418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• szabii98
    Ne menjen inkább t8 csatába ha egyszerűen...igen. NÖVÉNY. Láttam hogyan játszik..siralmas. Elkezdte lőni a KT tornyát...persze nem sebzett..a kt pedig hp vesztés nélkül kinyírta full hpról a t32jét. igen, kinyírta. a KTnak 500 hpja volt. Kinyírta! be sem forgatta. ennyi. De persze, nevetségesen hülye vagyok, igazad van :)
  • Maala
    2000 csata után lenövényezni valakit. Nevetséges vagy.
  • Trabant93
    Ez a kónikus ágyú a vk-n miért sebez ennyire keveset?Pedig ugyanolyan kaliber,mint pl az l\43 vagy akármelyik 75-ös.
  • I.C.ram
    jól lemaradtam róla... :(

Lehet megveszem. Bár kicsit drágának tartom.
  • szabii98
    Egy újabb növény.
  • lammaer
    Ha egyszer veszik drágábban is.... :)
  • Bmsrt
    25.96 Euro
    És igen,járt hozzá+1000 arany is...
  • I.C.ram
    akkor mennyi volt?

Most kb annyi, mi volt a legelején. Átszámolva kb 8000 arany.
  • Nazarov77
    Az még hagyján hogy most felvitték az árát, de múltkor még 1000 gold is járt mellé.
  • Bmsrt
    Aha 24-31 között ha jól emlékszem,bár felvitték az árát az előző 1 hetes árusításhoz képest,és most lehet kapni Type 62 lightot is.
  • Nazarov77
    EUn is lesz.
  • I.C.ram
    Jól láttam, hogy a Type 59-et újra lehet majd venni egy hétig? Egyelőre csak az amerikai szerveren láttam a postot róla, de az EU-son is lehet majd kapni 1 hétig régi prémes tankokat.
  • lammaer
    Természetesen szituációfüggő, csak azért merem mondani hogy sztem a tank fajtája lényegtelen, mert bennem sosem merül fel a "jaj, miért vagyok én TD itt az assaultban" érzés egyik pályán se. Medként sem baj ha védenem kell, heavyként se ha támnadni.

Igaz, nekem rohadt lassú tankom nincsen, a leglassabb a T28, de azzal nem játszok szinte soha. Egyszerűen számomra egy lassú tank használhatatlan, legyen bármilyen jó a páncélzata vagy az ágyúja. Nem birok játszani vele, utálom.

Ezért nem lesz pl soha Mausom, T95-öm, E100-am...
  • Nazarov77
    Én is azzal használom, mivel kevés a HPja ezért hasznosabb a nagyobb alfa mert minél ritkábban kell kijönnöm fedezékből, annál jobb.
  • Bmsrt
    Én a 122mm-el használom,azzal amolyan mini Object 704,az új mm-el egész jó így,csak a lőszerára lehet drága ha az érdekel...Kiegészítők pedig nálam:venti,töltésgyorsító,álcaháló
  • Oddball29
    Mindegy, ha 100-as akkor távcső. Ha 122-es, akkor GLD. Többi szokásos.
  • Gerifinuccsi
    Su-100on melyik löveget használjam? Milyen kiegészítőket rakjak rá?
  • szabii98
    Igen ám, viszont kaprivonkán (asszem azaz, bár tökömtudja...)
    egy e100 tdnek már fel menni is nehézkes...hát ha még a zászló fent lenne a dombtetőn..:D
  • TDantes
    Hát ja. Most is, t8-as medek lerohannak. Nagyon vicces...
    Hát nem tudom lesz-e türelmem kifejleszteni a tier 7-est. Pedig az jobbnak tűnik.
  • Eagle16
    Amúgy 1,5 óra alatt tudok vele 10k xp-t csinálni hála a bónuszkódnak, ha eleget kockulok akkor még ma eladhatom...aztán utána max. 1 hétig rá se nézek a WoT-ra :D

Prémiummal undorítóan sok kreditet ad...lövök kettőt és már 10k profit, prém. nélkül meg éppen hogy pluszban van egy átlagos csatában.
  • I.C.ram
    kösz!
  • Eagle16
    Igen, mert annak van páncélzata...

Ezt meg a legkisebb kis izé is átköpi.

Viszont erre van normális ágyú. A 105-ösnek jó a DPM-je, átütése is elég és nagy az alfa sebzése. Ez menti meg a tankot, amúgy egy hulladék lenne.

Sűrűn tesz Tier 8-as csatába vele, ott aztán kegyetlen :) 2 lövést ha letudok adni az már jó.
  • Bmsrt
    7500-ba került.
  • szektor20
    7500, ha jól emlékszem.
  • I.C.ram
    Type 59 mennyi gold volt annak idején?
  • lammaer
    Sztem tökéletesen irreleváns a tankok típusa a védelem/támadás szempontjából.

A sok pályán ugyanis a védőknek ugyanúgy támadnia kell a győzelem érdekében, és amúgy is, TDk tudnak támadni minden további nélkül. Mert ilyen alapon sima randomban is használhatatlanok lennének a TDk, hiszen többnyire ott sem jó taktika az, ha a top tier TD kempel a bázison és a meccs felében emiatt semmit sem csinál.
  • TDantes
    105-ös van rajta, de jagdpanzer sokkal jobb. Pedig hát...az se egy csoda TD.
  • Roy4l
    http://mwreplays.com/replay/0WRCC56TWBNF/ első replayem :D bárcsak minden SU-152es köröm ilyesmi lenne
  • lammaer
    Scoutolást én2 féle módon szoktam űzni.

