418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ry0K3N #159164 Akkor tényleg hazánk büszkesége e "elit" harckocsidandár. 
De nem baj majdcsak felnőnek. (vagy nem
)
#159161 ó a vasárnap reggelek az XMV csak úgy vöröslik és látszik is a színvonalon ugye? :D -
Malarki #159163 Én érzem rosszul, vagy ez az új francia light(AMX ECL vagy mi a rák) tényleg brutál tápos lett? Az se kis dolog hogy a StugIII-asomat 1 lövésből kiszedte, de hogy a VK3601(H)-ról 1 lövéssel 40% életerőt húz le az azért kicsit gázos. -
Szpecnyaz #159162 Hasonló volt nekem is tegnap este. Malinovka assault védekezés. A T54 és T44 platonnban, úgy döntött hogy ők a dombon kempelnek (elvégre védekezés van :D) és a jóisten se tudta lekönyörögni őket. Aztán egyszer csak meguntam és az erdőből felküdltem a T54-nek egy 1000es sebzést a Jagdpanzerrel
. Erre mint egy rakéta, úgy lőtte ki magát a bokrából hogy rám támadjon, de a platoon társam kilőtte
.
-
VanDaal #159161 Na most én is TK-ztam egyet... Már érett egy ideje. És ez most nagyon jól esett :)
Malinovka, támadó oldal. Tier 8 csata, és a top tank KT K0-ban campel. 3-szor szóltam neki, hogy mozduljon. A végén mondtam neki, hogy kilövöm, ha nem megy onnan, de semmi reakció. Elszakadt a cérna... Kilőttem.
Ezután egyből megjött a hangja, hogy én milyen szemét teamkiller vagyok, és hogy ÉN tanuljak meg játszani. A többi kretén meg, mint a majomházban... ha egy elkezdi az ordítást, a többi folytatja. Utána már csak én voltam szapulva a csata végéig. Igaz, hogy a csapat 6 killjéből 4-et én csináltam, de a sok nagymester megmondta a frankót, hogy én nOOb vagyok... :) -
Hassel74 #159160 Nem. Már a kezdő körön el kezdték lőni egymást. Némelyik gyökérnek tényleg felesleges játszani ezzel, a fakocka tologatás lehet jobban menne. -
VanDaal #159159 Legalább artykat TK-ztak le?
-
Hassel74 #159158 ma megint szétengedték a zárt osztályt. Egy kör alatt 4 TK... -
Dunna #159157 Köszönöm a segítséget mind2 ötöknek 

.
-
Nazarov77 #159156 :)
-
Nazarov77 #159155 lehet hogy papír de ő tölt be a leggyorsabban, legjobb átütése van ( ami csak pár mm ) meg elég pontos, szóval jó az.
Azért 300k xp mert az object 704en csak a lánctalpat kell kifejleszteni és már fullos is, a többi ország T9es TDjén meg azért ki kell fejleszteni lánctalpat, motort,ágyút is. -
sad1976 #159154 szóval az obi 268 is csak a 4. helyen végezte.. tiszta röhej 301000xp az a sz.r. találkoztam már vele . a gyorsaságon kívül semmi előnye nincs. 1 papír td. -
Nazarov77 #159153 Nem játszottam vele de jónak tűnik, a torony elég nagy előny.
A JP E-100nál meg csak jobb lehet :D -
sad1976 #159152 üdv.
olvastam wot fórumon hogy a top td most az T110E4. valakinek erről véleménye? fontos lenne... mert sem usa sem francia td ágat nem kezdtem még. és nem akarok befürödni úgy mint a JP E100al
a fórum szerint :1 T110E4, 2 T110E3, 3 AMX F,4 OB 268, 5 JP E-100.
-
VanDaal #159151 Valaki linkelte itt tegnap a MEHD nevű klánból hazánk egyik büszkeségét, a SztalinJoska nevű hőst, és az ő példamutató viselkedését.
Na most én is összefutottam abból a klánból egx jóképességűvel, Jimito2 néven. Hasonlóan osztotta az észt és anyázott egész csata alatt.
Az nem zavarta, hogy top tankként egy lövést sem adott le talán, és én még T-50-ben, legalul is többet öltem nála... Biztos azért nem volt ideje harcolni szegénynek, mert annyira lefoglalta, hogy engem szidjon, és bizonygassa, hogy ő mennyire jó játékos is a maga 940 eff-jével.
Kezdem azt hinni, hogy ez a klán valami gyűjtőhelye lehet a kisegítőiskolásoknak
-
Wazze...leicht trakival összeszedni a free xp-t, hogy meglegyen neki a sturm2 az elég sok idő..és akkor még a hummi :D:D:D -
Skyline0021 #159149 na ez megy az archívba:)))) ritka élvezetes csata volt és a végén értelmes társra leltem akivel lehetetlen helyzetből lehoztuk a csatát:)
Győzelem!
Csata: Airfield 2012. augusztus 12. 7:42:32
Jármű: КV-4
Szerzett tapasztalat: 2 754 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 45 297
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kamikaze
replay -
Nazarov77 #159148 Nekem bőven elég a napi duplázás ARLel, annyira nem sürgős a következő tank.
Most T-44et tolom rendesen ( Type 62 tank modelljével XD ).
Van 4 millám, megveszem a T-54et és majd meglátom mennyi pénzem marad T-44 eladása után. E-50Met majd T-54 után akarom megvenni, neki kisebb a prioritása mivel T10es és semmit se kell rajta fejleszteni, ráér később.
