418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #158724 EZ sok helyen elhangzik. Viszont figyelembe véve Sztálin személyiségét és a téli háborúban teljesen leszerepelt hadsereget, kétlem, hogy nagyon ugráltak volna. Sztálin a német támadás után is egyezkedni szeretett volna, fel is kérték a bolgár attasét, a tárgyalások lebonyolítására, de ő azt mondta, mindegy meddig vonultok vissza, akár az urál mögé is, végül győzni fogtok. Hogy ezt így gondolta-e, vagy csak nem akartak a dolgokba belefolyni és két tűz közé szorulni, arról nem szól a fáma. -
-
Oddball29 #158722 Akkor beugrott egy kezelés is. -
danyizs #158721 én pedig kedvelem,hiába engem is kilőnek mikor mással játszom de velük más.
és én még hiányolom az orosz oldalról a "katyusákat" na az... -
VanDaal #158720 Valamiért erről néhány South Park epizód jutott eszembe :D -
Desmodromic #158719 Hétvégi akció:
This weekend bonuses will last from 7:30 CEST (5:30 GMT) on the 11th of August till 7:00 CEST (5:00 GMT) on the 14th of August.
You will enjoy the following bonuses:
200% usual income (double income) in credits for the following tanks:
VK 3601 (H), German tier VI medium tank
ARL 44, French tier VI heavy tank
M6, American tier VI heavy tank
KV-1S, Soviet tier VI heavy tank
-
Oddball29 #158718 Nem tartok. Szakasztársak sem.
Kéne valami átnevelőtábor-féle artistáknak. A gondos szülők jobban teszik, ha elküldik oda a gyerkőcöt, mielőtt elfajzik. -
Juhasz27 #158717 De van! Újévi fogadalmam az volt,hogy idén nem artyzok.Tavaly december óta nem is mentem vele,még is ott van a garázsban 2 is. -
Szpecnyaz #158716 Az arty azért van, hogy ha valaki a farkát akarja verni akkor is tudjon játszani közben. De van aki szerint az értelmi fogyatékosok számára van, elvégre nekik is jár némi sikerélmény :). -
danyizs #158715 mért,az aty is azért van a játékban hogy játszodjanak vele.
Csak azt ne mondja senki nekem hogy nem tartnak a garázsban legaláb egyet -
nono55 #158714 Pedig így volt. A paktumra mindketten ugyan úgy tekintettek, csak időhúzás volt. -
danyizs #158713 szerintem elég részletes voltam,kérni meg kérdezni gondolom nem szégyen
-
Juhasz27 #158712 itt az artysta nem kedvelt faj :D -
lammaer #158711 De mivel normálisan kérte, a lebuzizás sztem elmarad :D -
1. itt sok minden található, nem tudom mi kell neked pontosabban
2. ha arty segédletet kérsz itt, való színű egy seggbe rúgást kapsz mint segítséget :D -
danyizs #158709 sziasztok!
Kérdezni szeretném hogy nemtud e valaki erről az artys programról angol változatot,mert a gép az orosz betük miat csak zagyvaságokat ír.
A progi ezen a helyen tanálható http://mirtankov.net/crosshairs.html
És ha létezik angol változat légy szives muti hogy hol tanálható.
köszi!
-
lammaer #158708 Nem nem, az angol gyarmatoknak NEM volt az anyaország ellátásában szerepe.
Miután a németek elfoglalták nyugat európát, anglia ellátásáa egyes-egyedül az észak amerikából érkező és oda visszatérő konvojokon múlt.
Olajat pl Venezuelából és trinidadból hoztak kanada érintésével.
Afrikának NEM volt gazdasági jelentősége, ázsiában pedig a japánok miatt eleve buktak szinte mindent. Igy a szuezi csatárnának sem volt jelentősége hogy kié. -
Destydeme #158707 Visszatérve a tankokra..Épp most szedtem le a (régen m.parádé néven futott) kurszki csatát,ma reggel töltötték fel.Pihenésképp megnézem..:) -
FosTalicskaa #158706 Ha Mari néninek meg töke lenne, akkor Pista bácsinak hívnák.... -
stoppos #158705 Még ha gyarmatosítottak volna is, mire ott beindítják a dolgokat, eldől minden. -
Afrikában eldőlt a háború mert ennyi ellenség ellen nem lehet gyarmatok nélkül harcolni eleve az egész háború a terület hódításokról szól kezdve az első VH. Európa egymagában meg nem képes fent tartani egy ilyen volumenű háborút. -
kruger445 #158703 Mountain Pass-en az északi bázis melletti magaslaton lövöldözök SU-5-el. Kilövök egy AMX AC Mle. 46-ost, aki a középső dombhoz bújt épp vissza (10 HP-ja volt, nem volt nehéz), majd csalót kiált. Azt írja: "a hegy mögött voltam!" Kérem, az csak egy domb, ráadásul én magasabban is voltam.
