418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• toma77
    részemről 500

régebben hülyegyerekvadászatra használtam, de mostanában normálisabb színvonalú ütközeteket is lehet vele vívni
  • killbull
    Jelenleg most is kötekedsz, nem játszol a játékkal de itt esz a fene.Felvilágosítalak pont miattad kellett moderátort hívni mert buziztál. Ez a szó lehet téged nem sért ha ilyen önfeledten használod minden nap.Annyit mondok okos szenved szamár szenved. Hsz id meg olyan semmitmondóak hogy kb magad szórakoztatod vele senki mást. Mindenki túllépett már rajta csak te pörögsz a témán.Pont rád illik a "gyerekes" jelző mert órákon keresztül fröcsögsz mint egy 5 éves akinek homokba esett a nyalókája.

Hanyagolj ha lehetséges.
  • lexlutor
    ja..

1. Commander
    2. Driver
    3. Radio Operator
    4. Radio Operator
  • lexlutor
    ..a legenyseget azert nezd meg, mert ott van valami trukkozes. azthiszem negy fos, es abbol ket fo radios..
  • lexlutor
    ..igen, avval lehet is:) olyan 300 meccsem van pz35vel :)
  • VanDaal
    Kredit gondjaim szerencsére nincsenek, és félárú equipmentekből is betankoltam legutóbb, szóval ez nem jelenthet gondot :)

Master91: Bálint tankkal is boldogulok, annál pedig mindenképpen erősebbnek kell lennie. De amúgyis legénységhúzásra kell legfőképp, szóval azért teszek egy próbát vele.
  • Epherandes
    Azt hiszem megutált a játék, mert az ARL V39 105 mm-es ágyúja lassan kevesebb sebzést produkál, mint a 90 mm-esek, ami egy 300-as átlagsebzésű, pontatlan, lassú töltésű ágyúnál kicsit nevetséges. Előző csatában is 4 lövésből 2x sikerült 240 alatt lőni, ebből az egyik a minimum 225 sebzés volt, nem is beszélve a 0 sebzéses penről... . Lassan az lesz, hogy örülnöm kell, hogy nem a minimum sebzés alattit lövök -.- . Nem értem, hogy a fejlesztőknek miért kellett ekkora +-25% randomot csinálni, szerintem a 10-15% sokkal ideálisabb lenne, de hát álmodozzak csak :D
  • toma77
    megnézegetem azt is, de rendkívül jókat szoktam szórakozni tier 2-ben Pz35-tel, azért nézegetek erre
  • Nikosi
    Igen és persze mi rohangálunk óvónénihez, mi viselkedünk úgy mint egy dedós.

Tudod mit torololololo. Ez volt az utolsó véleményem. Nem ettetek finnyás, fenyegetőző, nehéz felfogású, óvódásként viselkedő fórum torllokat.