Lényeg a lényeg AC Milánói 46ra mostanában nem lesz pénzem, ezért csak napi duplázással haladok. Kb még 20k kéne. -
Naponta kb. 10-20 csatát szoktam menni csak, de most ki akartam használni a bónuszkódot teljesen :) És akkor miért ne használjam ki arra amin minél előbb túl szeretnék lenni. 1,5 óránként összejött 10k xp :D Tartottam pár szünetet, de a végére már hányásig ARL-eztem magam...
kisfish: nem tetveztem feladni, tudom hogy Tier 7-től jók. Mondjuk ez a Tier 7-es nem egy szépség...a tetején azok a micsodák nagyon elcsúnyítják. -
Nazarov77 #159146 Én nem értem az ilyeneket, hogy nem unják hogy csak 1-2 tankkal játszanak?
Héten láttam egy játékost aki leoval volt T10ben és beírta hogy fú de utálok a lista alján lenni. Erre írtuk hogy akkor ne játszon scouttal. Ő meg hogy what? Meg később hogy akkor mit fejlesszen stb.
Megnéztem a profilját, kevés tankkal játszott, de Luchsal ment vagy 200+ kört, leoval meg 400+at.... Nevére nem emlékszek. -
Vagtazo #159145 Tegnapi legjobb eredményem. Nem is olyan rossz a Pörshing :)
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. augusztus 11. 8:43:53
Jármű: T26E4 SuperPershing
Szerzett tapasztalat: 3 422 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 100 783
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
-
Kondorwot #159144 Ez finom reggeli volt:
Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. augusztus 12. 7:08:38
Vehicle: KV-1S
Experience received: 2 440
Credits received: 115 188
Battle Achievements: Bölter's Medal, Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
-
lord nihilus #159143 aztaku.....hogyazistenbe?
-
-
Hmm milyen igaz :D
"hah modders make this game better, than the developers lol" -
lammaer #159140 Na ez egyértelműen egy noobmolesztáló pedofil. :) -
Tessellia #159139 Vajon hanyadik skilljét rakhatta már fel a legénységére loltraktoron? -

-
Győzelem!
Csata: Lakeville 2012. augusztus 11. 23:43:01
Jármű: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 804
Szerzett kredit: 82 472
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
lammaer #159136 Nem. Ha te is a siratóasszonyok közt voltál akkor 40 AMX40 kört kell lehúznod büntetésül a zajért... -
lammaer #159135 O basszus, nagyon durván melléolvastam a kérdést, mea culpa. Azt hittem feltölt és hogy az befolyásolja a sebességet. De nem azt kérdezte...
Szóval.. akár egy szutyok 64kbs ADSL feltöltés is elég... -
IGEN! Sőt! Ha nincsen böngésző megnyitva, az még jobb (lehet).
De a lényeg, az adat forgalmat befolyásolja, mi fut a háttérben, és az mi a fenét szarakszik a neten. Minél nagyobb sávszélt foglal el, annál gázosabb. Persze, ha mondjuk a feltöltési sebességed 5 mega, azt nehezebben veszed észre, kivéve torrent, és ha rosszul van beállítva. De inkább ne fusson semmise, ami internetre megy ki.
-
Sziasztok!
Júl. 28. óta nem tudtam játszani, szal kicsit le vagyok maradva WoT ügyben. Mik a tapasztalatok? Jogosan temettük/temették a T10 heavy tankokat? Gondolom azért annyira csak nem lettek játszhatatlanok. CW ügyileg mi a helyzet? Jobban preferálják már a TD-ket és a medeket? Melyik T10 medre és TD-re érdemes rámenni CW szempontból? -
Győzelem!
Csata: Sand River 2012. augusztus 11. 23:31:41
Jármű: S-35 CA
Szerzett tapasztalat: 1 790 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 31 837
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"
LOL. :-) -
e57 #159131 Szerintem igen. -
Dunna #159130 Vagyis ha 196-512 a netemnek a feltöltése akkor ha nem fut semillyen komolyabb internet fogyasztó alkalmazás akkor lag nélkül tudok játszani? -
e57 #159129 Miért ne menne? Ki akartam próbálni, kipróbáltam. Persze te már úgy bújtál a világra, hogy mindent tudtál a WoT scoutolásról, meg a Leopárd tankról is.
Amúgy azóta 1v1-ben lenyomtam vele egy T7-es tankot (mondjuk mindjárt utána beletaposott a földbe egy t8-as)
Egy másik meccsen meg begyűjtöttem egy megszálló medált. Ott már sunnyogósan játszottam.
Lehet megkedvelem a Leopardot.
-
lammaer #159128 Nekem még a böngészést is kinyírja ha pl töltök fel vmit a youtubera. -
Bmsrt #159127 Anno én totál hüje(direkt így) voltam és arra mentem mert láttam ezeket az aranyos kis izéket(Luchs/Leó) rohangálni,kihúzni nem volt etvas gyorsan meglett,a scouttolásról meg a suicidberohanás volt a fogalmam kizárólag csak:)
Szóval nem elképzelhetetlen a dolog,hogy valaki nem tudja mi fán terem ez az egész felderítősdi első blikkre. -
e57 #159126 Nem igaz. ADSL-em van. Többféle felfelé sávszélességem volt, ping mindig maradt ugyan annyi. -
lammaer #159125 Kérdés csak az, hogy mivel a Leo ág láthatóan zsákutca, miért menne arra vki aki nem tudja mi az hogy scoutolás :)