418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #158804 De, javítva. A proofreaderem dél-afrikai és nem szinkronban toljuk. -
stoppos #158803 Jó cikk. :)
Nem nyelvtannácizni akarok, csak megakadt a szemem. A második oldal: Fan fact. Nem fun fact akar lenni?
-
Destydeme #158802 Hi.Itt gondolom 1-et nem lőttél:( -
agrarmacso #158801 ez a cikk nagyon jól jött, köszönöm!
-
TDantes #158800 Semmit. Első csata: prokhorovka védekezni kéne. Senki egyetlen egy tetves métert nem tesz meg. Ülnek a hegyen. Lementem kicsit lejjebb, hátha mozdulnak...semmi. Rámrohant egy nyavajás scout, és kifilézett. Nem ám hogy segítenének...vagy legalább arra fordítanák a csövüket...védekezni kéne csak, de úgy 3 percen belül az ellenséges csapat fele sértetlenül ott táncol a zászlónál. Ezt így hogy? Megint sokszor jeleztem,mhogy arra lefelé ház mozduljunk már...de semmi.
Második:Ensk: lemmingtrain, a lassú S-35-el nem tudtam őket utolérni, ellenben engem utolért pár ellenséges tank.
-
Szakesz #158799 Ezekben a csatákban mennyit sikerült lőnöd összesen?
-
Toweliee #158798 Ferdinand vagy Jagpanther II? -
Oddball29 #158797 Churchill tank -
TDantes #158796 Vereség
Csata: Prokhorovka 2012. augusztus 10. 17:09:34
Jármű: JagdPz IV
Szerzett tapasztalat: 45
Szerzett kredit: 1 626
Vereség
Csata: Ensk 2012. augusztus 10. 17:12:13
Jármű: S-35 CA
Szerzett tapasztalat: 40
Szerzett kredit: 2 683
És ezek prémiumos körök. Ilyen csapatokat kapok zsinórban. -
stoppos #158795 Most a T-54-gyel leginkább. Először a német vonalat húztam ki, de annyira kretén vagyok az E-50-nel, hogy inkább váltottam az oroszra. -
Hassel74 #158794 Milyen vassal Medikázol? :) -
stoppos #158793 Úgy látom tényleg működik. Már pluszban is vagy. :) -
csoszi87 #158792 Ez marha jó volt!
Felvisítottam! -
Szpecnyaz #158791
-
Ma már megvolt az arty mészárlásért járó + osztás, te már nem kapsz. 
-
Szpecnyaz #158789 Ugyan ilyen szitu során kiszedtem kedden egy GW Panthert én is. Elvégre haljon meg aki hülye
.
-
stoppos #158788 Medezek, nekem többször jönnek jól, mint rosszul. Általában, ha kiszednek, az az én hibám is. Nem mozgok, nem kanyarodok időben. Bár, amióta megvan a lámpácska az embereken, kevesebb az ilyen. Felvillan és lehet azonnal random mód riszálni. :) -
csoszi87 #158787 Én gyűlölöm őket, (bár most én is húzom a francia arty ágat, és rájöttem, hogy tényleg nem könnyű artyzni. Az a sok lövés ami nem talál, meg nam adja be a max sebzést...
) de ez most nem azért volt.
Tegnap is ugyan ez volt, ugyan ez a pálya, játékmód. Kérem, hogy hova menjenek az artyk. Ők kijelentik, hogy nem. Pedig többen is beírták, hogy nem hülyeség amit mondok, de nem mennek.
Ám azon a pályán ha az artyk nem mennek olyan helyre ahol belőnek a sínek mögé, lehetetlen győzni. -
csoszi87 #158786 Köszi!
Jéééé!
Ha tudom, hogy Tk-ért plusszokat kapok a fórumon, akkor belehúzok.

-
Kaptál egy +-t, lásd kivel van dolgod. :D -
marchizor #158784 rányomsz a saját nevedre... iparkodj a teamkillekkel, mert mínuszban vagy srác! :D -
stoppos #158783 Csak kattints a nevedre. -
csoszi87 #158782 Off:
A fórumon azt hol tudom megnézni hány mínuszom, illetve pluszom van? -
stoppos #158781 Én nem vagyok arty ellenes, márha nem nyóc van a pályán, de azt mondom, hülyékért sosem kár. :) -
csoszi87 #158780 Az egész hetem olyan volt, hogy pfff.
De tudtam, hogy hétvégén úgysem játszok, így úgy gondoltam ezt ma megtehetem.
