418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #159124 ADSLnél NAGYON durván igen. -
e57 #159123 Direktben nem, de ha más alkalamazással (pl. torrent) kitöltöd a felfelé sávszélességet, akkor a pinged is rosszabb lehet. -
Dunna #159122 Bocs az offért de a feltöltési sebesség befolyásolja a ping et? 
-
zsupeti #159121 Statja alapján nem is csodálkozom ezen az emberszerű lényen.
10 éves fiamnak fényévekkel jobb a statisztikája,mint ennek a kórságnak. -
Bmsrt #159120 Igen,elvileg megjelenhet top tanként is T4 csatában,de általában valami "nagyobb buliban"(bármi T9-ig) leszel amolyan "szenvedő alany".Persze ha nem ismered/szereted a scoutolás/spottolás/arty-ölés művészetét,és nincs normális felszerelésed+legénységed ezekhez,akkor bizony szívás a Leó... -
Destydeme #159119 Na akkor majdnem ua.Azt gondoltam van vmi kedvenc mostani..
Nálam se sok.Ma a kollégámnak farmoltunk.Őszinte mosoly volt minden vk-s csata után..Persze 1 idő után beugrott,h kár volt eladni a vk3601-et,de gondolom ez többé nem lesz."Előrébb" nem léptem,de neki összejött 1.5m kredit ez már siker.Közben én sem szenvedtem csorbát..Ez mára elég volt. -
-
e57 #159117 Én még elég kezdő vagyok.
Ha jól értem, akkor a T4-es német könnyű harckocsik (Leopard, PzKpfw 38na) mindig T3-T9-ig lesznek besorolva?
-
Ohh, aki oda lent ment a másik utcán, abból 1 ment védeni a sikátort, a többi viszont jött hegyet mászni ;) -
Szpecnyaz #159115 Addig örülj amíg csak 1 akar felmászni. Én fogtam már ki olyat hogy 2 E100+ 1 E75 indult neki a hillnek. Persze szakaszban voltak a géniuszok. -
csoszi87 #159114 POÉN VOLT!
Komolyan ne vedd!
Bocs, hiányzott a smile- a végéről.
-
Nem jöttem rá, hogy komolyan gondoltad-e :D
viszont, oké de a lassú ktval meg e75tel nemkéne hegyetmászni :-D -
csoszi87 #159112 Több, mint 3500 csata alatt eddig nem jöttél még rá?
Szerintem ez teljesen 1értelmű.
A medek gyorsabban átérnek a halálúton, és gyorsabban tudnak fedezékbe bújni a lövések után, ergó jobbak a csiki-csukiban.
A heavik pedig az erős páncélzatuk, és a fegyverük miatt hatalmas meglepetést tudnak okozni a hegyen azoknak a noob medeknek, akik még a "régi iskola" szerint játszanak.
Régi iskola: gyors tank hegy <-> lassú tank véd -
Szpecnyaz #159111 Ja, a hajósban én is jóval több potenciált látok. Sokkal egyedibb lesz mint ez a repülős, ami elég tucatjáték. Bár szerintem a Mechwarrior Online is nemsokára nyílt bétába megy át (még ebben a hónapban), az még tuti hogy sok embert el fog csábítani a tankozástól, mivel meglehetősen hasonló koncepcióra épül. -
haflac #159110 Akkor csak kicsit vagy kocka. :) -
Bmsrt #159109 Az egy FELDERÍTŐ(Scout)-besorolású tankocska,direkt kerül oda,nem véletlen.
Bővebben erről a FAQ-ban olvashatsz.
-
Thomasovics #159108 mert felderítő tank, mint t-50, elc-amx, amcsit nem tudom talán az M5 stuart a scout-juk -
lammaer #159107 Hajósat kéne csinálniuk, azt többen várják sztem... -
e57 #159106 A Leopard (IV) tankot miért rakja be folyamatosan a VII-IX-esek meccseibe?
Ez direkt van így vagy bug? Tisztára elrontja a játékélményt.
-
kisfish #159105 Az Mle 48-tól lesz igazán izgalma lenni a játék.A Foch meg egyenesen egy brutál állat :).Sok sikert hozzá, innen már ne ad fel a francia TD ágat. -
lammaer #159104 Mindig ugyanazzal.. leduplázom az összes tankot, aztán T34 a credit gyűjtésre, néha megszakítva egy kis AMX és T9 med parádéval :) -
Oddball29 #159103 Első eredmények Jagdpanther II-re -
Destydeme #159102 Azért ugye élsz is néha?:) -
kruger445 #159101 Az egyetlen repülős játék, amivel játszottam, az Air Conflicts volt. Nem tudom, ki ismeri, de ott is WWII-es a milliő, korhű gépek, korhű történetmesélés, korhű küldetések. Imádtam, pedig én az alap-arche vagyok irányítás terén (egér+billentyűzet). Ha annak a szintjére sikerül belőni az irányítást, én boldog leszek. Kíváncsian várom tehát a WoWP nyílt bétáját. -
Researched:
AMX AC Mle.1946 researched. Undistributed experience spent: 58 500. Free Experience spent: 0.
