418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #158604 Na paff TDantes megkaptad...
Mindkét oldal okosat mondd.Ezért írtam,h pro-kontra.
A minőségi fölény náluk volt,a mennyiség meg nem.
Persze qrva okosak vunk utólag 70évvel később.
Pl:Az enigma megszerzése az angoloknak+ a kezdetleges radar,bár ez nem épp tank téma. -
foxbat88fx #158603 nem az MM jó volt csak kevés volt a gamer :D
most hogy van gamer most szar az MM :D:D:D
-
TDantes #158602 Nem fekete és fehér, de bizony védekezésben ez van. Ugyanígy volt, amikor az oroszok védekeztek. Jött a támadó Wermacht, de megtörtek pár KV-n, és PZ3-4-esek nem tudtak mit kezdeni velük, és végül hívhatták a légierőt.
44-ben a németek védekeztek, a KV helyére meg a Tigris került.
Az hogy nem volt nehézharckocsijuk igen is lényeges. A légifölény nem mindig kihasználható. Nem úgy volt ám hogy folyamatosan repülők voltak mindenfelé, hogy szétlőjjék a Tigriseket.
A veszteség arányoknak ez is az egyik fontos oka, nagyon nem mindegy, hogy egy Tigrisnek Sherman-kkel szemben kellet helytállnia.
Persze nincs mi lett volna ha, de mégis ha Phersing-eket előbb bevetik, bizony nagyon másképp alakultak volna a dolgok. -
virkir #158601 Ilyen szempontból régen jobb volt, viszont volt pár bug is ami még most is ugyan úgy megvan, alig volt pár pálya de most meg ugyan azokat dobálja napon belül a rengetegből, az MM katasztrófa volt és az most is.
Namost, akkor vagy most jobb játszani.
A forummotor meg monnyon le ezzel a kiütögetéssel. -
Ry0K3N #158600 Ha az ellenfél is rushol a hegyre és szarrálövik közbe az is szép eredmény. Elhiszem hogy mentél a francia tankokkal de ha a hegyen kezdéskor az ellen bekeményít nem sok jóra lehet számítani mert nem abból kell kiindulni hogy most sikerült hanem hogy mi várható és azt meg sosem tudhatod biztosan. Engem PL 1 hittelt 1 arty miközben félúton mentem fel a hegyre. -
Klassz verdanak tunik, kar hogy nem lehet kiprobalni. Igy eleg zsakbamacska. A tesztszeron legalabb nyilvanvalova valt hogy soha ne vegyek IS-6-ot, Super Pershinget, Kukimaxot meg foleg.
Az a gond hogy mar igy is sok flankelos / troll tank all a garazsomban (AMX-ek, Chaffee, T-50-2). Nem gaz ha 50-el megy max., eleg brutal szogben tud fordulni. -
Desmodromic #158598 Ki mondta, hogy a Lee szar? 
Győzelem!
Csata: Sand River 2012. augusztus 9. 21:20:30
Jármű: M3 Lee
Szerzett tapasztalat: 1 759
Szerzett kredit: 31 626
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
-
Oddball29 #158597 Lassan kicserélem az összes régi kriksz-krakszot.
-
Kubukli #158596 Észrevettétek már a 7.5 mágikus újítását: 10-ből 10x egy epikus retardált kerül a top3 helyek egyikére 650-850 eff értékkel randomban. Általában IS-3/4 vagy prémium tankokkal nyomják a basecampet illetve új játékmodnál kavirnyálnak össze vissza a 3. percben bekövetkező halálukig. -
Rue East #158595 ez azért nem egészen ilyen fekete/fehér dolog, az, hogy a németek hadászatilag védekeztek, az nem jelenti azt, hogy ez a harctéren is ez volt végig (gondoljunk itt első sorban a német védekező harcászat egyik alapjára, az ellenlökésre), főleg ne kapcsoljuk össze ezt a játékbeli "kempeléssel", vagyis hogy a tigrisek várták, hogy rájuk essenek a T-34esek, ez eléggé játék centrikus megközelítés lenne
már több helyen is olvastam ezt amúgy, de szerintem ez alaptalan és félrevezető, azt sugallja, hogy a németek állandóan kiépített állásokban, lesben állva várták a szovjet tömegekre, nyilván többet tették ezt, mint egy támadó hadsereg egységei, de a védekezés nem csak ebből áll, nem látok ebben semmiféle meghatározó előnyt
az meg, hogy az angolszászoknak nem volt nehézharckocsija megint csak egy kiragadott részlet, ami önmagában teljesen értelmetlen, mert például volt emellett mindent elsöprő légifölényük...