Na keresd meg a moderátort és bannoltas ki, mert cunya báci sérteget.
  • lexlutor
    ..egy hatranya ezert van ami most meg beugrott, h neheztank, ezert a kiegszitok (celzasgyorsito, stb) eleg borsos aruak.
  • Hassel74
    Igen, van közvetlen irányzás, és ha jól tévedek, PCT lőszert is lehet tüzelni. Még most is gyakorolják a közvetlen irányzást a D-20-as tarackokkal (már ami megmaradt belőlük)
  • Master91
    Nem éri meg venni ( meg szerintem már nem is tudsz eggyáltalán )
    Régen bika egy tank volt, most meg már kis Tier2-es is simán át lövi....
    Nagy kár érte.
  • VanDaal
    Akkor már meg is lepem magamat eggyel :D és köszönöm neked is a megerősítést!
  • VanDaal
    Ha a Valentine-nal boldogulok, akkor ezek szerint ezzel is fogok :)
    Ismerem az érzést, mikor egy Lee átlőhetetlen acélszörnyeteg, és egy Hetzer halálos veszélyt jelent :D Valamiben húzni kell a német legénységeket is, mert ha lejár a prémem, akkor problémás lenne folyton tier9-10-zel rohangálnom..
    És köszi az infót!
  • Nazarov77
    Akkor szerintem simán megéri mert T4ben élvezetes menni vele. Épp most erőszakoltam meg egy Leet, és t4 csata volt :D
  • lexlutor
    ..igen, csak a teszt1ben volt ez.
  • VanDaal
    Elvileg ismét tier4 csatákba kerülhet csak, ahogy a Valenitne is. Az utolsó pillanatban visszakapták a régi MM besorolásukat tudtommal, mert túl nagy volt a felháborodás.
  • Attiska
    Szerencsére továbbra is T4 a maximum.
  • lexlutor
    mostanaban keveset mentem vele, de szerintem ajanlhato tank. a valetinnel nagysagrendekkel jobb. mind sebesseg, mozgekonysag, mind pancelozottsag, es foleg loveg tekinteteben. azert itt sem fenekig tejfel az elet.
    tierlimitje megmaradt, de van par mumus ellenfel de csak szembol: hetzer, m3lee. ezekkel trukkozni kell, de nem lehetetlen kuldetes.
    igazabol a legnagyobb ellenfele a sajat csapattarsak. mas gyenge pontja szerintem nincs.
  • killbull
    Ez az egészbe a poén hogy ezen vitatkoznak velem. Felnőtt 30 as éveikben járó emberek egy játékon. :DDDDD
  • Nazarov77
    7.5 teszten bevágott simán T5ök közé úgyhogy így már nem éri meg, de mindjárt megyek vele 1 kört hogy élesben is berak e oda.
  • Archie2048
    Hát erre csak annyit, hogy ha közel ment a Tank a tüzérséghez, akkor direkt irányzékkal lőtték őket. Hiába nem AP lőszer de egy 120mm üteg lőszere nem az a dolog, ami egy tanknak jót tesz. (Torony leszakad, bent a tankban légkőr is megváltozik egy picit pár másodpercig, beszakadt dobhártyák stb.)
  • Trabant93
    Hát saját döntés,hogy melyik ággal kezdesz neki a dolgoknak,bizony sok idő kell kitapasztalni a játékot.Szerintem egy csata ugy 8-9 percig tart,de van,hogy 3 perc darálás és vége is,vagy pedig kitelik az egész 15 perc is akár.
  • lexlutor
    ..telejsen felesleges ezt a jatekot a valosaggal osszehasonlitani. ez egy arcad jellegu ajtek, ami tortenesen olyan tankok vannak, amik tobbe-kevesbe hasonlitanak valodi illetve rajzasztalon szerlo eredetijukre.

mert pont ugyanannyira nem realis a tankok vezethetoseg, vagy eppen a celzas, ballisztika hianya , stb..

ko-papir-ollo.. ennyi ez a jatek.
  • VanDaal
    Szerintetek megérné vennem egy Pz B2-t?

Mielőtt kivonták a forgalomból, sajnos lemaradtam róla. Van egy Valentine-om, és nem is megy ele rosszul a játék, ennek pedig elvileg erősebbnek kéne lennie :)
    Egyedül a németektől mincs még egyetlen prémium tankom sem, mert a Löwe drága, és szükségem sem volt rá. De ez a kis vacak ideálisnak tűnik legénységet húzni, nem is kerül sokba és még tier limites is.