1. Ha olyan a pálya ahol van kedvenc előretolt bokrom ahonnan full camos legénységgel teljes biztonsággal tudom spottolni a támadó ellenség jelentős részét (pl Redshire, Campirovka, Cliff, ElHalluf, Erlenberg, Prokhorovka, Sand river, Highway), akkor full gázzal be az adott helyre, aztán csinálok egy popcornt és nézem az eseményeket. Ilyenkor még örülök is ha az ellenséges top tank arrajönm, sok hpja van, emig megölik az nekem sok XP.

2. Ha nincs spottoló helyem, akkor viszont a meccs első 1-2-3 percében kivárok a starthely körül keringve, hogy lássam az ellenségtől mi hova megy, számolom a piros pöttyöket a térképen, hol lehet esetleg áttörni, hol vannak a TDik (fontos tudni, mert ezek többnyire védenek, tehát problémát jelenthetnek amikor az artikért megyek), közben figyelek a betörő ellenséges scoutokra.
    Csak ezután indulok el arra a helyre, ahol sanszosabban a legkevesebb problémám lesz.

Tény, ez nem jár olyan bravúrokkal, mint a suicide berohanós scout aki 10ből eljut és felspottolja az ellenséges artikat a meccs elején, cserébe viszont a közép/végjátékban döntő erő lehetek a kis szutykommal. És még ott is sokat számít ha kiirtom az artikat miközben a mieink még élnek.

Sajnos a 2. módszert nagyon sokan nem értik meg, és emiatt szokott némi inzultus érni hogy "camper scout" "useless vk" meg hasonlók, de ennek annyi előnye van, hogy kiélhetem trollkodási hajlamaimat és nem a fórumot terhelem olyankor. Meg néhanap vki le is TKz....
  • Eagle16
    A 105-ös ágyút tedd rá és akkor elmegy egynek...de amúgy nagyon rossz, se nem páncélozott se nem gyors.

És ha elképzelem hogy a szovjet ágon ennek a megfelelője a Su-100...úristen :D Meg a Hellcat...ez a kettő sokkal többet ér.

Most vagyok vele 20k xp-nél, még 38k az Mle. 1946. Most nyomtam be az egy napos prémiumot, meglátjuk meddig jutok.
  • szabii98
    Az egész assault mod fos.
    Szarul dobálja az mm a játékosokat..medeket védőnek rak, nagy JPZ E100at meg támadónak..
  • Bmsrt
    Azt még a T4-es nél jobban utáltam:),papír,a leó szemből átlövi,az ágyúk se az igaziak...
    A 7-es meg jó lenne DE a grillsütő max sebzést lő rá...no comment,
    szemből néha erős,máskor 2 lövéstől fekszik,random azegész.
  • lammaer
    Amúgy sztem kampinovkának kimondottan jót tett az assault mód.
    Bár sztem a támadóknak a dolga könnyebb (pont az erdők miatt, illetve amiatt hogy a tüzéreik helye nem egyértelmű mint a védőknél, akiknek csak a dombon van helyük), alapvetően kampinovkán ilyenkor folyamatosan van akció. tehát assaultban már nem kampinovka :)
  • lammaer
    Kis samuval én is küszködök, keménynek néz ki de nem az :)
  • lammaer
    Ugyan a stílussal nem értek egyet, de a kolléga kritikájával igen - ott fenn a dombon megállni nem jó dolog, egyszerű oknál fogva: neked nincs bozótosod, az ellennek meg lenn a domb alján igen.

Szóval, sztem ott támadóként és védőként is cél bejutni az erdőbe (délen), valamint védőknél beásni magunkat az északi kis templomrom mellett (támadóknak ott szintén az emelkedőn lévő erdő a cél, ahol egy jo scout mindent kispottol, a hegyen lévőket is.

Én ha védekezek BÁRMIVEL (scout, heavy, td), egyből megyek a déli erdőbe, az erdő felső részéhez, ahol van egy kis "mélyedés és bokrok". Igy nekem is van camo-m nemcsak a támadóknak. Innentől kezdve az esélyek azonosak, a szerencse illetve az dönt kinek jobbak a tüzérei.

Hegytetőn kempelőkkel az a baj, hogy a játék első felében nem nagyon szerepelnek, így elveszik a tűzerejük amire szükség lenne.
  • TDantes
    Ez a tier 6-os francia TD is ilyen ritka szar? Ez is, lassú, papír, és az ágyút semennyire se lehet kitéríteni. Ami elég nagy hátrány. El Halluf-on teljesen ki kellet mennem a fedezékből mert nem lehet kitéríteni jobban az ágyút. Így persze meg kilőttek. Ajaj. Ez nehéz lesz.
  • Hassel74
    Köszönöm a segítséged, sikerült.
  • Bmsrt
    Bejelentkezel saját profillal a:
    http://worldoftanks.eu/-n
    (jobb felső sarok,majd rámész a nevedre és legalul Activate Bonus Code,ide bemásolod,ésleokézod,és azonnal megkapod ingame,hajól csináltad)
  • TDantes
    Győzelem!
    Csata: Himmelsdorf 2012. augusztus 11. 10:57:04
    Jármű: ST-I
    Szerzett tapasztalat: 4 464 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 72 511
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Na , ez már jó?
  • Hassel74
    Ezt a kódot hogy lehet felhasználni? Nem vágom ezt a dolgot.