418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    De amúgy belegondolva lehet jobb lett volna a Tigrisnél, mivel frontja ugyan az, csak nem olyan rohadt széles, és így kevesebb nyersanyag kellett volna hozzá. 88ast nem hiszem hogy el bírta volna, viszont L/70el még jobb is lett volna.
  • Attiska
    Nagyon megy a kis VK3601-el. Egy Super Pershing-et csontoztam ki teljes HP-ról.

Győzelem!
    Csata: Himmelsdorf 2012. augusztus 12. 14:56:07
    Jármű: VK 3601 (H)
    Szerzett tapasztalat: 1 743
    Szerzett kredit: 70 676
    Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

• Nazarov77
    HAPPYTANKSDAY
  • Nazarov77
    Igazából nem volt ilyen problémája a 88asnak, a dobozharcos KVkat kilométer távolságból lőtte ki, KV-1s se volt kivétel, az "IS tornyos" Kv-1s ami igazából meg egy KV-85 azt nem tudom, tornyáról biztos pattanhatott, de frontról nem. Ráadásul igazából a KV-85ben 85ös volt nem 122.
  • Koridor
    Milyen kodot?
  • Master91
    88-assal szemből alig tudom át ütni Kv-1S-t, kiváló heavy lett volna belőle az biztos.
  • Nazarov77
    Hát igazából is az lett volna, meg már 6.6ra ígérték hogy heavy lesz csak el lett felejtve.
  • Ytar
    ha tier 4-el mész ellene, akkor igen ..
  • Oddball29
    Jah, hogy ez heavynek számít?
  • zserrbo
    Nálam is ez a helyzet.
  • zsupeti
    épp most akartam linkelni 200%os pénznyomdás eventet
  • Attiska
    Épp ezt tűnt fel nekem is. Hétvégén kínszenvedés a játék. De most, hogy van prém, nem. Nem szeretnék összeesküvés elméleteket gyártani, de ez azért gyanús nekem.
  • Ytar
    érdekes .. nagyon érdekes ..
  • zserrbo
    Az Artic region pályán mindig látszik az embere IQ szintje. A játékosok nagy része síkhülye. Mindig lemennek a kanyarba meghalni. Mindig kikapnak.
  • Master91
    Nekem is jobban mentek a körök az 1 napos prémmel, érdekes :D Sokszor voltam a győztes oldalon nem pedig a hülye oldalon.
  • Attiska
    Aktiváltam ezt a mostani kódot, úgy megy a játék, mint az ágybaszarás, simán hozzuk az 10-20%-os meccseket is... A WR emelkedik, mintha kilőtték volna.
  • Nazarov77
    Muskátlitartós XD
    Kéne egy ilyen skint csinálni róla.
  • Oddball29
    Azt a hétszentségit.

Ennek a muskátlitartós 3601H-nek legalább másfélszeres a kreditszorzója a Jumbo-hoz képest.
  • Nazarov77
    Csak a szokásos, orosz usa tankok jók lettek, német meg rakás kaki.
    JP E-100 egy hulladék és a devek is elismerték hogy alul teljesít. ( 0,48 win rate míg az összes többi 50nél kezdődik )
  • TDantes
    10 vereség 1 győzelem. Nem szeret a játék ST-I-vel.
  • Koridor
    Megtudja valaki mondani hogy az augusztus végi orosz evenetek (Kliment Voroshilov Weekend, Russian Vehicle Rollout) mit takarhatnak?
  • Renegade
    4788 új üzenet, jeje nyaralás

milyen a patch? az új járművek?
  • Szpecnyaz
    Ja igen, így is működik, nem kell az alap skillnek 100%-on lenni.
  • szabii98
    Mármint, most a crew alapja 90%, az álca 82% :) na mindegy, jóezígy
  • Szpecnyaz
    Nem kell várnod, a 90%-os álca skill nyilván azt takarja hogy 90%-os hatékonysággal működik az adott legényen. Ez nem az a fajta perk aminek el kell érnie a 100%-ot a működéshez.
  • szabii98
    De a crew-t kérdeztem, legalábbis az volt a lényeg :) szóval akkor 10%ot várnom kell
  • lammaer
    Az elsődleges és a másodlagos skill közt nincs összefüggés, tehát ha az elsődleges nem 100% (átképzés után), a másodlagos akkor is megy.