-
Kicsit családiasabb volt akkor a hangulat. Nem volt ez a folyamatos beszólogatás egymásnak, mindenki tudta mit kell csinálni. Azt meg végképp nem nézte senki hogy kinek mennyi a WR-je, meg hasonlók :)
Ilyen szempontból régen jobb volt, viszont volt pár bug is, alig volt pár pálya, az MM katasztrófa volt. Voltak érdekes szerverhibák (pl. mikor át lehetett menni házakon :D Azokon is amik nem voltak rombolhatóak...) -
Oddball29 #158593 Ha ez az orosz T-34, akkor 57mm Zis-4 és csak AP -
csoszi87 #158592 Megvan az egész francia med ág. Pontosan tudom melyik tankkal hová érek mineson, mire betöltök. (amxel a hegyen lévő bányáig kell elvergődni mire betöltesz.
A medek el is indultak +2 gyors td.
Csak ő makacskodott, de ő is felért full hpval, és mielőtt kilőtt sikerült elfoglalni a hegyet.
Szerinted mit akart 1 amxel a városban, ahol minden tele van heavyvel?
Mineson ha nem foglaljuk el a hegyet, akkor az esetek 90%ában bukta.
-
TDantes #158591 Csapatmunka? Hm. Campinovka nem véletlenül kapta a nevét, mind két csapat beállt szembe egymással és onnan soha többé nem mozdult. Azóta megy a támadás a hegy felé. Azért változtak a dolgok. -
Nazarov77 #158590 Amikor panzer 38(t)t is berakott maus ellen stb, a régi szép idők, 0.4.5 :D -
foxbat88fx #158589 na igen voltak érdekes dolgok XD de a playerekre gondoltam.... akkor még volt csapatmunka.... most kb. akkor van ha leugatom őket a k*anyukba hogy halgassanak a tapasztaltabbra is néha .... -.-" -
TDantes #158588 Bruahaha...na ez nem igaz. Closed beta? Amikor egyik oldalra berakott 2 maus-t, a másikra meg két Tiger 2-est?
Amikor a Tiger használhatatlan volt? -
R3nton #158587 hát az a superpershing nem tudom, hogy gondolták ezt komolyan:D ilyen lassú egy dögöt, az tény hogy képes elég nagy ágyúktól is benyelni lövéseket, de attól még nem valami jó tank:D -
foxbat88fx #158586 játszottál volna closed beta idején.... na akkor kegyetlen jó volt... de most.... ******* -
sikora #158585 sajnos a játék már nem szórakoztató szintig el lett rontva. én ma töröltem ki véglegesen. nem hiszem, hogy bármilyen pozitív változás beállhat a 8.0 sem. lehet kicsit érdekes lesz a fizika miatt, de birkákkal és szar MM-el játszani továbbra sem lesz élmény. márpedig ez nem változik az biztos. a cégnek nem gazdasági érdeke, hogy Te igazságosnak érzed-e vagy sem a csapatok összeállítását. amióta a csodára várok látom, hogy NEM LESZ változás. hiába no KELL AZ AGYAGGALAMB! kísértetiesen hasonlít ez a Darkorbit nevű játékra. A kezdeti jó játékból raakás szar lett ott is, és itt is. -
Ry0K3N #158584 Ha azt mondja reload time akkor reload time mert ha egyedül hagyja a többi csapattársa akkor csak azért éred el szarrálöveti magát feleslegesen míg nem tud odafent betölteni. -
Ry0K3N #158583 NE lőjj vissza. Megkapja a magáét ő is de ne lőjj vissza a baromnak had kapja csak alevonást. -
Bmsrt #158582 Jönni fog kapható lesz augusztus 24-31 között gift shopban.
-
Oddball29 #158581 Mi a fene... Nem tudják a Super Slow Pershinget elegendő számban eladni, ezért megint kínai dömping? -
R3nton #158580 csak jöjjön EU-ra ez kell nekem, T34-tól kezdek agyvérzést kapni, gyors tankokat szeretem én. -
csoszi87 #158579 Ma 1 kicsit eldurrant az agyam, így miután Mines-on beírtam (T9es francia td-vel), hogy all meds, and lights hill és 1 amx 1390 visszaírt, hogy NO megkérdeztem: Really, Why?.
Ő erre azt írta, hogy 40 sec load time.
Erre beírom, hogy: I know. pls.
Ő NO.
Rálőttem, letrackeltem, de nem sebeztem.
Elindultam a hegyre, ő belém lövi a tárat. Túlélem. Fent kinyírtam az ellen T54ét fél hp-ról, erre kilő a 1390-ünk.
Ezután csak ennyit írtam angolul? LOL the amx on the hill! Perfect!