Visszaírtam, hogy "arty ROOLZ". Lehet, hogy nagyképű voltam? -
Tudom hogy miért ment Rommel afrikába,ennek ellenére az a véleményem amit írtam.
A közel kelet Angliától is messze volt,ahogy a többi gyarmata még messzebb,mégis nekik köszönhette hogy túlélte.
A Földközi tengeren pedig nem lett volna rémálom a logisztika,mivel ha az angolok elvesztik Alexandriát ,akkor akár Olaszországból,akár a már elfoglalt Görögországból könnyen megoldható lett volna az utánpótlás,mivel az Angol flotta eltűnik a Földközi tengerről.Málta egyedüli támaszpont marad,amit így már nem tudtak volna tartani.(ráadásul messze is volt a Földközi tenger keleti részétől) -
Ne a körben lődd ki, se te, se a pici ne legyen benne.
Akkor nem kékülsz.
Én is mindig kilövöm, hátha tanul belőle valamit a barom haverja, aki behozta. -
stoppos #158700 Minek lövöd ki? Szerinted tanul belőle? Valószínűleg még csak nem is érti. -
PetiPetiHUN #158699 IS-4 behozza az MS-1-et egy olyan csatába ahol 8. tier alatt csak az artyk vannak. E-75 lerammolja marad az MS-1-nek 8 hp én meg kilövöm Pattonnal. Azonnal kékülök! Barom E-50-ünk meg elkezd seggbe lövöldözni. Ha már úgy is az MM-el baszakodtak nem lehetett volna tier korlátot betenni a korlátolt platonozóknak. -
Attiska #158698 Ha jól rémlik az Ar 234 eredetileg felderítő lett volna, itt is később jött a kívánság, hogy bombaterhet is vihessen. Emiatt aztán két külön alváltozatot terveztek. -
kruger445 #158697 Volt nekik gyors sugaras bombázójuk is (az Arado Blitz), de amúgy igaz, az üzembiztonság rettentő volt akkor. -
Attiska #158696 Sok külföldi szakirodalomban is az van, hogy a 262 késedelmét leginkább a Hitler féle bombázókhoz való ragaszkodás okozta. De máshol meg azt írják, hogy ez csak álca, egyszerűen nem készültek el az üzembiztos hajtóművel, emiatt húzódott az egész. Az üzembiztonság meg ugye a rendszeresítés után sem verdeste az eget. -
Attiska #158695 Nem is akármivel védték őket, a hosszú orrú Dorákkal, meg a Ta-152-vel. -
kruger445 #158694 Először én is Riedertől olvastam, de aztán, mikor járattam a Világ Repülőgépei lefűzős szériát, ott is ezt olvastam. Lehet benne valami tehát. -
lexlutor #158693 ..uborkaszezon.. -
stoppos #158692 Igen, ezt olvastam én is valahol. Persze régen annyi szennyet összeolvastam, hogy manapság már sosem tudom, hogy amit anno olvastam és megjegyeztem, ez valami értelmes könyvből származik, vagy valami 200 Ft-os borzalomból. :) -
kruger445 #158691 Maga a Führer erőltette a vadászbombázó szerepkört, hiába erősködtek a hozzáértők. -
stoppos #158690 Ha jól emlékszem eleinte vadászbombázónak akarták erőltetni és csak később tértek vissza a vadászhoz. -
kruger445 #158689 Tovább kellett volna finomítani, de nem volt rá lehetőség, minél hamarabb be kellett vetni. A Messerschmitt 262 kíséretre szorulása megvan? (Kellett hozzá fel- és leszállásnál 2 hagyományos vadászgép, hogy védjék a lomha fenekét.) -
TDantes #158688 Igen és fejlesztették is nagyon szépen a sugárhajtású gépeket. De minek vetették volna be idejekorán a még fejlesztésre szoruló gépeket? -
Destydeme #158687 Igen,ez így van de...Tudták,h véges a határai a dugattyús motornak.(nagy magasság=ritka levegő=motor teljesítménye drasztikusan esik)
Mindig mindenhol vannak maradiak/régi felfogásúak akik 2kézzel kapaszkodnak a múltba.Ez ma is így van.:) -
stoppos #158686 A tigrisre kellett volna szárnyat szerelni és minden meg lett volna oldva. 

-
kruger445 #158685 Én is valami bürokráciás hercehurcára emlékszem, pedig a britek valóban előrébb jártak a sugárhajtómű-fejlesztéssel.