Perk (pl sixth sense): az csak akkor megy ha a perk 100%os
    Skill (pl álcázás): működik akkor is ha részleges.

• brasco84
    az álcázás viszont nem perk
  • Lokker
    Én úgy tudom csak akkor lépnek működésbe a perkek ha maga a crew is 100%-os és a perk is 100%-os
  • TDantes
    7-ből 6 vereség ma ST-I-vel. Nem szeret a játék ma.
  • szabii98
    ha jól tudom az álca skill akkor is működik ha nem 100%os... nos, ha új tankba raktam a legényeket, és 90%osak lettek, attól még az álca működik, vagy majd ha 100 lesz az összes?
  • Szpecnyaz
    Még az a poén hogy a TK ellenére is le tudtuk hozni a csapatnak a meccset. Az állítólag nagyon szar német TD-inket nem tudták kirobbantani az erdőből :D.
  • Toby0501
    Engem ne keverj bele, csupán a csapat érdekeit szolgáltam, kilőttem a leggyengébb láncszemet. Téged is hasonló okokból nem védelek meg.
  • VanDaal
    Toby:

Lammaer: jól megtorolta az őt ért sérelmeket :D
  • nemtudommivan
    Tápos...
    Van rajta egy fegyver aminek a célzási ideje 100%-os emberekkel olyan mint egy orosz tanknak 50%-os emberekkel. Rendre lepattan. Ha bemegy akkor viszont tényleg üt.
    Felderítőnek jó mert lapos, és kis mélyedésekben haladva nem lehet rálőni. Viszont egy leopárd is lerammolja. Ha egyszer üldözőbe vesz egy felderítő kolléga akkor gyakorlatilag véged. Ugye nem tudsz a toronnyal hátrafordulni hogy visszaköszönj.
    Az oldala elég sok lövést elnyel, általában csak a lánc szokott sérülni.
    Azt viszont szokni kell hogy mikor megállsz akkor fordulni akar amerre nézel, így elég sokszor sikerült felcsavarnom magam sziklákra, és sikerült is beragadni, felakadni.
  • lammaer
    Hárman voltunk, előtte már egyeztettünk hogy Szpecnyaz nyit rá a JPZE100-al, rögtön utána kapott tőlem egyet a T34-ből, a maradékot meg Toby befejezte a Jtigerrel amikor lejött a dombról a srác bosszút állni :D
  • Toby0501
    Áhh, ők nem játszanak, már van állásuk a WG-nél.
  • VanDaal
    Bizony, ismét vörös nap virradt ránk :)
    Még szerencse, hogy nemsokára ebéd, és lesz időm lehiggadni a délelőtti sokksorozatból :D
  • Madi92
    Az:D Én csak egyszer próbáltam, első lövésben kigyulladtam, adtam is el.
    De akkora troll tank! :D Ilyet még nem basztam, de a következő történt. Megyek a VK45xx-el(T8) jön szembe egy ilyen kis talicska, Köszöntem neki illedelmesen, -300hp. Erre belejön az oldalamba, és akkor szembesültem a ténnyel, hogy olyan kis libafos, hogy ellövök felette! :D
    Vissza is köszönt többször is, illetőleg egy Tiger P érdeklődését is felkelte a hátsóm! :D
    De végül elém került, a poén, hogy olyan helyen voltam, ahol nem tudtam kellően hátramenni, ahhoz, hogy rálőjek, így amennyire lehetett hátra mentem, majd előre, így ütközve farigcsáltam le a hp ját, 100 valahányról. :D
  • VanDaal
    Ez valahogy jellemző erre a kretén mentalitásra...
    Azért nem mozdul meg, hogy a dolgát csinálja, és a csapat hasznára legyen, de azért már egyből lejött a domrbról, hogy csapattársra támadjon :)
    Állítom, ha WoT-os nyílt napot tartanának a kisegítőiskolában, ilyen teljesítményre a speciális oktatási igényűek is képesek lennének :D