418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
[IMG] [/IMG]
Ahh, utolsó köröm Su-100al. T_T -
Árja lengyel lol.
[URL=http://worldoftanks.eu/community/accounts/502679561-adacos/]"adacos"[/URL] -
bgabor #158243 És még nem értik az artysták, miért tartja őket szemét gerinctelen buziknak mindenki. Hát tessék elolvasni ennek a példánynak a hozzászólását, minden benne van. Fajtája szép példánya.
-
lexlutor #158242 ..vegre a maus es a tobbi magas tank nem szivna, a kozvetlenul raallo t-54 es egyeb sortkocsi magassagu med miatt..mert ugye a maus nem tudja leforditania csovet, mikozben a t-54 siman bedugja az oldalaba a sajatjat es lovi.. -
agrarmacso #158241 http://worldoftanks.eu/news/3369-tier-x-medium-tanks-video/
Istenem 11:37-től, ahogy kimondja a narrátor kissé meglepetten, hogy nerf helyett buffot kapott a T-54, azon felkacagtam
-
Mekkora lenne egy ellen tankhoz közel érve blokkolni annak a toronyforgását. :D -
lexlutor #158239 ..tegnap port map-on, a partnal a tormelekkupacok kozott egy olyan vastag aceloszlopon tolattam keresztul keresztul hosszaban a t1 heavyvel, ami feleolyan vastag volt mint a tank.. -
sikora #158238 pedig az úgy lenne igazán élethű, ha nem csak leesnének, ugratnának a tankok, de egyéb fizikai törvények is érvényesülnének. -
Persze hogy átfog. Kis Pista aki 0k csatával rohangál Kv-5 + Löwe combóval, nem fogna tudni úgy vezetni hogy ne borigasson - akadjon fel mindenbe a csővel. -
Tegnap előtt pontosan ezen méláztam én is és nézelődtem az orosz fórumon (szótárazgattam kicsit :-)...és én úgy vettem le hogy ahhoz nem nyúltak! Vagyis szerintem ugyanígy átmegy a löveg a tereptárgyakon!
-
Pilutika #158235 Győzelem! Csata: El Halluf 2012. augusztus 8. 19:23:43 Jármű: VK 3601 (H) Szerzett tapasztalat: 1 812 Szerzett kredit: 40 183 Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
A kis "korcs" is képes ilyenekre! :) -
El fog görbülni a cső. :-s
Viccet félretéve, mélyen hallgatnak az update fizikai motor részéről. Eddig. -
sikora #158233 olvastam a8.0 frissítéssel jön a fizika. láttam szép eséseket de arról nem kaptam infót, hogy az ágyúk hogy müködnek. pl a sziklák vagy kőházak között elakad? mert fizika alapján ugye nem lehetne átforgatni a tornyot, a csőnek meg kell akadnia a sziklában, házban stb. tud valaki erről bővebbet? -
SovereignXY #158232 Hm... azt kell mondajm kezdem kedvelni ezt a kis rahdék t-43at. :) -
Destydeme #158231 Ez tuti így van...:)X csata alatt már én is tapasztaltam saját magamon,sőt igaz ez akkor is amikor tankkal lőnek rátok.Akkor is a legkisebbet lövik.
Sokszor írom,h hide behind me:)de ez én vagyok.
Amikor kicsivel foglalok/foglalunk akkor is engem lőnek.
Átérzem a haragod..
-
Wasp91 #158230 Megszoksz vagy megszöksz.
-
Kronos79 #158229 Jól írta le Destydeme. Az artyknál az easy frag az elsődleges. Ezek általában a TD-k. Nincs tornyuk, így ha elfordulnak, kapásból tudod merre fognak menni. Emellett kevés a páncél rajtuk, így lehet nagyot sebezni. Ilyen a TD élet. Sajnos. -
TDantes #158228 Biztos hogy erről van szó, de rohadjon el akkor is. Milyen már, hogy teljesen mindegy melyik tier, teljesen mindegy hogy tank vagy TD vagy akármi...mindig mindennel minden szinten az arty-któl kell fosni. -
TDantes #158227 Akkor nem válaszolok. -
Destydeme #158226 Hi.Frappáns válasz.Nincs Maus-om,de attól még így van. -
Destydeme #158225 Szerintem arról van szó,h mennek a biztos frag-re,ami te voltál,1 lövés.A csata szempontjából okosabb lett volna(szinte mindig,kivéve foglalás)a heavy-kat lőni.Az majdnem olyan a szememben,mint amikor a 10-100hp-s tankot vmelyik csapattársad segít kilőni. -
Szakesz #158224 Maus-szal nem azért nem játszol, mert az artyk téged lőnek, mint top tankot? Költői kérdés volt, szóval nem várok rá választ. -
TDantes #158223 Ha én ülnék arty-ba...bár nem teszem mert nem vagyok buzi, de nem tán a legveszélyesebb tankokat lőném? Nem? Nem...inkább a legveszélytelenebb, legkisebbet, az ám a hasznos... -
TDantes #158222 Rohadjon meg ismét minden arty. Százszor és ezerszer rohadjon meg mind.
