418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
T62A-ból 18k db, Bat Chat 3,7k db. Eu-n szerintem jóval több a Bat, vagy ennyire mások az oroszok, vagy én sejtek valamit rosszul :D
Mondjuk persze az oroszoknál több a Szovjet tank. -
virkir #159322 Azt nem írom mert némileg osztom a véleményt, nem is nagyon gurulok az E-75-el a 7.4 óta. -
Tessellia #159321 Szétnerfelt németek, OP ruszkik + franciák, amcsikkal mi a helyzet?
-
virkir #159320 Mindegy te úgy én meg így látom a kérdést.
De szerintem sokkal több információ tartalma van annak a sírásnak amit az adott tank húzása közben osztanak meg mint akit adott tank kilő a kedvencéből. -
Szpecnyaz #159319 Szerintem kihagytad a szétnerfelt német tankok szidását :D. -
Szpecnyaz #159318 Nézd meg az átlagsebzésüket. Szerintem sokat elárul, legalábbis azt mindenképpen hogy nem az a 80 eff a fontos.
Virkir: 1226
Zserrbo: 771 -
virkir #159317 Tudom nekem is van pár :D -
Scharnhorst #159316 Teljesen egyforma a két dolog, mert egy átlagos ember számára mindkettő fölösleges információ amit leszar. Attól, hogy játék közben nekem is megvan a véleményem egysmásról nem írom le mindenhova, hogy ez így szar az úgy op stb. és szerintem ennek a fórumnak az lenne a célja, hogy olyan információt adjon mindenki számára ami hasznos. Nem pedig a rinyálást bármiről is legyen szó. -
Tessellia #159315 Én igazat adok neked
-
Szakesz #159314 Unfair köcsög francia tank. -
virkir #159313 Szerintem meg nagyon nem egyforma és marha unalmas már az op orosz, op francia, buzi arty mantra.
Nem egy forma mert aki maga húz egy ágat és azon vannak ótvar szar tankok azért teszi mert el akar valahova jutni esetleg egy jó tankig csak addig szenvedős az út.
Aki meg azért vinnyog mert kilőtték a kedvenc tankjából mert ami szembe jött az természetesen mindig opé nem, nem ő a balfék aki lusta utánaolvasgatni tájékozódni legalább az ellenfelekről, nem, egyszerűbb beírni, hogy "unfair köcsög francia tank". -
Ma végre megvettem a rég várt Is7-est.Az első csatámban egy ratardált barom E100 azzal kezdte hogy szétlőtte a saját csapatot.Fasza kezdet...
Mire azt a tetvet kilőttük,el is dőlt a csata.
-
Szakesz #159311 Ahh, mi másra gondoltál még? Miért lenne hülyeség? :) -
Sehol nem találok invite codeot :( -
Scharnhorst #159309 Teljesen egyforma a kettő. Az egyiknek egy bizonyos ellenféllel van tele a töke, a másiknak mindenkivel. Ugyanúgy sírás mindkettő, de talán nem azt kéne baszogatni aki jó ha egyszer megteszi, hanem azt aki minden nap csinálja. -
virkir #159308 Azért az nem mindegy, hogy valaki megy szenved egy tankkal és amiatt rí vagy csak éppen kilőtte egy adott tank de az már milyen dolog. -
marchizor #159307 ja -
Scharnhorst #159306 Érdekes, hogy az ő egyszeri rosszallását nem nézed el, míg mások egész nap csak rinyálnak és egy szót nem szólsz rájuk. -
bobitusz #159305 azt meglehet nézni, hogy adott típusú tankból mennyit lőttem ki? -
Vizsgált járművek száma?
Még arra tudok gondolni hogy annyi játékos használja azt a tankot, de ez hülyeség. -
Szakesz #159303 Az 5. biztos, hogy a lejátszott csaták számára utal, míg a 6. a győztes csatákéra. A 8. csak tipp, de szerintem a vizsgált járművek száma. -
Thoryne #159302 5. lejátszott csaták száma
6. ebből győzelem
8. ??? -
virkir #159301 1. leszarom az effi-met
2. ha cap-al szed össze nálam magasabbat valaki az kb semmit nem ér szvsz ráadásul az újabb szerint ami kevésbé súlyozza a cap/def értéket 300-al kevesebbje van. na most kinek van nagyob?