48 ezer xp-t szedtem ma össze reggel 10 órától az ARL V39-es ronccsal :)
Azt hiszem az ajándék prémium napot elég jól kihasználtam. -
Destydeme #159099 Lammi,nincs tényleges fóbiám a hétvége miatt,de ezek vhogy mindig ilyenkor jönnek,még akkor is ha vk3601h-t farmolunk.
Csata: Airfield 2012. augusztus 11. 21:02:05
Jármű: SU-85
Szerzett tapasztalat: 759
Szerzett kredit: 31 723
Csatában elért Achievement: Védő, Mesterlövész -
Szeretem a Chaffee-t, kivancsi vagyok hogy ugyanolyan jo az agyu kiterithetosege. Mert a kis jenki trollnak baromi pontos, stabil agyuja van, tolatva / mozogva / forgas kozben is celbatalal. -
#158894 -
TDantes #159096 Az átlag játékos nem vesz ilyesmit.
A jó játékosok meg igazi repülős játékra vágynak, nem erre.
Így senkinek se fog tetszeni -
TDantes #159095 Tyű..hát ez is csak abban erősít meg, hogy ez nagy bukta...egy vacak. -
Gunslinger #159094 Három pálya van, de a csendes-óceánira asszem csak t6-7 felett rak be. Én akkor hagytam abba végleg mikor az egyik utolsó patchben kvázi minden géptől elvették az összes gépágyút t4 alatt, felette is felére csökkent a fegyverzet t9-10 kivételével így ezzel az amúgy is botrányos találati aránnyal még több ideig tart lelőni a másikat. Arról nem is beszélve hogy valamiért nálam tök bugos a menü, semmit nem enged átállítani, szürke minden a legutóbbi patch óta, előtte jó volt. -
Hrigh #159093 Egy normális joy, és máris nem fosrakás. Lesz ez olyan jó mint a tank, eddig úgy néz ki, jobban kijön a "skill". Itt megoldható azonos gépek esetén a 1v4 :D -
inkább az a probléma, hogy nem gondoltak bele hogy hogyan csinálják meg az irányítást... vagy nehézre, de akkor senki nem játszik, vagy könnyűre, de akkor nagy szimeseknek nem fog tetszeni...a célközönség megvan, csak a megvalósítás pocsék -
Számomra csak az irányítása nem tetszik, egy merő fosrakás...de a zenéket szerintem nagyon eltalálták! -
Szakesz #159090 Mondjuk eddig egy játékosról tudok, akinek tetszik a WoWp a magyar SG fórumozók közül, szóval ezek alapján egyáltalán nem fogadnék arra, hogy áttörő siker lesz az új játék. :) -
TDantes #159089 Is-is szerintem, se elég embert nem hívtak be, és akiket hívtak azoknak se tetszik. Ez milyen már, beállítom az egeret, érzékeny legyen, erre ha megpöccintem, hatszor megpördül a gép a tengelye körül. Jó, akkor vissza veszem. Erre mondjuk le megyek zuhanórepülésbe....és az egérrel már a szomszédban járok, de a gép az emelkedik. Vagy túl érzékeny, vagy nem reagál.
Aztán, nehéz ebben célozni. Na most egy Mátyáshun, meg aki a Wot-ban 20-30%-osan talál célba! az itt hogy boldogulna? Sehogy.
Két map van összesen.
Várni kell hosszú perceket mire csatába rak, ahol harcolhatsz a sokkal nagyobb tierű- gépek ellen.
Bugos-oké, el nézem, béta.
Most már van modul fejlesztés is, de ez is olyan félkész, vacak nem kézreálló...nem olyan mint a Wot-ban, valahogy ez is olyan elcseszett.Pedig ez javíthatna a játékon...de így?
Ja, és minden patch nulláza az addigi elért dolgokat. Nincs kedvem ötödjére is újrakezdeni tier 1-es kis szüttyőgő szarral. Nem mintha sokáig tartana feljebb jutni pár tier-t, de akkor is. Ez így unalmas. -
sikora #159088 bár lehet pont olyan kiábrándító mint a wot lett. akkor tényleg nem csodálom ha nem lesz rá kereslet -
sikora #159087 szerintem ha nem lenne rá érdeklődő bele sem kezdtek volna a fejlesztésébe -
sikora #159086 én szeretem a repülős játékokat, kicsit több bravúrt lehet vele bemutatni mint a wot-ban, persze csak az általad említett nézelődés és egymásra találás után. -
Nazarov77 #159085 Érdekes ez, mert wot zárt béta elején is már sokan voltak, nem kellett várni nagyon hogy csatába rakjon. Vagy kevés embert hívtak be WoWPbe vagy nem nagyon tetszik az embereknek és inkább hagyják. Lehet korai volt az öröm a wot sikere miatt, és koppanni fognak ezzel.