418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    De, javítva. A proofreaderem dél-afrikai és nem szinkronban toljuk.
  • stoppos
    Jó cikk. :)

Nem nyelvtannácizni akarok, csak megakadt a szemem. A második oldal: Fan fact. Nem fun fact akar lenni?
  • Destydeme
    Hi.Itt gondolom 1-et nem lőttél:(
  • agrarmacso
    ez a cikk nagyon jól jött, köszönöm!
  • TDantes
    Semmit. Első csata: prokhorovka védekezni kéne. Senki egyetlen egy tetves métert nem tesz meg. Ülnek a hegyen. Lementem kicsit lejjebb, hátha mozdulnak...semmi. Rámrohant egy nyavajás scout, és kifilézett. Nem ám hogy segítenének...vagy legalább arra fordítanák a csövüket...védekezni kéne csak, de úgy 3 percen belül az ellenséges csapat fele sértetlenül ott táncol a zászlónál. Ezt így hogy? Megint sokszor jeleztem,mhogy arra lefelé ház mozduljunk már...de semmi.

Második:Ensk: lemmingtrain, a lassú S-35-el nem tudtam őket utolérni, ellenben engem utolért pár ellenséges tank.

• Szakesz
    Ezekben a csatákban mennyit sikerült lőnöd összesen?
  • Toweliee
    Ferdinand vagy Jagpanther II?
  • Oddball29
    Churchill tank
  • TDantes
    Vereség
    Csata: Prokhorovka 2012. augusztus 10. 17:09:34
    Jármű: JagdPz IV
    Szerzett tapasztalat: 45
    Szerzett kredit: 1 626

Vereség
    Csata: Ensk 2012. augusztus 10. 17:12:13
    Jármű: S-35 CA
    Szerzett tapasztalat: 40
    Szerzett kredit: 2 683

És ezek prémiumos körök. Ilyen csapatokat kapok zsinórban.
  • stoppos
    Most a T-54-gyel leginkább. Először a német vonalat húztam ki, de annyira kretén vagyok az E-50-nel, hogy inkább váltottam az oroszra.
  • Hassel74
    Milyen vassal Medikázol? :)
  • stoppos
    Úgy látom tényleg működik. Már pluszban is vagy. :)
  • csoszi87
    Ez marha jó volt!
    Felvisítottam!
  • Szpecnyaz
  • Toby0501
    Ma már megvolt az arty mészárlásért járó + osztás, te már nem kapsz.
  • Szpecnyaz
    Ugyan ilyen szitu során kiszedtem kedden egy GW Panthert én is. Elvégre haljon meg aki hülye .
  • stoppos
    Medezek, nekem többször jönnek jól, mint rosszul. Általában, ha kiszednek, az az én hibám is. Nem mozgok, nem kanyarodok időben. Bár, amióta megvan a lámpácska az embereken, kevesebb az ilyen. Felvillan és lehet azonnal random mód riszálni. :)
  • csoszi87
    Én gyűlölöm őket, (bár most én is húzom a francia arty ágat, és rájöttem, hogy tényleg nem könnyű artyzni. Az a sok lövés ami nem talál, meg nam adja be a max sebzést... ) de ez most nem azért volt.
    Tegnap is ugyan ez volt, ugyan ez a pálya, játékmód. Kérem, hogy hova menjenek az artyk. Ők kijelentik, hogy nem. Pedig többen is beírták, hogy nem hülyeség amit mondok, de nem mennek.
    Ám azon a pályán ha az artyk nem mennek olyan helyre ahol belőnek a sínek mögé, lehetetlen győzni.
  • csoszi87
    Köszi!
    Jéééé!
    Ha tudom, hogy Tk-ért plusszokat kapok a fórumon, akkor belehúzok.

