  • bobitusz
    Semmi gond, csak fura volt hogy először írok ide és ez fogad.
  • lammaer
    Hát, pedig nagyon úgy tűnt a szívedre vetted ("még én vagyok a barom"). Szóval még bocsánatot is kérek ha nem esett le hogy semmi személyes nem volt benne és senki nem akarta hogy fejbelődd magad.
  • ilsalon
    Buffalo Soldier?
  • Eagle16
    36%-os WR-ről 46%-ra tornáztam fel a T95-öst.

Rájöttem hogy ha Bob Marley megy miközben 12km /órával suhanok, akkor sokkal elviselhetőbb :D Valahogy nem idegesített fel és volt egy csomó jó csatám vele.
  • bobitusz
    Persze értem én a viccet de ez csak egy játék, és gondoltam ha gondom/bajom/kérdésem van, azt a world of tanks nevű fórumba teszem fel és nem valahol máshol, de rakok én fel képet arról ahogy arty 1 lövéssel kiszedi a KT-ból a full legénységet ha kell.
    Amúgy tetszik a grille szeretném megtartani és nincs helyem hummelt venni(de a kérdés inkább az artykra értettem) ezért gondolkozok ezen.
    Nem értem még el artyval a 100%-ot ezért vagyok tanácstalan.
  • brasco84
    tudtok vmi sound modot? duke nemtom működik e 7.5 el.
  • Maala
    Győzelem!
    Csata: Cliff 2012. augusztus 7. 11:10:36
    Jármű: PzKpfw III/IV
    Szerzett tapasztalat: 2 862 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 36 940
    Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Sosem hittem volna, hogy ezzel az ócskavassal ilyen kört megyek... Pedig nem volt semmi extra.
  • lammaer
    Nekem amúgy már eleve gyanús ha vki annyit megy grillével hogy azon agyaljon milyen másodlagos skilleket tegyen rá.....

Nemtom hány csatából lehet átmenni rajta, de nem hiszem hogy olyan sok legyen hogy egy 75%-os legénységből elérje a 100-at amjd szignifikáns mennyiségű másodlagos skillt szedjen össze.

Tán csak nem noobokat akarsz low tierben terrorizálni az artival? :)
  • lammaer
    Ki mondta hogy egyél ciánt és lődd fejbe magad?

Sem én sem szpecnyaz nem írt ellened semmi személyeset. Vagy te is grille legénység vagy?

Amúgy meg tudtad mire számíthatsz, nem értem mire ez a mártírkodás :)

• Hassel74
    Ezen ne háborodj fel, nem Te, hanem a tüzérség örvend közutálatnak :)
  • Attiska
    Skill-re, vagy perk-re gondolsz? Ha skill, akkor camo. Tüzérség esetén sem a javításnak, sem a tűzoltásnak nincs értelme.