Tier 7-es csata, a lista legalján vagyok kis S-35 TD-mben, még jól is halad a csata, végre lőhetnék egy párat...erre nem telibe lő egy kurva grille?
Nem ám az előttem harcoló top tankokat lőné, akik felfoglalják a bázisukat...nem, engem a lista legalján lévő TD-t kellet nagy bátran levadásznia...biztos én voltam a legveszélyesebb...
Rohadjon meg mind!
-
üdv! pénzkereső tankot szeretnék venni. a FAQ szerint t8as heawybe érdemes befektetni azonban én sokallom a majd 12k goldot értük,ezért maradt egy t8as medium a super pershing. (esetleg hasonló árfekvéses más lehetőségeket is ajánlhattok) Akinek van ilyen tankja irja meg akár priviben is hogy megéri e megvenni?(szigorúan pénzkereső tanknak kell)
Köszönöm, -
Szakesz #158220 Még az is lehet, hogy disszociatív személyiségzavarban szenved, és így könnyebben hozza a figurát. :) -
Destydeme #158219 Hi Mester.Mivel mész mostanában? -
lammaer #158218 Nemá. Akkor jól csinálja, oszott személyiség lehet :D -
Destydeme #158217 A 158208as hszem 1 része ua-mint amit leírtál. -
lammaer #158216 Ha artimentes csatákat akar valaki, menjen scouttal. De komolyan... folyamatosan tolom T50-2-vel, daigleóval meg amx13-90el, és a maximum ha van 3 high tier arty. Több sohasem, de olyan már volt hogy olalanként volt 3 scout, arty meg egy se.
Röhécseltek a heavyk, amíg ki nem rúgtam egy lőwe alól a hokedlit a t50-2vel. Eltartott egy darabig, tény :) -
Oddball29 #158215 Új Maus gyenge pont, avagy hogyan kerüljük el a spaced armor-t.
link -
Betojok. Lemming vonat megindul, jómagam elől. Még örültem is, gondolván fasza, végre van támogatás bedaráljuk az oldalt ahogy kell. Meg is találtuk az ellent és mi történt? A vonat megállt és addig elő sem bújtak a fedezékből, amíg engem ki nem nyírtak a pirosak. Ja csodás artistánk még be is kékült közben... -
Szakesz #158213 MatchDiabolo, CommanDos és noname23 biztos, hogy egy ember három különböző alregje, de ezek alapján gyaníthatóan a többi is az. -
lammaer #158212 "hogy tanuljak meg jól mozogni"
Há mé' nem tanulsz meg jól mozogni jogy tetszen az artistáknak?
Sztem vmi ilyesmire gondoltak.... :) -
lammaer #158211 Azért nem álreg mert ők szoktak is hozzászólni.....
Hacsak nem furmányosan egy-egy betűben eltér azoktól akiket itt szoktam látni (például mightyduck, csőcse, noname, Matchdiabolo), ennyire nem vizsgáltam a neveket :D -
látom ;)
-35 (74/154) -
Bezzeg engem mindenki szeret :D -
Destydeme #158208 Hadd kérdezzem már meg,mert kíváncsi vagyok a véleményetekre..
Csak nálam van,h 80%ban mindig megtalálom az ellen top tier 2-3tankját?
Hihetetlen,"mennyire érzem"..
Ami nem baj,mert azért megyek,a kicsikkel nem szoktam foglalkozni csak ha muszáj,ha nagyon rám jön vki.-Kicsiket a kicsiknek hagyom,h legyen sikerélményük,nem nagyképűség de nem sok élményt látok,ha tier 8-9 kiszed 1 pz4-et pl.Ellenben ha hagyom a kicsinek,h öljön,esetleg segítek neki sebezni,akkor boldogan hallgat utána rám:)-.
Az viszont annál jobban zavar,h ilyenkor rendszerint magamra hagynak 2-3 nagy tier társaságában..(random csata) -
és véletlen mindig együtt nyomnak? :)
a modik is "álreg" miatt vágták ki -
lammaer #158206 Hát ebből a listából legalább 4ről biztos vagyok hogy nem álreg :)