-
Nickel77 #158779 +1000000000000000
-
stoppos #158778 Ez a játék egyszerűen kihozza az emberből az állatot.
-
csoszi87 #158777 Nem is 3 csak 1 nap bann. Teljesen megérte!

-
csoszi87 #158776 Na asszem megkapom a 3 nap bannt.
prohorovka támadó oldal. 3 artynik van, és 1sem megy olyan helyre, hogy be tudna lőni a sínek mögé.
5 percig könyörögtem, és spotoltam a sínek mögött lévőket, de nem mozdultak ki a kezdőkör környékéről.
miután már csak 4 perc volt a csatából, és még csak 1 tankot sikerült az ellentől kilőni beírtam még 1x. hogy plsssssssssssss menjenek már oda.
Az 1k beírta, hogy a hegyet onnan is látja, ahol van. (senki nem volt a hegyen)
Ezután eldurrantam, és sorban végig mentem rajtuk BC-vel.
Jöhetnem a mínuszok.
-
tepi1 #158775 http://wot-news.com/index.php/stat/calc_new/en -
Hetente vagy 10 naponta frissül, nem tudom... -
R3nton #158773 mindegyik jó fog hozni nagyon premmel főleg, de arl44 elég szar sztem, vk36 vagy m6 ami jó ezek közül sztem -
Akkor sem kellene 0,5tel több zászló húzásnak 100zal több pontot érnie.. én magamnak elhiszem, hogy jobb vagyok nála, nem 1x vertem meg KTval 1v1ben :) csak kicsit rossznak érzem ezt a dolgot.. a másik eff módot betudja linkelni valaki? az újabbat, azthiszem volt egy olyan is :) -
Kronos79 #158771 Ha az a játékos irányítja a tankot, akinek az addig elért effje van odaírva, akkor nagyon jó. Tudod kire számíthatsz és kire nem. -
zserrbo #158770 Keretnek tényleg nincs értelme, max h meghatározzák, nehogy túl ingyenesen játszható maradjon a játék.
Am mit gondoltok most h ez az új heavy tankos akció van + az 1 napos prém, melyik tankkal érdemes neki állni a farmolásnak?
VK3601H-m volt már bár eladtam 54%-os win rátám volt vele, hát nem utáltam de pl az ARL44-hez képest a 132-es átütőerő az ARL 212-es átütőerejéhez képest vicc.
KV-1S már ki van fejlesztve, de nem szívesen venném meg. M6-hoz kellene a T1 kifejlesztése leeből és az M6-é utána. Lee épp a garázsban áll, mert elkezdtem kifejleszteni a 125%-os akció miatt épp ma.
ARL44-hez semmim sincs, de ha nem csak a paraméterei alapján ilyen jó akkor lehet kifejleszteném holnapra.
Kronos79: Én már megtanultam, hogy az akciók végét az életben is érdemes kivárni (persze elsősorban az olyat, ahol van "készleten" folyamatosan), mert elég gyakran jön egy még jobb/nagyobb akció. -
Szakesz #158769 Az effi mód azt mutatja meg, hogy mennyire vagy hatékony, és nem azt, hogy mennyire vagy jó játékos. :) -
Az eff mód szar. Nem mutat igazi dolgokat szvsz. haveromnak 100zal több effje van, pedig csak 0,5tel többet húzza a zászlót, meg 0,1gyel többet védekezik és többet spotol..minden másban odaverem, mégis 100zal több effije van -
Kronos79 #158767 Érdemes volt beírni a kódot. Mindjárt jött az új event. Úgy hívom a Szarvasmarhák bőgésének napja event. Ennyi marhát, akikkel összerak. Hihetetlen. Nem védekezik, nem segít, mozizik. Jó ez a eff mod, csak az a baj, hogy nem tudja megmondani, hogy eladták az accot. Airfielden egy Löwe 1370-es effel campelte végig a csatát a bal oldali tábor feletti platón. Mikor eljutott volna hozzá az ellenfél 6-8 tankja, akkor elkezdett menekülni. Addig ment, amíg egy KV-4 bele nem durrantott. Aztán kilőtte az AMX13-70-et, akit előtte én szedtem le 200-as HP-ra. Kétlem, hogy ekkora effel ennyire tellett volna. -
Jacktor #158766 Visszavettem a Tigrist pár napja. Nagyjából minden 3. meccsen felgyújtják és gyakorlatilag semmi nem pattan le róla. Mondjuk utóbbit már megszoktam az M18-ban... -
virkir #158765 Höhö... az év vicce. A semminek van kerete.
Körülbelül két kattintás lehet a szerveren, egy ilyen event.