418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SovereignXY #158045 amúgy meg sztem is-3 jobb mint KT. jobb torony páncél, laposabb, gyorsabb. nagyobbat üt a gun. oldala -mint minden ruszkinak - könnyen elnyeli lövés.
KT: Magas, tornya "vékony", hasa nagy és ha eltalálják jön a tűz.
Nálam a sorrend: is-3, t32, vk45, kt. A francia a külön kategória. -
Nazarov77 #158044 Meg sokkal gazdaságosabb is. Nem mindegy, hogy 105el 2x 1030at fizetsz vagy 1280al 1x 1060at majdnem ugyanakkora sebzésért. -
SovereignXY #158043 simán a nagy löveg. nem mdienyg hogy 225 pen vagy 246. plsu a sebzés. -
Nazarov77 #158042 7.5 óta tök jó játszani vele mert nem folyton T7be rak. T6ot se láttam még, csak 4 és 5 volt idáig, majd megkeresem a táblázatot hogy van e valami engedménye, mert ha T4 med vonatkozik rá akkor T6ba még be kéne raknia. Na nem mintha szeretnék odakerülni :D -
barkov6 #158041 Tegye rá gyorsan! -
stoppos #158040 Szerettem volna utána kiosztani magamnak egy Mátyáshun medált az akcióért. :) -
ropi88 #158039 Köszönöm a segítséget, én is inkább a Tigris 2 felé hajlok, csak német :)
Egyik cimbim kifeljesztette az E-75-re a nagyobb löveget és most azon dilemmázik, hogy megérné e rárakni vagy maradjon a 10.5-ös L/68-nál. szerintetek melyiket tegye rá? -
csoszi87 #158038 Én azért végigjátszom, hátha. Bár hacsak az artyk nem ügyesek, akkor mind1.
De kegyetlen idegesítő, hogy ott van 1 jól rejtőző, gyorsan lövő td-d, és soha nem vagy védő.
Halál komolyan mondom, nem tudom mit kellene tennem védőként TD-vel ha 1x úgy alakulna.
-
Nazarov77 #158037 A-32 :P
Amúgy a különbség csak annyi az A-20 és a 32 között hogy a 20 fos ez meg állat.
Persze lehet egy kicsit az is számít hogy ez egy tier 4es med nem light. :D -
Dorgal #158036 Én,ha támadó vagyok,akár Prokhorovkán,akár Kampinovkán,már lépek is ki,kerül amibe kerül.A legkisebb esély nincs a győzelemre. -
VanDaal #158035 Én jobban élveztem a KT-t, mint az IS-3-at, de ez ugye szubjektív.
Viszont ha szeretnél később CW-zni is, akkor inkább az IS-3-at válaszd, mert a német tier10 tankok a jelenlegi formájukban kvázi CW képtelenek -
barkov6 #158034 Újfent jót röhögtem... :))) -
csoszi87 #158033 Ha szeretnél 1 jó kis T10es tankot, amit nem lőnek szét az első 3-4 percben az artyk, akkor IS3 szerintem.
De a Tigris 2 meg szerintem erősebb az is3-nál. -
A KT erősebb páncélzattal rendelkezik, az is-3at lassan mindenki átlövi. -
ropi88 #158031 hali!
srácok nagy dilemmában vagyok, hogy melyik nehéz tankot vegyem meg, lenne a Tigris 2 vagy pedig az IS-3. szerintetek melyik harckocsit kellene megvennem?
előre is köszi -
csoszi87 #158030 Van itt olyan aki Amx Foch-al assault módban volt már valaha védő?
Nem hazudok több, mint 200 csata alatt nem sikerült még védő oldalra kerülnöm. 1-2 másik tankkal nagy ritkán előfordul de ezzel soha.
Talán az Ac 46-al voltam utoljára védő ezen az ágon.
490 csata alatt jó néhányszor kerülök assault módba, de soha, mint védő.
Komolyan jegyzem. -
jó ez a su85 camo skillel, nemis látnak énmeg vígan lövöldözök :D -
SovereignXY #158028 Hm.... az miért van hogy ha én rohanok be - nagy ritkán - enemy közé batmannal engem szétkapnak még ha az ellen teszi ezt el sem találja a csapatom? -
stoppos #158027 T-54 How to on Highway.
Kezd baloldalt alul. Az egyes vonalában indulj el felderíteni. Várd be a heavyket és a TD-ket. Nyírd ki az IS-3-at, amibe az objekt már belelőtt. Rohand le a vízmosásban pocoló tigrist és nyírd ki. A jobbról érkező IS-8 a seggét mutatja feléd, mert te már lent vagy és jobban fél a fenti TD-ktől. Nyomj bele hármat a hátuljába és nyírd ki. Indulj el foglalni. A bázisra visszaérkező 200 HP-s T-54-et lődd ki a francba. Játszogass kicsit a visszaérkező T-44-gyel, majd nyírd ki. Kezdj el foglalni. Vedd észre, hogy az ellenfélnél már csak egy arty maradt, neked öt killed van és mindenki más elég hátul van. Mivel nálatok egy arty sincs már, így nincs aki ellopja a killt, indulj a megkeresésére. Miután megtaláltad a "buszt" három lehetőséged van.
A. Megállsz és belelősz kettőt.
B. Menetből oldalbalövöd, mökerülsz és kivégzed.
C. Menetből belelősz és beleszállsz az oldalba, hogy ne udjon forogni.
Válaszd a C-t. A becsapódás előtti utolsó tizedmásodpercben relizáld a következő 4 dolgot egyszerre: 28 HP-d van, nincs idő fékezni, az ágyú még nem töltött be és az arty AFK lett. Robbanj fel a francba, majd borulj az asztalodra röhögve.