3. szép nagyot sebző tankokkal ment de ahhoz képest siralmas a hp/battle
4. egy darab francia tankja nincs de vinnyogni meg op szarozni azt tud mint a legtöbb láma ahelyett, hogy megtanulna ellenük játszani mivel a legtöbbnek az ágyún kívül semmi kiemelkedő tulajdonsága nincs amit ne lehetne legyőzni -
1. oszlop a tank neve :D
2. oszlop tier
3. oszlop a tank típusa
4. oszlop nemzetiség
5. oszlop ?
6. oszlop ?
7. oszlop win %
8. oszlop ? -
Az 9-én járt le :( Meg amúgy is ATIm van. :( -
rudii #159298 Ez milyen tablazat mi mit jelent? :O -
GeForce kártyával tolod? Mondjuk lehet az is lejárt már... -
Én csak eladtam. Kimaxoltam pár ágat rajta, de egyik se jött be, a többi, számomra érdekes ágat pedig elölről kellett volna kezdenem, és a Löwét is nagyon utáltam, ezért inkább eladtam egy húszasért. Most kezdek egy újat, és megveszem a Type-ot inkább farmolósnak. Viszont jó lenne egy invitation code, ha van valakinek, ha már újat regelek. -
zserrbo #159295 Sose értettem miért jó accot venni, így nekem elmaradna az öröme annak h eljutottam odaáig. -
Végre eladtam az accomat. Most kezdek egy újat :) Tud valaki új regisztráló promó kódot? A HAVENCEDAY már lejárt :( -
Az ARL V39 papír páncélja azért fájó, ellentétben pl a Hellcattel, mert annak a csöve nem 10 cm-re van a földtől, sőt, azét még ki is lehet téríteni lefele, és ha ez sem elég, azon nincs egy 300 m-ről lőhető pajta célpontnak. Velem már párszor előfordult, hogy rámrepült egy-egy T-50 én meg nem szenvedtem, annyira magatehetetlen a fordulása, mellesleg az überop ágyúja olyan hosszan céloz, hogy mire összeszűkülne, újra fordulni kell vele valamerre. Ja és majdnem 10 mp-ig tölt újra, szerintem nevetséges op-nak beállítani az ágyú alapján, közel van a Somua S-40-hez. -
face007 #159292 hát ha neked ez a játékban is a nikked, akkor kemény 80-nal magasabb az effed a Wot-news alapján -
zserrbo #159291 Papír f*s-t akartam az előbb írni. -
zserrbo #159290 Gondoltam, hogy lesz egy ilyen hsz, miért mi baj a statommal a kill/match arányomon kívül?? Ettől még nem lehet ilyen véleményem? Igen is szerintem jobb lehet az a pír fos TD mint pl a sluggerem volt, amivel kb mindenről lepattantam a szar top csövével. -
virkir #159289 OK így már értjük miért siránkozol. -
csoszi87 #159288 Első köröm:
Victory!
Map: El Halluf 2012. augusztus 12. 22:34:12
AMX_50Fosh_155 Experience received: 2 492 (x2 for the first victory each day) Credits received: 48 196
Battle Achievements: Mastery Badge: "III Class"
4700 sebzésre nem adott sokat. Prémmel volt. -
Győzelem!
Csata: Karelia 2012. augusztus 12. 22:44:31
Jármű: T1 heavy
Szerzett tapasztalat: 1 141
Szerzett kredit: 32 904
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Azt hiszem az ismerkedőkör meg is van ezzel tankkal :D -
zserrbo #159286 Nézd meg, ha érdekel a nevem mint a fórumbeli. -
TDantes #159285 Mondom próbáld ki! A legszarabb t6-os TD. Persze ki nem próbálnád...de megítéled úgy hogy egy kört nem mentél vele.
És hát öcsi, most nem azért, de az egyetlen viszonylag jó tulajdonságát is elvennéd tőle? Még ágyúja se legyen mi?
Arról nem is szólva, hogy nem a francia TD unfair, hanem te voltál béna ezek szerint.
Jagdpanzer IV-el, ami szintén t6os, sokkal könnyebben lövök ki bárkit. Ha kilőtt a csoda ARL TD, te voltál a béna. Ez van.
Szívesen megnézném a játékbéli statisztikádat ezek után. -
zserrbo #159284 Lefordulja de ha messze van én meg egy pusztán baszhatom. Én igen unfair ha nem nézem ezt a mostani francia nerfet akkor kb az összes tankjuk tier 5-6tól felfelé!