Már csak az érdekelne, hogy mostanában hogyan szerepel a csatákban, illetve van-e valami rejtett hibája?
  • Archie2048
    Bocsánat, hogy belemászok a kis flamewar-ba, viszont visszaolvasva az elmúlt pár hozzászólást és a FAQ-t. szeretném kipróbálni a dolgot.
    A FAQ-n kívűl van még valami tanácsotok?
    meg mivel én is 35 éves apuka révén nem sok időm lesz majd rá, van-e valami jó tanácsotok, hogy mivel érdemes buherálni.
    Jah meg, hogy egy csata mennyi ideig tart?
  • Trabant93
    Legjobb tudomásom szerint a tüzérséget nem harckocsik ellen találták ki,hanem a gyalogság és védelmi állások felszámolása ellen,mivel azért több tíz kilométerről nehéz volt eltalálni bármit is,maximum csak megszórni a területet.Volt itt régebben valaki,aki a honvédségnél szolgált és elmondta hogy nagyjából mekkora sérülést okozott egy tankban egy 152-es gránát.Hát egy kicsit megkoppantotta,azt csókolom.Látszik,hogy a fejlesztőknek mekkora háttértudása van a fegyverek mibenlétéről,állítják,hogy igen is szükség van tüzérségre.
    Ha valami bakit vétettem a fent említettekben,nyugodtan kritizáljon az illető,ez az én saját véleményem.
  • killbull
    Akkor téged bárki buzizhat te nem is veszel tudomást róla és természetesnek tartod. Semmi másért nem szóltam a moderátornak. Ez hol nem jogos?
  • killbull
    Belinkeltem az adatlapom, linkeltem statot med tankal. Erről én tehetek hogy írtok a vakvilágba, nem olvastok előzményt és vádoltok mindenkit. Itt komoly kérvényt kell benyújtani hogy utánanézzenek valaminek az emberek. Van videóm, abban ott a nevem ergó tudsz infót nézni rólam játékban és még effet is meg olyan statisztikát ami tankoknként mutatja az eredményeimet. Sajnálattal látom hogy ennyire vagytok képesek.
  • lexlutor
    ..az ms-1 top agyuja bmit kepes atloni abban a tierben. az egyik, ha nem a legdurvabb agyu :)
  • Attiska
    Ja, a Pz38H-t csúnyán nerfelték, lényegében már egy MS-1 is képes átlőni.
  • Szakesz
    Sokan nem képesek megérteni, hogy az arty tulajdonképpen miért is van bent a játékban és milyen szerepet tölt be, de ezek az emberek soha nem is fogják. Sok jó játékost ismerek, akik több ezer csatát játszottak le artyval, de ennek ellenére tudnak mással is játszani, sőt tankkal sokkal eredményesebbek, mint az ominózus fekete báránykánkkal. Mondjuk az eddigiek alapján te biztos nem tartozol közéjük, de még nem vagy menthetetlen. A döntés a te kezedben van; mert vagy maradsz trollkodni és moderátorhoz futkosni, mert egy csúnya bácsi rosszat mondott rád, vagy felülemelkedsz ezen, és játszod tovább ezt a játékot funból(?). Ennyi a történet.
  • Nikosi
    Tudod kinek életcélja ez vagy bármilyen játék. Annyira az élet célom, hogy kb 5 napja ha 1 órát nyomtam vele.
  • stoppos
    Hamár London, meg olimpia
  • killbull
    Sajnos amíg egy játékot életcélnak veszel addig csak csalódás fog érni.Emlékezeted meg szelektív és sekélyes mert nem emlékszel arra miért játszok.
  • Tessellia
    Azért még azzal az bónusz kóddal is megdobhatnának minket:).
  • Nikosi
    "Ne is várjátok hogy abba hagyjam mert fogok én még ide pár egyhitelést linkelni az tuti"

Akkor te meg ne csodálkozz, ha még egy pár buzi artista el fog szállni az éterbe. Amúgy kezdesz egy idegsítő torll-ként viselkedni aki direkt csak provokálni akar.

Nagyon örülök, hogy nem vagy sem kollégám, sem szomszédom, barátom ilyen viselkedéssel nem lehetnél soha.
  • lexlutor
    ..sajnos mar nagysagrendlileg sem oylan mint regen. anno nagyon kellett celozni hol lovi az ember,d e ez mara mara mult. gyakorlatilag bmilyen szogbol. emellett, nagyon lassu. ha pedig bekerulsz tier3 csataba, akkor nagyon halovany azok ellen mar.

akkor mar inkabb a B2 740(f)-et probald ki.
  • stoppos
    Hát a videó alapján inkább aranyos, mint használható. :)
  • toma77
    Engem valahogy jobban érdekel a PzKpfw 38H735