Na így nem lettem tegnap este top gun és ölt meg egy AFK arty.
-
SovereignXY #158026 Aza fun nem is hátul sunyizni :)
Franci mondjuk kicsit iylen. ki kell várni jó pillantokat :) -
Nazarov77 #158025 Na igen én is ilyen vagyok, az összes tankkal és TDvel ugyanúgy játszok: Megyek elöl a frontvonal élén. -
SovereignXY #158024 Hála az MMnek ált 8as a max amibe berak. Elő fordul 9es is szerencsére nem túl gyakran. Így... lehet vele érvényesülni csak óvatosan kell sajna. Én meg nam vagyok a sunyizzunk hátul és várjunk 4-5 percet mire a fél haderő le van harcolva meg mással vannak elfoglalva. Szeretek első volnaba vagy a közelébe menni arra meg így nem igazán jó. :S -
SovereignXY #158023 Én inkább azt fettem észre hogy a nem "megfelelő" talajon veszít a speedből aztán e miatt nehezebb flankolni. Így lehet oda adom majd neki offroad vezetés vagy jobb turning speed perk/skill-t. -
Nazarov77 #158022 De te tudod, ha így is játszható akkor hagyd ki, én a 7.5 verzió előtti T-43tól is alig vártam hogy megszabaduljak, nagyon hulladék. -
Nazarov77 #158021 Flankelésnél biztos jól jön az a +2 forgási sebesség. Meg mivel a 85ös penje eléggé közép kategória T7 medek közül ezért lehet megéri az a lánc, mivel elsősorban oldalról kéne lőnöd az ellenségeket mint a DBnél. -
SovereignXY #158020 Kérdés. Lehet noob kérdés de eddig nem keleltt foglalkoznom a dologgal. Lánctalpat mind képpen megéri kifejleszteni? T-43nál vagyok. modulból megoldottama súly problémát. az a +2 fok forgáési sebesség nem izgat. Menettulajdonságokat mennyire befolyásolja a fejleszett lánc? Mert igaz csak 7,5k tp de az is vagy 15 csata jobbik esetben a fele. De... így hogy nicns 100mm-se nem egy fun tank és jó lenne tőle minnél hamarabb megszabadulni ezért ha szignifikáns változást nem jelent a lánc akkor nem fejlesztem ki. -
Droughert #158019 Tegnapi napot 37%-al zártam, és az előző nap sem volt sokkal jobb. Még biztos benne van az is, hogy vissza kell rázódnom a dolgokba, de sok esetben már az elején biztosra lehet venni a vereséget. Ha az eff. addon kiírja hogy 5-20% közötti az esélyünk, az 90%-ban annyi is szokott lenni, főleg ha a top tankjaink vannak 600körüli eff. értéken. -
Nazarov77 #158018 Na, csak elkiabáltam :(
T34 volt a "szerencsés" win streak elrontó.
Ezekkel nyertem egymás után: Su-100 ( xp farm su-101re :D ) ARL V39, T-44, M48, type, Löwe.
-
csoszi87 #158017 Örülj!
10 ből 2.
Addig üsd, amíg meleg. -
Droughert #158016 Egy kis szünet jót fog tenni. Én nemrég tértem vissza, kb. 2hónap pihi után, most ismét élvezem a játékot. Még kell hova fejlődnöm, rutinszerűen megyek védeni egyedül a védtelen oldalt,pedig megfogadtam, hogy bérletem lesz a leming train-re, de még mindig próbálok segítséget kéni, hátha valaki átlátja a helyzetet és megfordul, de általában nem ez történik.
-
Nekem tetszik ez a Matilda cucc! :D
Remélem nem lesz bűn lassú -
Nazarov77 #158014 Nem szeretném elkiabálni de most jól megy, 6ból 6 kört nyertem :D -
lammaer #158013 Dehogynem, akkor a játék van rád ilyen hatással. A Botok a játék részei :D -
lammaer #158012 Hát, himmel az a scoutnak se nagyon jó, ugye elég kiszámítható honnan lehet jönni, nem nagyon lehet trükközni.
Meg ugye akár el is találhatta a 3., csak manapság már az artyk is pattannak (tegnapelőtt SU14-ről 2x pattantam zsinórban 1390-el.)
Nem védem persze őket, de ahogy a himmel szar az artynak, scoutnak mégszarabb. Mert áttörni sem egyszerű a normál tankok védvonalán, keringeni az arty körül nem lehet, ha meg az SPGs hozzáértő simán letakarít. Elég csak belőnie az utcába, nem olyan széles hogy a splash ne kapjon el. -
Nazarov77 #158011 De most mondd, hogy nem? :D
Amekkora idióták vannak a földön, ráadásul szép számban és mindenhol előfordulnak. -
"néha szégyellem hogy ember vagyok"
ez mekkora szoveg... :DDD -
VanDaal #158009 Himmelsdorf volt. A 2. scout után 15%hp-ja maradt, szóval a 3. még csak el sem tudta találni. Pedig Himmelsen azért nem nagy művészet lőtávba kerülni. -
foxbat88fx #158008 jó neked, engem sajna kitudnak hozni a sodromból és jobb lesz ezt befejezni mert csak az egészségem megy rá..... max eladom az accomat aztán eliszom az árát :P szegény tanjaim :( XD -
Nazarov77 #158007 Én nem szoktam magamat felhergelni az idiótákon, meglepődök milyen primitív emberek vannak, és néha szégyellem hogy ember vagyok meg mérgelődök, de nem paprikázódik be a fejem és nem kerülök agyvérzés közeli állapotba :D -
foxbat88fx #158006 mármint nem itt az sg fórumon hanem a gameben xD