418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #158005 nem a játék van ilyen hatással rám hanem a sok kib**** idióta aki itt megfordul :P
vasárnap mennék elég nagy túrára, örülök ha az EKG meg a vérvétel összejön addigra nem hogy pszichológus XD
de am lehet egyszer bejátszom, írjon fel receptre sört, mert attól totál lenyugszom.... :D -
lammaer #158004 Menjél pszichológushoz is ebben az esetben, mert akkor nemcsak szervi bajaid lehetnek, ha hagyod hogy egy játék ilyen hatással legyen rád... :) -
lammaer #158003 Hát, ha egyesével mentek simán van olyan szitu amikor ez megoldható ha az arty kicsit is ügyes és hagyják betölteni.
Azért splasshal el lehet pakolni egy scoutot elég könnyen, főleg ha az arty úgy helyezkedik hogy ne lehessen körülötte keringeni.
Én azt is megkérdezném, az az arty az első scout megölése után miért nem kapott egy ionágyú támadást? -
foxbat88fx #158002 nem az a gáz, hanem a sok idióta nekem felbassza az agyam....
ma mentem orvoshoz mert tegnap rosszul lettem, leesett a vérnyomásom, aztán most szaladgálhatok EKG, szemészet, vérvétel.....
lehet a sok noob miatt volt XD :( -
lammaer #158001 Hehe, nem vagy egyedül, csinálunk ilyen "anoním wotos emberek" klubbot az anoním alkoholisták mintájára?
Nekem is még kb 15 nap prém van hátra, aztán sztem elvonulok mást csinálni :D
Hála az égnek van hosszú lista amivel el tudom magam majd foglalni :D -
VanDaal #158000 Az ellenség M41 artyja 3 scoutunkat ölte meg egymás után 1v1-ben...
Milyen szellemileg visszamaradott csökevények játszák már ezt a nyomorult játékot, akik még egyetlen artyt sem képesek kiszedni light tankkal, még akkor sem, ha egyedül van?!
Ezeket még az utcára sem lenne szabad kiengedni felügyelet nélkül... -
Nazarov77 #157999 Én is, augusztus 25ig nyúzom még rendszeresen a wotot aztán utána már kevesebbet és ritkábban fogom tolni.
Mondjuk már unom kicsit, de jelenleg nincs semmi alternatíva amit tolnék :D
Azért belegondolva durva, hogy kb pontosan 2 éve és 1 hónapja zömében csak wottal játszottam, más játékok nem nagyon kötöttek le hosszú távra. -
MitsuMishi #157998 Nem tudtok valami honlapot, ahol a global map aranybevétel alapján van beszinezve? -
bgabor #157997 Igaz, bocs. -
foxbat88fx #157996 nah akkor meg pláne felejtős :) habár majd kiderül, de leszokóban vagyok a WOT-ról... -
Nazarov77 #157995 Churchill ágyúja van benne.
A játékban szereplő matildában egyébként egy orosz 76mmes ágyú van, a Britt matildában se lesz az az ágyú.
Valentineben is orosz ágyú van, ugyan az mint a T-26ban volt igazából, a 45mmes. Csak a churchillnek van eredeti angol ágyúja. -
Nazarov77 #157994 8.0 szeptemberben jön és abba lesz ez a prém tank. Brittek meg 8.1ben jönnek. -
foxbat88fx #157993 ua. a gun mint a sima matildán? :( imádtam a sima matildát, de akkor ez a black prince nem sok újdonsággal szolgál .... -
bgabor #157992 Kérdés hogy mikor hozzák ki. Mert a játékban már bent lévő, de még nem megvásárolható tankokat a következő peccsel szokták elérhetővé tenni. Ami a 8.0 ugye két hónap múlva, ami a brit ágat hoza majd be.
Persze tudom hogy ez (vásárolhatóvá tenni) csak egy szerver oldali módosítás, amit bármikor megtehetnek, de eddig ez volt a gyakorlat.
Amúgy számomra elég felejtősnek tűnik. Az amúgy is döglassú oroszosított Matidához képest nehezebb lesz, jóval gyengébb motorral. És sok aranyért. -
csoszi87 #157991 LOOL!
Problem?
Asszem nem neked szólt.
+ ha jelenleg ezekkel a tankokkal a legélvezetesebb játszani akkor még szép, hogy ebből áll a legtöbb a garázsban.
Fogadjunk német fanboy vagy?
-
Nazarov77 #157990 Én 1500ra gondoltam, a másik matilda is annyi. Mondjuk nem tervezek már goldot venni egyáltalán szóval annyira nem lényeges nekem :P -
Kicsivel drágább a Churchill-nél. Majd lehet hogy lentebb viszik még mire kijön. -
Nazarov77 #157988 Ráadásul 190 lóerős motor? Kicsit elszálltak ezek az árral T-25 használhatóbbnak látszik, igaz papír a páncélja de az olcsóbb,sokkal gyorsabb, és jobb az ágyúja. -
Desmodromic #157987 Flash mappára gondolsz? Van flash mappám! -
Desmodromic #157986 Köszi, a régebbi verzió miatt már fel van telepítve a dokan. -
Nazarov77 #157985 1750 gold? Jó drága. -
Páncélzata meg itt van: link -
Nazarov77 #157983 Adatlapját senki se nézze mert ez az orosz matilda, csak kicserélte a modell fileokat. -
Droughert #157982 Úgy néz ki szegény mintha a Churchill és a Matilda nászából született volna. -
VanDaal #157981 Köszkösz! -
Droughert #157980 Matilda Black Prince -
VanDaal #157979 És pontosan ezt forgatom én is a fejemben :D -
Nazarov77 #157978 Brekit hoz be, de láttam régebben, jó ronda :D
Ez lesz az 1. Britt tank ami a játékba érkezik. Pontosabban már benne van, de nem megvehető, majd 8.0tól megvehető lesz.
Nem rossz elgondolás ez, akik ezt megveszik a rendes britt tree előtt azok már 8.0ban el tudják kezdeni fejleszteni a legénységet medekhez. -
VanDaal #157977 Béka. -
Matilda Black Prince
Uramatyam...
-
Nazarov77 #157975 link lemaradt :D -
Nazarov77 #157974 Kíváncsian várom a 8.0ás E-100 buffot hogy az mit is takar. Lehetne még +100 HP mert engem zavar hogy ugyanannyi HPja van az IS-4nek, igaz hogy mind a 2 jól páncélozott de az IS-4 akkor is csak egy kis dugó tank. Ráadásul a koncepció idáig mindig az volt hogy a németeknek van a legtöbb HPjuk.
Amúgy meg nagyon egyszerű mit is kéne tenni: +10-15mm pen a 150es ágyúnak és kész is. Ugyanez vonatkozik a 128asra annak se árt +10mm. -
Oddball29 #157973 -
hNeo #157972 nem másoltál be flash fájlt a 7.5 mappába.
az utolsó lépést kihagytad. -
-
R3nton #157970 és hol van a tier10 med? :D -
-
Rue East #157968
érdemes megfigyelni mennyi xp-t gyűjtöttem végül T95-el
de a lényeg!
Researched:
T110E3 researched. Undistributed experience spent: 241 000. Free Experience spent: 0.
Sold:
Vehicle 'T95' sold successfuly. Received credits: 1 895 950. Spent gold: 20 . -
Oddball29 #157967 Itt -
Régen nekem sem ment, aztán egy ismerősöm átküldött egy "dokaninstall_0.6.0.exe" nevű cuccot (állítólag fontokat tartalmaz?), azóta megy. Ha rámírsz, eljuttatom hozzád valahogy.