Végül is elértem, amit kértem. -
Sziasztok,
Pár hete kezdtem a játékot, szóval noob vagyok a javából. :)
Persze igyekszem csapatban játszani, de sajnos ez a dolog elég nehéz a sok valószínűleg alapból összeférhetetlen embertől.
De a konkrét kérdésem. Állok egy helyben, ahogy olvasom "kempelek". Jön egy barom csapattag, 3x nekem jön mire elhelyezkedik, majd miután mögém akar lőni a barma, két-három alkalommal belémlő. Kérdem, hogy WTF? Nincs válasz. Arrébbmegy végre, még kétszer belémjön azért. Utánaeresztek már egyet a rend kedvéért. Leveszek a magasabb szintű szarjából kb 30 életerőt. Ő lefelezett. A végén tőlem levon 2k-t, én kapok kárpótlásul 200-at. Ez miért van így?
Vgay mit tegyen az ilyen tahókkal az ember? Mert egyszer megrándul a keze és másképp sül el neki a megszokottól, talán belefér. De háromszor...? Ez nem egyedi eset, az alapszitu többször előfordult már.
T34-nél milyen fegyverzetet válasszak, milyen lövedékkel? Gondolom akármilyet, de én ölni akarok:)
Előre is köszönöm a válaszokat. -
foxbat88fx #158577 jah :/ én most megyek 2 hetes "túrára" szóvan no wot.... utánna meg ki tudja, lehet végleg abbahagyom, de 8.0-ig tuti nem nagyon fogom nyomni....
sokkal nyugodtabb az életem :D pedig csak 2 napja nem játszok XD -
sikora #158576 foxbat88fx ! én is így jártam, már a feleségem szólt rám, hogy ne üvöltözzek! meg aztán tegyük hozzá, hogy a játék is elkorcsosult! így én is hanyagolom az aktív játékot! most szabin vagyok, így leteszteltem a játékot változott-e valami. de ha vissza megyek melóba megint nem játszom. minden patch után reménykedem, hogy talán lesz javulás, de mindig csalódnom kell. sajnos ugyanannyi idióta van és a játék a javítások ellenére egyre szarabb és szarabb. -
Én másképp tudom egy tank squad állt 8 tankból amihez +1 speciális tankelhárítót soroltak ami képes volt kilőni a tigrist ez a tank vagy shermanfirely volt vagy egy hellcat. -
Nazarov77 #158574 Nagyon jó kör volt, szegény object 704et annyira durván megerőszakoltuk hogy szerintem tuti terápiára fog járni hogy ezt feldolgozza :D
-
Tessellia #158573 Mivel T4től a light tankoknak más a Tier besorolása.. Ezért lehet több mint 2 tier eltérés. -
foxbat88fx #158572 mert a sok idióta felbaszott agyilag, és nem akarom hogy rá menjen az egészségem.... -
TDantes #158571 Jó is. Persze csak full-osan, mert BL9-el is kissé szenvedős. Bár még mindig jobb mintha az alap D25T...ami nevetséges dolog.
Bár nekem a német tier 9-esek jobban bejöttek, mégis csak keményebb a frontjuk.
Jó vele a játék, nem bosszantó ,hogy mekkora vacak, nem úgy mint a KV-4.
Egyedül ami nagyon zavart, a sok arty találat, de tettem rá páncélt, meg nem tudom a patch-ben csavargattak-e rajta valamit, mindenesetre azóta nagyon faszán műküdik. -
sikora #158570 foxbat88fx ! miért vagy elvonón? -
sikora #158569 MM-el kapcsolatos tapasztalatomat igyekszem megosztani veletek. Állítólag figyelnek rá, hogy közel azonos tankok legyenek egy csatában legalábbis zömében, de ez hazugság. Csináltam szovjet natúr T34-el egy gyors tesztet. 20 csatába léptem be vele ebből 12 alkalommal az első 9 vagy 8 szintű tank volt és én a 10. helyezés alatt voltam. 4 alkalommal a tabella tetején tanyáztam (első 2-3 között) a többi alkalommal középtájon, ám meg kell jegyezni, hogy az esetek többségében az alja és teteje között ilyenkor is többször 4 szint eltérés van. Tehát az MM javítás csak részbeni, zömében maradt a régi. Tapasztalatok másoknak? -
Oddball29 #158568 Nincs is lelkierőm átmenni rajta, pedig az ST-I az tetszik. -
foxbat88fx #158567 2. napom wot nélkül :) eddig jól megy az elvonó kúra :D -
TDantes #158566 Hm. Továbbra is tartom hogy a KV-4 egy SZAR.
Mindegy, rég eladtam.A ST-I meg tényleg tetszik
-
Oddball29 #158565
Régebbi KV-4 leírás