• Master91
    Kaptál egy +-t, lásd kivel van dolgod. :D
  • marchizor
    rányomsz a saját nevedre... iparkodj a teamkillekkel, mert mínuszban vagy srác! :D
  • stoppos
    Csak kattints a nevedre.
  • csoszi87
    Off:
    A fórumon azt hol tudom megnézni hány mínuszom, illetve pluszom van?
  • stoppos
    Én nem vagyok arty ellenes, márha nem nyóc van a pályán, de azt mondom, hülyékért sosem kár. :)
  • csoszi87
    Az egész hetem olyan volt, hogy pfff.
    De tudtam, hogy hétvégén úgysem játszok, így úgy gondoltam ezt ma megtehetem.
  • Nickel77
    +1000000000000000
  • stoppos
    Ez a játék egyszerűen kihozza az emberből az állatot.
  • csoszi87
    Nem is 3 csak 1 nap bann. Teljesen megérte!
  • csoszi87
    Na asszem megkapom a 3 nap bannt.
    prohorovka támadó oldal. 3 artynik van, és 1sem megy olyan helyre, hogy be tudna lőni a sínek mögé.
    5 percig könyörögtem, és spotoltam a sínek mögött lévőket, de nem mozdultak ki a kezdőkör környékéről.
    miután már csak 4 perc volt a csatából, és még csak 1 tankot sikerült az ellentől kilőni beírtam még 1x. hogy plsssssssssssss menjenek már oda.
    Az 1k beírta, hogy a hegyet onnan is látja, ahol van. (senki nem volt a hegyen)
    Ezután eldurrantam, és sorban végig mentem rajtuk BC-vel.
    Jöhetnem a mínuszok.
  • tepi1
    http://wot-news.com/index.php/stat/calc_new/en
  • Master91
    Hetente vagy 10 naponta frissül, nem tudom...
  • R3nton
    mindegyik jó fog hozni nagyon premmel főleg, de arl44 elég szar sztem, vk36 vagy m6 ami jó ezek közül sztem
  • szabii98
    Akkor sem kellene 0,5tel több zászló húzásnak 100zal több pontot érnie.. én magamnak elhiszem, hogy jobb vagyok nála, nem 1x vertem meg KTval 1v1ben :) csak kicsit rossznak érzem ezt a dolgot.. a másik eff módot betudja linkelni valaki? az újabbat, azthiszem volt egy olyan is :)
  • Kronos79
    Ha az a játékos irányítja a tankot, akinek az addig elért effje van odaírva, akkor nagyon jó. Tudod kire számíthatsz és kire nem.
  • zserrbo
    Keretnek tényleg nincs értelme, max h meghatározzák, nehogy túl ingyenesen játszható maradjon a játék.

Am mit gondoltok most h ez az új heavy tankos akció van + az 1 napos prém, melyik tankkal érdemes neki állni a farmolásnak?
    VK3601H-m volt már bár eladtam 54%-os win rátám volt vele, hát nem utáltam de pl az ARL44-hez képest a 132-es átütőerő az ARL 212-es átütőerejéhez képest vicc.
    KV-1S már ki van fejlesztve, de nem szívesen venném meg. M6-hoz kellene a T1 kifejlesztése leeből és az M6-é utána. Lee épp a garázsban áll, mert elkezdtem kifejleszteni a 125%-os akció miatt épp ma.

ARL44-hez semmim sincs, de ha nem csak a paraméterei alapján ilyen jó akkor lehet kifejleszteném holnapra.

Kronos79: Én már megtanultam, hogy az akciók végét az életben is érdemes kivárni (persze elsősorban az olyat, ahol van "készleten" folyamatosan), mert elég gyakran jön egy még jobb/nagyobb akció.
  • Szakesz
    Az effi mód azt mutatja meg, hogy mennyire vagy hatékony, és nem azt, hogy mennyire vagy jó játékos. :)
  • szabii98
    Az eff mód szar. Nem mutat igazi dolgokat szvsz. haveromnak 100zal több effje van, pedig csak 0,5tel többet húzza a zászlót, meg 0,1gyel többet védekezik és többet spotol..minden másban odaverem, mégis 100zal több effije van
  • Kronos79
    Érdemes volt beírni a kódot. Mindjárt jött az új event. Úgy hívom a Szarvasmarhák bőgésének napja event. Ennyi marhát, akikkel összerak. Hihetetlen. Nem védekezik, nem segít, mozizik. Jó ez a eff mod, csak az a baj, hogy nem tudja megmondani, hogy eladták az accot. Airfielden egy Löwe 1370-es effel campelte végig a csatát a bal oldali tábor feletti platón. Mikor eljutott volna hozzá az ellenfél 6-8 tankja, akkor elkezdett menekülni. Addig ment, amíg egy KV-4 bele nem durrantott. Aztán kilőtte az AMX13-70-et, akit előtte én szedtem le 200-as HP-ra. Kétlem, hogy ekkora effel ennyire tellett volna.
  • Jacktor
    Visszavettem a Tigrist pár napja. Nagyjából minden 3. meccsen felgyújtják és gyakorlatilag semmi nem pattan le róla. Mondjuk utóbbit már megszoktam az M18-ban...
  • virkir
    Höhö... az év vicce. A semminek van kerete.
    Körülbelül két kattintás lehet a szerveren, egy ilyen event.